Количка

Лежанки

Богата гама от регулируеми, мултифункционални лежанки, гладиатори и допълнителни фитнес аксесоари.

Кои са ползите от лежанката?

Лежанката е един от най-популярните фитнес уреди в днешно време, независимо дали става въпрос за професионалните спортни зали или пък за домашна употреба. Той служи за укрепване на мускулите в различни части на тялото, както и за повишаване на цялостната физическа форма и подготовка на човека. Ако си изберете подходяща за своите нужди фитнес лежанка и я използвате по правилния начин, със сигурност ще постигнете отлични резултати. Преди да стигнем до процеса по избор на лежанка обаче, нека да разгледаме накратко основните приложения на този уред:

Лежанка 1
Лежанка - цена
  1. Лежанка: Развитие на различни мускулни групи – на първо място, фитнес лежанката е изключително подходяща за развитието на различни мускулни групи в човешкото тяло. В това число мускулите на гърдите, раменете, гърба, бицепса и трицепса. Само трябва да си направите удачна програма и да я следвате стриктно, за да подобрите значително своята физическа форма и външен вид.
  2. Лежанка: Укрепване на костите – научно доказано е, че упражненията на фитнес лежанка играят съществена роля за укрепване на костната система. При част от тези упражнения се стимулира поемането на костна тъкан от страна на клетките. Процес, който спомага за заздравяването на костите и намаляване на риска от счупвания и травми при възникване на нежелани инциденти.
  3. Лежанка: Повишаване на гъвкавостта – лежанката е добър избор и ако искате да повишите своята гъвкавост и еластичност. Упражненията, извършвани на нея в най-различни пози, ще ви направят значително по-пластични. Характеристика, която е важна не само в спортната зала, но и в редица дейности и ситуации от ежедневието.

Как да изберете подходящата лежанка за вашите нужди?

Няколко са факторите, които трябва да вземете под внимание при избора на лежанка. Сред тях са типът на самата лежанка (професионална или любителска), зоните от тялото, за които е предназначена, нейният капацитет, марка и т.н. В следващите редове ще научите малко повече за всеки един от споменатите фактори, свързани с покупката на лежанка:

Лежанка 2
Лежанка от Yako.bg
  • тип - на първо място е нужно да знаете дали ви трябва професионална или любителска лежанка. Професионалните такива се използват във фитнесите и спортните зали, като обикновено са предназначени за точно определена зона от човешкото тяло. Любителските лежанки за домашна употреба в повечето случаи са многофункционални. Причината за това е, че хората, които си вземат лежанка за вкъщи, искат посредством нея да си направят пълноценна тренировка за цялото тяло, включваща разнообразни упражнения и пози.
  • зони от тялото – както вече отбелязахме, различните типове и модели фитнес лежанка могат да бъдат свързани с различни зони от човешкото тяло. И все пак зоните, които най-често се тренират посредством такъв тип уред, са следните: горна част на тялото, долна част на тялото, крака, ръце или цялото тяло. Съветваме ви да проучите внимателно за какви упражнения е предназначена дадена лежанка, преди да реализирате своята покупка.
  • капацитет - капацитет означава тежестта, която съответната фитнес лежанка е способна да поеме. Имайте предвид, че тази тежест съвсем не се образува само и единствено от теглото на човека, който тренира, но също така и от тежестта на използваните приспособления (щанги и т.н.). На пазара могат да се намерят артикули от категория ‚Лежанка“ с най—различен капацитет. Най-малките капацитети започват от 100 – 120 кг, а най-големите достигат до над 450 кг.
  • марка – несъмнено трябва да се обърне внимание и на марката, към чийто каталог принадлежи набелязаната лежанка. Препоръчваме ви да се насочите към брандове, които са утвърдени в световен мащаб и са доказали качеството и надеждността на своите продукти. Така ще бъдете сигурни, че закупената фитнес лежанка ще запази отличното си състояние за дълъг период от време и ще можете да я използвате без никакви проблеми и затруднения.

Защо да закупите лежанка от Yako.bg?

Екипът на магазини ЯКО се занимава с търговия със спортни и фитнес стоки и аксесоари от есента на 2005 година насам. Ние разполагаме с физически магазини, намиращи се в градовете София, Пловдив, Варна и Русе. За удобството на лоялните ни клиенти създадохме и онлайн платформата Yako.bg, от която могат да се поръчват всякакви продукти бързо и лесно. Вижте няколко основателни причини да закупите лежанка именно от Yako.bg:  

Лежанка 3
Видове лежанка

Лежанка от Yako.bg: Високо качество – залагайки на Yako.bg, вие си гарантирате получаването на фитнес лежанка от най-високо качество. Ние работим с утвърдени и реномирани брандове като inSPORTline, Body-Solid и BODY CRAFT. Марки, които са доказали, че не правят компромис с удовлетвореността на потребителите и предлагат само и единствено най-доброто за тяхната физическа форма и кондиция.

Лежанка от Yako.bg: Разнообразна гама – при нас ще откриете богата гама от артикули в категория „Лежанка“. Артикули, които се различават по отношение на своя тип, предназначение, капацитет и допълнителни екстри. Независимо дали си търсите професионална или любителска лежанка и какви са вашите конкретни нужди във връзка с физическата ви подготовка, Yako.bg е точното място за вас.

Лежанка от Yako.bg: Всякакви ценови класове -  предлагаме артикули от категория „Лежанка“ във всякакви ценови класове. Целта ни е да удовлетворим изискванията и предпочитанията на максимално широк кръг от потребители, както и да им дадем възможност да закупят лежанка, напълно вписваща се в бюджета, който са готови да отделят за подобна инвестиция.

Лежанка от Yako.bg: Професионална консултация – ако се нуждаете от професионална консултация по отношение избора на фитнес лежанка, не се колебайте да се свържете с нашия екип. Можете да го направите по телефон, имейл, чрез онлайн формата за контакт на сайта или като посетите някой от физическите ни магазини.

Лежанка от Yako.bg: Още фитнес уреди и аксесоари – освен лежанка, от онлайн платформата Yako.bg можете да закупите и още редица фитнес уреди и аксесоари. Събрали сме на едно място всичко, от което има нужда съвременният човек, желаещ да изглежда добре и да гарантира своето отлично здраве и физическа кондиция в дългосрочен план.

Лежанка от Yako.bg – за вашата ефективна и пълноценна тренировка!

 

Кои са ползите от лежанката?
Как да изберете подходящата лежанка за вашите нужди?
Защо да закупите лежанка от Yako.bg?

Инверсионна лежанка inSPORTline Inverso
Доставка 14 дни
Производител: inSPORTline Код: IN 7120
Инверсионна лежанка inSPORTline Inverso е предназначена за рехабилитация у дома. Плавно движение до позиция, в която главата е насочена към земята. Функции за защита за максимална безопасност. В това положение има активно освобождаване на напрежението в мускулите. С редовната употреба също води до о..
389.00 лв.
Инверсионна лежанка inSPORTline Inverso Heaty
Доставка 14 дни
Производител: inSPORTline Код: IN 12075
Инверсионната лежанка inSPORTline Inverso Heaty е предназначена за превантивна и терапевтична употреба при болки в гърба. Продължителното едностранно натоварване (било то в седнало или изправено положение) е характерно за нашия начин на живот. Това води до постепенно претоварване на различни телесни..
615.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 4071
Инверсионна лежанка inSPORTline Verge е подходяща за рехабилитация и възстановяване. С лесно движение, можете да заемете позиция надолу с главата, което спомага за освобаждаване напрежението в гърба, мускулите и блокирани прешлени. Уредът се препоръчва от масажисти, лекари и рехабилитатори.Техн..
315.00 лв.
Лежанка inSPORTline Ab Crunch Bench
Доставка 14 дни
Производител: inSPORTline Код: IN 1228
Лежанка inSPORTline Ab Crunch Bench е мултифункционална лежанка с 12 регулируеми позиции и меки ролки за комфортна тренировка. Техническо описание:Телескопични профили от неръждаема стоманаРегулируем наклон - 12 позицииДвойно ватирани подложки (ролки) - DuraFirmКолела за лесно транспортиранеРаз..
239.00 лв.
Лежанка SPARTAN Incline / Decline
Доставка 14 дни
Производител: Spartan Код: SP 1198
Лежанка SPARTAN Incline / Decline наклонена лежанка е подходяща за развиване на коремните мускули.Техническо описание:Регулиращо височината поддържащо рамо, за оптимална позиция по време на тренировкатаТовароносимост - 100 кгМаксимален ръст на трениращия - 195 смТегло - 8.5 кг..
89.00 лв.
Мултифункционална лежанка inSPORTline Bastet
Доставка 14 дни
Производител: inSPORTline Код: IN 4069
Комплект фитнес лежанка и стойка за олимпииски лост с множество функции: горен скрипец с лост за широк хват, стойка за бицепс, стойка за предна и задна част на бедра, възможност за промяна наклона на лежанката за горна, средна и долна част на гърди. Отделната част на стойката дава възможност за изпо..
535.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: in 1156
Фитнес уред Body-Solid Back Hyperextension GRCH322 е хиперекстензия е предназначена да тренира плочките на корема ви и гръбните мускули. Изработена с плътни  възглавнички Dura Firm с двоен шев на кожата. Големи, вертикално и хоризонтално регулируеми ролки за употреба от всички трениращи фитнесТ..
769.00 лв.
Фитнес лежанка inSPORTline Light
Доставка 14 дни
Производител: inSPORTline Код: IN 563
Фитнес лежанка inSPORTline Light е многофункционална лежанка с държач за лост, странични екстензии за ръце и краката. Облегалката и другите опори са с меки подложки с тапицерия. Предвидени са държачи за дискови тежести с диаметър на отвора 30 мм. Фитнес лежанка inSPORTline Light е подходяща за трени..
295.00 лв.