Количка

Лежанки

Богата гама от регулируеми, мултифункционални лежанки, гладиатори и допълнителни фитнес аксесоари.

Производител: inSPORTline Код: IN 12075
Инверсионната лежанка inSPORTline Inverso Heaty е предназначена за превантивна и терапевтична употреба при болки в гърба. Продължителното едностранно натоварване (било то в седнало или изправено положение) е характерно за нашия начин на живот. Това води до постепенно претоварване на различни телесни..
615.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 4071
Инверсионна лежанка inSPORTline Verge е подходяща за рехабилитация и възстановяване. С лесно движение, можете да заемете позиция надолу с главата, което спомага за освобаждаване напрежението в гърба, мускулите и блокирани прешлени. Уредът се препоръчва от масажисти, лекари и рехабилитатори.Техн..
315.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 1228
Лежанка inSPORTline Ab Crunch Bench е мултифункционална лежанка с 12 регулируеми позиции и меки ролки за комфортна тренировка. Техническо описание:Телескопични профили от неръждаема стоманаРегулируем наклон - 12 позицииДвойно ватирани подложки (ролки) - DuraFirmКолела за лесно транспортиранеРаз..
239.00 лв.
Производител: Spartan Код: SP 1198
Лежанка SPARTAN Incline / Decline наклонена лежанка е подходяща за развиване на коремните мускули.Техническо описание:Регулиращо височината поддържащо рамо, за оптимална позиция по време на тренировкатаТовароносимост - 100 кгМаксимален ръст на трениращия - 195 смТегло - 8.5 кг..
89.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 561
Лежанка за коремни преси inSPORTline Curved е извита лежанка с удобни дръжки в основата. Удобна и лесна за поддържане тапицерия от качествена изкуствена кожа с бродирано лого.Техническо описание:Лежанка за развитие на коремните мускулиПрофесионална изработка за интензивни домашни тренировки Високо ..
159.00 лв.
Производител: BODY CRAFT Код: IN 8258
Лежанка за хиперекстензии BODY CRAFT F670 е с регулируем наклон, подходяща за домашна и комерсиална употреба. Лежанка за хиперекстензии BODY CRAFT F670 използвате, за да изправите гръбначния стълб, задните кости (квадрицепс в задната част на бедрата) и глутеалните мускули. Тринровката с хиперекстенз..
709.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 1336
Многофункционална лежанка inSPORTline Hero разполага с патентована скамейка на Скот, която е подходяща за трениране на бицепс. С тази пейка можете да изпълнявате всички обичайни упражнения за вдигане на тежести като бенч преса, упражнения за краката, хиперекстензии на гърба и др. Многофункционална л..
495.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 7239
Регулируема лежанка inSPORTline Hero AB70 е иделен уред за тренирвка на ръцете, гърдите и краката и е предназначена за изпълнение на всички основни упражнения с лостове и дъмбели. Здравата стоманена конструкция е защитена със специално покритие с повшена устойчивост на влага, изпотяване и надраскван..
409.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: in 1156
Фитнес уред Body-Solid Back Hyperextension GRCH322 е хиперекстензия е предназначена да тренира плочките на корема ви и гръбните мускули. Изработена с плътни  възглавнички Dura Firm с двоен шев на кожата. Големи, вертикално и хоризонтално регулируеми ролки за употреба от всички трениращи фитнесТ..
769.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 564
Фитнес лежанка inSPORTline Adjust с възможност за бързо сгъване във вертикално положение, за да спестите място. Фитнес лежанка inSPORTline Adjust е проектирана с висококачествена стоманена рамка със здрава конструкция и осигурява необходимата стабилност при изпълнение на упражнения. Професионал..
455.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 563
Фитнес лежанка inSPORTline Light е многофункционална лежанка с държач за лост, странични екстензии за ръце и краката. Облегалката и другите опори са с меки подложки с тапицерия. Предвидени са държачи за дискови тежести с диаметър на отвора 30 мм. Фитнес лежанка inSPORTline Light е подходяща за трени..
295.00 лв.
Гребен уред - Steelflex PlateLoad line PLSR Гребен уред - Steelflex PlateLoad line PLSR
Доставка 14 дни
Производител: Steelflex Код: IN 18256
Гребен уред - Steelflex PlateLoad line PLSR е качествено фитнес оборудване, предназначено за укрепване на горната част на тялото с помощта на дърпания, докато седите. Здрава стоманена конструкция с качествено електростатично прахово покритие, което предпазва конструкцията от надраскване. S..
1 979.00 лв.
Допълнителен аксесоар за лежанка BODY CRAFT F602 - F611 Допълнителен аксесоар за лежанка BODY CRAFT F602 - F611
Доставка 14 дни
Производител: BODY CRAFT Код: IN 8256
Допълнителен аксесоар за лежанка BODY CRAFT F602 - F611 позволява тренировката ви за предно и задно бедро да бъде максимално ефективна. Контактните зони са оборудвани с мека подложка за максимален комфорт по време на тренировка. Приставката е изработена от висококачествена стомана, по повърхнос..
235.00 лв.
Извита лежанка за коремни преси SPARTAN Извита лежанка за коремни преси SPARTAN
Доставка 14 дни
Производител: Spartan Код: SP 1502
Извита лежанка за коремни преси SPARTAN е идеална за трениране на коремните мускули с до 50% повече от хоризонтална лежанка. Разработена специално да имате възможност да тренирате професионално в дома си. Тапицерията има удобна форма и заоблени ръбове, което осигурява перфектна тренировка. Тя може д..
139.00 лв.
Инверсионна лежанка inSPORTline Inverso Инверсионна лежанка inSPORTline Inverso
Доставка 14 дни
Производител: inSPORTline Код: IN 7120
Инверсионна лежанка inSPORTline Inverso е предназначена за рехабилитация у дома. Плавно движение до позиция, в която главата е насочена към земята. Функции за защита за максимална безопасност. В това положение има активно освобождаване на напрежението в мускулите. С редовната употреба също води до о..
389.00 лв.
Инверсионна лежанка inSPORTline Inverso Plus Инверсионна лежанка inSPORTline Inverso Plus
Доставка 14 дни
Производител: inSPORTline Код: IN 10553
Инверсионната лежанка inSPORTline Inverso Plus е предназначена за превантивна и терапевтична употреба при болки в гърба. Продължителното едностранно натоварване, било то седнало или изправено положение, е характерно за нашия начин на живот. Това води до постепенно претоварване на различни телесни ча..
410.00 лв.
Инверсионна лежанка inSPORTline Inverso Profi Инверсионна лежанка inSPORTline Inverso Profi
Доставка 14 дни
Производител: inSPORTline Код: IN 10554
Инверсионната лежанка inSPORTline Inverso Profi е предназначена за превантивна и терапевтична употреба при болки в гърба. Продължителното едностранно натоварване, било то седнало или изправено положение, е характерно за нашия начин на живот. Това води до постепенно претоварване на различни телесни ч..
975.00 лв.
Инверсионна лежанка SPARTAN Инверсионна лежанка SPARTAN
Доставка 14 дни
Производител: Spartan Код: SP 1516
Инверсионна лежанка SPARTAN-SPORT e подходяща за рехабилитация и възстановяване. С лесно движение, можете да заемете позиция надолу с главата, което спомага за освобаждаване напрежението в гърба, мускулите и блокирани прешлени. Уредът се препоръчва от масажисти, лекари и рехабилитатори.Техническо оп..
329.00 лв.
Комплект мултифункционална лежанка, тежести и лост inSPORTline Комплект мултифункционална лежанка, тежести и лост inSPORTline
Доставка 14 дни
Производител: inSPORTline Код: in 4069-SET-2
Комплект мултифункционална лежанка, тежести и лост inSPORTline Bastet + Weight Plates + Barbell е комплект фитнес лежанка, стойка за олимпииски лост, 10бр. стоманени тежести (общо 67.5кг) и лост (180см./30мм.). Множество функции: горен скрипец с лост за широк хват, стойка за бицепс, стойка за тренир..
839.00 лв.
Лежанка 2 в 1 inSPORTline inSPORTline SUB1156 Лежанка 2 в 1 inSPORTline inSPORTline SUB1156
Доставка 14 дни
Производител: inSPORTline Код: IN 1858
Лежанка 2 в 1 inSPORTline inSPORTline SUB1156 е олекотена и здрава лежанка с 4 позиции за различни упражнения. С помощта на гумените експандери можете ефективно да тренирате мускулите на ръцете, раменете и гърба. Лежанката позволява тренировка и на коремните мускули и бедрата а също така, можете да ..
229.00 лв.
Показани 1 от 20 | 41 (3 Страници)
За да подобрим функционалността на нашия сайт, използваме "бисквитки". Научете повече тук