Количка

Мулти тренажори

Мултифункционалните тренажори и уреди ви помагат да се възползвате максимално от подовото пространство и да помогнете на трениращите си да се възползват максимално от времето си за тренировка. Интелигентните дизайни позволяват на потребителите да практикуват множество упражнения на малко пространство. За да привлечете още повече ентусиасти във фитнес центъра, добавете Мултифункционалните тренажори и уреди, които предлагат несравнима тренировка. Разгледайте нашата богата гама от мултифункционални тренажори подходящи за начинаещи и напреднали.

Наличност: Наличен Код: IN 9071
Мултитренажор inSPORTline Universal е мултифункционална система от ленти, за укрепване на тялото чрез използване на собственото ви тегло. Системата се състои от лента, която лесно може да бъде прикачена към врата, дърво, стена или където пожелаете. Краищата на лентата са снабдени с удобни меки ..
119.00 лв.
Наличност: Наличен Код: in 20605
Мултитренажор с ленти inSPORTline MultiTrainer XS, е многофункционален фитнес аксесоар, който ви помага да тренирате със собственото си телесно тегло. Тренажорът се състои от ленти, които могат лесно да бъдат прикрепени към лост, врата, дърво или друга опорна точка. Краищата на лентите са снабдени с..
59.00 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 10015
Мобилна успоредка inSPORTline Push Up PU1500 Push Up PU1500 е изключително ефективна за тренировка на гръдните мускули, ръцете и гърба.  Конструкцията с товароносимост от  150 кг.е изработена от здрав материал,  устойчив на механична повреда и деформация. Долната част на рамката е под..
239.00 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 7767
Мобилна успоредка inSPORTline Push up PU1000  е универсален "инструмент" за Crossfit упражнения. Тя е безопасен, лек и лесен за сглабяне уред. Нека опростения дизайн не ви заблуждава, този уред позволява изпълнението на всевъзможни упражнения. Тренировките с помощта, единствено на собственото т..
145.00 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 13474
Колелa за коремни преси inSPORTline AB Roller Double е аеробен уред за укрепване на цялото тяло. Този уред се различава от другите тренировъчни колела по това, че колелета са поставени в двата края, а не в центъра. Това осигурява по-добра стабилност и сигурност по време на тренировката. Използвайки ..
27.00 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 11357
Универсална станция за стена / шведска стена inSPORTline LCR-11114B е предназначена за тренировка на коремните мускули, ръцете и мускулите на гърба. Уредът е изработен от материал с висока устойчивост на натоварване и е с устойчиво на надраскване покритие.  Конструкцията е допълнително подсилен..
169.00 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 7491
Слайд борд inSPORTline Fluxlide е специална подложка, с помощта на която тренирате мускулите на цялото тяло, използвайки собственото си тегло. Това е уред, който се състои от тренировъчна плоча и чифт найлонови чорапи. Уредът осигурява ефективна тренировка за всички мускулни групи използвайки собств..
73.00 лв.
Наличност: Наличен Код: in 20848
Мобилна успоредка с ленти inSPORTline PU1200  е лека, сгъваема и много компактна. Благодарение на уникалния дизайн можете да импровизирате и тренирате по няколко различни начина. Ръкохватките са конструирани така, че тялото ви да има правилната опора по време на тренировка. Можете лесно да реду..
139.00 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 12266
Мобилна успоредка inSPORTline Power Tower PT050  е изключително ефективна за тренировка на гръдните мускули, раменете и ръцете.  Конструкцията с товароносимост от  150 кг.е изработена от здрав материал,  устойчив на механична повреда и деформация. Долната част на рамката е подсил..
209.00 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 7285
Бойно въже inSPORTline CF011 е чудесен инструмент за развитие на силата, издържливостта и експлозивността. Подходящо е и за укрепване на горната част на тялото, особено на раменете и ръцете. Изключително ефективно средство е за обучение в бойните изкуства. Двата края са снабдени с протектори, служещ..
261.00 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 7536
Универсалната станция inSPORTline Power Tower PT80 е идеална за тренировки със собствено тегло. Стоманената рамкова конструкция с профил 50 х 50 мм е изключително издръжлива и стабилна. Лоста и ръкохватките за коремни преси и кофички са снабдени с нехлъзгащо покритие. Долните ръкохватки се изпо..
379.00 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 20845
Универсална станция за тренировки inSPORTline Power Tower PT250 е мултифункционален уред със стабилна основа, върху който можете да правите упражнения за цялото тяло, използвайки собственото си тегло. Благодарение на система от регулируеми лостове и държачи, можете да го адаптирате към вашата тренир..
629.00 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 3948
Универсална станция за тренировки inSPORTline Power Tower ви предлага, отлична възможност за укрепване на мускулите на ръцете, гърба и корема. Станцията за тренировки е подходяща за трениране в домашни условия. Уредът разполага с долни ръкохватки, с които лесно да правите лицеви опори, хоризонт..
489.00 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 10505
Тренажор за коремните мускули inSPORTline Ab Lifter Easy е подходящ за укрепване не само на коремните мускули, но също така и за ръцете, бедрата и седалището. Упражненията са базирани на  динамичното движение върху наклонен борд, ползвайки собственото тегло като съпротивление.  Фиксирайки ..
149.00 лв.
Наличност: Наличен Код: in 21511
Сгъваем тренажор inSPORTline AB Rider е идеален фитнес уред за укрепване на цялото тяло. Здравата и стабилна рамка може да поеме товар до 100 кг. Освен това е компактен и лек. Лесно се сгъва, когато не се използва. Тренировката е фокусирана главно върху коремните мускули, раменете, гърба и краката. ..
169.00 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 7185
Гладиатор InSPORTline Profigym N10 е комбиниран, многофункционален фитнес уред, който предлага голямо разнообразие от различни упражнения за ефективно трениране на цялото тяло. Здравата стоманена конструкция с профил на рамката 40 х 40 мм с висока товароносимост и стабилност. С горният скрипец, може..
579.00 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 7153
Гладиатор InSPORTline ProfiGym C70 - МОСТРА и е мултифункфионален фитнес уред за домашна употреба, който предлага различни, ефективни упражнения за цялото тяло. Стоманената рамкова конструкция с профил 50 х 50 мм., е с капацитет на натоварване до 150 кг. Може да се използва както за укрепване н..
1 339.00 лв.
Наличност: Наличен Код: P00355
Бойно въже STROPER 40 мм - 10 м е най-доброто въже за тренировки, подходящо за спортни зали и тренировки на открито. Въжетата STROPER са известни със своята висока устойчивост, дълготрайност и удобен материал. Въжето предоставя възможност за много интензивна кардио дейност, подобряване на ..
259.00 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 12696
Бойно въже inSPORTline WaveRope Base 4 см x 9 м е идеален уред за развитие на експлозивна сила и издържливост, ритъм и баланс. Благодарение на характерното движение, ще развиете мускулите на ръцете, раменете, част от гръдните мускули и горната част на гърба. Бойното въже може да се използва както в ..
89.00 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 12697
Бойно въже inSPORTline WaveRope Base 4 см x 15 м е идеален уред за развитие на експлозивна сила и издържливост, ритъм и баланс. Благодарение на характерното движение, ще развиете мускулите на ръцете, раменете, част от гръдните мускули и горната част на гърба. Бойното въже може да се използва както в..
149.00 лв.
Показани 1 от 20 | 75 (4 Страници)