Количка

Мулти тренажори

Мултифункционалните тренажори и уреди ви помагат да се възползвате максимално от подовото пространство и да помогнете на трениращите си да се възползват максимално от времето си за тренировка. Интелигентните дизайни позволяват на потребителите да практикуват множество упражнения на малко пространство. За да привлечете още повече ентусиасти във фитнес центъра, добавете Мултифункционалните тренажори и уреди, които предлагат несравнима тренировка. Разгледайте нашата богата гама от мултифункционални тренажори подходящи за начинаещи и напреднали.

Производител: inSPORTline Код: IN 11357
Универсална станция за стена / шведска стена inSPORTline LCR-11114B е предназначена за тренировка на коремните мускули, ръцете и мускулите на гърба. Уредът е изработен от материал с висока устойчивост на натоварване и е с устойчиво на надраскване покритие.  Конструкцията е допълнително подсилен..
167.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 7491
Слайд борд inSPORTline Fluxlide е специална подложка, с помощта на която тренирате мускулите на цялото тяло, използвайки собственото си тегло. Това е уред, който се състои от тренировъчна плоча и чифт найлонови чорапи. Уредът осигурява ефективна тренировка за всички мускулни групи използвайки собств..
73.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 20399
Силов уред за корем inSPORTline AB Perfect Dual е предназначен предимно за начинаещи със слаби коремни мускули. Работейки с него по ефективен начин ще оформите горните, средните и долните коремни мускули без да напрягате гърба и врата. Можете да правите и други видове упражнения с този уред:  л..
103.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 7285
Бойно въже inSPORTline CF011 е чудесен инструмент за развитие на силата, издържливостта и експлозивността. Подходящо е и за укрепване на горната част на тялото, особено на раменете и ръцете. Изключително ефективно средство е за обучение в бойните изкуства. Двата края са снабдени с протектори, служещ..
261.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 18279
Фитнес гладиатор Body-Solid G2B е професионален фитнес уред с 6 тренировъчни станции. Най-уникалната характеристика на G2B е патентованата дву-ъглова конвергираща система за преса на ръцете. Изработена от тежка стомана, рамката е изключително издръжлива. Патентованата Bi-Angular® Arm ви превежда пре..
4 039.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: in 1156
Фитнес уред Body-Solid Back Hyperextension GRCH322 е хиперекстензия е предназначена да тренира плочките на корема ви и гръбните мускули. Изработена с плътни  възглавнички Dura Firm с двоен шев на кожата. Големи, вертикално и хоризонтално регулируеми ролки за употреба от всички трениращи фитнесТ..
769.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 6988
Ски симулатор inSPORTline Tombos е ефективен уред за подобряване на физическото състояние и подобряване на вашите умения за каране на ски. Уреда разполага с дисплей на който се показва всичката необходима информация за вашата тренировка, като време, разстояние изгорени калории и брояч. Ски симулатор..
532.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 7256
Мултифункционален фитнес уред inSPORTline ProfiGym N40 е висококачествена, мултифункционална станция, предлагаща редица упражнения с които да тренирате всички части на тялото по най-ефективния начин. Здравата стоманена конструкция с профил на рамката 80 x 40 мм е изключително стабилна и е с вис..
639.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 18120
Гладиатор InSPORTline ProfiGym C95 е многофункционален фитнес уред - гладиатор, който предлага повече от 100 различни упражнения ефективно натоварващи цялото тяло. Стоманената конструкция с профил 50 х 100 мм има висока стабилност и товароносимост от 120 кг. По подразбиране гладиатора може да се изп..
1 839.00 лв.
Производител: inS