Количка

Мулти тренажори

Наличност: Наличен Код: in 20605
Мултитренажор с ленти inSPORTline MultiTrainer XS, е многофункционален фитнес аксесоар, който ви помага да тренирате със собственото си телесно тегло. Тренажорът се състои от ленти, които могат лесно да бъдат прикрепени към лост, врата, дърво или друга опорна точка. Краищата на лентите са снабдени с..
59.00 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 11357
Универсална станция за стена / шведска стена inSPORTline LCR-11114B е предназначена за тренировка на коремните мускули, ръцете и мускулите на гърба. Уредът е изработен от материал с висока устойчивост на натоварване и е с устойчиво на надраскване покритие.  Конструкцията е допълнително подсилен..
169.00 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 9071
Мултитренажор inSPORTline Universal е мултифункционална система от ленти, за укрепване на тялото чрез използване на собственото ви тегло. Системата се състои от лента, която лесно може да бъде прикачена към врата, дърво, стена или където пожелаете. Краищата на лентата са снабдени с удобни меки ..
119.00 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 10015
Мобилна успоредка inSPORTline Push Up PU1500 Push Up PU1500 е изключително ефективна за тренировка на гръдните мускули, ръцете и гърба.  Конструкцията с товароносимост от  150 кг.е изработена от здрав материал,  устойчив на механична повреда и деформация. Долната част на рамката е под..
239.00 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 13474
Колелa за коремни преси inSPORTline AB Roller Double е аеробен уред за укрепване на цялото тяло. Този уред се различава от другите тренировъчни колела по това, че колелета са поставени в двата края, а не в центъра. Това осигурява по-добра стабилност и сигурност по време на тренировката. Използвайки ..
27.00 лв.
Наличност: Наличен Код: in 20848
Мобилна успоредка с ленти inSPORTline PU1200  е лека, сгъваема и много компактна. Благодарение на уникалния дизайн можете да импровизирате и тренирате по няколко различни начина. Ръкохватките са конструирани така, че тялото ви да има правилната опора по време на тренировка. Можете лесно да реду..
139.00 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 7767
Мобилна успоредка inSPORTline Push up PU1000  е универсален "инструмент" за Crossfit упражнения. Тя е безопасен, лек и лесен за сглабяне уред. Нека опростения дизайн не ви заблуждава, този уред позволява изпълнението на всевъзможни упражнения. Тренировките с помощта, единствено на собственото т..
145.00 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 3948
Универсална станция за тренировки inSPORTline Power Tower ви предлага, отлична възможност за укрепване на мускулите на ръцете, гърба и корема. Станцията за тренировки е подходяща за трениране в домашни условия. Уредът разполага с долни ръкохватки, с които лесно да правите лицеви опори, хоризонт..
489.00 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 7536
Универсалната станция inSPORTline Power Tower PT80 е идеална за тренировки със собствено тегло. Стоманената рамкова конструкция с профил 50 х 50 мм е изключително издръжлива и стабилна. Лоста и ръкохватките за коремни преси и кофички са снабдени с нехлъзгащо покритие. Долните ръкохватки се изпо..
379.00 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 12532
Уред за плосък корем inSPORTline AB Perfect Twist е предназначен за домашни упражнения и масаж. На облегалката има пет търкалящи се цилиндъра, с три нива на съпротивление. Цилиндрите са подплатени за максимален комфорт. Те масажират гърба ви по време на упражнения и облекчават напрежението в гърба. ..
99.00 лв.
Наличност: Наличен Код: in 20844
Регулируема фитнес лежанка inSPORTline AB100 е хоризонтална лежанка, на която можете свободно да регулирате ъгъла на облегалката и седалката. Идеална е за работа с дъмбели или лост. Отличава се главно със своята универсалност, защото с регулирането на облегалката и седалката наистина можете да спече..
449.00 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 7237
Пейка за хиперекстензии inSPORTline Hero BTB10 е един от най-ефективните уреди за тренировка на мускулите на гърба, корема, седалището и поясно-кръстната област. Стоманената конструкция с профил 50 x 50 мм и 100 кг товароносимост осигурява отлична стабилност. Омекотяващите ролки в комбинация с омеко..
195.00 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 8258
Лежанка за хиперекстензии BODY CRAFT F670 е с регулируем наклон, подходяща за домашна и комерсиална употреба. Лежанка за хиперекстензии BODY CRAFT F670 използвате, за да изправите гръбначния стълб, задните кости (квадрицепс в задната част на бедрата) и глутеалните мускули. Тринровката с хиперекстенз..
0.00 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 7153
Гладиатор InSPORTline ProfiGym C70 - МОСТРА и е мултифункфионален фитнес уред за домашна употреба, който предлага различни, ефективни упражнения за цялото тяло. Стоманената рамкова конструкция с профил 50 х 50 мм., е с капацитет на натоварване до 150 кг. Може да се използва както за укрепване н..
1 339.00 лв.
Наличност: Наличен Код: P00355
Бойно въже STROPER 40 мм - 10 м е най-доброто въже за тренировки, подходящо за спортни зали и тренировки на открито. Въжетата STROPER са известни със своята висока устойчивост, дълготрайност и удобен материал. Въжето предоставя възможност за много интензивна кардио дейност, подобряване на ..
259.00 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 12696
Бойно въже inSPORTline WaveRope Base 4 см x 9 м е идеален уред за развитие на експлозивна сила и издържливост, ритъм и баланс. Благодарение на характерното движение, ще развиете мускулите на ръцете, раменете, част от гръдните мускули и горната част на гърба. Бойното въже може да се използва както в ..
89.00 лв.
Наличност: Наличен Код: in 12263
Бойно въже inSPORTline WaveRope 3.8 см x 9 м е идеален уред за развитие на екслпозивна сила и издържливост, ритъм и баланс. Благодарение на характерното движение, ще развиете мускулите на ръцете, раменете, част от гръдните мускули и горната част на гърба. Фитнес въжето може да се използва както в за..
155.00 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 7285
Бойно въже inSPORTline CF011 е чудесен инструмент за развитие на силата, издържливостта и експлозивността. Подходящо е и за укрепване на горната част на тялото, особено на раменете и ръцете. Изключително ефективно средство е за обучение в бойните изкуства. Двата края са снабдени с протектори, служещ..
261.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: IN 2738
Хидравлична преса за крака CLP600 е проектирана да максимизира ефективно натоварването на мускулите на долните крайници без да натоварва коленете и тазобедрените стави. Фитнес машина за всестранно укрепване на долните крайници - здрава конструкция, широка и удобна тапицерия и дръжки, снабдени с..
1 919.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: IN 18854
Фитнес клетка inSPORTline Power Rack PW200, известен още като "силова клетка", е подходяща за всякакъв вид тренировка. Стойката разполага с държачи за допълнително тренировъчно оборудване. Здравата стоманена рамка с профил 60x60mm осигурява висока стабилност и товароносимост от 300 кг. Повърхността ..
1 679.00 лв.
Показани 1 от 20 | 73 (4 Страници)

Мултифункционалните тренажори и уреди ви помагат да се възползвате максимално от подовото пространство и да помогнете на трениращите си да се възползват максимално от времето си за тренировка. Интелигентните дизайни позволяват на потребителите да практикуват множество упражнения на малко пространство. За да привлечете още повече ентусиасти във фитнес центъра, добавете Мултифункционалните тренажори и уреди, които предлагат несравнима тренировка. Разгледайте нашата богата гама от мултифункционални тренажори подходящи за начинаещи и напреднали.