Количка

Пудовки

Пудовките са добре познати в Европа и Азия още отпреди много години и са били използвани за физическа подготовка на военнослужещи, както и в салоните по физкултура. Счита се, че произлизат от Русия, а името им идва от руската мерна единица за тежест пуд. Пудовките представляват тежести с кръгла форма, подобно на гюле с дръжка. Те са подходящи за укрепване на горните крайници, гръдния кош и коремните мускули. Пудовките помагат за ускоряване на процеса за изгаряне на намазнини. Упражненията с пудовки се изпълняват по-лесно и са по-щадящи, тъй като не натоварват ставите

Видове пудовки според материала, от който са изработени

  • Пудовки от чугун - изработени изцяло от чугун под формата на камбана с удобна ергономична чугунена дръжка, която гарантира удобен захват. Виниловото покритие гарантира устойчивост на удари и надрасквания.
  • Пудовки от винил - изработени са от висококачествен винил с циментов пълнеж. Серията позволява увеличаване на теглото през 1кг. /до 4кг./ и през 2кг./от 4 до 20кг./. Това ги прави подходящи са за всички възрастови групи.
  • Пудовки от неопрен - изработени са от неопрен и фин пясък за пълнеж. Освен приятен на допир, неопренът се отличава с абсорбиращи свойства и нехлъзгаща повърхност. Неопреновите пудовки имат твърда пластмасова дръжка, която усигорява комфорт при тренировка.
  • Пудовки с вода - изработени са от устойчив pvc материал и дръжка от неопрен. Могат да се напълнят с до 3л вода, което позволява регулиране на тежестта спрямо вашите нужди. Това са едни от най-ефективните пудовки, тъй като по време на тренировка непрекъснато се променя центъра на тежеста, вследствие от движението на водата.

Видове пудовки според размерите

Предлаганите пудовки от спортни магазини ЯКО започват от 1кг и стигат до 40кг. Можете да изберете подходяща спрямо вашите нужди или да закупите цял комплект. Повечето серии пудовки се предлагат в размери през 2кг.

Друг вид, който ще намерите при нас са регулируеми пудовки.
  • Регулируеми пудовки - предимството на тези пудовки, е че можете да си регулирате тежестта, спрямо вашите нужди, и упражнението, което правите, благодарение на механизма за закачане на тежести. Комплектът съдържа пудовка от 10кг. и четири тежести 2 x 2.5кг. и 2 x 10кг. Максимално достигащо тегло е 35кг.Упражнение с пудовки

Едно от най-известните упражнения с пудовки е преден суинг или преден мах. Това упражнение наподобява хвърлене на тежести и се изпълнява като с две ръце засилите пудовката назад между краката, като леко приклякате, а след това я изтласквате напред и нагоре с изпънати ръце. Това упражнение натоварва всички мускули, но най-вече мускулите на задната част. Суингът е изключително полезен, защото активно ангажира мускулите, които са най-засегнати от целодневното седене на работното място, лошата стойка пред компютъра и липсата на физическа активност.

Защо да закупите пудовка от онлайн платформата Yako.bg?

Ние сме основен вносител на пудовки с марката Insportline, които са с високо качество на добра цена. При нас ще откриете богата гама от винилови пудовки, чугунени и неопренови пудовки, както и комплекти от пудовки от 1кг. до 40кг., подходящи за фитнес зали или за домашна употреба. Можете да посетите и нашите магазини в София, Пловдив, Варна и Русе и да изберете правилните за вас пудовки.Наличност: Наличен Код: IN 10744
Пудовката inSPORTline Vin-Bell Dark 20 кг е с уникална форма на камбана и с дръжка - триъгълник. Корпусът е изработен от висококачествена пластмаса, устойчива на удари. Пълнежът е от цимент. Ожулванията и драскотините в резултат от интензивни тренировки, не се виждат на черния фон. Висококачественат..
90.00 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 10731
Пудовката inSPORTline Vin-Bell Dark 2 кг е с уникална форма на камбана и с дръжка - триъгълник. Корпуса е изработен от висококачествена пластмаса устойчива на удари. Пълнежа е от цимент. Ожулванията и драскотините в резултат от интензивни тренировки, не се виждат на черния фон. Висококачествената, з..
9.00 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 10743
Пудовката inSPORTline Vin-Bell Dark 18 кг е с уникална форма на камбана и с дръжка - триъгълник. Корпуса е изработен от висококачествена пластмаса устойчива на удари. Пълнежа е от цимент. Ожулванията и драскотините в резултат от интензивни тренировки, не се виждат на черния фон. Висококачествената, ..
81.00 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 10741
Пудовка inSPORTline Vin-Bell Dark 14 кг е с уникална форма на камбана и с дръжка - триъгълник. Корпуса е изработен от висококачествена пластмаса, устойчива на удари. Пълнежа е от цимент. Ожулванията и драскотините в резултат от интензивни тренировки, не се виждат на черния фон. Висококачествената, з..
63.00 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 10730
Пудовката inSPORTline Vin-Bell Dark 1 кг е с уникална форма на камбана и с дръжка - триъгълник. Корпуса е изработен от висококачествена пластмаса устойчива на удари. Пълнежа е от цимент. Ожулванията и драскотините в резултат от интензивни тренировки, не се виждат на черния фон. Висококачествената, з..
5.00 лв.
Наличност: Наличен Код: in 1945
Пудовка inSPORTline Vin-Bell 2 кг e винилов дъмбел за една ръка и триъгълен захват. Подходящ за начинаещи и напреднали за развиване обема на мускулатурата. Серията позволява увеличаване на теглото през 1кг. /до 4кг./ и през 2кг./от 4 до 20кг./. Възможност за закупуване настойка за по-добро..
10.00 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 10758
Пудовката inSPORTline Vin-Bell Dark 9 кг е с уникална форма на камбана и с дръжка - триъгълник. Корпуса е изработен от висококачествена пластмаса устойчива на удари. Пълнежа е от цимент. Ожулванията и драскотините в резултат от интензивни тренировки, не се виждат на черния фон. Висококачествената, з..
40.50 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 10737
Пудовката inSPORTline Vin-Bell Dark 8 кг е с уникална форма на камбана и с дръжка - триъгълник. Корпуса е изработен от висококачествена пластмаса устойчива на удари. Пълнежа е от цимент. Ожулванията и драскотините в резултат от интензивни тренировки, не се виждат на черния фон. Висококачествената, з..
36.00 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 10736
Пудовката inSPORTline Vin-Bell Dark 7 кг е с уникална форма на камбана и с дръжка - триъгълник. Корпуса е изработен от висококачествена пластмаса устойчива на удари. Пълнежа е от цимент. Ожулванията и драскотините в резултат от интензивни тренировки, не се виждат на черния фон. Висококачествената, з..
31.50 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 10734
Пудовката inSPORTline Vin-Bell Dark 5 кг е с уникална форма на камбана и с дръжка - триъгълник. Корпуса е изработен от висококачествена пластмаса устойчива на удари. Пълнежа е от цимент. Ожулванията и драскотините в резултат от интензивни тренировки, не се виждат на черния фон. Висококачествената, з..
22.50 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 10733
Пудовката inSPORTline Vin-Bell Dark 4 кг е с уникална форма на камбана и с дръжка - триъгълник. Корпуса е изработен от висококачествена пластмаса устойчива на удари. Пълнежа е от цимент. Ожулванията и драскотините в резултат от интензивни тренировки, не се виждат на черния фон. Висококачествената, з..
18.00 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 10732
Пудовката inSPORTline Vin-Bell Dark 3 кг е с уникална форма на камбана и с дръжка - триъгълник. Корпуса е изработен от висококачествена пластмаса устойчива на удари. Пълнежа е от цимент. Ожулванията и драскотините в резултат от интензивни тренировки, не се виждат на черния фон. Висококачествената, з..
13.50 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 10742
Пудовката inSPORTline Vin-Bell Dark 16 кг е с уникална форма на камбана и с дръжка - триъгълник. Корпуса е изработен от висококачествена пластмаса устойчива на удари. Пълнежа е от цимент. Ожулванията и драскотините в резултат от интензивни тренировки, не се виждат на черния фон. Висококачествената, ..
72.00 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 10740
Пудовката inSPORTline Vin-Bell Dark 12 кг е с уникална форма на камбана и с дръжка - триъгълник. Корпуса е изработен от висококачествена пластмаса устойчива на удари. Пълнежа е от цимент. Ожулванията и драскотините в резултат от интензивни тренировки, не се виждат на черния фон. Висококачествената, ..
54.00 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 10735
Пудовката inSPORTline Vin-Bell Dark 6 кг е с уникална форма на камбана и с дръжка - триъгълник. Корпуса е изработен от висококачествена пластмаса устойчива на удари. Пълнежа е от цимент. Ожулванията и драскотините в резултат от интензивни тренировки, не се виждат на черния фон. Висококачествената, з..
27.00 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 10739
Пудовката inSPORTline Vin-Bell Dark 10 кг е с уникална форма на камбана и с дръжка - триъгълник. Корпуса е изработен от висококачествена пластмаса устойчива на удари. Пълнежа е от цимент. Ожулванията и драскотините в резултат от интензивни тренировки, не се виждат на черния фон. Висококачествената, ..
45.00 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 1954
Пудовка inSPORTline Vin-Bell 18 кг e винилов дъмбел за една ръка и триъгълен захват. Подходящ за начинаещи и напреднали за развиване обема на мускулатурата. Серията позволява увеличаване на теглото през 1кг. /до 4кг./ и през 2кг./от 4 до 20кг./. Възможност за закупуване настойка за по-добр..
90.00 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 1952
Пудовка inSPORTline Vin-Bell 14 кг e винилов дъмбел за една ръка и триъгълен захват. Подходящ за начинаещи и напреднали за развиване обема на мускулатурата. Серията позволява увеличаване на теглото през 1кг. /до 4кг./ и през 2кг./от 4 до 20кг./. Възможност за закупуване настойка за по-добр..
70.00 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 9327
Неопренова пудовка inSPORTline Bell-bag 3 кг е уникална гира с форма на камбана с ергономична дръжка. Тя е направена от висококачествен неопрен и фин пясък за пълнеж. Неопреновия материал е приятен на допир. Отличава се с нехлъзгаща повърхност и абсорбиращи свойства. Твърдата пластмасова дръжка..
22.00 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 1951
Пудовка inSPORTline Vin-Bell 12 кг e винилов дъмбел за една ръка и триъгълен захват. Подходящ за начинаещи и напреднали за развиване обема на мускулатурата. Серията позволява увеличаване на теглото през 1кг. /до 4кг./ и през 2кг./от 4 до 20кг./. Възможност за закупуване настойка за по-добр..
59.99 лв.
Показани 1 от 20 | 70 (4 Страници)