Количка

Ръкохватки

Тук ще намерите богата гама от адаптери и ръкохватки, развиващи различни видове мускули, посредством различни видове захвати

Производител: inSPORTline Код: IN 7163
Балансирана V-образна ръкохватка inSPORTline A441 е подходяща за добавяне към всички видове скрипци и силови колони. Тя е изработена от закалена стомана и позволява богата гама от упражнения за бицепс и трицепс. Ергономичния дизайн осигурява постоянно натоварване на мускулите. Дръжките са набраздени..
50.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 2647
Балансирана V-образна ръкохватка inSPORTline MB-507 е подходяща за използване с всички видове скрипци. Тя е изработена от здрава стомана и позволява разнообразни упражнения за бицепс и трицепс. Ергономичния дизайн осигурява постоянно натоварване на мускулите. Дръжките са релефни, гумирани и предпазв..
102.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: In 2725
Въже за трицепс упражнения inSPORTline е изработено от здрави и устойчиви материали. Снабдено е с два гумени накрайника, които служат за спирачка на ръцете по време на тренировка. С това въже може да упражнявате коремните мускули, бицепси,предни и странични делтовидни мускули, трицепс и много други ..
31.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 7173
Единичната ръкохватка InSPORTline А450 е допълнителен аксесоар за всички силови пирамиди и фитнес гладиатори със скрипци. ръкохватката е изработена от издръжлива стомана, която гарантира дълъг експлоатационен живот. Дръжката е направена с шарка против хлъзгане, което дава сигурен и удобен захват. Ед..
30.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 2728
Извит лост - ръкохватка за скрипец inSPORTline - формата на ръкохватката позволява упражняването на комплексни упражнения за мускулите на ръцете. Гумираните части са урелефени и предотвратяват приплъзването на ръцете. Двете извивки позволяват използването на лоста както за тесен, така и за широк хва..
74.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 7172
Извит лост - ръкохватка за скрипец inSPORTline A432 е универсална ръкохватка с тесен и широк твърд захват. Извитата форма на ръкохватката позволява тренирането с комплексни упражнения за мускулите на ръцете и гърдите. Гумираните части са уребрени и предотвратяват приплъзването на ръцете. Двете извив..
71.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 7174
Класическа единична ръкохватка inSPORTline A451 е допълнителен аксесоар за всички силови пирамиди и фитнес гладиатори със скрипци. Ръкохватката е изработена от издръжлива стомана, която гарантира дълъг експлоатационен живот. Дръжката е покрита с неплъзгащ се каучук, който дава по-сигурно и комфортно..
35.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 7167
Лост - ръкохватка за трицепс - прав  inSPORTline A411 е допълнително фитнес оборудване за гладиатор и се прикрепя към скрипец. Изработен е от висококачествена стомана. Приозводителят гарантира дълъг експлоатационен живот. Ръкохватките са с неплъзгаща повърхност, която осигурява стабилно и комфо..
35.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 2729
Лост - ръкохватка за широк захват inSPORTline, 68 см. Формата на лоста позволява да бъде хванат на различни места, като по този начин предоставя богат набор от упражнения и хватове. Тъй като халката в средата на лоста е подвижна, натоварването винаги е в подходящата посока. Лостът е снабден с релефн..
102.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 1248
Лоста за скрипец inSPORTline Combo adapter RCB4811 е перфектния аксесоар за Вашия фитнес гладиатор. С негова помощ ще изваете перфектния, симетричен гръб, за който мечтаете.Техническо описание:Фитнес лостМатериал - висококачествена стоманаТегло - 5.2 кгДиаметър - 25 ммДължина 120 см..
85.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 1249
Лост за скрпиец 120 см inSPORTline ще ви позволи да превърнете домашния си фитнес в перфектна машина за укрепване на мускулите на гърба. Разширение на горната ролка 120 cm inSPORTline е изработено от висококачествен материал с кръгли капачки по ръбовете за по-удобна употреба. Разширете гамата от опц..
81.00 лв.
Омекотяваща подложка за рамене inSPORTline Омекотяваща подложка за рамене inSPORTline
Доставка 14 дни
Производител: inSPORTline Код: IN 2726
Омекотяваща подложка за рамене InSPORTline е специално разширение за всички видове тренировъчно оборудване с макари. Този аксесоар ще ви помогне да укрепите абсорбцията си. Ab Crunch Harness се състои от хамут, поставен около врата, с две пяна и здрав метален контур, който е прикрепен към вашето упр..
14.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 7168
Прав лост - ръкохватка за скрипец InSPORTline A413 - Аксесоар универсален за всички силови пирамиди и за пейкати с долен скрипец. Ръкохватката е изработена от издръжлива стомана, която гарантира дълъг експлоатационен живот. Дръжките са снабдени с нехлъзгащ се каучук, който дава по-сигурно и ком..
48.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 7165
Прав лост - ръкохватка за скрипец inSPORTline A2410 е предназначен за всички видове тренажори и машини с горна ролка. Изработен е от износоустойчива стомана, а ръкохватките са с не-плъзгащо набраздяване. Може да се включи по два начина, което позволява широк диапазон от упражнения и фокусиране върху..
71.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 2730
Права ръкохватка за скрипец inSPORTline е лост за трениране на мускулите на горната част на тялото.  Снабден е с подвижен център, който придава гладкост и постоянство на натоварването. Изработен е от висококачествен метал и е с дължина от 53,5 см. Ръкохватката е подходяща за всички видове скрип..
55.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 1247
Ръкохватка за тесен захват inSPORTline е подходяща за разнообразяване на тренировките на вашата мулти-фитнес зала. Тази v-образна ръкохватка ще ви позволи да превърнете домашния си силов уред с долен скрипец в гребен тренажор. Всичко, което трябва да направите, е да замените обикновения захват с ада..
60.00 лв.
Адаптер за олимпийски лостове 14inc
Доставка 14 дни
Производител: inSPORTline Код: IN 1328
Адаптер за олимпийски лостове 14inc е изработен от висококачествена закалена пластмаса, позволява да се използват дискови тежести с диаметър на отвора 25 и закрепянето им към олимпийски лостове с диметър 50 мм. Дължината е 40 см и е достатъчна за закрепяне на необходимото количество тежести. Ол..
59.00 лв.
Адаптер за олимпийски лостове 8inc
Временно изчерпан
Производител: inSPORTline Код: IN 1329
Адаптер за тежести от 25 мм на 50 мм олимпийски стандарт.Техническо описание:Висококачествена пластмаса, устойчива на механични повредиДължина 20 смФиксиране чрез стопорен болт със скрита глава..
30.00 лв.
Балансирана V-образна ръкохватка inSPORTline A444 Балансирана V-образна ръкохватка inSPORTline A444
Доставка 14 дни
Производител: inSPORTline Код: IN 7164
Балансирана V-образна ръкохватка inSPORTline A444 е подходяща за използване с всички видове скрипци и силови колони. Тя е изработена от закалена стомана и позволява богата гама от упражнения за бицепс и трицепс. Ергономичния дизайн осигурява постоянно натоварване на мускулите. Дръжките са набра..
59.00 лв.
Въже за трицепс SPARTAN Въже за трицепс SPARTAN
Доставка 14 дни
Производител: Spartan Код: SP 1706
Въже за трицепс SPARTAN е изработено от здрав полиетилен. Снабдено е с два гумени накрайника, оформени като спирачка за ръцете по време на тренировка. С това въже може да упражнявате коремните мускули, бицепси, предни и странични делтовидни мускули, трицепс и много мускулни групи.Техническо описание..
30.00 лв.
Показани 1 от 20 | 27 (2 Страници)
За да подобрим функционалността на нашия сайт, използваме "бисквитки". Научете повече тук