Количка

Ръкохватки

Тук ще намерите богата гама от адаптери и ръкохватки, развиващи различни видове мускули, посредством различни видове захвати

Производител: inSPORTline Код: IN 7163
Балансирана V-образна ръкохватка inSPORTline A441 е подходяща за добавяне към всички видове скрипци и силови колони. Тя е изработена от закалена стомана и позволява богата гама от упражнения за бицепс и трицепс. Ергономичния дизайн осигурява постоянно натоварване на мускулите. Дръжките са набраздени..
50.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 2647
Балансирана V-образна ръкохватка inSPORTline MB-507 е подходяща за използване с всички видове скрипци. Тя е изработена от здрава стомана и позволява разнообразни упражнения за бицепс и трицепс. Ергономичния дизайн осигурява постоянно натоварване на мускулите. Дръжките са релефни, гумирани и предпазв..
102.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 7173
Единичната ръкохватка InSPORTline А450 е допълнителен аксесоар за всички силови пирамиди и фитнес гладиатори със скрипци. Ръкохватката е изработена от издръжлива стомана, която гарантира дълъг експлоатационен живот. Дръжката е направена с шарка против хлъзгане, което дава сигурен и удобен захват. Ед..
30.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 7174
Класическа единична ръкохватка inSPORTline A451 е допълнителен аксесоар за всички силови пирамиди и фитнес гладиатори със скрипци. Ръкохватката е изработена от издръжлива стомана, която гарантира дълъг експлоатационен живот. Дръжката е покрита с неплъзгащ се каучук, който дава по-сигурно и комфортно..
35.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 7164
Балансирана V-образна ръкохватка inSPORTline A444 е подходяща за използване с всички видове скрипци и силови колони. Тя е изработена от закалена стомана и позволява богата гама от упражнения за бицепс и трицепс. Ергономичния дизайн осигурява постоянно натоварване на мускулите. Дръжките са набра..
59.00 лв.
Въртящ се извит лост - ръкохватка inSPORTline A4812
Доставка 14 дни
Производител: inSPORTline Код: IN 7361
Въртящ се извит лост - ръкохватка inSPORTline A4812 е идеално биомеханически оформен така, че да осигури цялостна и пълноценна тренировка за ръцете и широките мускули на гърба. Лостът е оборудван с два чифта удобни, гумени ръкохватки, позволяващи широк и тесен захват, за максимално ефективна трениро..
97.00 лв.
Многофункционален лост Футбол бар енгъл(къс) Fitness TITAN
По заявка
Производител: Titan Код: BARTBC12
Многофункционален лост Футбол бар енгъл(къс) Fitness TITAN е професионален, многофункционален уред за трениране на различни видеве мускулни групи, разполагащ с тесен и широк захват под ъгъл, което позволява по голямото разнообразие от упражнения, същевременно щадящ раменните стави и китките. Функцио..
240.00 лв.
Адаптер за олимпийски лостове 14"
Доставка 14 дни
Производител: inSPORTline Код: IN 1328
Адаптер за олимпийски лостове 14" е изработен от висококачествена закалена пластмаса. Позволява да се използват дискови тежести с диаметър на отвора 25 и закрепянето им към олимпийски лостове с диметър 50 мм. Дължината е 40 см и е достатъчна за закрепяне на необходимото количество тежести. Олимпийск..
59.00 лв.
Адаптер за олимпийски лостове 8"
Временно изчерпан
Производител: inSPORTline Код: IN 1329
Адаптер за олимпийски лостове 8" е изработен от висококачествена закалена пластмаса. Позволява да се използват дискови тежести с диаметър на отвора 25 и закрепянето им към олимпийски лостове с диметър 50 мм. Дължината е 20 см и е достатъчна за закрепяне на необходимото количество тежести. Ол..
30.00 лв.
Въже за трицепс SPARTAN
Доставка 14 дни
Производител: Spartan Код: SP 1706
Въже за трицепс SPARTAN е изработено от здрав полиетилен. Снабдено е с два гумени накрайника, оформени като спирачка за ръцете по време на тренировка. С това въже може да упражнявате коремните мускули, бицепси, предни и странични делтовидни мускули, трицепс и много мускулни групи.Техническо описание..
30.00 лв.
Въже за трицепс упражнения inSPORTline
Доставка 14 дни
Производител: inSPORTline Код: In 2725
Въже за трицепс упражнения inSPORTline е изработено от здрави и устойчиви материали. Снабдено е с два гумени накрайника, които служат за спирачка на ръцете по време на тренировка. С това въже може да упражнявате коремните мускули, бицепси,предни и странични делтовидни мускули, трицепс и много други ..
31.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 2728