Количка

Силови уреди

Предлагаме отлични фитнес силови уреди на атрактивни цени. Отделяме много време и внимание, когато избираме нашите продукти, така че те да отговарят на високите стандарти, които нашите клиенти очакват. Ние сме специализирани в предоставянето на фитнес оборудване.

Гладиатор  inSPORTline Phanton
Доставка 14 дни
Производител: inSPORTline Код: IN 18397
Гладиатор inSPORTline Phanton е със стабилна конструкция, висококачествени кабели и устойчиво повърхностно покритие. Уредът е с електронен брояч за тренировката на степера. Гладиаторът е в комплект с лежанка, долен и горен скрипец. Позицията на седалката се регулира хоризонтално и вертикално, което ..
1 339.00 лв.
Производител: Body-Solid Код: IN 1115
Пирамида тежести SP50 Body-Solid е комплект тежести за фитнес уред Body-Solid. Включва пет плочи-тежести. Този допълнителен пакет е съвместим със силовите уреди Body-Solid от серията Home Gyms и Pro Dual.Техническо описание:Пакет от 5 тежести Body-SolidТегло: 22,5 кг (50 фунта)Съвместим с домашни фи..
204.00 лв.
Бенч прес машина Steelflex Plateload Line PSBP-Черен-Червен
Доставка 14 дни
Производител: Steelflex Код: IN 19966
Бенч прес машина Steelflex Plateload Line PSBP е висококачествена фитнес машина за тренировки за укрепване на гръдни мускули, раменни мускули и трицепси. Здравата, стабилна рамка е покрита с електростатична прахова боя, която я предпазва от драскотини. Седалката и облегалката са тапицирани и по..
2 639.00 лв.
Гладиатор Body Craft GX
Доставка 14 дни
Производител: inSPORTline Код: IN 18361
Гладиатор Body Craft GX е професионален мултифункционален фитнес уред, с редица популярни тренировъчни станции. Здравата стоманена рамка е проектирана да не заема много място. Стоманата е със специално покритие против надраскване на Platinum Grey. Гладиатор Body Craft GX предлага повече от 100 начин..
4 719.00 лв.
Гладиатор SPARTAN Pro Gym I
Доставка 14 дни
Производител: Spartan Код: SP 1164
Гладиатор SPARTAN Pro Gym I е мулти-функционален фитнес уред, с който можете да тренирате мускулите на цялото си тяло и да постигнете желаната форма. Техническо описание:Здрав и устойчив, метален корпус60 кг винилови тежести (10 плочки)Размери - 153 x 116 x 210 смТегло - 105 кгМаксимална товаро..
839.00 лв.
Горен и среден скрипец Body-Solid SLM-300G / 2
Доставка 14 дни
Производител: inSPORTline Код: IN 2746
Техническо описание:Масивна конструкция, състояща се от няколко плътно заварени частиПрофил 2 "х 4", заварен от четири страниПрахово боядисана повърхност, устойчивa на надраскванеСамосмазващ се стоманен кабел, с найлоново покритиеРолки от подсилен полиамид и фибростъкло с V-образни каналиDuraFirm ™ ..
4 656.00 лв.
Гребен тренажор Body-Solid GSRM40
Доставка 14 дни
Производител: inSPORTline Код: in 1162
Гребен тренажор Body-Solid GSRM40 се използва за укрепване на мускулите на цялото тяло. Body-Solid GSRM40 е проектиран с висококачествена подложка от пяна DuraFirm на седалката, опора на гърдите и комфортни подложки за краката. Гребен тренажор Body-Solid GSRM40 се препоръчва за ползване във вси..
1 099.00 лв.
Гребен уред - Steelflex PlateLoad line PLSR
Доставка 14 дни
Производител: Steelflex Код: IN 18256
Гребен уред - Steelflex PlateLoad line PLSR е качествено фитнес оборудване, предназначено за укрепване на горната част на тялото с помощта на дърпания, докато седите. Здрава стоманена конструкция с качествено електростатично прахово покритие, което предпазва конструкцията от надраскване. S..
1 979.00 лв.
Клек машина Steelflex Plateload Line PLSS-Черен-Червен
Доставка 14 дни
Производител: Steelflex Код: IN 19975
Клек машина Steelflex Plateload Line PLSS е професионална фитнес машина за укрепване на мускулите на краката. Тази машина е насочена към укрепване на бедра, глутеални мускули и мускули на прасците. Освен клек упражнения, можете да извършвате и упражнения за изправяне и стягане на прасците. Чети..
3 419.00 лв.
Комбиниран силов уред Body-Solid DELUXE GS348QP4
Доставка 14 дни
Производител: Body-Solid Код: IN 18606
Комбиниран силов уред Body-Solid DELUXE GS348QP4 е професионалнeн фитнес уред, който ще замени широка гама от популярни фитнес машини. Благодарение на здравата си конструкция и отличното оборудване е подходящ и за комерсиални фитнес зали.Основни функции:Включва прецизно изработени тежести от стомана..
7 079.00 лв.