Количка

Трениране на открито

Винаги е било по-добре да тренираш на открито и да дишаш чист въздух. За това се проектират и изграждат множество спортни площадки и фитнеси на открито. Това породи и нуждата да предложим серии от фитнес уреди отговарящи на изискванията за използване на открито. Подтикнати от нуждата за близост с природата успяхме да подберем спортни съоръжения с ергономичен и приятен дизайн, отговарящи на всички Евро сертификати. 

Производител: inSPORTline Код: in 7267-2pcs
Комплект платформи за подскоци inSPORTline CF050-type-2 са подходящи за използване в широк спектър от упражнения, насочени главно върху развитието на експлозивна сила. Комплекта платформи е предпочитан от треньори, които с тяхна помощ ще бъдат в състояние да ангажират и подготвят всички трениращи. К..
329.00 лв.
Хоризонтален велоергометър с лежанка за коремни преси
Доставка 14 дни
Производител: YAKO Код: YOF59
Хоризонтален велоергометър с лежанка за коремни преси e ергономично проектирана машина. Той е проектиран, за да ви помогне да стегнете тялото си, да укрепите гърба си и да подобрите физическата си сила. Двойната му функционалност ви позволява да укрепвате долната част на тялото си чрез въртеливото д..
1 688.00 лв.
Фит тренажор за фитнес на открито
Доставка 14 дни
Производител: YAKO Код: OF3-1
Фит тренажор за фитнес на открито, подходящ за тренировка на долната част на тялото. Фитнес уред за кардио тренировка, който натоварва коремните мускули, ханша и краката, подобрява тонуса и работата на сърцето. Фит тренажорът е с ограничители които не позволяват ход повече от 55 градуса както ..
1 238.00 лв.
Успоредка за фитнес на открито
Доставка 14 дни
Производител: YAKO Код: OF16
Успоредка за фитнес на открито - за трениране ръцете, гърдите и коремната област чрез многообразие от упражнения със собствено тегло. Няма ограничение в теглото на трениращия. Класическият дизайн на успоредката я прави предпочитан стрийт фитнес уред от много училища, хотели, а също така и за завър..
510.00 лв.
Уред за корем и кръст за фитнес на открито
Доставка 14 дни
Производител: YAKO Код: OF25
Уред за корем и кръст за фитнес на открито e двоен уред - за коремни преси и разтягане на кръста. Движението са извършва посредством сгъване и разгъване на тялото на трениращия. Техническо описание:Приложение - за трениране мускулите на корема и кръстаМатериал - стоманаЦвят - прахово боядисване в цв..
540.00 лв.
Троен комбиниран фитнес уред на открито
Доставка 14 дни
Производител: YAKO Код: OF41
Троен комбиниран фитнес уред на открито, подходящ за комплексна тренировка на почти всички мускулни групи, позволява едновременно трениране на трима души. Състои се от: висилка лакетна опора, подходяща за упражняване мускулите на корема, гърдите и трицепсите; разгъвач за крака, трениращ квадрицепс..
2 160.00 лв.
Тренировъчна платформа inSPORTline CF050 76 cm
Доставка 14 дни
Производител: inSPORTline Код: in 9529
Тренировъчна платформа inSPORTline CF050 76 см е подходяща за широк набор от тренировъчни упражнения. Една или повече платформи се използват основно за развиване на експлозивна сила, фокусирайки се върху цялото тяло или част от него. Платформата за скокове inSPORTline CF050 е подходяща за професиона..
268.00 лв.
Тренировъчна платформа inSPORTline CF050 60 cm
Доставка 14 дни
Производител: inSPORTline Код: in 9528
Тренировъчна платформа inSPORTline CF050 60 см е подходяща за широк набор от тренировъчни упражнения. Една или повече платформи се използват основно за развиване на експлозивна сила, фокусирайки се върху цялото тяло или част от него. Платформата за скокове inSPORTline CF050 е подходяща за професиона..
242.00 лв.
Тренировъчна платформа inSPORTline CF050 30 cm
Доставка 14 дни
Производител: inSPORTline Код: in 9526
Тренировъчна платформа inSPORTline CF050 30 см е подходяща за широк набор от тренировъчни упражнения. Една или повече платформи се използват основно за развиване на експлозивна сила, фокусирайки се върху цялото тяло или част от него. Платформата за скокове inSPORTline CF050 е подходяща за професиона..
177.00 лв.
Тренажор за ски ходене за фитнес на открито
Доставка 14 дни
Производител: YAKO Код: OF1
Тренажор за ски ходене за фитнес на открито е уред, подходящ за кардио тренировки. Натоварва равномерно мускулите на ръцете и краката. Възможност за трениране на двама души едновременно.Техническо описание:Приложение - кардио уред за ръце и кракаМатериал - стомана с устойчиво на корозия покритиеЦвят..
1 425.00 лв.