Количка

Бустер въжета

Наличност: Наличен Код: P00355
Бойно въже STROPER 40 мм - 10 м е най-доброто въже за тренировки, подходящо за спортни зали и тренировки на открито. Въжетата STROPER са известни със своята висока устойчивост, дълготрайност и удобен материал. Въжето предоставя възможност за много интензивна кардио дейност, подобряване на ..
259.00 лв.
Наличност: Наличен Код: in 12263
Бойно въже inSPORTline WaveRope 3.8 см x 9 м е идеален уред за развитие на екслпозивна сила и издържливост, ритъм и баланс. Благодарение на характерното движение, ще развиете мускулите на ръцете, раменете, част от гръдните мускули и горната част на гърба. Фитнес въжето може да се използва както в за..
155.00 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 7285
Бойно въже inSPORTline CF011 е чудесен инструмент за развитие на силата, издържливостта и експлозивността. Подходящо е и за укрепване на горната част на тялото, особено на раменете и ръцете. Изключително ефективно средство е за обучение в бойните изкуства. Двата края са снабдени с протектори, служещ..
261.00 лв.
Наличност: Наличен Код: ARM085
Бойно въже Armageddon Sports 3,8 см x 15 м предоставя възможност за много интензивна кардио дейност, развиване на физическа сила и здравина на хвата, подобряване на цялостната координация. Тренирането с бойно въже представлява система от специфични движения, чрез които се натоварва мускулатурата на ..
180.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: P00516
Бойно въже STROPER 35 мм - 15 м е най-доброто въже за тренировки, подходящо за спортни зали и тренировки на открито. Въжетата STROPER са известни със своята висока устойчивост, дълготрайност и удобен материал. Въжето предоставя възможност за много интензивна кардио дейност, подобряване на ..
309.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: P00514
Бойно въже STROPER 30 мм - 15 м е най-доброто въже за тренировки, подходящо за спортни зали и тренировки на открито. Въжетата STROPER са известни със своята висока устойчивост, дълготрайност и удобен материал. Въжето предоставя възможност за много интензивна кардио дейност, подобряване на ..
279.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: P00513
Бойно въже STROPER 30 мм - 10 м е най-доброто въже за тренировки, подходящо за спортни зали и тренировки на открито. Въжетата STROPER са известни със своята висока устойчивост, дълготрайност и удобен материал. Въжето предоставя възможност за много интензивна кардио дейност, подобряване на ..
219.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: IN 12696
Бойно въже inSPORTline WaveRope Base 4 см x 9 м е идеален уред за развитие на експлозивна сила и издържливост, ритъм и баланс. Благодарение на характерното движение, ще развиете мускулите на ръцете, раменете, част от гръдните мускули и горната част на гърба. Бойното въже може да се използва както в ..
89.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: IN 12697
Бойно въже inSPORTline WaveRope Base 4 см x 15 м е идеален уред за развитие на експлозивна сила и издържливост, ритъм и баланс. Благодарение на характерното движение, ще развиете мускулите на ръцете, раменете, част от гръдните мускули и горната част на гърба. Бойното въже може да се използва както в..
149.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: IN 12265
Бойно въже inSPORTline WaveRope 5 см x 15 м е идеален уред за развитие на експлозивна сила и издържливост, ритъм и баланс. Благодарение на характерното движение, ще развиете мускулите на ръцете, раменете, част от гръдните мускули и горната част на гърба. Фитнес въжето може да се използва както в зал..
355.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: IN 12264
Бойно въже inSPORTline WaveRope 3.8 см x 15 м е идеален уред за развитие на експлозивна сила и издържливост, ритъм и баланс. Благодарение на характерното движение, ще развиете мускулите на ръцете, раменете, част от гръдните мускули и горната част на гърба. Фитнес въжето може да се използва както в з..
255.00 лв.
Наличност: Доставка до 3 дни Код: ARM090
Бойно въже Armageddon Sports 5 см x 15 м предоставя възможност за много интензивна кардио дейност, развиване на физическата сила и здравина на хвата, подобряване на цялостната координация. Тренирането с бойно въже представлява система от специфични движения, чрез които се натоварва мускулатурата на ..
250.00 лв.
Наличност: Доставка до 3 дни Код: ARM089
Бойно въже Armageddon Sports 3,8 см x 9 м предоставя възможност за много интензивна кардио дейност, развиване на физическа сила и здравина на хвата, подобряване на цялостната координация. Тренирането с бойно въже представлява система от специфични движения, чрез които се натоварва мускулатурата на ц..
100.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: IN 12698
Бойно въже inSPORTline WaveRope Base 5 см x 15 м е идеален уред за развитие на експлозивна сила и издържливост, ритъм и баланс. Благодарение на характерното движение, ще развиете мускулите на ръцете, раменете, част от гръдните мускули и горната част на гърба. Бойното въже може да се използва както в..
229.00 лв.
Показани 1 от 14 | 14 (1 Страници)

Бустер въжетата или още бойни въжета са перфектен уред за фитнес тренировка или различни спортни дейности. Чрез тях ще развиете мускулите на ръцете, раменете, част от гръдните мускули и горната част на гърба. Благодарение на многофункциалността на бустер въжетата, вие ще подобрите вашата координация, баланс и издръжливост. В спортни магазини ЯКО ще откриете богат избор от бустер въжета, подходящи за използване в зала и на открито.