Количка

Гимнастически топки

Топки за гимнастика - гимнастическите топки са много удобни уреди за домашна тренировка.
Те имат различен диаметър - от 45 см до 85 см. С тях можете да изпълнявате упражнения, които са изключително полезни за цялата скелетна мускулатура, като едновременно с това се забавлявате. Швейцарските топки са предназначени за рехабилитация и физиотерапия след тежки заболявания или операции, а напоследък са едни от най-широко разпространените и използвани фитнес уреди. С този уред можете да подобрите силата на коремната си мускулатура, да развиете долната част на гърба, да станете по-гъвкави. Ако сте по-умели, можете да правите и силови тренировки с тежести.

Производител: inSPORTline Код: IN 3909
Гимнастическа топка inSPORTline Top Ball 55 см. е топка от ново поколение от професионални гимнастически топки. Изработена е от здрава и дълготрайна PVC материя с товароносимост от 600 кг. и е с защита против приплъзване. В комплекта е включена  ръчна помпа за лесно и удобно надуване на..
28.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 3911
Гимнастическа топка inSPORTline Top Ball 75 см. е топка от ново поколение от професионални гимнастически топки. Изработена е от здрава и дълготрайна PVC материя с товароносимост от 600 кг. и е с защита против приплъзване. В комплекта е включена  ръчна помпа за лесно и удобно надуване на топката..
35.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 3912
Гимнастическа топка inSPORTline Top Ball 85 см. е топка от ново поколение от професионални гимнастически топки. Изработена е от здрава и дълготрайна PVC материя с товароносимост от 600 кг. и е с защита против приплъзване. В комплекта е включена  ръчна помпа за лесно и удобно надуване на топката..
40.00 лв.
Топка за гимнастика inSPORTline Top ball 65 см
Най-продаван
Производител: inSPORTline Код: IN 3910
Топка за гимнастика inSPORTline Top ball 65 см. е топка от ново поколение от професионални гимнастически топки. Изработена е от здрава и дълготрайна PVC материя с товароносимост от 600 кг. и е с защита против приплъзване. В комплекта е включена  ръчна помпа за лесно и удобно надуване на..
30.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 3908
Топка за гимнастика inSPORTline Top Ball 45 см. е топка от ново поколение от професионални гимнастически топки. Изработена е от здрава и дълготрайна PVC материя с товароносимост от 600 кг. и е с защита против приплъзване. В комплекта е включена  ръчна помпа за лесно и удобно надуване на топката..
21.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: in 13475
Медицинска топка inSPORTline Slam Ball 1 кг е перфектна за тренировки, групови упражнения и подобрява вашата динамична сила, бързина и точност. Топката е от противоплъзгаща каучукова повърхност и с пълнеж от пясък. Пясъкът не запълва напълно топката и се движи вътре по време на тренировка, коет..
19.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 102
Топката за аеробика inSPORTline е подходяща е за укрепване, стречинг, баланс упражнения, аеробика и гимнастика.  Можете да тренирате както с напълно надута, така и с не напълно надута топка. Тя предлага редица варианти за индивидуални занимания и съдейства да тренирате части на тялото, кои..
6.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 485
Техническо описание: Ластиците увеличават броя на възможните упражнения с топкатаМоже да се използва за разтяганеПерфектна за трениране в домани услонвия или залаРазтягане на горната и долна част на тялотоИдеална за упражнения за сваляне на тегло и периодични упражненияДиаметъ..
36.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 7273
Тренировъчна топка inSPORTline Walbal 12 кг представлява микс от класическата медицинска и специално модифицирана топка за физическо укрепване. Топката е изработена от влагоустойчива, синтетична кожа. Подходяща е за ползване в зала или на открито. Конструкцията и дизайна на топката гарантират запазв..
139.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 3488
Топка за йога  inSPORTline Yoga ball 1 кг. Подходяща е за йога практики и за рехабилитационни цели. Топката се предлага в няколко размера с различно тегло и всеки може да избере оптималните параметри, необходими за индивидуалните практики. С Yoga ball могат да се практикува разнообразен диапазо..
9.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 13488
Медицинска топка с ръкохватки inSPORTline Grab Me 4 кг е изработена от висококачествен материал с неплъзгащо се покритие, за по-добро сцепление при захват. Двете ръкохватки позволяват широка гама от възможни упражнения. Медицинската топка е един от най-старите, но все още много използвани уреди..
33.00 лв.