Количка

Компактни тренажори и други

Компактните тренажори и други са малки спортни тренажори, които спестяват пространство в дома Ви, като същевременно са ефикасно средство за поддържане на атлетична фигура.

Производител: inSPORTline Код: IN 1131
Бицепс изолатор inSPORTline BB23 Body-Solid е удобен, спомагателен уред за изолирани тренировки на бицепсите и може да замести напълно скотовата пейка за бицепс.Техническо описание:Практично поставянеИзработен от олекотени материалиНеопренови подложкиЗдрави найлонови лентиМатериал  - металТегло..
131.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 7285
Бойно въже inSPORTline CF011 е чудесен инструмент за развитие на силата, издържливостта и експлозивността. Подходящо е и за укрепване на горната част на тялото, особено на раменете и ръцете. Изключително ефективно средство е за обучение в бойните изкуства. Двата края са снабдени с протектори, служещ..
261.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 12263
Бойно въже inSPORTline WaveRope 3.8 см x 9 м е идеален уред за развитие на екслпозивна сила и издържливост, ритъм и баланс. Благодарение на характерното движение, ще развиете мускулите на ръцете, раменете, част от гръдните мускули и горната част на гърба. Фитнес въжето може да се използва както в за..
143.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 12696
Бойно въже inSPORTline WaveRope Base 4 см x 9 м е идеален уред за развитие на експлозивна сила и издържливост, ритъм и баланс. Благодарение на характерното движение, ще развиете мускулите на ръцете, раменете, част от гръдните мускули и горната част на гърба. Бойното въже може да се използва както в ..
84.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: in 16388
Велотренажор inSPORTline Cabaleira е модерен велосипеден тренажор, подходящ за домашни условия. Всичко, което трябва да направите, е да прикрепите велосипеда си към него. Висококачествената метална конструкция е сгъваема, което означава, че този тренажор не заема много място, когато не се използва. ..
199.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: in 16389
Вело тренажор inSPORTline Gibello е модерен велосипеден тренажор, подходящ за ползване в домашни условия. Всичко, което трябва да направите, е да прикрепите велосипеда си към него. Висококачествената метална конструкция е сгъваема, което означава, че този тренажор не заема много място, когато не се ..
229.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: in 7258
Въже за катерене InSPORTline CF010 е едно чудесно допълнение към усъвършенстването и тренирането на физическа сила и издръжливост. Катерене по въже развива не само бицепсите, но и целия спектър на мускулите на гърба. Катеренето по въже спомага за укрепване на горната част на тялото и подобрява коорд..
295.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 7259
Гимнастически халки inSPORTline CF020 се използват при тренировки със собствено тегло, или при кросфит тренировки. Халките са направени така, че могат лесно да се поставят към дърво, така че могат да се ползват освен в закрити помещения, и навън. С помощта на лентите, халките се регулират, поставят ..
95.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 12693
Гимнастически халки inSPORTline CF927се използват при тренировки със собствено тегло, или при кросфит тренировки. Халките са направени така, че могат лесно да се поставят към дърво, така че могат да се ползват освен в закрити помещения, и навън. С помощта на лентите, халките се регулират, поставят и..
83.00 лв.
Производител: Spartan Код: SP 1719
Гимнастически халки SPARTAN ø 18 см, подходящи за кросфит тренировки. Възможност за регулиране на височината.Техническо описание:Чифт гимнастически халкиДиаметър - 18 смМатериал на ринговете - дървоЗдраво конопено въже - 160 смМаксимално натоварване 80 кгРегулиране на височината чрез катарами от мет..
37.00 лв.
Производител: Spartan Код: SP 1163
Гимнастически халки SPARTAN,  24 см са класически халки за спортна гимнастика. Подходящи за фитнес с помощта на собственото си тегло - CrossFit. Чифт гимнастически халки с диаметър 24 см и здраво конопено въже. Възможност за регулиране на височината чрез здрави метални катарамиТехническо описан..
59.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 2394
Гумен ринг за стискане inSPORTline Grip 70 - ефективен начин за трениране на пръстите. Той може да служи и като помощ за релаксация и антистрес. Гумен ринг за стискане inSPORTline Grip 70 се съхранява лесно и може да се използва навсякъде и по всяко време.Техническо описание:Гумен ринг за стисканеРа..
7.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 2395
Гумен ринг за стискане inSPORTline Grip 90 е подходящ за трениране на пръстите и релакс на китката. Рингът се побира във всеки джоб. Можете да го използвате в свободното си време.Техническо описание:Гумен ринг за стисканеРазвива силата на пръстите, китката и предмишницатаТрудност - 3 (възможно най-т..
10.00 лв.
Производител: Yate Код: YM03694
Гумен ринг за стискане YATE Blue е направен от висококачествена гума и е предназначен за увеличаване силата на пръстите, или за загрявка преди тренировка. Подходящ е за начинаещи и средно напреднали спортисти.Техническо описание:Материал - гумаДиаметър - 9.5 смЦвят - син..
5.00 лв.
Производител: Yate Код: YSA04620
Гумен ринг за стискане YATE е изработен от средно твърда гума и е предназначен за увеличаване силата на пръстите, или за загрявка преди тренировка. Подходящ е за начинаещи и средно напреднали спортисти.Техническо описание:Материал - гумаДиаметър - 9.5 см.Цвят - червен..
5.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 3372
Домашен тренажор inSPORTline Body Shaper е компактен евтин и функционален фитнес тренажор. Бързо и лесно се поставя при затворена врата. Подходящ за трениране на мускулите на горната и долната част на тялото.Мултифункционален фитнес уред за дома, подходящ за системно развитие на мускулите на горната..
39.00 лв.
Производител: Martes Sport Код: MAR0920AW
Експандер MARTES Chestet е универсален тренировъчен инструмент, перфектен за спортисти, които ценят функционалността на аксесоарите за трениране и тяхното високо качество. Експандерът може да бъде както основно оборудване за упражнения, така и допълнение към предишната ви тренировка. Това устройство..
18.00 лв.
Експандери MARTES Looper Експандери MARTES Looper
Нов
Производител: Martes Sport Код: MAR2020SS
Експандери MARTES Looper, е практичен фитнес комплект, с който ще подобрите ефективността на тренировката си. Лентите са изработени от здрав и еластичен каучук. Чрез разтягане и отпускане, напрежението на експандерите може да бъде увеличавано или намалявано, което ги прави идеални за фитнес трениров..
21.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 1132
Инверсионни куки за крака inSPORTline Inversion Boots за захващане към хоризонтален лост. Просто поставяте куките към краката си и се закачате към лоста за да тренирате коремните си мускули, или увисвате, което спомага за освобождаване напрежението в гърба, мускулите и блокирани прешлени. Може да се..
115.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 13474
Колелa за коремни преси inSPORTline AB Roller Double е аеробен уред за укрепване на цялото тяло. Този уред се различава от другите тренировъчни колела по това, че колелета са поставени в двата края, а не в центъра. Това осигурява по-добра стабилност и сигурност по време на тренировката. Използвайки ..
27.00 лв.
Показани 1 от 20 | 115 (6 Страници)
За да подобрим функционалността на нашия сайт, използваме "бисквитки". Научете повече тук