Количка

Компактни тренажори и други

Компактните тренажори и други са малки спортни тренажори, които спестяват пространство в дома Ви, като същевременно са ефикасно средство за поддържане на атлетична фигура.

Производител: Yate Код: YSA04620
Гумен ринг за стискане YATE е изработен от средно твърда гума и е предназначен за увеличаване силата на пръстите или за загрявка преди тренировка. Подходящ е за начинаещи и средно напреднали спортисти.Техническо описание:Материал - гумаДиаметър - 9.5 смЗа начинаещи или средно напредналиЦвят - ч..
5.00 лв.
Производител: Yate Код: YM03694
Гумен ринг за стискане YATE син е изработен от средно твърда гума и е предназначен за увеличаване силата на пръстите или за загрявка преди тренировка. Подходящ е за начинаещи и средно напреднали спортисти.Техническо описание:Материал - гумаДиаметър - 9.5 смЗа начинаещи или средно напредналиЦвят - си..
5.00 лв.
Производител: Yate Код: YM05468
Гумен ринг за стискане YATE, Черен е изработен от твърда гума и е предназначен за увеличаване силата на пръстите или за загрявка преди тренировка. Подходящ е за напреднали спортисти.Техническо описание:Материал - гумаДиаметър - 9.5 смЗа напредналиЦвят - черен..
6.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 2395
Гумен ринг за стискане inSPORTline Grip 90 е подходящ за трениране на пръстите и релакс на китката. Рингът се побира във всеки джоб. Можете да го използвате в свободното си време.Техническо описание:Гумен ринг за стисканеРазвива силата на пръстите, китката и предмишницатаТрудност - 3 (възможно най-т..
10.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 2394
Гумен ринг за стискане inSPORTline Grip 70 - ефективен начин за трениране на пръстите. Той може да служи и като помощ за релаксация и антистрес. Гумен ринг за стискане inSPORTline Grip 70 се съхранява лесно и може да се използва навсякъде и по всяко време.Техническо описание:Гумен ринг за стисканеРа..
6.50 лв.
Производител: inSPORTline Код: MAR1420SS
Стойки за лицеви опори MARTES Bano, са идеален уред за изпълнение на лицеви опори. Конструкцията им е изработена от здрава пластмаса, която гарантира дългият им експлоатационен живот. Дръжките на стойките са покрити със специален, не-плъзгащ се материал, който допринася за по-сигурния и комфортен за..
22.00 лв.
Производител: Martes Sport Код: MAR0920SS
Плъзгащи дискове MARTES Slido, ви позволяват лесно да се плъзгате върху гладки повърхности като паркет, ламинат и др. Можете да ги използвате за краката или ръцете си, за да направите най-различни плъзгащи упражнения. Дисковете ви помагат да подобрите стабилността и координацията на крайниците си. О..
13.00 лв.
Производител: Spartan Код: SP 1117
Тренажор за пръстите на ръката, китките и мускулите на ръката. • Ръкохватки - PVC • Стоманена пружина • 2 броя в комплект..
8.00 лв.