Количка

Обръчи, въжета и експандери

Богата гама от аксесоари и принадлежности, подходящи за тренировка и подобряване на вашето телосложение. Тук ще откриете обръчи от трайна и гъвкава пластмаса, въжета за скачане, експандери и още много фитнес аксесоари.

Нуждаете се от съвет?

Производител: inSPORTline Код: IN 10992
Гумен експандер inSPORTline Morpo X-Heavy, е идеален за аеробика, фитнес и силови тренировки, тренировки за цялото тяло и подобряване на координацията. С помощта му може да упражнявате цялото тяло, особено мускулите на гърба, хълбоците и коремните мускули. Изработен е от изключително устойчив и елас..
8.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 10996
Тръбен експандер inSPORTline Morpo Light е висококачествена тренировъчна принадлежност  за ефективни упражнения. Експандера е изработен от изключително устойчив еластичен материал в тръбна форма, който осигурява плавно съпротивление по време на упражненията и е устойчив на влага и пот. Тръбен е..
5.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 10988
Гумен експандер inSPORTline Morpo X-Light, е идеален за аеробика, фитнес и силови тренировки, тренировки за цялото тяло и подобряване на координацията. С помощта му може да упражнявате цялото тяло, особено мускулите на гърба, хълбоците и коремните мускули. Изработен е от изключително устойчив и елас..
4.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 10994
Гумен експанер inSPORTline Morpo XXX-Heavy, е идеален за аеробика, фитнес и силови тренировки, тренировки за цялото тяло и подобряване на координацията. С помощта му може да упражнявате цялото тяло, особено мускулите на гърба, хълбоците и коремните мускули. Изработен е от изключително устойчив и ела..
11.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 10991
Гумен експандер inSPORTline Morpo Heavy, е идеален за аеробика, фитнес и силови тренировки, тренировки за цялото тяло и подобряване на координацията. С помощта му може да упражнявате цялото тяло, особено мускулите на гърба, хълбоците и коремните мускули. Изработен е от изключително устойчив и еласти..
7.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 10995
Тръбен експандер inSPORTline Morpo X-Light е висококачествена тренировъчна принадлежност  за ефективни упражнения. Експандера е изработен от изключително устойчив еластичен материал в тръбна форма, който осигурява плавно съпротивление по време на упражненията и е устойчив на влага и пот. Тръбен..
4.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 10998
Тръбен експандер inSPORTline Morpo Heavy е висококачествена тренировъчна принадлежност  за ефективни упражнения. Експандера е изработен от изключително устойчив еластичен материал в тръбна форма, който осигурява плавно съпротивление по време на упражненията и е устойчив на влага и пот. Тръбен е..
7.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 10989
Гумен експандер inSPORTline Morpo Light, е идеален за аеробика, фитнес и силови тренировки, тренировки за цялото тяло и подобряване на координацията. С помощта му може да упражнявате цялото тяло, особено мускулите на гърба, хълбоците и коремните мускули. Изработен е от изключително устойчив и еласти..
5.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 10997
Тръбен експандер inSPORTline Morpo Medium е висококачествена тренировъчна принадлежност  за ефективни упражнения. Експандера е изработен от изключително устойчив еластичен материал в тръбна форма, който осигурява плавно съпротивление по време на упражненията и е устойчив на влага и пот. Тръбен ..
6.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 10990
Гумен експандер inSPORTline Morpo Medium, е идеален за аеробика, фитнес и силови тренировки, тренировки за цялото тяло и подобряване на координацията. С помощта му може да упражнявате цялото тяло, особено мускулите на гърба, хълбоците и коремните мускули. Изработен е от изключително устойчив и еласт..
6.00 лв.
Производител: Spartan Код: SP 120003
Гумен експандер SPARTAN, е идеален за аеробика, фитнес и силови тренировки, тренировки за цялото тяло и подобряване на координацията. С помощта му може да упражнявате цялото тяло, особено мускулите на гърба, хълбоците и коремните мускули. Изработен е от изключително устойчив и еластичен гумен матери..
7.00 лв.