Количка

Постелки и настилки

Най-доброто от категорията

Постелка за йога inSPORTline Yoga
.
Наличност: Наличен Код: IN 2387
44.00 лв.
Постелка за йога inSPORTline Yoga е подходяща за упражнения по аеробика или йога, но ..
Наличност: Наличен Код: MAR900921AW-2
28.00 лв.
Постелка за йога MARTES Lumax, е идеална за класовете по йога и различни видове спорт..
Постелка inSPORTline EVA 180/50/1 см
.
Наличност: Наличен Код: IN 2388
29.50 лв.
Постелка inSPORTline EVA 180/50/1 см е универсална подложка, предназначена за аеробик..
Наличност: Наличен Код: MAR900921AW-1
28.00 лв.
Постелка за йога MARTES Lumax, е идеална за класовете по йога и различни видове спорт..
Постелка за йога inSPORTline Sunshine
.
Наличност: Наличен Код: IN 18235SUN
96.00 лв.
Постелка за йога inSPORTline Sunshine е чудесен аксесоар за вашите упражнения и дизай..
Наличност: Наличен Код: YM04736
32.00 лв.
Постелка YATE Double Layer, 12 мм - MAXI е висококачествена подложка от пяна, която б..
Наличност: Наличен Код: YM070623
20.89 лв.
Постелка двуслойна YATE 10 mm e подходяща за къмпинг, туризъм и плаж. Изолира надеждн..
Постелка за упражнения inSPORTline Fity
.
Наличност: Наличен Код: IN 7762
41.00 лв.
Постелка за упражнения inSPORTline Fity е професионална постелка за физически упражне..
Наличност: Наличен Код: MAR901321AW-2
19.00 лв.
Постелка за йога MARTES Rubie, е идеална за класовете по йога и различни видове спорт..
Наличност: Наличен Код: MAR1021SS-1
28.90 лв.
Постелка за йога MARTES Reben подобрява комфорта при тренировка, благодарение на из..
Наличност: Наличен Код: IQ0720AW
39.00 лв.
Постелка за йога IQ Mateva може да се ползва по време на всякакви занимания по фитнес..
Постелка за йога inSPORTline Spirit, Син
.
Наличност: Наличен Код: IN 11729-4
29.00 лв.
Постелка за йога inSPORTline Spirit е с атрактивен ориенталски дизайн и е изработена ..
Наличност: Наличен Код: YSC00037
11.50 лв.
Еднослойна постелка YATE 8 мм е еднослойна постелка от пяна. Базов модел, който над..
Постелка inSPORTline EPS 180 x 60 см
.
Наличност: Наличен Код: IN 923
35.00 лв.
Постелка inSPORTline EPS 180 x 60 см е подходяща както за  йога, така и за всичк..
Постелка inSPORTline Camu 173x61x0.4 см
.
Наличност: Наличен Код: IN 17993
51.00 лв.
Постелка inSPORTline Camu 173 x 61 x 0.4 см е практичен фитнес аксесоар с атрактивен ..
Универсална предпазна постелка inSPORTline 190 x 90 x 0,6 см
.
Наличност: Наличен Код: IN 5303
55.00 лв.
Универсалната предпазна постелка inSPORTline 190 х 80 х 0.6 см е предназначена за дом..
Постелка за аеробика inSPORTline inSPORTline EVA
.
Наличност: Наличен Код: IN 922
19.00 лв.
Постелка за аеробика inSPORTline inSPORTline EVA е много ефективен аксесоар за а..
Наличност: Наличен Код: YM02061
71.99 лв.
Постелка YATE EVA Comfort 14мм, е изработена от EVA материал, който се произвежда под..
Наличност: Наличен Код: MAR1021SS-2
28.90 лв.
Постелка за йога MARTES Reben подобрява комфорта при тренировка, благодарение на из..
Наличност: Наличен Код: IQ1701-2
52.00 лв.
Постелка за йога IQ Proyoga ще ви помогне да изпълните комфортно и безопасно различни..
Показани 1 от 20 | 117 (6 Страници)
Разнообразие от леки и комфортни постелки за фитнес, йога, гимнастика в атрактивни цветове и дизайн.

 

Кои са ползите от употребата на постелка за йога?

Качествената постелка за йога е един от най-важните аксесоари за почитателите на този метод за релаксация и разтоварване от стреса. Тя ще ви позволи да тренирате върху мека и комфортна повърхност, която освен всичко друго подпомага вашето равновесие и баланс. Ето основните ползи, които бихте получили от употребата на постелка за йога:

Постелка за йога 1
Постелка за йога - цена
  1. Запазва топлината на тялото ви – особено силно този ефект ще го почувствате през зимния период. Благодарение на използваната постелка за йога топлината на вашето тяло ще се запази напълно, а няма да се прехвърля на пода. Посредством постелка за йога ще запазите усещането за топлина и комфорт, което е важен фактор за провеждането на ефективна и пълноценна тренировка.
  2. Защитава ви от контузии – употребата на постелка за йога би могла да ви предпази от неприятни контузии и травми. Последното се дължи най-вече на степента на стабилност, която тя предоставя. Качествената постелка за йога не се плъзга и позволява извършването на разнообразни движения и техники с висока сложност.
  3. Прави възможно тренирането навсякъде – вашата постелка за йога ще ви даде възможност да тренирате не само в дома си, но също така в офиса и различни обществени пространства. При това без да бъдете изложени на микробите и бактериите, които със сигурност са налице на места, откъдето минават множество хора.
  4. Лесна поддръжка – поддръжката на една стандартна постелка за йога е сравнително лесна. Няма никакъв проблем тя да преминава регулярно през пералната машина или да се измие със сапун и вода, за да се поддържа чиста и в отличен външен вид. Само трябва да избягването стъпването с обувки върху нея, за да не се стига до роненето и трайното й увреждане в дългосрочен план.

Как да изберете подходящата постелка за йога?

Няколко са факторите, които трябва да вземете предвид при избора на постелка за йога. Сред тях са нейната дебелина, дължина, материал, дизайн и разбира се, цена. Вижте малко повече информация за всеки от споменатите фактори, свързани със закупуването на постелка за йога:

Постелка за йога 2
Постелка за йога от Yako.bg
  • дебелина – един от първите въпроси, които си задават трениращите, е дали да си купят по-тънка или по-дебела постелка за йога. Всичко зависи от типа тренировка, обичайно практикувана от вас. За стандартна тренировка, при която най-голямо значение има балансът, е препоръчителна тънка постелка за йога. Тя няма да се плъзга и ще ви помогне да се чувствате комфортно и да пазите равновесие без никакъв проблем. От друга страна, при разтягания и специфични упражнения, би било добре да се заложи на по-дебела постелка за йога. Постелка за йога, която ще е способна да осигури по-силна опора на гърба и останалите зони от тялото ви, изложени на натоварване.
  • дължина – дължината на съответната постелка за йога е друг фактор, изискващ вашето внимание. Фактор, който е необходимо да бъде съобразен с притежавания от вас ръст. Закупуваната постелка за йога трябва да е толкова дълга, че да побере цялото ви тяло, когато сте в легнало положение. Само така ще сте сигурни, че на нея може да изпълнявате пълноценно всички планирани тренировки.
  • материал – материалът на една постелка за йога има огромно значение за нейната текстура, гъвкавост, лепкавост, както и влияние върху околната среда. Повечето модели постелка за йога са направени от винил или от гума. Какви са отличителните характеристики на тези два типа постелка за йога? Виниловата постелка за йога е много устойчива и би могла да издържи на редовни тренировки, продължаващи часове наред. От друга страна, гумената постелка за йога е значително по-екологична, но пък еластичността и гъвкавостта й са намалени.
  • дизайн – когато избирате постелка за йога, не забравяйте и за фактора „дизайн“. Към настоящия момент на пазара се предлагат артикули от категория „Постелка за йога“ в множество разнообразни цветове и стилове. Това позволява на всеки един потребител да подбере най-точната такава в зависимост от личните си предпочитания и характеристиките на своята стая или помещение.
  • цена – нужно е също предварително да определите какво количество средства сте готови да инвестирате в закупуването на постелка за йога. Имайте предвид, че цената е пряко свързана с качеството, като винаги трябва да търсите оптималната комбинация между двата елемента.

Защо да закупите постелка за йога от Yako.bg?

Екипът на магазини ЯКО вече 15 години се занимава с търговия на спортни стоки и аксесоари. В допълнение към физическите ни магазини, намиращи се в градовете София, Пловдив, Варна и Русе, създадохме и онлайн платформата Yako.bg за бързото и лесно пазаруване на нашите клиенти. По-надолу ще изведем няколко основателни причини да закупите постелка за йога именно от Yako.bg:

Постелка за йога 3
Видове постелка за йога

Постелка за йога от Yako.bg: Високо качество – предлагаме модели постелка за йога от каталога на inSPORTline, IQ, Martes sport – водещи европейски производители на стоки за спорт и фитнес. Ние сме основен вносител за България на продуктите на изброените брандове, които се отличават с най-високо качество и напълно достъпни за средностатистическия потребител цени.

Постелка за йога от Yako.bg: Разнообразна гама -  при нас ще откриете изключително богата и разнообразна гама от артикули в категория „Постелка за йога“. Артикули с по-малка или по-голяма дебелина, за основни или специализирани упражнения, в различни стилове и дизайни. Независимо какъв точно тип постелка за йога желаете да закупите, Yako.bg е подходящото място за вас.

Постелка за йога от Yako.bg: Професионална консултация -  екипът на магазини ЯКО може да ви помогне с полезна информация и насоки относно избора на постелка за йога. Само трябва да ни кажете за какъв тип упражнения ви е нужна тя и какви са характеристиките на помещението, в което обикновено тренирате. Свържете се с нас по телефон, имейл, чрез онлайн формата за контакт на сайта или пък директно посетете физическите ни търговски обекти.

Постелка за йога от Yako.bg: Още спортни стоки и аксесоари – в Yako.bg са налице стоки и аксесоари за широк набор от спортове, както и за активности на открито и закрито. Постарали сме се да подберем на едно място всичко, което е необходимо на съвременния човек, желаещ да се поддържа в отлична физическа форма и кондиция.

Постелка за йога от Yako.bg – за вашата ефективна и пълноценна тренировка!

 

Кои са ползите от употребата на постелка за йога?
Как да изберете подходящата постелка за йога?
Защо да закупите постелка за йога от Yako.bg?