Количка

Постелки и настилки

Разнообразие от леки и комфортни постелки за фитнес, йога, гимнастика в атрактивни цветове и дизайн.

 

Кои са ползите от употребата на постелка за йога?

Качествената постелка за йога е един от най-важните аксесоари за почитателите на този метод за релаксация и разтоварване от стреса. Тя ще ви позволи да тренирате върху мека и комфортна повърхност, която освен всичко друго подпомага вашето равновесие и баланс. Ето основните ползи, които бихте получили от употребата на постелка за йога:

Постелка за йога 1
Постелка за йога - цена
  1. Запазва топлината на тялото ви – особено силно този ефект ще го почувствате през зимния период. Благодарение на използваната постелка за йога топлината на вашето тяло ще се запази напълно, а няма да се прехвърля на пода. Посредством постелка за йога ще запазите усещането за топлина и комфорт, което е важен фактор за провеждането на ефективна и пълноценна тренировка.
  2. Защитава ви от контузии – употребата на постелка за йога би могла да ви предпази от неприятни контузии и травми. Последното се дължи най-вече на степента на стабилност, която тя предоставя. Качествената постелка за йога не се плъзга и позволява извършването на разнообразни движения и техники с висока сложност.
  3. Прави възможно тренирането навсякъде – вашата постелка за йога ще ви даде възможност да тренирате не само в дома си, но също така в офиса и различни обществени пространства. При това без да бъдете изложени на микробите и бактериите, които със сигурност са налице на места, откъдето минават множество хора.
  4. Лесна поддръжка – поддръжката на една стандартна постелка за йога е сравнително лесна. Няма никакъв проблем тя да преминава регулярно през пералната машина или да се измие със сапун и вода, за да се поддържа чиста и в отличен външен вид. Само трябва да избягването стъпването с обувки върху нея, за да не се стига до роненето и трайното й увреждане в дългосрочен план.

Как да изберете подходящата постелка за йога?

Няколко са факторите, които трябва да вземете предвид при избора на постелка за йога. Сред тях са нейната дебелина, дължина, материал, дизайн и разбира се, цена. Вижте малко повече информация за всеки от споменатите фактори, свързани със закупуването на постелка за йога:

Постелка за йога 2
Постелка за йога от Yako.bg
  • дебелина – един от първите въпроси, които си задават трениращите, е дали да си купят по-тънка или по-дебела постелка за йога. Всичко зависи от типа тренировка, обичайно практикувана от вас. За стандартна тренировка, при която най-голямо значение има балансът, е препоръчителна тънка постелка за йога. Тя няма да се плъзга и ще ви помогне да се чувствате комфортно и да пазите равновесие без никакъв проблем. От друга страна, при разтягания и специфични упражнения, би било добре да се заложи на по-дебела постелка за йога. Постелка за йога, която ще е способна да осигури по-силна опора на гърба и останалите зони от тялото ви, изложени на натоварване.
  • дължина – дължината на съответната постелка за йога е друг фактор, изискващ вашето внимание. Фактор, който е необходимо да бъде съобразен с притежавания от вас ръст. Закупуваната постелка за йога трябва да е толкова дълга, че да побере цялото ви тяло, когато сте в легнало положение. Само така ще сте сигурни, че на нея може да изпълнявате пълноценно всички планирани тренировки.
  • материал – материалът на една постелка за йога има огромно значение за нейната текстура, гъвкавост, лепкавост, както и влияние върху околната среда. Повечето модели постелка за йога са направени от винил или от гума. Какви са отличителните характеристики на тези два типа постелка за йога? Виниловата постелка за йога е много устойчива и би могла да издържи на редовни тренировки, продължаващи часове наред. От друга страна, гумената постелка за йога е значително по-екологична, но пък еластичността и гъвкавостта й са намалени.
  • дизайн – когато избирате постелка за йога, не забравяйте и за фактора „дизайн“. Към настоящия момент на пазара се предлагат артикули от категория „Постелка за йога“ в множество разнообразни цветове и стилове. Това позволява на всеки един потребител да подбере най-точната такава в зависимост от личните си предпочитания и характеристиките на своята стая или помещение.
  • цена – нужно е също предварително да определите какво количество средства сте готови да инвестирате в закупуването на постелка за йога. Имайте предвид, че цената е пряко свързана с качеството, като винаги трябва да търсите оптималната комбинация между двата елемента.

Защо да закупите постелка за йога от Yako.bg?

Екипът на магазини ЯКО вече 15 години се занимава с търговия на спортни стоки и аксесоари. В допълнение към физическите ни магазини, намиращи се в градовете София, Пловдив, Варна и Русе, създадохме и онлайн платформата Yako.bg за бързото и лесно пазаруване на нашите клиенти. По-надолу ще изведем няколко основателни причини да закупите постелка за йога именно от Yako.bg:

Постелка за йога 3
Видове постелка за йога

Постелка за йога от Yako.bg: Високо качество – предлагаме модели постелка за йога от каталога на inSPORTline, IQ, Martes sport – водещи европейски производители на стоки за спорт и фитнес. Ние сме основен вносител за България на продуктите на изброените брандове, които се отличават с най-високо качество и напълно достъпни за средностатистическия потребител цени.

Постелка за йога от Yako.bg: Разнообразна гама -  при нас ще откриете изключително богата и разнообразна гама от артикули в категория „Постелка за йога“. Артикули с по-малка или по-голяма дебелина, за основни или специализирани упражнения, в различни стилове и дизайни. Независимо какъв точно тип постелка за йога желаете да закупите, Yako.bg е подходящото място за вас.

Постелка за йога от Yako.bg: Професионална консултация -  екипът на магазини ЯКО може да ви помогне с полезна информация и насоки относно избора на постелка за йога. Само трябва да ни кажете за какъв тип упражнения ви е нужна тя и какви са характеристиките на помещението, в което обикновено тренирате. Свържете се с нас по телефон, имейл, чрез онлайн формата за контакт на сайта или пък директно посетете физическите ни търговски обекти.

Постелка за йога от Yako.bg: Още спортни стоки и аксесоари – в Yako.bg са налице стоки и аксесоари за широк набор от спортове, както и за активности на открито и закрито. Постарали сме се да подберем на едно място всичко, което е необходимо на съвременния човек, желаещ да се поддържа в отлична физическа форма и кондиция.

Постелка за йога от Yako.bg – за вашата ефективна и пълноценна тренировка!

 

Кои са ползите от употребата на постелка за йога?
Как да изберете подходящата постелка за йога?
Защо да закупите постелка за йога от Yako.bg?

Производител: Yate Код: YM070623
Постелка двуслойна YATE 10 mm e подходяща за къмпинг, туризъм и плаж. Изолира надеждно, гарантира отлична защита срещу студ и осигурява комфорт. Добър баланс между цена и качество.Техническо описание:Къмпинг постелкаДвустраннаРазмери: 180x50x1 смТегло: 0.280 гЦвят: зелен/тъмнозелен..
19.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 7762
Постелка за упражнения inSPORTline Fity е професионална постелка за физически упражнения на под. Мекият материал NBR (синтетичен каучук)  е изключително комфортен и устойчив на пот и влага. Със специална мемори пяна с дебелина 15 мм и неплъзгащо се покритие, тази подложка е предназначена за ред..
39.00 лв.
Производител: Yate Код: YSC00037
Еднослойна постелка YATE 8 мм е еднослойна постелка от пяна. Базов модел, който надеждно защитава от влага и студ и осигурява удобство пропорционално на дебелината си и състоянието на терена.Техническо описание:Цвят - розовРазмери - 180 x 50 x 0,8 смТегло - 210грМатериал - полиетиленПредлага се ..
11.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: in 16655
Постелка за йога inSPORTline Medita е удобна постелка за упражнения с атрактивна щампа в ориенталски стил. Изработена от висококачествен и лек материал, тази постелка е лесна за поддръжка. Може да се навие на руло и така няма да заема място, когато не се ползва. Меката и приятна на допир повърхност ..
37.00 лв.
Производител: Yate Код: YM02061
Материалът EVA се произвежда под високо налягане и е с еднородна и затворена клетъчна структура. Това осигурява отлична механична здравина, стабилност и водоустойчивост (не абсорбира водата). Постелките от EVA са леки и почти неразрушими и поради своите изключителни характеристики са широко използва..
72.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 17993
Постелка inSPORTline Camu 173 x 61 x 0.4 см е практичен фитнес аксесоар с атрактивен дизайн. Изработена от мек, противоплъзгащ материал, лесна за почистване и с отлични топлоизолационни свойства. Постелката може да бъде навита на цилиндър след тренировка, като по този начин заема минимално пространс..
51.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 18235
Постелка за йога inSPORTline Sunshine е чудесен аксесоар за вашите упражнения и дизайн в ориенталски стил. Изработена е от висококачествен, здрав каучук. Лесна за почистване и поддръжка.  Постелката е удобна и мека с противоплъзгаща долна част. Максималния комфорт при упражненията се осигурява ..
87.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 11683-3
С постелка за акупресура inSPORTline AKU-1000 125 x 50 см ще можете да получите ефективен масаж винаги когато поискате. Използвана за акупресура или просто за релаксация, постелката inSPORTline AKU-1000 125 x 50 см е идеална за употреба в рехабилитационни центрове, спортни клубове, масажни студиа, с..
89.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 16119-2
С  комплект за акупресура inSPORTline Alavea ще можете да получите ефективен масаж винаги когато поискате. Използвани за акупресура или просто за релаксация, постелката и възглавничката са идеални за употреба в рехабилитационни центрове, спортни клубове, масажни студиа, спа центрове и за дома. ..
66.00 лв.