Количка

Спортна електроника

Атрактивни спортни часовници, крачкомери, хронометри и други с много функции
Производител: Martes Sport Код: MAR1319AW
Хронометър Cronomo black/orange е много удобен и дизайнерски. Благодарение на опростения си дизайн, Cronomo е много удобен в ръката. Той е оборудван с допълнителни функции: часовник, календар и будилник. Благодарение на каишката, която е включена в комплекта, можете лесно да го окачите на врата..
21.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 6840
Спортен тестер inSPORTline Diverz, може да определя степента на физическото отклонение от нормите с помощта на BMI (индекс на телесна маса) след предварително зададена потребителска информация (пол, височина, тегло, възраст). Техническо описание:Корпус - лек, изработен от твърда пластмасаДиспле..
97.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 2721
Хронометрите inSPORTline SW Profi Dual Chrono са хронометър с точност на измерване 1/100 секунда и над стандартното функционално оборудване. Хронометърът може да записва времена до 100 обиколки и звуков сигнал, за да ви предупреди за всяко ново най-добро време. Контрастният дисплей с две линии, 3 го..
47.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 18814
Дигитален крачкомер inSPORTline Strippy II е смарт устройство с различни функции, като брой на стъпките, изминато разстояние, изгорени калории или прекарано време в ходене. Паметта на педометъра съхранява вашите данни за 30 дни. Можете да изтеглите данните си в компютъра си и да сравните резултатите..
63.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 2713
Техническо описание:Модерен дозайн, богата функционалностФункции - дата, час, алармаЯсен досплей с подсветкаЛесно опериране с един бутонИзмерване на сърдечната честота с прецизността на ECGПодходящ за повечето активни спортове и за управление на тренировкитеЗагуба на мазнините чрез тренировки в жела..
102.00 лв.
Производител: Spartan Код: SP 85
Лек и компактен хронометър с големи цифри.Техническо описание:ВремеМесецДенДатаАлармаСплит / обиколкаТочност - 1/100 сек.Цвят - син..
15.00 лв.
Производител: Spartan Код: SP 89
Хронометър SPARTAN Profi II, смарт дизайн, разнообразни функции, възможност да работи на икономичен режим.Функции на хронометър:1/100 сек или 1/1000 сек. е минималната единица2-редов дисплей или 3-редов дисплей на хронометъраПоказва сплит време, общо време и време за обиколкаВъзможност да отмери 9 ч..
61.00 лв.
Производител: Spartan Код: sp 1133
Хронометър SPARTAN Stop watch, възможност за функция на  часовник, прецизна точност на времето, действаща аларма.Техническо описание:ЧасовникАлармаСплит / обиколкаСекундомерТочност - 1/100 сек.Връзка за носене на вратаЦвят - червено /сиво / синьо..
15.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 20051
Фитнес гривна inSPORTline Rivarock е стилен аксесоар за тези, които искат да следят ежедневната си активност, качеството на съня и количеството почивка. Това устройство е и денонощен часовник. Отчита и вашите стъпки, измерва изгорените калории, проследява сърдечната честота и кръвно налягане - ..
119.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 20368
Фитнес гривна inSPORTline Oxyband е модерен аксесоар подходящ за хора, които искат да следят ежедневната си активност, качеството на съня и количеството почивка. Това е и денонощен часовник. Отчита и вашите стъпки, измерва изгорените калории, проследява сърдечната честота и с приблизителна точност с..
109.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 6838
Спортен часовник inSPORTline Atlantix -възможност за смяна на режима 12/24, дата, хронометър, аларма, подсветка на дисплея, водоустойчив до 100 м.Техническо описание:Олекотен корпус, изработен от закалена пластмасаГолям дисплей с подсветка, с висока устойчивост на надраскване4 функционални буто..
40.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 15255
Екшън камера inSPORTline ActionCam III е съвременно устройство, перфектно за тези, които не искат да съхраняват спомените и преживяванията си само в съзнанието си. Видеокамерата разполага с 2.0 "LTPS LCD сензорен дисплей и може да се използва и като 16-мегапикселова камера. Екшън камера InSPORTline ..
169.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 7599
Екшън камерата InSPORTline ActionCam II е идеална за всички любители на спорта, които искат да запазят екстремните си спомени и другаде освен в паметта си. 5-мегапикселовата камера е с 2" TFT LCD сензорен екран. Благодарение на малките размери на InSPORTline ActionCam II, тя не заема почти никакво м..
239.00 лв.