Количка

Тренажори за баланс / босу

Балансиращите упражнения помагат за развиването на координацията. За активиране и укрепване на мускулните групи, спомагащи за стабилността, които се в по-дълбоките слоеве и е много трудно да бъдат тренирани. Методът на балансиращите упражнения помага за елиминирането на болките в ставите и гърба и допринася за укрепването на фигурата.

Производител: inSPORTline Код: IN 7841
Балансираща подложка inSPORTline Bumy BC100 е уникална надуваема балансираща възглавница с кръгла форма, особено подходяща за продължително седене. Повърхността се състои от масажни точки, които са подходящи за кръвообращение и отпускане на мускулното напрежение. Изпъкналата форма подобрява сто..
24.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 17897
Тренажор за баланс inSPORTline Dome UNI е аксесоар, подходящ за аеробни и упражнения за баланс. Тренажорът може да се използва по два начина - с купола обърнат нагоре или надолу. Това осигурява голямо разнообразие от упражнения за балансиране за фитнес тренировка или възстановяване. Тренажорът за ба..
144.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 2100
Балансираща подложка inSPORTline Disk ви помага да развиете координация на движенията, ангажирайки дълбоко стабилизиращите мускули, които в противен случай са трудни за укрепване. Упражняването на баланса елиминира стреса, мускулното напрежение и дисбаланса. Различните упражнения за балансиране водя..
29.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 7330
Уред за баланс inSPORTline Bumy BC250 е предназначен за отпускане и масаж, докато седите на стол, гледате телевизия или релаксирате. Той допринася за развитието на координация на движението, активиране и укрепване на мускулите. Балансиращата подложка е особено подходяща за работа, при която човек ра..
40.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 7332
Масажна балансираща подложка inSPORTline Bumy BC400 е предназначена да масажира акупресура точки, разположени от вътрешната страна на краката. Масажът поддържа имунната система, кръвообращението, активира нервните окончания и зони, които имат благоприятен ефект върху правилното функциониране на вътр..
48.00 лв.
Производител: Spartan Код: SP 1030
Уред за баланс SPARTAN Balance Trainer допринася за развитието на координацията на движенията и за активиране и укрепване на мускулите. Упражненията помагат за премахване на стрес, напрежение в мускулите и дисбаланс, болки в гърба и ставите. SPARTAN Balance Trainer може да се използва за практикуван..
189.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 7331
Диск за баланс inSPORTline Woobe допринася за развитието на координацията на движенията, активиране и укрепване на мускулите. Упражненията помагат за облекчаване на стреса, напрежението в мускулите и дисбаланса. Балансиращите упражнения помагат за премахване на болка, ставна болка в гърба, както и з..
46.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: in 6455
Балансираща подложка с надставка inSPORTline Bolete помага за развиването на координацията. За активиране и укрепване на всички мускулни групи. Методът на балансиращите упражнения помага за елиминирането на болките в ставите и гърба и допринася за укрепването на фигурата.Техническо описание:Развива ..
70.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: in 7765-1
Балансираща подложка InSPORTline Donut Ball е многофункционален фитнес аксесоар, подходящ за аеробни и баланс упражнения. Помага ви да развиете координация на движенията, ангажирайки дълбоки стабилизиращи мускули, които иначе са много трудни за укрепване. Различните методи за тренировка за бала..
36.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 7158
Балансираща подложка inSPORTline Bumy BC200 е подходящо допълнение за масаж по време на по-продължително седене. Влияе благоприятно при болки в гърба, помага за коригиране на стойката, за развиването на координацията, за активиране и укрепване на мускулните групи, спомагащи за стабилността, които в ..
29.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: in 6453-1
Балансираща подложка inSPORTline Brik спомага за развиването на координацията, за активиране и укрепване на мускулните групи, които в по-дълбоките слоеве е много трудно да бъдат тренирани. Методът на балансиращите упражнения помага за елиминирането на болките в ставите и гърба и допринася за укрепва..
67.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: in 6453
Балансираща подложка inSPORTline Brik е уред за трениране упражнения за развиването на координацията, за активиране и укрепване на мускулните групи, спомагащи за стабилността, които в по-дълбоките слоеве си е много трудно да бъдат тренирани. Методът на балансиращите упражнения помага за елиминиранет..
67.00 лв.
Уред за трениране на баланса SPARTAN дървен
Доставка 14 дни
Производител: Spartan Код: SP 1015
Уред за трениране на баланса SPARTAN e дървен уред за балансиращи упражнения.Техническо описание: Материал - дървоДиаметър - 40 смДиаметър на основата - 6.5 смКапацитет - 100 кг..
44.00 лв.
Уред за трениране на баланс SPARTAN
Доставка 14 дни
Производител: Spartan Код: SP 1016
Уред за трениране на баланс SPARTAN - дървен уред за баланс с правоъгълна форма.Техническо описание: Материал - дървоРазмер - Д 50 x Ш 50 х В 7.5 смДебелина на дъската - 1.5 смМаксимална товароносимост - 100 кгВнимание! Винаги използвайте уреда върху равна повърхност!  ..
69.00 лв.
Уред за баланс SPARTAN 57
Доставка 14 дни
Производител: Spartan Код: SP 929
Уред за баланс SPARTAN 57 допринася за развитието на координацията на движенията и за активиране и укрепване на мускулите. Упражненията помагат за премахване на стрес, напрежение в мускулите и дисбаланс, болки в гърба и ставите. Уред за баланс SPARTAN 57 може да се използва за практик..
119.00 лв.
Уред за баланс inSPORTline Dome Plus
Доставка 14 дни
Производител: inSPORTline Код: IN 10972
Уред за баланс inSPORTline Dome Plus е перфектен за аеробни и балансиращи упражнения, като предлага широк диапазон от упражнения за баланс, или възстановяване след травма. Тренировките за баланс подобряват координацията, активират и укрепват мускулите необходими за запазване на стабилността, намиращ..
194.00 лв.
Уред за баланс inSPORTline Bumy BC500
Доставка 14 дни
Производител: inSPORTline Код: IN 7333
Уред за баланс inSPORTline Bumy BC500 допринася за активиране и укрепване на мускулите. Упражнението помага за облекчаване на стреса, мускулното напрежение и дисбаланса. Методът за балансиращо упражнение помага за облекчаване на болките в гърба и ставите и спомага за укрепване на тялото. Уред за бал..
59.00 лв.
Ротационен диск SPARTAN DISCO TWISTER 10"
Доставка 14 дни
Производител: Spartan Код: SP 1013
Ротационен диск SPARTAN DISCO TWISTER 10" е тренажор с широка употреба. Може да бъде с вас по време на път поради малкия си обем и тегло. Винаги може да намери място под леглото или в чекмеджето.Техническо описание:Фитнес уред използващ инерцията при ротацияСпециални магнитни точки на повърхността н..
19.00 лв.
Подложка за трениране на баланс inSPORTline Bumy BC600
Доставка 14 дни
Производител: inSPORTline Код: IN 7334
Подложка за трениране на баланс inSPORTline Bumy BC600 допринася за развитието на координацията на движението, активирането и укрепването на мускулите. Упражнението помага за облекчаване на стреса, мускулното напрежение и дисбаланса. Методът за балансиращо упражнение помага за облекчаване на бо..
74.00 лв.