Количка

Тренажори за баланс / босу

Балансиращите упражнения помагат за развиването на координацията. За активиране и укрепване на мускулните групи, спомагащи за стабилността, които се в по-дълбоките слоеве и е много трудно да бъдат тренирани. Методът на балансиращите упражнения помага за елиминирането на болките в ставите и гърба и допринася за укрепването на фигурата.

Наличност: Наличен Код: IN 7841
Балансираща подложка inSPORTline Bumy BC100 е уникална надуваема балансираща възглавница с кръгла форма, особено подходяща за продължително седене. Повърхността се състои от масажни точки, които са подходящи за кръвообращение и отпускане на мускулното напрежение. Изпъкналата форма подобрява сто..
24.00 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 2100
Балансираща подложка inSPORTline Disk ви помага да развиете координация на движенията, ангажирайки дълбоко стабилизиращите мускули, които в противен случай са трудни за укрепване. Упражняването на баланса елиминира стреса, мускулното напрежение и дисбаланса. Различните упражнения за балансиране водя..
29.00 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 7332
Масажна балансираща подложка inSPORTline Bumy BC400 е предназначена да масажира акупресура точки, разположени от вътрешната страна на краката. Масажът поддържа имунната система, кръвообращението, активира нервните окончания и зони, които имат благоприятен ефект върху правилното функциониране на вътр..
48.00 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 17897
Тренажор за баланс inSPORTline Dome UNI е аксесоар, подходящ за аеробни и упражнения за баланс. Тренажорът може да се използва по два начина - с купола обърнат нагоре или надолу. Това осигурява голямо разнообразие от упражнения за балансиране за фитнес тренировка или възстановяване. Тренажорът за ба..
144.00 лв.
Наличност: Наличен Код: in 7765-1
Балансираща подложка InSPORTline Donut Ball е многофункционален фитнес аксесоар, подходящ за аеробни и баланс упражнения. Помага ви да развиете координация на движенията, ангажирайки дълбоки стабилизиращи мускули, които иначе са много трудни за укрепване. Различните методи за тренировка за бала..
36.00 лв.
Наличност: Наличен Код: in 6453-1
Балансираща подложка inSPORTline Brik спомага за развиването на координацията, за активиране и укрепване на мускулните групи, които в по-дълбоките слоеве е много трудно да бъдат тренирани. Методът на балансиращите упражнения помага за елиминирането на болките в ставите и гърба и допринася за укрепва..
67.00 лв.
Наличност: Наличен Код: in 6453-2
Балансираща подложка inSPORTline Brik е универсален аксесоар за аеробни упражнения и упражнения за баланс. Тренировката допринася за подобряване на координацията и  активиране или укрепване на мускулни групи в дълбочина. Упражнението върху Балансираща подложка inSPORTline Brik по..
67.00 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 10973
Уред за баланс inSPORTline Dome Big, е подходящ за аеробни и баланс упражнения. Подложката може да се използва по два начина - меката част нагоре, или надолу. Всичко това предлага голямо разнообразие от баланс упражнения по време на фитнес тренировка или рехабилитация. Уред за баланс inSPORTline Dom..
279.00 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 7333
Уред за баланс inSPORTline Bumy BC500 допринася за активиране и укрепване на мускулите. Упражнението помага за облекчаване на стреса, мускулното напрежение и дисбаланса. Методът за балансиращо упражнение помага за облекчаване на болките в гърба и ставите и спомага за укрепване на тялото. Уред за бал..
59.00 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 7331
Диск за баланс inSPORTline Woobe допринася за развитието на координацията на движенията, активиране и укрепване на мускулите. Упражненията помагат за облекчаване на стреса, напрежението в мускулите и дисбаланса. Балансиращите упражнения помагат за премахване на болка, ставна болка в гърба, както и з..
46.00 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 7158
Балансираща подложка inSPORTline Bumy BC200 е подходящо допълнение за масаж по време на по-продължително седене. Влияе благоприятно при болки в гърба, помага за коригиране на стойката, за развиването на координацията, за активиране и укрепване на мускулните групи, спомагащи за стабилността, които в ..
29.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: SP 1015
Уред за трениране на баланса SPARTAN e дървен уред за балансиращи упражнения.Техническо описание: Материал - дървоДиаметър - 40 смДиаметър на основата - 6.5 смКапацитет - 100 кг..
44.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: SP 1016
Уред за трениране на баланс SPARTAN - дървен уред за баланс с правоъгълна форма.Техническо описание: Материал - дървоРазмер - Д 50 x Ш 50 х В 7.5 смДебелина на дъската - 1.5 смМаксимална товароносимост - 100 кгВнимание! Винаги използвайте уреда върху равна повърхност!  ..
69.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: SP 1030
Уред за баланс SPARTAN Balance Trainer допринася за развитието на координацията на движенията и за активиране и укрепване на мускулите. Упражненията помагат за премахване на стрес, напрежение в мускулите и дисбаланс, болки в гърба и ставите. SPARTAN Balance Trainer може да се използва за практикуван..
189.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: SP 1013
Ротационен диск SPARTAN DISCO TWISTER 10" е тренажор с широка употреба. Може да бъде с вас по време на път поради малкия си обем и тегло. Винаги може да намери място под леглото или в чекмеджето.Техническо описание:Фитнес уред използващ инерцията при ротацияСпециални магнитни точки на повърхността н..
19.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: IN 7334
Подложка за трениране на баланс inSPORTline Bumy BC600 допринася за развитието на координацията на движението, активирането и укрепването на мускулите. Упражнението помага за облекчаване на стреса, мускулното напрежение и дисбаланса. Методът за балансиращо упражнение помага за облекчаване на бо..
81.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: SP 2392
Диск за баланс SPARTAN с еластични ленти има модерен дизайн и неплъзгаща повърхност. Балансирайки върху уреда, Вие тонизирате тялото и подобрявате стойката си. Идеален за трениране на краката и глезените. Направен от нетоксични материали.Техническо описание:Диаметър - 16" (40 см)Упражненията за бала..
41.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: in 6455
Балансираща подложка с надставка inSPORTline Bolete помага за развиването на координацията. За активиране и укрепване на всички мускулни групи. Методът на балансиращите упражнения помага за елиминирането на болките в ставите и гърба и допринася за укрепването на фигурата.Техническо описание:Развива ..
70.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: SP 5017
Балансираща подложка SPARTAN Dual Cushion помага за тренировка на различните мускулни групи. Едната и страна е с масажнa повърхност, а другата е с гладка повърхност.Техническо описание:Едната и страна е с масажнa повърхност, а другата е с гладка повърхностЕфективно възстановяване след няколко упражн..
55.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: SP 5019
Техническо описание:Олекотен и здрав баланс бордТелесната маса предизвиква човек да потъне в меката подложка, което създава нестабилностПомага за интегрирането на баланса във всички аспекти на спортните тренировки и рехабилитациятаЧудесно средство за равновесие, подвижност, стабилна стойка, трениров..
72.00 лв.
Показани 1 от 20 | 27 (2 Страници)