Количка

Тренажори за баланс / босу

Балансиращите упражнения помагат за развиването на координацията. За активиране и укрепване на мускулните групи, спомагащи за стабилността, които се в по-дълбоките слоеве и е много трудно да бъдат тренирани. Методът на балансиращите упражнения помага за елиминирането на болките в ставите и гърба и допринася за укрепването на фигурата.

Производител: inSPORTline Код: in 6453
Балансираща подложка inSPORTline Brik е уред за трениране упражнения за развиването на координацията, за активиране и укрепване на мускулните групи, спомагащи за стабилността, които в по-дълбоките слоеве си е много трудно да бъдат тренирани. Методът на балансиращите упражнения помага за елиминиранет..
67.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: in 6453-1
Балансираща подложка inSPORTline Brik спомага за развиването на координацията, за активиране и укрепване на мускулните групи, които в по-дълбоките слоеве е много трудно да бъдат тренирани. Методът на балансиращите упражнения помага за елиминирането на болките в ставите и гърба и допринася за укрепва..
67.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 7841
Балансираща подложка inSPORTline Bumy BC100 е уникална надуваема балансираща възглавница с кръгла форма, особено подходяща за продължително седене. Повърхността се състои от масажни точки, които са подходящи за кръвообращение и отпускане на мускулното напрежение. Изпъкналата форма подобрява сто..
24.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 7158
Балансираща подложка inSPORTline Bumy BC200 е подходящо допълнение за масаж по време на по-продължително седене. Влияе благоприятно при болки в гърба, помага за коригиране на стойката, за развиването на координацията, за активиране и укрепване на мускулните групи, спомагащи за стабилността, които в ..
29.00 лв.
Балансираща подложка inSPORTline Bumy BC700
Доставка 14 дни
Производител: inSPORTline Код: IN 7335
Балансираща подложка inSPORTline Bumy BC700 допринася за развитието на координация на движението, активиране и укрепване на мускулни групи. Редовните упрагжнения за баланс помагат за облекчаване на стреса, мускулното напрежение, болките в гърба и ставите, укрепване на тялото. Балансираща подложка in..
108.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: in 6455
Балансираща подложка с надставка inSPORTline Bolete помага за развиването на координацията. За активиране и укрепване на всички мускулни групи. Методът на балансиращите упражнения помага за елиминирането на болките в ставите и гърба и допринася за укрепването на фигурата.Техническо описание:Развива ..
70.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 7332
Масажна балансираща подложка inSPORTline Bumy BC400 е предназначена да масажира акупресура точки, разположени от вътрешната страна на краката. Масажът поддържа имунната система, кръвообращението, активира нервните окончания и зони, които имат благоприятен ефект върху правилното функциониране на вътр..
48.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 2100
Балансираща подложка inSPORTline Disk ви помага да развиете координация на движенията, ангажирайки дълбоко стабилизиращите мускули, които в противен случай са трудни за укрепване. Упражняването на баланса елиминира стреса, мускулното напрежение и дисбаланса. Различните упражнения за балансиране водя..
29.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 7336
Балансираща подложка inSPORTline Dome mini е универсален аксесоар за тренировки по аеробика и баланс. Помага ви по-добре да развиете координацията на движенията и да укрепите и стабилизирате мускулите в дълбочина. Упражнението с тренажор за баланс inSPORTline Dome Mini помага за облекчаване на стрес..
147.00 лв.
Балансираща подложка InSPORTline Donut Ball
Доставка 14 дни
Производител: inSPORTline Код: in 7765-1
Балансираща подложка InSPORTline Donut Ball е многофункционален фитнес аксесоар, подходящ за аеробни и баланс упражнения. Помага ви да развиете координация на движенията, ангажирайки дълбоки стабилизиращи мускули, които иначе са много трудни за укрепване. Различните методи за тренировка за бала..
36.00 лв.
Балансираща подложка SPARTAN Balance board 16
Доставка 14 дни
Производител: Spartan Код: SP 1134
Балансираща подложка SPARTAN Balance board 16, компактен дизайн, нетоксични. Тренажорът за баланс е подходящ за трениране на координацията, времето за реакция, а също така може да Ви помогне да развиете краката си за сърфинг. Техническо описание:Диаметър - 16 "Балансиращите движения са чудесен на..
34.00 лв.