Количка

Тренажори за баланс / босу

Балансиращите упражнения помагат за развиването на координацията. За активиране и укрепване на мускулните групи, спомагащи за стабилността, които се в по-дълбоките слоеве и е много трудно да бъдат тренирани. Методът на балансиращите упражнения помага за елиминирането на болките в ставите и гърба и допринася за укрепването на фигурата.

Производител: inSPORTline Код: in 6453
Балансираща подложка inSPORTline Brik е уред за трениране упражнения за развиването на координацията, за активиране и укрепване на мускулните групи, спомагащи за стабилността, които в по-дълбоките слоеве си е много трудно да бъдат тренирани. Методът на балансиращите упражнения помага за елиминиранет..
67.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: in 6453-1
Балансираща подложка inSPORTline Brik спомага за развиването на координацията, за активиране и укрепване на мускулните групи, които в по-дълбоките слоеве е много трудно да бъдат тренирани. Методът на балансиращите упражнения помага за елиминирането на болките в ставите и гърба и допринася за укрепва..
67.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 7841
Балансираща подложка inSPORTline Bumy BC100 е уникална надуваема балансираща възглавница с кръгла форма, особено подходяща за продължително седене. Повърхността се състои от масажни точки, които са подходящи за кръвообращение и отпускане на мускулното напрежение. Изпъкналата форма подобрява сто..
24.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 7158
Балансираща подложка inSPORTline Bumy BC200 е подходящо допълнение за масаж по време на по-продължително седене. Влияе благоприятно при болки в гърба, помага за коригиране на стойката, за развиването на координацията, за активиране и укрепване на мускулните групи, спомагащи за стабилността, които в ..
29.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 7335
Балансираща подложка inSPORTline Bumy BC700 допринася за развитието на координация на движението, активиране и укрепване на мускулни групи. Редовните упрагжнения за баланс помагат за облекчаване на стреса, мускулното напрежение, болките в гърба и ставите, укрепване на тялото. Балансираща подложка in..
108.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 2100
Балансираща подложка inSPORTline Disk ви помага да развиете координация на движенията, ангажирайки дълбоко стабилизиращите мускули, които в противен случай са трудни за укрепване. Упражняването на баланса елиминира стреса, мускулното напрежение и дисбаланса. Различните упражнения за балансиране водя..
29.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: in 7765-1
Балансираща подложка InSPORTline Donut Ball е многофункционален фитнес аксесоар, подходящ за аеробни и баланс упражнения. Помага ви да развиете координация на движенията, ангажирайки дълбоки стабилизиращи мускули, които иначе са много трудни за укрепване. Различните методи за тренировка за бала..
36.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: in 6455
Балансираща подложка с надставка inSPORTline Bolete помага за развиването на координацията. За активиране и укрепване на всички мускулни групи. Методът на балансиращите упражнения помага за елиминирането на болките в ставите и гърба и допринася за укрепването на фигурата.Техническо описание:Развива ..
70.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 7331
Диск за баланс inSPORTline Woobe допринася за развитието на координацията на движенията, активиране и укрепване на мускулите. Упражненията помагат за облекчаване на стреса, напрежението в мускулите и дисбаланса. Балансиращите упражнения помагат за премахване на болка, ставна болка в гърба, както и з..
46.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 7332
Масажна балансираща подложка inSPORTline Bumy BC400 е предназначена да масажира акупресура точки, разположени от вътрешната страна на краката. Масажът поддържа имунната система, кръвообращението, активира нервните окончания и зони, които имат благоприятен ефект върху правилното функциониране на вътр..
48.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 7334
Подложка за трениране на баланс inSPORTline Bumy BC600 допринася за развитието на координацията на движението, активирането и укрепването на мускулите. Упражнението помага за облекчаване на стреса, мускулното напрежение и дисбаланса. Методът за балансиращо упражнение помага за облекчаване на бо..
74.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 17897
Тренажор за баланс inSPORTline Dome UNI е аксесоар, подходящ за аеробни и упражнения за баланс. Тренажорът може да се използва по два начина - с купола обърнат нагоре или надолу. Това осигурява голямо разнообразие от упражнения за балансиране за фитнес тренировка или възстановяване. Тренажорът за ба..
144.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 7330
Уред за баланс inSPORTline Bumy BC250 е предназначен за отпускане и масаж, докато седите на стол, гледате телевизия или релаксирате. Той допринася за развитието на координация на движението, активиране и укрепване на мускулите. Балансиращата подложка е особено подходяща за работа, при която човек ра..
40.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 7333
Уред за баланс inSPORTline Bumy BC500 допринася за активиране и укрепване на мускулите. Упражнението помага за облекчаване на стреса, мускулното напрежение и дисбаланса. Методът за балансиращо упражнение помага за облекчаване на болките в гърба и ставите и спомага за укрепване на тялото. Уред за бал..
59.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 10972
Уред за баланс inSPORTline Dome Plus е перфектен за аеробни и балансиращи упражнения, като предлага широк диапазон от упражнения за баланс, или възстановяване след травма. Тренировките за баланс подобряват координацията, активират и укрепват мускулите необходими за запазване на стабилността, намиращ..
194.00 лв.
Балансираща подложка inSPORTline Dome mini Балансираща подложка inSPORTline Dome mini
Доставка 14 дни
Производител: inSPORTline Код: IN 7336
Балансираща подложка inSPORTline Dome mini е универсален аксесоар за тренировки по аеробика и баланс. Помага ви по-добре да развиете координацията на движенията и да укрепите и стабилизирате мускулите в дълбочина. Упражнението с тренажор за баланс inSPORTline Dome Mini помага за облекчаване на стрес..
147.00 лв.
Балансираща подложка SPARTAN Balance board 16 Балансираща подложка SPARTAN Balance board 16
Доставка 14 дни
Производител: Spartan Код: SP 1134
Балансираща подложка SPARTAN Balance board 16, компактен дизайн, нетоксични. Тренажорът за баланс е подходящ за трениране на координацията, времето за реакция, а също така може да Ви помогне да развиете краката си за сърфинг.Техническо описание:Диаметър - 16 "Балансиращите движения са чудесен на..
34.00 лв.
Балансираща подложка SPARTAN Balance Cushion Балансираща подложка SPARTAN Balance Cushion
Доставка 14 дни
Производител: Spartan Код: SP 1517
Балансираща подложка SPARTAN Balance Cushion е подходящ масажор по време на продължително седене. Оказва положително влияние върху болките в гърба. Масажирщият ефект е гарантиран. Балансиращата подложка е идеално средство за трениране на стабилизиращи мускули на гръбначния стълб и гръбначните разшир..
42.00 лв.
Балансираща подложка SPARTAN Balance Pad Балансираща подложка SPARTAN Balance Pad
Доставка 14 дни
Производител: Spartan Код: SP 5019
Техническо описание:Олекотен и здрав баланс бордТелесната маса предизвиква човек да потъне в меката подложка, което създава нестабилностПомага за интегрирането на баланса във всички аспекти на спортните тренировки и рехабилитациятаЧудесно средство за равновесие, подвижност, стабилна стойка, трениров..
72.00 лв.
Балансираща подложка SPARTAN Dual Cushion Балансираща подложка SPARTAN Dual Cushion
Доставка 14 дни
Производител: Spartan Код: SP 5017
Балансираща подложка SPARTAN Dual Cushion помага за тренировка на различните мускулни групи. Едната и страна е с масажнa повърхност, а другата е с гладка повърхност.Техническо описание:Едната и страна е с масажнa повърхност, а другата е с гладка повърхностЕфективно възстановяване след няколко упражн..
55.00 лв.
Показани 1 от 20 | 25 (2 Страници)
За да подобрим функционалността на нашия сайт, използваме "бисквитки". Научете повече тук