Количка

Фитнес уреди

Спортни магазини ЯКО |YAKO.BG Ви предлагат голямо разнообразие от артикули и професионална консултация,с помощта на която да изберете най-подходящите за вас фитнес уреди и продукти.

Какви са ползите от тренировките с фитнес уреди

Фитнес уред
Фитнес уред от YAKO.BG

Фитнес уредите са неразделна част от всяка добра тренировка.Физическата активност независимо дали е в зала, у дома или на открито носи своите безспорни предимства. Комбинацията от правилен начин на хранене и спорт значително повишава качеството на живот и подобрява здравословното състояние. Основен фактор за постигане на качествени и здравословни резултати при тренировка е използването на качествено оборудване. Фитнес уредите са проектирани да спомагат по най-добрия начин постигането на поставените ни цели. С помощта на фитнес уреди ние не само тонизираме и укрепваме тялото и мускулатурата си , но и повишаваме своята издръжливост, като подобряваме сърдечносъдовата си система и функцията на белите дробове. Голямото разнообразие от фитнес уреди позволява постигането на всяка цел. Някой фитнес уреди са насочени към работа с горната или долната част на тялото, а други работят с всички групи мускули.

Видове фитнес уреди

В нашата платформа може да откриете голямо разнообразие от артикули. Сред най-често срещаните фитнес уреди са:

 • Бягаща пътека – Бягащата пътека спада към така наречените кардио фитнес уреди. Подходяща както за дома така и за залата. Това е един от най-често срещаните фитнес уреди във всяка зала. За мнозина бягащите пътеки са добър избор за започване на нова рутинна тренировка, тъй като ходенето се понася добре от повечето хора, независимо от нивото им на подготовка. Трите основни фактора при закупуването на бягаща пътека, с които трябва да се съобразите при избора си са: цена, налично пространство и поставени цели.
 • Крос тренажор– кростренажорът е един от най-разпространените тренажори използвани както в домашна обстановка, така и във всеки фитнес. Тези фитнес уреди са изключително полезни, тъй като натоварват едновременно цялото тяло и с него можете лесно да изгаряте мазнините.Кростренажорът е стационарно оборудване, с две дълги дръжки и педали. Работата с тези фитнес уреди носи редица ползи, като ускоряване загубата на тегло, щадящи са към ставите, натоварва се цялото тяло, позволява регулиране на нивото на натоварване, укрепване на организма и др.
 • Спининг байк – фитнес уреди проектирани, така че да симулират карането на велосипед. Като едни от най-известните кардио фитнес уреди спининг байкът спомага за подобряване състоянието на сърдечносъдовата система, намаляване на теглото и редуциране на нивото на стреса. Тези фитнес уреди се срещат най-вече в залите и учебните центрове. Осигурява тренировка за цялото тяло и е много ефективен при укрепване на бедрата, прасците, корема и раменете. Подсилените педали могат лесно да поддържат хора с различна височина и тегло. Някои спининг байкове идват с дисплейна конзола, която ви позволява да проследявате вашите данни, като изминато разстояние, брой обороти на педала, изгорени калории и изминало време. Рамките тези фитнес уреди са големи и солидни, за да предпазят колелото от колебание, дори когато тренирате енергично. Някои машини имат и удобства като държачи за бутилки с вода и др.
 • Вибриращи машини – фитнес уреди, подходящи за стягане и тонизиране на мускулите на цялото тяло, както и за релаксиращ масаж. Основният принцип на действие тук е вибрацията, а основните функции на вибриращата машина са честота, амплитуда, продължителност и позиция. Освен като фитнес уреди, тези фитнес уреди намират приложение и в области, като медицина, рехабилитация ифизиотерапия. Когато закупувате вибриращи машини за цялото тяло, вземете предвид вида навибрацията, размерите на платформата и общия размер на устройството.
 • Гребен тренажор - част от екипировката за упражнения, която имитира движението на гребането на лодка във вода, което го прави тренировка за цялото тяло.Страхотни фитнес уреди за отслабване, тонизиране и изграждане на мускули и увеличаване на издръжливостта, тази машина е истински първенец сред фитнес уредите. Натоварват се няколко основни мускулни групи, което помогнат да развиете както горната, така и долната част на тялото. Най-важното е, че с помощта на гребната машина сърцето ви изпомпва и белите дробове работят, осигурявайки сериозна аеробна тренировка.
 • Велоергометър - фитнес уреди, симулиращи карането на велосипед, с възможност за регулиране на натоварванрето по всяко време и в комфорта на дома или фитнеса. Причислен към групата на кардио фитнес уредите, велоергометъра влияе добре на сърдечносъдовата система, белите дробове, мускулите и спомага отслабването.
 • Степер – степерът е машина, която симулира изкачването на стъпала. Известни с изключително удобният си, практичен и компактен дизайн, тези фитнес уреди са изключително подходящи за домашна употреба. Движението се извършва на място, а съпротивлението произвеждано от уреда тренира мускулите и сърцето.

Защо да изберете фитнес уреди от YAKO.BG?

Влизането във форма е процес, който зависи от множество фактори. Основно роля за постигане на целите играят и фитнес уредите и оборудването, което използвате. Спортни магазини ЯКО са най-добрият ви спътник, по пътя към най-добрата Ви физическа форма. Ето и част от причините да изберете нас за ваш доверен партньор в това приключение.

 • Фитнес уреди от YAKO.BG: Професионална консултация – имаме повече от 15години опит в сферата на спортните и фитнес стоки, благодарение на което предлагаме професионална консултация и обслужване, с която да открием най-подходящите за вашите цели фитнес уреди.
 • Фитнес уреди от YAKO.BG: Богата гама - фитнес уреди за залата и  за дома. При нас ще откриете голямо разнообразие от бягащи пътеки, крос тренажори, вибриращи машини, гребни тренажори, велоергометри, степери, спининг байкове и др.
 • Фитнес уреди от YAKO.BG: Високо качество - като дългогодишен вносител на утвърдени световни марки фитнес уреди, като Insportline, Spartan, Body Solid и др., предлагаме богата гама висококачествени продукти на достъпни цени
 • Фитнес уреди от YAKO.BG: Монтаж и сервиз – с цел удовлетворяване на нуждите на нашите клиенти предлагаме набор от допълнителни услуги като транспорт, монтаж, сервиз и др.
Код: 111098
Смазка за бягащи пътеки 1 л е специална добавка, подходяща за редовната поддръжка на бягащи пътеки. Притежава отлични смазочни качества и осигурява максимална ефективност за вашата бягаща пътека. Техническо описание:Пластмасова туба силиконово олиоОбем - 1лПредлага се без апликатор..
15.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 20220
Мини велоергометър inSPORTline Raryo ви позволява да упражнявате ръцете и краката си. Освен педалирането, можете да ангажирате и ръцете, раменете и горната част на гърба. Компютърът с един бутон показва следните данни за тренировки: калории, общи обороти, обороти в минута или време. Можете да въртит..
54.00 лв.