Количка

Фитнес уреди

Най-доброто от категорията

Наличност: Наличен Код: 111098
15.00 лв.
Смазка за бягащи пътеки 1 л е специална добавка, подходяща за редовната поддръжка на ..
Степер inSPORTline Mini twist stepper Jungy
.
Наличност: Наличен Код: IN 9100
139.00 лв.
Мини степер inSPORTline Mini twist stepper Jungy е сред основните уреди за трени..
Мини велоергометър inSPORTline Pynero
.
Наличност: Наличен Код: IN 20221
129.00 лв.
Мини велоергометър inSPORTline Pynero ви позволява да упражнявате ръцете и краката си..
Вибрираща машина InSPORTline RexaBelt
.
Наличност: Наличен Код: in 7450
709.00 лв.
Вибриращ масажен колан inSPORTline Rexabelt е масажно устройство за активно отпускане..
Велотренажор inSPORTline Cabaleira
.
Наличност: Наличен Код: in 16388
215.00 лв.
Велотренажор inSPORTline Cabaleira е модерен велосипеден тренажор, подходящ за домашн..
Бягаща пътека inSPORTline Sprynkl
.
Наличност: Наличен Код: in 5547
595.00 лв.
Бягаща пътека inSPORTline Sprynkl е механична пътека за бягане с магнитен контрол на ..
Туист степер inSPORTline Legro
.
Наличност: Наличен Код: in 19990
179.00 лв.
Туист степер inSPORTline Legro, лесен за употреба и с безшумно действие. Туист степер..
Наличност: Наличен Код: IN 1115
219.00 лв.
Пирамида тежести SP50 Body-Solid е комплект тежести за фитнес уред Body-Solid. Включв..
Гребен тренажор inSPORTline Yukona
.
Наличност: Наличен Код: in 16635
755.00 лв.
Гребен тренажор inSPORTline Yukona е електронно управляван тренажор с много функции и..
Велотренажор inSPORTline Gibello
.
Наличност: Наличен Код: in 16389
259.00 лв.
Велотренажор inSPORTline Gibello е модерен велосипеден тренажор, подходящ за ползване..
Туист степер inSPORTline Big
.
Наличност: Наличен Код: IN 1794
225.00 лв.
Туист степер inSPORTline Big е оборудван с ново странично стъпало за ефективно натова..
Степер inSPORTline Bailar
.
Наличност: Наличен Код: IN 9101
385.00 лв.
Степер inSPORTline Bailar е сред основните уреди за тренировки вкъщи. Спомага за..
Спининг байк inSPORTline Alfan
.
Наличност: Наличен Код: in 19886
599.00 лв.
Спин байк inSPORTline Alfan предлага стабилна конструкция, регулируема рамка, всички ..
Мини степер inSPORTline Cylina
.
Наличност: Наличен Код: IN 9099
129.00 лв.
Мини степера InSPORTline Cylina е сред основните уреди за тренировки вкъщи. Спомага з..
Мини велоергометър inSPORTline Raryo
.
Наличност: Наличен Код: IN 20220
69.00 лв.
Мини велоергометър inSPORTline Raryo ви позволява да упражнявате ръцете и краката си...
Кростренажор inSPORTline Hodore ET
.
Наличност: Наличен Код: in 20106
869.00 лв.
Кростренажор inSPORTline Hodore ET е домашен фитнес уред, с поставка за таблет, за да..
Кростренажор inSPORTline Combre
.
Наличност: Наличен Код: IN 14169
1 575.00 лв.
Кростренажор inSPORTline Combre е фитнес уред със здрава конструкция и преден маховик..
Кростренажор inSPORTline Caracas
.
Наличност: Наличен Код: in 4388
2 069.00 лв.
Кростренажор inSPORTline Caracas е ново поколение тренажор с нов дизайн, голяма гама ..
Гребен тренажор inSPORTline Bravos
.
Наличност: Наличен Код: IN 20114
1 209.00 лв.
Гребен тренажор inSPORTline Bravos е проектиран с вентилатор, който регулира натоварв..
Гладиатор inSPORTline Profigym C300
.
Наличност: Наличен Код: IN 20764
4 649.00 лв.
Гладиатор inSPORTline Profigym C300 ще ви спести време и средства, тъй като няма да с..
Показани 1 от 20 | 283 (15 Страници)
Спортни магазини ЯКО |YAKO.BG Ви предлагат голямо разнообразие от артикули и професионална консултация,с помощта на която да изберете най-подходящите за вас фитнес уреди и продукти.

Какви са ползите от тренировките с фитнес уреди

Фитнес уред
Фитнес уред от YAKO.BG

Фитнес уредите са неразделна част от всяка добра тренировка.Физическата активност независимо дали е в зала, у дома или на открито носи своите безспорни предимства. Комбинацията от правилен начин на хранене и спорт значително повишава качеството на живот и подобрява здравословното състояние. Основен фактор за постигане на качествени и здравословни резултати при тренировка е използването на качествено оборудване. Фитнес уредите са проектирани да спомагат по най-добрия начин постигането на поставените ни цели. С помощта на фитнес уреди ние не само тонизираме и укрепваме тялото и мускулатурата си , но и повишаваме своята издръжливост, като подобряваме сърдечносъдовата си система и функцията на белите дробове. Голямото разнообразие от фитнес уреди позволява постигането на всяка цел. Някой фитнес уреди са насочени към работа с горната или долната част на тялото, а други работят с всички групи мускули.

Видове фитнес уреди

В нашата платформа може да откриете голямо разнообразие от артикули. Сред най-често срещаните фитнес уреди са:

 • Бягаща пътека – Бягащата пътека спада към така наречените кардио фитнес уреди. Подходяща както за дома така и за залата. Това е един от най-често срещаните фитнес уреди във всяка зала. За мнозина бягащите пътеки са добър избор за започване на нова рутинна тренировка, тъй като ходенето се понася добре от повечето хора, независимо от нивото им на подготовка. Трите основни фактора при закупуването на бягаща пътека, с които трябва да се съобразите при избора си са: цена, налично пространство и поставени цели.
 • Крос тренажор– кростренажорът е един от най-разпространените тренажори използвани както в домашна обстановка, така и във всеки фитнес. Тези фитнес уреди са изключително полезни, тъй като натоварват едновременно цялото тяло и с него можете лесно да изгаряте мазнините.Кростренажорът е стационарно оборудване, с две дълги дръжки и педали. Работата с тези фитнес уреди носи редица ползи, като ускоряване загубата на тегло, щадящи са към ставите, натоварва се цялото тяло, позволява регулиране на нивото на натоварване, укрепване на организма и др.
 • Спининг байк – фитнес уреди проектирани, така че да симулират карането на велосипед. Като едни от най-известните кардио фитнес уреди спининг байкът спомага за подобряване състоянието на сърдечносъдовата система, намаляване на теглото и редуциране на нивото на стреса. Тези фитнес уреди се срещат най-вече в залите и учебните центрове. Осигурява тренировка за цялото тяло и е много ефективен при укрепване на бедрата, прасците, корема и раменете. Подсилените педали могат лесно да поддържат хора с различна височина и тегло. Някои спининг байкове идват с дисплейна конзола, която ви позволява да проследявате вашите данни, като изминато разстояние, брой обороти на педала, изгорени калории и изминало време. Рамките тези фитнес уреди са големи и солидни, за да предпазят колелото от колебание, дори когато тренирате енергично. Някои машини имат и удобства като държачи за бутилки с вода и др.
 • Вибриращи машини – фитнес уреди, подходящи за стягане и тонизиране на мускулите на цялото тяло, както и за релаксиращ масаж. Основният принцип на действие тук е вибрацията, а основните функции на вибриращата машина са честота, амплитуда, продължителност и позиция. Освен като фитнес уреди, тези фитнес уреди намират приложение и в области, като медицина, рехабилитация ифизиотерапия. Когато закупувате вибриращи машини за цялото тяло, вземете предвид вида навибрацията, размерите на платформата и общия размер на устройството.
 • Гребен тренажор - част от екипировката за упражнения, която имитира движението на гребането на лодка във вода, което го прави тренировка за цялото тяло.Страхотни фитнес уреди за отслабване, тонизиране и изграждане на мускули и увеличаване на издръжливостта, тази машина е истински първенец сред фитнес уредите. Натоварват се няколко основни мускулни групи, което помогнат да развиете както горната, така и долната част на тялото. Най-важното е, че с помощта на гребната машина сърцето ви изпомпва и белите дробове работят, осигурявайки сериозна аеробна тренировка.
 • Велоергометър - фитнес уреди, симулиращи карането на велосипед, с възможност за регулиране на натоварванрето по всяко време и в комфорта на дома или фитнеса. Причислен към групата на кардио фитнес уредите, велоергометъра влияе добре на сърдечносъдовата система, белите дробове, мускулите и спомага отслабването.
 • Степер – степерът е машина, която симулира изкачването на стъпала. Известни с изключително удобният си, практичен и компактен дизайн, тези фитнес уреди са изключително подходящи за домашна употреба. Движението се извършва на място, а съпротивлението произвеждано от уреда тренира мускулите и сърцето.

Защо да изберете фитнес уреди от YAKO.BG?

Влизането във форма е процес, който зависи от множество фактори. Основно роля за постигане на целите играят и фитнес уредите и оборудването, което използвате. Спортни магазини ЯКО са най-добрият ви спътник, по пътя към най-добрата Ви физическа форма. Ето и част от причините да изберете нас за ваш доверен партньор в това приключение.

 • Фитнес уреди от YAKO.BG: Професионална консултация – имаме повече от 15години опит в сферата на спортните и фитнес стоки, благодарение на което предлагаме професионална консултация и обслужване, с която да открием най-подходящите за вашите цели фитнес уреди.
 • Фитнес уреди от YAKO.BG: Богата гама - фитнес уреди за залата и  за дома. При нас ще откриете голямо разнообразие от бягащи пътеки, крос тренажори, вибриращи машини, гребни тренажори, велоергометри, степери, спининг байкове и др.
 • Фитнес уреди от YAKO.BG: Високо качество - като дългогодишен вносител на утвърдени световни марки фитнес уреди, като Insportline, Spartan, Body Solid и др., предлагаме богата гама висококачествени продукти на достъпни цени
 • Фитнес уреди от YAKO.BG: Монтаж и сервиз – с цел удовлетворяване на нуждите на нашите клиенти предлагаме набор от допълнителни услуги като транспорт, монтаж, сервиз и др.

Разгледайте също така предлагантие от нас велоергометри!