Количка

Фитнес уреди

Спортни магазини ЯКО |YAKO.BG Ви предлагат голямо разнообразие от артикули и професионална консултация,с помощта на която да изберете най-подходящите за вас фитнес уреди и продукти.

Какви са ползите от тренировките с фитнес уреди

Фитнес уред
Фитнес уред от YAKO.BG

Фитнес уредите са неразделна част от всяка добра тренировка.Физическата активност независимо дали е в зала, у дома или на открито носи своите безспорни предимства. Комбинацията от правилен начин на хранене и спорт значително повишава качеството на живот и подобрява здравословното състояние. Основен фактор за постигане на качествени и здравословни резултати при тренировка е използването на качествено оборудване. Фитнес уредите са проектирани да спомагат по най-добрия начин постигането на поставените ни цели. С помощта на фитнес уреди ние не само тонизираме и укрепваме тялото и мускулатурата си , но и повишаваме своята издръжливост, като подобряваме сърдечносъдовата си система и функцията на белите дробове. Голямото разнообразие от фитнес уреди позволява постигането на всяка цел. Някой фитнес уреди са насочени към работа с горната или долната част на тялото, а други работят с всички групи мускули.

Видове фитнес уреди

В нашата платформа може да откриете голямо разнообразие от артикули. Сред най-често срещаните фитнес уреди са:

 • Бягаща пътека – Бягащата пътека спада към така наречените кардио фитнес уреди. Подходяща както за дома така и за залата. Това е един от най-често срещаните фитнес уреди във всяка зала. За мнозина бягащите пътеки са добър избор за започване на нова рутинна тренировка, тъй като ходенето се понася добре от повечето хора, независимо от нивото им на подготовка. Трите основни фактора при закупуването на бягаща пътека, с които трябва да се съобразите при избора си са: цена, налично пространство и поставени цели.
 • Крос тренажор– кростренажорът е един от най-разпространените тренажори използвани както в домашна обстановка, така и във всеки фитнес. Тези фитнес уреди са изключително полезни, тъй като натоварват едновременно цялото тяло и с него можете лесно да изгаряте мазнините.Кростренажорът е стационарно оборудване, с две дълги дръжки и педали. Работата с тези фитнес уреди носи редица ползи, като ускоряване загубата на тегло, щадящи са към ставите, натоварва се цялото тяло, позволява регулиране на нивото на натоварване, укрепване на организма и др.
 • Спининг байк – фитнес уреди проектирани, така че да симулират карането на велосипед. Като едни от най-известните кардио фитнес уреди спининг байкът спомага за подобряване състоянието на сърдечносъдовата система, намаляване на теглото и редуциране на нивото на стреса. Тези фитнес уреди се срещат най-вече в залите и учебните центрове. Осигурява тренировка за цялото тяло и е много ефективен при укрепване на бедрата, прасците, корема и раменете. Подсилените педали могат лесно да поддържат хора с различна височина и тегло. Някои спининг байкове идват с дисплейна конзола, която ви позволява да проследявате вашите данни, като изминато разстояние, брой обороти на педала, изгорени калории и изминало време. Рамките тези фитнес уреди са големи и солидни, за да предпазят колелото от колебание, дори когато тренирате енергично. Някои машини имат и удобства като държачи за бутилки с вода и др.
 • Вибриращи машини – фитнес уреди, подходящи за стягане и тонизиране на мускулите на цялото тяло, както и за релаксиращ масаж. Основният принцип на действие тук е вибрацията, а основните функции на вибриращата машина са честота, амплитуда, продължителност и позиция. Освен като фитнес уреди, тези фитнес уреди намират приложение и в области, като медицина, рехабилитация ифизиотерапия. Когато закупувате вибриращи машини за цялото тяло, вземете предвид вида навибрацията, размерите на платформата и общия размер на устройството.
 • Гребен тренажор - част от екипировката за упражнения, която имитира движението на гребането на лодка във вода, което го прави тренировка за цялото тяло.Страхотни фитнес уреди за отслабване, тонизиране и изграждане на мускули и увеличаване на издръжливостта, тази машина е истински първенец сред фитнес уредите. Натоварват се няколко основни мускулни групи, което помогнат да развиете както горната, така и долната част на тялото. Най-важното е, че с помощта на гребната машина сърцето ви изпомпва и белите дробове работят, осигурявайки сериозна аеробна тренировка.
 • Велоергометър - фитнес уреди, симулиращи карането на велосипед, с възможност за регулиране на натоварванрето по всяко време и в комфорта на дома или фитнеса. Причислен към групата на кардио фитнес уредите, велоергометъра влияе добре на сърдечносъдовата система, белите дробове, мускулите и спомага отслабването.
 • Степер – степерът е машина, която симулира изкачването на стъпала. Известни с изключително удобният си, практичен и компактен дизайн, тези фитнес уреди са изключително подходящи за домашна употреба. Движението се извършва на място, а съпротивлението произвеждано от уреда тренира мускулите и сърцето.

Защо да изберете фитнес уреди от YAKO.BG?

Влизането във форма е процес, който зависи от множество фактори. Основно роля за постигане на целите играят и фитнес уредите и оборудването, което използвате. Спортни магазини ЯКО са най-добрият ви спътник, по пътя към най-добрата Ви физическа форма. Ето и част от причините да изберете нас за ваш доверен партньор в това приключение.

 • Фитнес уреди от YAKO.BG: Професионална консултация – имаме повече от 15години опит в сферата на спортните и фитнес стоки, благодарение на което предлагаме професионална консултация и обслужване, с която да открием най-подходящите за вашите цели фитнес уреди.
 • Фитнес уреди от YAKO.BG: Богата гама - фитнес уреди за залата и  за дома. При нас ще откриете голямо разнообразие от бягащи пътеки, крос тренажори, вибриращи машини, гребни тренажори, велоергометри, степери, спининг байкове и др.
 • Фитнес уреди от YAKO.BG: Високо качество - като дългогодишен вносител на утвърдени световни марки фитнес уреди, като Insportline, Spartan, Body Solid и др., предлагаме богата гама висококачествени продукти на достъпни цени
 • Фитнес уреди от YAKO.BG: Монтаж и сервиз – с цел удовлетворяване на нуждите на нашите клиенти предлагаме набор от допълнителни услуги като транспорт, монтаж, сервиз и др.

Разгледайте също така предлагантие от нас велоергометри!

Наличност: Наличен Код: SP 1106
Мини степер SPARTAN digital е базисен модел степер с компактна и олекотена форма. Подходящ е за домашна употреба и влияе на мускулите на краката и стяга дупето. Техническо описание: степер с хидравлични амортисьори регулируема височина на стъпката чрез винт с удобна ръкохватка компютърът пока..
149.00 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 20070
Спининг байк inSPORTline Agneto е подходящ за почитатели на колоезденето, които искат да тренират на закрито. Магнитната спирачна система позволява плавно и безшумно действие на тренажора. Стабилната рамка e с товароносимост до 120 кг. Тъй като височината на седалката и ръкохватките могат да се регу..
679.00 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 20221
Мини велоергометър inSPORTline Pynero ви позволява да упражнявате ръцете и краката си. Освен педалирането, можете да ангажирате и ръцете, раменете и горната част на гърба. Компютърът с един бутон показва следните данни за тренировка: калории, обороти или време. Можете да въртите педала напред, както..
99.00 лв.
Наличност: Наличен Код: in 19886
Спин байк inSPORTline Alfan предлага стабилна конструкция, регулируема рамка, всички важни тренировъчни функции и ръчно регулиране на натоварването.Информацията за всички ваши данни за тренировка ще прочетете на лесен за четене дисплей, докато сензорите в ръкохватките ви позволяват да проследите сър..
513.00 лв.
Наличност: Наличен Код: in 19894
Вибрираща платформа inSPORTline Devyn е идеална за укрепване и оформяне на тялото, мускулна релаксация или възстановяване след физическа активност. Масажът е изключително ефективен, релаксиращ, безопасен и не отнема време. Можете да изберете мускулните групи, които искате да укрепите или да се отпус..
319.00 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 19990
Туист степер inSPORTline Legro, лесен за употреба и с безшумно действие. Туист степера е предназначен за укрепване на бедра и ханш. Регулиращите се по дължина експандери, които са прикрепени към степера с два малки карабинера, ви позволяват да упражнявате цялото тяло. Педалите се настройват по дължи..
149.00 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 9100
Мини степер inSPORTline Mini twist stepper Jungy е сред основните уреди за тренировки вкъщи. Спомага за укрепване на вътрешната и външната част на бедрата, както и за страничните (косите) коремни мускули. Със степера се симулира качване по стълби без да има толкова голямо натоварване върху став..
139.00 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 20146
Сгъваемият велоергометър inSPORTline Xbike Cube е идеален за начинаещи, които ще оценят сгъваема рамка и изключително лесното управление на уреда. Всичко, което трябва да направите, е да разгънете велоергометъра, да регулирате височината на седалката и да започнете да въртите педалите. В зависимост ..
329.00 лв.