Количка

Бягащи пътеки

Бягаща пътека - предлагаме ви голямо разнообразие от уреди на марките inSPORTline, Spartan, Boby flex, Finlo, Hammer и др.. Подходящи са както за начинаещи така и за напреднали спортисти. Ако нямате време да ходите да бягате на открито бягащата пътека е идеалното решение за вас. Бягащата пътека е основен кардио уред във всяка една фитнес зала. Тя може да бъде, механична или електрическа. 

 Нуждаете се от съвет за поддръжка на бягаща пътека?


Преди да ви разкажем за бягаща пътека като фитнес уред, какви видиве са познати, как да изберете подходящата за вас и защо да я закупите именно от Yako.bg, ще ви кажем няколко интересни факта. Бягащата пътека е измислена още преди задвижващото колело и се е използвала за задвижване на машини, използвайки човешка или животинска сила. В последствие бягащата пътека е станала уред за наказване на хора осъдени на тежък труд в затвора.

Бягаща пътека
Бягаща пътека от YAKO.BG

    Защо да използвате бягаща пътека?


  Ако имате бягаща пътека в къщи или ползвате тази в близкия фитнес, ще спестите ходенето до парка или до стадиона, а също така ще можете да тренирате и в лошо време. Бягащата пътека спада към така наречените кардио уреди. При кардио тренировките се натоварва сърдечно-съдовата система и се увеличава сърдечната честота. Това означава, че до мускулните клетки достига повече кислород, което води до укрепването на жизнено важни органи като сърце и бели дробове. Това намалява рискът от сърдечни болести, високо кръвно, затластяване и диабет, както и нивата на стрес.  Видове бягаща пътека

  Сгъваема бягаща пътека
  Бягаща пътека - цена
  • Спрямо задвижването са познати три вида - електромагнитна, механична и магнитна
  • Електромагнитна бягаща пътека: при този вид бягащата повърхност е задвижвана от мотор с възможност за регулиране на скоростта и натоварването.

   Механична бягаща пътека: при този вид не е нужно електричество. Бягащата повърхност се задвижва от самия трениращ, а компютърът от батерия. Липсата на мотор я прави по-лека.

   Магнитна бягаща пътека: този вид е разновидност на механичната бягаща пътека, с тази разлика, че нивото на натоварването се регулира от магнитни системи, а наклонът на бягащата повърхност не се променя.

  • Спрямо дизайна са познати два вида – сгъваема и несгъваема
  • Сгъваема бягаща пътека: този вид е по-удобен за съхранение при липса на достатъчно пространство. Недостатък е, че модели от този вид имат по-къса бягаща повърхност и може да не е удачния избор за вас.

   Несгъваема бягаща пътека: този вид е със здрава конструкция, има по-дълга и широка повърхност за бягане и е подходящ за често използване.

  Какво трябва да знаете преди да закупите бягаща пътека?

  Преди да закупите такъв тип да сте наясно дали ще се ползва във фитнес зала или в домашни условия. Какви да са размерите на бягащата повърхност, както и до какъв капацитет на натоварване ще бъде подложена. Друго важно нещо е къде ще бъде монтирана и имате ли достатъчно място. Необходимо е да сте запознати с различните функции на бягащата пътека и кои от тях ща са ви необходими. И не на последноо място е бюджетът, който сте готов да отпуснете.

  Някой водещи функции на бягащата пътека.

  • Измерване на пулс - почти всяка бягаща пътека разполага със сензори в ръкохватките за да следите пулса си докато тренирате
  • Измерване на скорост - тази функция ви показва скоростта с която бягате или ходите по повърхността
  • Измерване на време - тази функция е полезна за да знаета продължителността на тренировката
  • Измерване на дистанция - тази функция ще ви покаже дистанцията, която сте изминали бягайки или ходейки по повърхността на бягащата пътека
  • Измерване на калории – тази функция ще ви покаже колко калории сте изгорили докато тренирате
  • Избор на програма – можете да си изберете от подходяща програма спрямо нуждите на вашата тренировка
  • Регулирана на наклон – тази функция ви дава възможност да регулирате наклона по който искате да бягате
  • Аварийно спиране – това е много важна функция. Тя ще ви предпази от нараняване.

  Защо да закупите бягаща пътека от Yako.bg?

  Ние сме основен вносител на фитнес уреди за България от 2005 година насам и сме добре познати на пазара. Разполагаме с магазини в най-големите градове, както и с онлайн платформа Yako.bg за ваше удобство. Ето и някоко причини заради които можете да ни се доверите и да закупите бягаща пътека именно от нас.

  • Висок професионализъм – ако имате колебания относно избора си на бягаща пътека, може да се свържете с нашите консултанти, за да ви помогнат в избора.
  • Богат избор – предлагаме богата гама уреди с марката InSPORTline, която се е доказала с високото си качество в цяла Европа. При нас ще откриете както професионална бягаща пътека, така и за домашни условия, за рехабилитационни нужди и много други иновативни модели.
  • Високо качество – всички предлагани уреди от Yako.bg са с отлично качество и гаранци. Закупувайки бягаща пътека от нас можете да сте сигурни, че ще получите най-доброто предлагано на пазара.
  • Монтаж и гаранция – при закупуване на бягаща пътека от Yako.bg може да се възползвате от професионален монтаж и гаранция на закупения уред.

  Бягаща пътека от Yako.bg - поддържай форма с нас.

Наличност: Наличен Код: 111098
Смазка за бягащи пътеки 1 л е специална добавка, подходяща за редовната поддръжка на бягащи пътеки. Притежава отлични смазочни качества и осигурява максимална ефективност за вашата бягаща пътека. Техническо описание:Пластмасова туба силиконово олиоОбем - 1лПредлага се без апликатор..
15.00 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 5547
Бягаща пътека inSPORTline Sprynkl е механична пътека за бягане с магнитен контрол на натоварването. Бягаща пътека inSPORTline Sprynkl разполага с 8 нива на натоварване и ясен LCD дисплей. Сгъваемата конструкция и колелцата за транспорт, улесняват прибирането, преместването и съхранението на фитнес п..
489.00 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 2678
Бягаща пътека inSPORTline Excel Run предлага не само бягане но и "Скандинавско ходене" с помощта на 2 специални щеки (с тях се изгарят 40% повече калории). Така можете да тренирате мускулите на краката и бедрата, заедно с мускулите на горната част на тялото. Механична бягаща пътечка (без двигател) п..
539.00 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 13150
Бягаща пътека inSPORTline Lavister е достъпен кардио фитнес уред за домашна употреба. Подходяща е за бързо ходене или леко бягане за кратко време със скорост до 14 км/ч. Комфорта на ползващия е осигурен от голямата бягаща повърхност - 130 x 40 см, качественото окачване и 12 -те предварително зададен..
1 269.00 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 21320
Бягаща пътека inSPORTline inCondi T45i е подходяща за кардио тренировки в домашни условия. Тя се синхронизира с интелигентни приложения за тренировка, работи безшумно и е лесна за управление. Ако не искате да задавате свои собствени параметри за трениране, можете да изберете от 15 профилни програми ..
2 229.00 лв.
Наличност: Наличен Код: in 22524
Бягаща пътека inSPORTline inCondi T20i е подходяща за тези, които искат да тренират вкъщи, дори и да нямат достатъчно място! Бягащата пътека е компактна в сгънато положение и се съхранява удобно. Кардио уредът работи с 12 предварително зададени програми и 3 целеви програми. Серията inCondi предлага ..
1 229.00 лв.
Наличност: Наличен Код: in 16529
Бягаща пътека inSPORTline inCondi T70i II е модерна, напълно оборудвана бягаща пътека, подходяща за ползване в домашни условия. Това е подобрена версия на старата и харесвана бягаща пътека inSPORTline Condi T70i. Посредством мощния, 3HP двигател, работната скорост може да достигне 20 км/ч. Тази пъте..
2 719.00 лв.
Наличност: Наличен Код: in 13146
Бягаща пътека inSPORTline inCondi T50i е висококачествен кардио уред, предназначен за домашна употреба. Пътеката за бягане разполага с разнообразни функции и функции за безопасност, сложен контролен панел, LCD дисплей с подсветка. Двигателя на бягаща пътека inSPORTline inCondi T50i е с мощност от 2...
2 379.00 лв.
Наличност: Наличен Код: in 21321
Бягаща пътека inSPORTline inCondi T420i предлага всичко, което трябва да притежава един модерен кардио тренажор! Просторна зона за бягане, използване на мобилни приложения и дори директна интернет връзка! Не само ще сърфирате в любимите си сайтове - можете също да гледате Netflix, YouTube или да се ..
3 759.00 лв.
Наличност: Наличен Код: in 8252
Бягаща пътека inSPORTline inCondi T400i, е солидна и много добре оборудвана фитнес машина, за цялото семейство. Обичате ли да бягате? Харесвате ли съвременните технологии? Искате ли да направите тренировката си по-привлекателна? Бягаща пътека inSPORTline inCondi T400i е правилният избор!Моделът е от..
3 079.00 лв.
Наличност: Наличен Код: in 21319
Бягаща пътека inSPORTline inCondi T35i е елегантен домашен тренажор, който се вписва идеално в интериора и се грижи за ефективни кардио тренировки за всеки член на домакинството! С товароносимост от 120 кг и окачена бягаща повърхност предлага комфорт и пространство за бягане. След тренировка, пътека..
1 959.00 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 13148
Бягаща пътека inSPORTline Akamar е модерна и лесно сгъваема пътека за бягане, със сензори за пулс в ръкохватките. Безшумният мотор с мощност от 1.5 КС осигурява максимална скорост до 16 км / ч. Бягащата повърхност с окачване е с електронно регулиране на наклона (12 нива) и предлага достатъчно простр..
1 449.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: 000022
Лента за бягаща пътека InSPORTline, награпена повърхност за по-добър контакт с подметката на бягащия.Техническо описание:Размер 3150х510 ммМасло устойчива гумаНаграпена повърхност за по-добър контакт с подметката на бягащияПредназначена за - повърхност за бягане : 153 x 51 смДвуслойна лента..
360.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: IN 19985
Бягащата пътека с успоредка inSPORTline Tongu, компактен дизайн подходяща за ползване в домашни условия. Подходяща е за бягане и ходене. Механичната бягаща пътека може да се регулира в 3 различни позиции. Бягащата пътека е комбинирана с успоредка с два различни захвата. Над тях е регулируем по ..
1 619.00 лв.
Наличност: По заявка Код: MEDT200
Бягаща пътека за рехабилитация SPIRIT MEDICAL MEDT200 е медицинска бягаща пътека за рехабилитация, възстановяване и ходене с изключителен дизайн и изработка.Уpeдът paзпoлaгa c eдин двигaтeл зa yпpaвлeниe нa cĸopocттa и двигaтeли зa наклона. Трите мoтopa зaeднo пoмaгaт нa пoтpeбитeлитe дa пocтигнaт д..
19 990.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: SP 1360
Бягаща пътека SPARTAN Venus, компактен дизайн, сгъваема конструкция, подходяща за ползване в домашни условия. Вградени транспортни колелца. Дисплей, който отчита време, скорост, калории. Сензори за пулс вградени в ръкохватките. Товароносимост 120 кг.Техническо описание:Мотор 1.5 HPСкорост 1 - 14 км/..
1 099.00 лв.
Наличност: Временно изчерпан Код: SP 1271
Бягаща пътека SPARTAN Magnetic 035 е класическа механична пътека за бягане от нисък клас . Сгъваема конструкция , изчистена и компактна. Вградени транспортни колелца . 6 килограмов маховик и 8 нива на съпротивление . Дисплей , който отчита време , скорост , калории. Сензори за пулс вградени в ръкохв..
475.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: SP 1277
Бягаща пътека SPARTAN Creative Plus е висококачествен кардио уред, предназначен за домашна употреба. Пътеката за бягане разполага с разнообразни функции за безопасност, сложен контролен панел, LCD дисплей с подсветка. Двигателя на бягаща пътека SPARTAN Creative Plus е с мощност от 2 К..
1 869.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: IN 13080
Бягаща пътека inSPORTline Neblin е специализиран кардио уред, предназначен за ходене и рехабилитация. Дългите странични ръкохватки и напречната (хоризонтална) ръкохватка служат за опора при ходене, като осигуряват и допълнителна безопасност за ползващия. Минималната скорост е 0.3 км/ч, което я пра..
1 289.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: IN 6935
Бягаща пътека InSPORTline Mystral е качествeна и стабилна пътека за бягане , предназначена за клуб или домашна употреба. Бягаща пътека InSPORTline Mystral разполага с богата функционалност, предлагаща мощен двигател от 3.5 HP , бягаща повърхност с антивибрираща система предпазваща ставите, скорост д..
3 609.00 лв.
Показани 1 от 20 | 33 (2 Страници)