Количка

Бягащи пътеки

Бягащи пътеки - предлагаме ви голямо разнообразие от бягащи пътеки на марките inSPORTline, Spartan, Boby flex, Finlo, Hammer и др.. Подходящи са както за начинаещи така и за напреднали спортисти. Ако нямате време да ходите да бягате на открито бягащата пътека е идеалното решение за вас. Бягащата пътека е основен кардио уред във всяка една фитнес зала. Бягаща пътека може да бъде, механична или електрическа. 

 Нуждаете се от съвет за поддръжка на бягаща пътека?


Преди да ви разкажем за бягаща пътека като фитнес уред, какви видиве са познати, как да изберете подходящата за вас и защо да я закупите именно от Yako.bg, ще ви кажем няколко интересни факта. Бягащата пътека е измислена още преди задвижващото колело и се е използвала за задвижване на машини, използвайки човешка или животинска сила. В последствие бягащата пътека е станала уред за наказване на хора осъдени на тежък труд в затвора.

    Защо да използвате бягаща пътека?

Бягаща пътека | Yako.bg

  Ако имате бягаща пътека в къщи или ползвате тази в близкия фитнес, ще спестите ходенето до парка или до стадиона, а също така ще можете да тренирате и в лошо време. Бягащата пътека спада към така наречените кардио уреди. При кардио тренировките се натоварва сърдечно-съдовата система и се увеличава сърдечната честота. Това означава, че до мускулните клетки достига повече кислород, което води до укрепването на жизнено важни органи като сърце и бели дробове. Това намалява рискът от сърдечни болести, високо кръвно, затластяване и диабет, както и нивата на стрес.

  Видове бягаща пътека

  Сгъваема бягаща пътека | Yako.bg
  • Спрямо задвижването са познати три вида - електромагнитна, механична и магнитна
  • Електромагнитна бягаща пътека: при този вид бягащата повърхност е задвижвана от мотор с възможност за регулиране на скоростта и натоварването.

   Механична бягаща пътека: при този вид не е нужно електричество. Бягащата повърхност се задвижва от самия трениращ, а компютърът от батерия. Липсата на мотор я прави по-лека.

   Магнитна бягаща пътека: този вид е разновидност на механичната бягаща пътека, с тази разлика, че нивото на натоварването се регулира от магнитни системи, а наклонът на бягащата повърхност не се променя.

  • Спрямо дизайна са познати два вида – сгъваема и несгъваема
  • Сгъваема бягаща пътека: този вид е по-удобен за съхранение при липса на достатъчно пространство. Недостатък е, че модели от този вид имат по-къса бягаща повърхност и може да не е удачния избор за вас.

   Несгъваема бягаща пътека: този вид е със здрава конструкция, има по-дълга и широка повърхност за бягане и е подходящ за често използване.

  Какво трябва да знаете преди да закупите бягаща пътека?

  Преди да закупите бягаща пътека трябва да сте наясно дали ще се ползва във фитнес зала или в домашни условия. Какви да са размерите на бягащата повърхност, както и до какъв капацитет на натоварване ще бъде подложена. Друго важно нещо е къде ще бъде монтирана и имате ли достатъчно място. Необходимо е да сте запознати с различните функции на бягащата пътека и кои от тях ща са ви необходими. И не на последноо място е бюджетът, който сте готов да отпуснете.

  Някой водещи функции на бягащата пътека.

  • Измерване на пулс - почти всяка бягаща пътека разполага със сензори в ръкохватките за да следите пулса си докато тренирате
  • Измерване на скорост - тази функция ви показва скоростта с която бягате или ходите по повърхността
  • Измерване на време - тази функция е полезна за да знаета продължителността на тренировката
  • Измерване на дистанция - тази функция ще ви покаже дистанцията, която сте изминали бягайки или ходейки по повърхността на бягащата пътека
  • Измерване на калории – тази функция ще ви покаже колко калории сте изгорили докато тренирате
  • Избор на програма – можете да си изберете от подходяща програма спрямо нуждите на вашата тренировка
  • Регулирана на наклон – тази функция ви дава възможност да регулирате наклона по който искате да бягате
  • Аварийно спиране – това е много важна функция за всяка бягаща пътека. Тя ще ви предпази от нараняване.

  Защо да закупите бягаща пътека от Yako.bg?

  Ние сме основен вносител на фитнес уреди за България от 2005 година насам и сме добре познати на пазара. Разполагаме с магазини в най-големите градове, както и с онлайн платформа Yako.bg за ваше удобство. Ето и някоко причини заради които можете да ни се доверите и да закупите бягаща пътека именно от нас.

  • Висок професионализъм – ако имате колебания относно избора си на бягаща пътека, може да се свържете с нашите консултанти, за да ви помогнат в избора.
  • Богат избор – предлагаме богата гама на бягаща пътека с марката InSPORTline, която се е доказала с високото си качество в цяла Европа. При нас ще откриете както професионална бягаща пътека, така и за домашни условия, бягаща пътека за рехабилитационни нужди и много други иновативни модели.
  • Високо качество – всички предлагани уреди от Yako.bg са с отлично качество и гаранци. Закупувайки бягаща пътека от нас можете да сте сигурни, че ще получите най-доброто предлагано на пазара.
  • Монтаж и гаранция – при закупуване на бягаща пътека от Yako.bg може да се възползвате от професионален монтаж и гаранция на закупения уред.

  Бягаща пътека от Yako.bg - поддържай форма с нас.

Производител: inSPORTline Код: IN 18227
Бягаща пътека inSPORTline FlatRun е невероятно компактна машина за домашна употреба, която можете да поставите под леглото. Когато сгънете рамката, бягащата пътечка е само 14 см висока! Конструкцията е проектирана така, че да позволява на потребителя да премества машината бързо без усилия. Уред е го..
1 719.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 8252
Бягаща пътека inSPORTline inCondi T400 е висококачествена бягаща пътека, предназначена за домашна употреба. Снабдена с компютър с осветен LCD дисплей. Мотор с 3.5 HP и регулиране на наклона. Възможност за свързване с таблет или IPAD чрез Bluetooth и iRunning +. С тяхна помощ може да се задават разли..
2 959.00 лв.
Бягаща пътека inSPORTline inCondi T50i
Доставка 14 дни
Производител: inSPORTline Код: IN 13146
Бягаща пътека inSPORTline inCondi T50i е висококачествен кардио уред, предназначен за домашна употреба. Пътеката за бягане разполага с разнообразни функции и функции за безопасност, сложен контролен панел, LCD дисплей с подсветка. Двигателя на бягаща пътека inSPORTline inCondi T50i е с мощност от 2...
2 281.00 лв.
Бягаща пътека inSPORTline Sprynkl
Доставка 14 дни
Производител: inSPORTline Код: IN 5547
Бягаща пътека inSPORTline Sprynkl е механична пътека за бягане с магнитен контрол на натоварването. Бягаща пътека inSPORTline Sprynkl разполага с 8 нива на натоварване и ясен LCD дисплей. Сгъваемата конструкция и колелцата за транспорт, улесняват прибирането, преместването и съхранението на фитнес п..
430.00 лв.
Бягаща пътека inSPORTline AeroHike
Доставка 14 дни
Производител: inSPORTline Код: IN 19902
Бягаща пътека inSPORTline AeroHike предлага интензивна тренировка и работно бюро, на което можете да поставите вашия лаптоп, което ви позволява да подобрите физическата си активност по време на работа, гледане на филми или чат с приятелите си във Facebook. Освен да бягате, тази бягаща пътека ви позв..
3 355.00 лв.
Бягаща пътека inSPORTline Air-Run
Доставка 14 дни
Производител: inSPORTline Код: IN 19903
Бягаща пътека inSPORTline Air-Run е иновативна механична пътека с огъната повърхност за бягане, която се задвижва чрез ходенето на потребителя. Проектирана до последния детайл, тази бягаща пътека е възможно най-ефективна. Можете да избирате от 7 различни програми, които са разделени на две основни к..
9 269.00 лв.
Бягаща пътека inSPORTline Air-Run T300
Доставка 14 дни
Производител: inSPORTline Код: IN 20079
Бягаща пътека inSPORTline Air-Run T300 ви гарантира перфектна тренировка, без да е необходимо да я включвате в контакт. Фитнес уредът работи без двигател. Бягащата лента се състои от отделни плочи. Те образуват необичайна, но естествена бягаща повърхност. Ергономичните ръкохватки позволяват комфортн..
4 599.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 13148
Бягаща пътека inSPORTline Akamar е модерна и лесно сгъваема пътека за бягане, със сензори за пулс в ръкохватките. Безшумният мотор с мощност от 1.5 КС осигурява максимална скорост до 16 км / ч. Бягащата повърхност с окачване е с електронно регулиране на наклона (12 нива) и предлага достатъчно простр..
1 399.00 лв.
Бягаща пътека inSPORTline Excel Run
Доставка 14 дни
Производител: inSPORTline Код: IN 2678
Бягаща пътека inSPORTline Excel Run предлага не само бягане но и "Скандинавско ходене" с помощта на 2 специални щеки (с тях се изгарят 40% повече калории). Така можете да тренирате мускулите на краката и бедрата, заедно с мускулите на горната част на тялото. Механична бягаща пътечка (без двигател) п..
493.00 лв.