Количка

Бягащи пътеки

 • Бягащи пътеки - предлагаме ви голямо разнообразие от бягащи пътеки на марките inSPORTline, Spartan, Boby flex, Finlo, Hammer и др.. Подходящи са както за начинаещи така и за напреднали спортисти. Ако нямате време да ходите да бягате на открито бягащата пътека е идеалното решение за вас. Бягащата пътека е основен кардио уред във всяка една фитнес зала. Бягаща пътека може да бъде, механична или електрическа. Пътеките се класифицират:

  • пътека за рехабилитация
  • професионална бягаща пътека
  • домашна бягаща пътека

   или на:

   Нуждаете се от съвет?

   Производител: inSPORTline Код: IN 2678
   Бягаща пътека inSPORTline Excel Run предлага не само бягане но и "Скандинавско ходене" с помощта на 2 специални щеки (с тях се изгарят 40% повече калории). Така можете да тренирате мускулите на краката и бедрата, заедно с мускулите на горната част на тялото. Механична бягаща пътечка (без двигател) п..
   493.00 лв.
   Производител: inSPORTline Код: IN 13000
   Бягаща пътека InSPORTline inCondi T40i е висококачествен кардио уред за домашна употреба. Пътеката е със сложен компютър с подсветка на LCD дисплея, мощност на двигателя 2.5 К.С. (конски сили) и 12 нива за регулиране на наклона. Възможност за свързване с таблет или IPAD чрез Bluetooth и приложе..
   1 779.00 лв.
   Производител: inSPORTline Код: IN 13146
   Бягаща пътека inSPORTline inCondi T50i е висококачествен кардио уред, предназначен за домашна употреба. Пътеката за бягане разполага с разнообразни функции и функции за безопасност, сложен контролен панел, LCD дисплей с подсветка. Двигателя на бягаща пътека inSPORTline inCondi T50i е с мощност от 2...
   2 281.00 лв.
   Производител: inSPORTline Код: IN 13150
   Бягаща пътека inSPORTline Lavister е достъпен кардио фитнес уред за домашна употреба. Подходяща е за бързо ходене, или леко бягане за кратко време, със скорост до 14 км / ч. Комфорта на ползващия е осигурен от голямата бягаща повърхност 130 x 40 см, качественото окачване и 12 -те предварително задад..
   1 149.00 лв.
   Производител: inSPORTline Код: IN 5547
   Бягаща пътека inSPORTline Sprynkl е механична пътека за бягане с магнитен контрол на натоварването. Бягаща пътека inSPORTline Sprynkl разполага с 8 нива на натоварване и ясен LCD дисплей. Сгъваемата конструкция и колелцата за транспорт, улесняват прибирането, преместването и съхранението на фитнес п..
   430.00 лв.
   Код: 111098
   Смазка за бягащи пътеки 1 л е специална добавка, подходяща за редовната поддръжка на бягащи пътеки. Притежава отлични смазочни качества и осигурява максимална ефективност за вашата бягаща пътека. Техническо описание:Пластмасова туба силиконово олиоОбем - 1лПредлага се без апликатор..
   15.00 лв.
   Бягаща пътека inSPORTline AeroHike Бягаща пътека inSPORTline AeroHike
   Доставка 14 дни
   Производител: inSPORTline Код: IN 19902
   Бягаща пътека inSPORTline AeroHike предлага интензивна тренировка и работно бюро, на което можете да поставите вашия лаптоп, което ви позволява да подобрите физическата си активност по време на работа, гледане на филми или чат с приятелите си във Facebook. Освен да бягате, тази бягаща пътека ви позв..
   3 355.00 лв.
   Бягаща пътека inSPORTline Air-Run Бягаща пътека inSPORTline Air-Run
   Доставка 14 дни
   Производител: inSPORTline Код: IN 19903
   Бягаща пътека inSPORTline Air-Run е иновативна механична пътека с огъната повърхност за бягане, която се задвижва чрез ходенето на потребителя. Проектирана до последния детайл, тази бягаща пътека е възможно най-ефективна. Можете да избирате от 7 различни програми, които са разделени на две основни к..
   9 269.00 лв.
   Бягаща пътека inSPORTline Air-Run T300 Бягаща пътека inSPORTline Air-Run T300
   Доставка 14 дни
   Производител: inSPORTline Код: IN 20079
   Бягаща пътека inSPORTline Air-Run T300 ви гарантира перфектна тренировка, без да е необходимо да я включвате в контакт. Фитнес уредът работи без двигател. Бягащата лента се състои от отделни плочи. Те образуват необичайна, но естествена бягаща повърхност. Ергономичните ръкохватки позволяват комфортн..
   4 599.00 лв.
   Бягаща пътека inSPORTline Akamar Бягаща пътека inSPORTline Akamar
   Доставка 14 дни
   Производител: inSPORTline Код: IN 13148
   Бягаща пътека inSPORTline Akamar е модерна и лесно сгъваема пътека за бягане, със сензори за пулс в ръкохватките. Безшумният мотор с мощност от 1.5 КС осигурява максимална скорост до 16 км / ч. Бягащата повърхност с окачване е с електронно регулиране на наклона (12 нива) и предлага достатъчно простр..
   1 399.00 лв.
   Бягаща пътека inSPORTline FlatRun Бягаща пътека inSPORTline FlatRun
   Доставка 14 дни
   Производител: inSPORTline Код: IN 18227
   Бягаща пътека inSPORTline FlatRun е невероятно компактна машина за домашна употреба, която можете да поставите под леглото. Когато сгънете рамката, бягащата пътечка е само 14 см висока! Конструкцията е проектирана така, че да позволява на потребителя да премества машината бързо без усилия. Уред е го..
   1 719.00 лв.
   Бягаща пътека inSPORTline Gallop II Бягаща пътека inSPORTline Gallop II
   Доставка 14 дни
   Производител: inSPORTline Код: IN 15036
   Бягаща пътека inSPORTline Gallop II е наследникът на полулярния модел Gallop. Със сигурност ще оцените здравата конструкиця, максималния лимит на натоварване до 150 кг, надеждният мотор от 2.5 КС и голямата, 140x51см бягаща повърхност. Конструкцията е сгъваема, което ви позволява да спестите простра..
   2 499.00 лв.
   Бягаща пътека inSPORTline Gardian G12 Бягаща пътека inSPORTline Gardian G12
   Доставка 14 дни
   Производител: inSPORTline Код: IN 13971
   Бягаща пътека inSPORTline Gardian G12 е професионален фитнес уред с елегантен дизайн. Стабилната конструкция и надежден AC мотор с 8 HP гарантират дълъг експлоатационен живот и плавно действие на уреда. Бягаща пътека inSPORTline Gardian G12 е с товариносимост 200 кг и тегло 265 кг. Диапазонът на с..
   8 609.00 лв.
   Бягаща пътека inSPORTline Gardian G12TF Бягаща пътека inSPORTline Gardian G12TF
   Доставка 14 дни
   Производител: inSPORTline Код: IN 19892
   Бягаща пътека inSPORTline Gardian G12TF е професионален фитнес уред, с разнообразни функции, модерен дизайн и цветен дисплей. Цветният екран ви позволява да се свързвате с интернет, да гледате любимите си видеоклипове или да създавате и слушате своя собствена плейлиста.Здравата рамка е проектирана д..
   11 839.00 лв.
   Бягаща пътека inSPORTline Gardian G6 Бягаща пътека inSPORTline Gardian G6
   Доставка 14 дни
   Производител: inSPORTline Код: IN 16086
   Бягащата пътека inSPORTline Gardian G6 е мощна бягаща пътека в елегантен дизайн, предназначена за употреба в домашни условия. Стабилната конструкция и надежден двигател осигуряват дълъг експлоатационен живот и безпроблемно действие на уреда. Товароносимостта е до 140 кг и теглото на самата машина е ..
   3 539.00 лв.
   Бягаща пътека inSPORTline Gardian G8 Бягаща пътека inSPORTline Gardian G8
   Доставка 14 дни
   Производител: inSPORTline Код: IN 13970
   Бягаща пътека inSPORTline Gardian G8 е професионален фитнес уред, с елегантен дизайн. Бягащата пътека е с товароносимост до 180 кг и 166 кг тегло. Двете неплъзгащи крачета, ергономичните ръкохватки и обезопасителната спирачка, осигуряват максимална сигурност и безопасност. Предвидена е възможност за..
   5 999.00 лв.
   Бягаща пътека inSPORTline Gilavar Бягаща пътека inSPORTline Gilavar
   Доставка 14 дни
   Производител: inSPORTline Код: IN 6938
   Бягаща пътека inSPORTline Gilavar е висококачествен кардио уред, предназначен за домашна и клубна употреба. Тя е с много функции, усъвършенстван компютър и мотор с мощност от  3.5 КС. Здравата конструкция е с достатъчно голяма бягаща повърхност и е с товароносимост до 150 кг, което осигурява ма..
   2 789.00 лв.
   Бягаща пътека inSPORTline Hill Pro Бягаща пътека inSPORTline Hill Pro
   Доставка 14 дни
   Производител: inSPORTline Код: IN 19891
   Професионална бягаща пътека inSPORTline Hill Pro е професионална безмоторна бягаща пътека, подходяща за търговска употреба. Двата тежки (15 кг всеки) маховика и стабилната рамка гарантират гладко и безшумно действие. Преди началото на тренировката потребителят може да регулира наклона на бягащата ле..
   1 629.00 лв.
   Бягаща пътека inSPORTline inCondi T400i Бягаща пътека inSPORTline inCondi T400i
   Доставка 14 дни
   Производител: inSPORTline Код: IN 8252
   Бягаща пътека inSPORTline inCondi T400 е висококачествена бягаща пътека, предназначена за домашна употреба. Снабдена с компютър с осветен LCD дисплей. Мотор с 3.5 HP и регулиране на наклона. Възможност за свързване с таблет или IPAD чрез Bluetooth и iRunning +. С тяхна помощ може да се задават разли..
   2 959.00 лв.
   Бягаща пътека inSPORTline inCondi T6000i Бягаща пътека inSPORTline inCondi T6000i
   Доставка 14 дни
   Производител: inSPORTline Код: IN 13149
   Бягаща пътека inSPORTline inCondi T6000i е професионална пътека за бягане, подходяща за комерсиална употреба - във фитнес зали и салони, хотели и др. Кардио уредът разполага с разнообразни функции и система за безопасност, сложен контролен панел, LCD дисплей с подсветка. Двигателя на бягаща път..
   5 059.00 лв.
   Показани 1 от 20 | 26 (2 Страници)
   За да подобрим функционалността на нашия сайт, използваме "бисквитки". Научете повече тук