Количка

Велоергометри

Велоергометър - предлагаме ви голямо разнообразие от велоергометри предназначени за домашна или комерсиална употреба. Велоергометърът представлява неподвижно колело с педали, което симулира карането на истинско колело. Идеален уред за кардио тренировка, поддържане на добра форма и за отслабване. Може да се каже, че този уред е най-популярният за кардио тренировка. Важна част от велоергометъра е ноговият маховик, колкото по-голям е толкова по-добре.

Нуждаете се от съвет?

Производител: inSPORTline Код: IN 16527
Велоергометър inSPORTline Ellare II разполага с маховик с тегло 5 кг, който допуска 16 нива на натоварване. Благодарение на магнитната спирачна система, уредът работи гладко и безшумно. Уредът е с ергономичен дизайн, анатомична седалка, която може да се регулира както вертикално, така и хоризонтално..
459.00 лв.
Велоергометър inSPORTline Hodore UB Велоергометър inSPORTline Hodore UB
Нов
Производител: inSPORTline Код: IN 20072
Велоергометър inSPORTline Hodore UB е с компактен дизайн, стабилна конструкция, маховик 4кг. Можете лесно да регулирате съпротивлението с регулаторно копче, което можете да намерите отстрани. 4-килограмовият маховик и магнитната спирачна система позволяват плавно регулиране на съпротивлението и тихо..
519.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 8725
Велоергометър InSPORTline inCondi R600 е професионален велоергометър, разработен за фитнес центрове, фитнес зали, рехабилитационни центрове и за домашна употреба. Здравата конструкция със стабилна опора за гърба, правят този уред идеален за хора с наднормено тегло, за хора с намалена мобилност и за ..
1 809.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 8721
Велоергометър InSPORTline inCondi R60i е кардио уред, разработен за тренировки в дома или офиса. Здравата конструкция със стабилна опора за гърба правят този уред идеален за хора с наднормено тегло, за хора с намалена мобилност и за възрастни хора. Основните предимства на велоергометър InSPORTl..
1 449.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 20142
Велоергометър inSPORTline inCondi UB45i e с разнообразни, разширени функции, най-добрата от които е технологията inCondi. Тя ще ви позволи да синхронизирате уреда с приложението на телефона си. Вие можете да се насладите на тренировки с период на пауза или да използвате карти, за да планирате маршру..
939.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 7559
Велоергометър InSPORTline Kalistic е с магнитна спирачна система и маховик 4 кг. Може да избирате между 8 нива на натоварване. Дисплеят на Велоергометър InSPORTline Kalistic показва време, скорост, разстояние, пулс, изгорени калории. Кардио уредът е снабден със сензори за измерване на пулс в ръкохва..
359.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 11188
Велоергометър inSPORTline Klegan е с 8 нива на натоварване с ръчно регулиране и е подходящ за домашна употреба. За високото ниво на комфорт по време на тренировка, кормилото е с хоризонтално регулиране. Голямата и удобна седалка се регулира хоризонтално и вертикално. В случай, че уредът се ползва въ..
539.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 8245
Велоергометър с облегалка inSPORTline Nahary е практичен и функционален уред, на добра цена. Стабилният дизайн с облегалка е стабилен и е подходящ за хора с наднормено тегло и намалена подвижност, или за по-вързастни хора.  Седалката с ергономичен гел има възможност за хоризонтално регулиране, ..
689.00 лв.
Велоергометър inSPORTline Petyr UB Велоергометър inSPORTline Petyr UB
Нов
Производител: inSPORTline Код: IN 20071
Велоергометър inSPORTline Petyr UB е с компактен дизайн, стабилна конструкция, товароносимост до 110 кг, с ръчно регулиране на съпротивлението - идеален за тези, които търсят лека и лесна за използване машина за домашна тренировка. Магнитната спирачна система позволява плавно и тихо въртене, до..
349.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 5729
Сгъваем велоергометър inSPORTline Xbike е предназначен за малки домакинства с ограничено пространство. Голямото предимство е възможността за сгъване . След всяко упражнение / тренировка фитнес уреда се сгъва лесно и може да се прибере под шкафа, под леглото или на други места, и ефективно да се спес..
329.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: in 16388
Велотренажор inSPORTline Cabaleira е модерен велосипеден тренажор, подходящ за домашни условия. Всичко, което трябва да направите, е да прикрепите велосипеда си към него. Висококачествената метална конструкция е сгъваема, което означава, че този тренажор не заема много място, когато не се използва. ..
199.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: in 16389
Вело тренажор inSPORTline Gibello е модерен велосипеден тренажор, подходящ за ползване в домашни условия. Всичко, което трябва да направите, е да прикрепите велосипеда си към него. Висококачествената метална конструкция е сгъваема, което означава, че този тренажор не заема много място, когато не се ..
229.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 20147
Въздушно колело inSPORTline Airbike Basic е модерен фитнес уред, който вместо маховик, използва стоманена вентилация, която регулира натоварването спрямо интензивното въртене на педалите. Освен това можете сами да регулирате натоварването, като използвате регулатора. Тъй като педалите и подвижните р..
425.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 20221
Мини велоергометър inSPORTline Pynero ви позволява да упражнявате ръцете и краката си. Освен педалирането, можете да ангажирате и ръцете, раменете и горната част на гърба. Компютърът с един бутон показва следните данни за тренировка: калории, обороти или време. Можете да въртите педала напред, както..
96.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 20220
Мини велоергометър inSPORTline Raryo ви позволява да упражнявате ръцете и краката си. Освен педалирането, можете да ангажирате и ръцете, раменете и горната част на гърба. Компютърът с един бутон показва следните данни за тренировки: калории, общи обороти, обороти в минута или време. Можете да въртит..
75.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: in 14332
Сгъваем силов уред inSPORTline AB Rider е идеален фитнес уред за укрепване на цялото тяло. Здравата и стабилна рамка може да поеме товар до 100 кг. Освен това е компактен и лек. Лесно се сгъва, когато не се използва. Тренировката е фокусирана главно върху коремните мускули, раменете, гърба и краката..
159.00 лв.
Хоризонтален велоергометър inSPORTline Greod Хоризонтален велоергометър inSPORTline Greod
Нов
Производител: inSPORTline Код: IN 19895
Хоризонтален велоергометър inSPORTline Greod е удобен и стабилен. Качете се на него, регулирайте съпротивлението от бутона и започнете да въртите педалите със собствено темпо. Освен това има и практична стойка за таблет / телефон, която ви позволява да гледате любимия си филм или YouTube в..
775.00 лв.
Велоергометър  inSPORTline inCondi UB60i Велоергометър  inSPORTline inCondi UB60i
Доставка 14 дни
Производител: inSPORTline Код: IN 8719
Велоергометър  inSPORTline inCondi UB60i е подходящ за ползване в домашни условия. Високата ефективност на тренировката се осигурява от 7-килограмов маховик и безшумна магнитна спирачна система. Нивата на натоварване са 32. Техническо описание:Стабилна конструкцияМагнитна спирачна сис..
1 149.00 лв.
Велоергометър inSPORTline Delavan UB Велоергометър inSPORTline Delavan UB
Нов Доставка 14 дни
Производител: inSPORTline Код: IN 20073
Велоергометър inSPORTline Delavan UB предлага разнообразие от функции, стабилна рамка и регулируема седалка. Тъй като е с електронно управление, можете да избирате от 16 нива на съпротивление или 6 програми с предварително зададени профили точно на дисплея! Насладете се на тиха магнит..
759.00 лв.
Велоергометър inSPORTline Gemini B200 Велоергометър inSPORTline Gemini B200
Доставка 14 дни
Производител: inSPORTline Код: in 16662
Велоергометър inSPORTline Gemini B200 е професионална машина, перфектна за всяка фитнес зала. Здравата му конструкция го прави не само стабилен, но също така позволява да издържи товароносимост до 140 кг. Фитнес уредът е с електронен контрол на натоварване и 26 програми: 12 предварително зададени пр..
2 729.00 лв.
Показани 1 от 20 | 41 (3 Страници)
За да подобрим функционалността на нашия сайт, използваме "бисквитки". Научете повече тук