Количка

Велоергометри

Велоергометър - предлагаме ви голямо разнообразие от велоергометри предназначени за домашна или комерсиална употреба. Велоергометърът представлява неподвижно колело с педали, което симулира карането на истинско колело. Идеален уред за кардио тренировка, поддържане на добра форма и за отслабване. Може да се каже, че този уред е най-популярният за кардио тренировка. Важна част от велоергометъра е ноговият маховик, колкото по-голям е толкова по-добре.

Нуждаете се от съвет?

 

 

 

 

 

Велоергометър – същност и значение

Велоергометър 1
Велоергометър - цена

По своята същност велоергометърът представлява неподвижно колело с педали, което служи за имитиране карането на истинско колело. То е отличен избор за провеждане на тренировки у дома или в офиса. Редовното използване на велоергометъра носи значителни ползи за човешкото здраве и кондиция. Тези ползи са свързани с поддържане отличното състояние на сърдечно – съдовата система, подобряване на мозъчната дейност, премахване на излишните мазнини и токсини, както и забавяне процесите на стареене. В следващите редове ще ви разкажем малко повече за различните видове велоергометър, предлагани на пазара, както и за факторите, които трябва да се вземат предвид при избора на конкретен артикул от категорията. В допълнение, ще научите защо закупуването на велоергометър от онлайн платформата Yako.bg е най-добрият избор за вас.

Видове велоергометър

Два са основните видове велоергометър, измежду които имате възможност да избирате. Това са велоергометър с ръчен контрол на натоварването, както и електронно управляван велоергометър. Ето какви са особеностите на споменатите опции:

  1. Велоергометър с ръчен контрол на натоварването – разбира се, най-голямото предимство на тази опция е ниската цена. Също така обаче трябва да отбележим, че велоергометърът с ръчен контрол на натоварването се управлява значително лесно и е подходящ избор за хора, които не желаят да се занимават със сложни технологии. Слаба страна са сравнително ограниченият брой режими, които биха могли да се зададат.
  2. Електронно управляван велоергометър – за закупуването на електронно управляван велоергометър ще трябва да платите по-висока цена, но пък ще си гарантирате една максимално комфортна тренировка. Освен това ще имате възможност да задавате множество разнообразни режими, в зависимост от личните си нужди, изисквания и цели по отношение на физическата подготовка.

Кои фактори да вземете под внимание при избора на велоергометър?

Изборът на велоергометър трябва да се съобрази с множество разнообразни фактори. По-надолу ще се опитаме да изведем най-важните сред тях:

Велоергометър 2
Велоергометър от Yako.bg
  • маховик – маховикът е съществена част от всеки един велоергометър. Той служи за осигуряване плавността в движенията на уреда при смяна на натоварването. Колкото по-голям е даден маховик, толкова по-ефективно ще може да изпълнява тази функция.
  • товароносимост - теглото и височината на трениращия трябва да отговарят на товароносимостта на съответния велоергометър. Така че задължително съобразете тези аспекти, преди да извършите покупка на артикул от категория “Велоергометър“.
  • спирачна система – когато става въпрос за спирачна система за велоергометър, най-често използваната такава е магнитната. Тя гарантира необходимото ниво на сигурност, както и безшумното движение на уреда. От по-висок клас е инукционната (или електромагнитната) спирачна система, но тя повишава цената на съответния велоергометър.
  • седалка – най-съществено по отношение на седалката е да бъде достатъчно комфортна и да позволява провеждането на ефективна и пълноценна тренировка. Препоръчваме ви да се насочите към ергономично оформени и гел седалки, като е добре тяхната височина да може да се регулира.
  • ръкохватки – не забравяйте и за ръкохватките като фактор при избора на велоергометър. Перфектно би било те също да са регулируеми с оглед гарантирането на максимални дози комфорт за трениращия.
  • педали – педалите са от значение за провеждането на качествена и пълноценна тренировка на велоергометър. Те трябва да бъдат добре балансирани и с регулируеми каишки.
  • показания – решете каква информация бихте желали да показва вашият велоергометър. Почти всеки велоергометър има способността да измерва скорост, изминато разстояние и време на тренировката. При някои обаче са налице и още показания, като например сърдечна честота или изгорени калории.
  • допълнителни екстри – определени модели велоергометър разполагат с допълнителни функции и екстри. Възможно е това да са регулируеми крачета, с които да се компенсират неравности по пода, гръден колан за регулиране скоростта на тренировката на база честотата на сърдечния ритъм, както и функция за измерване на телесните мазнини.

Защо да закупите велоергометър от Yako.bg?

Екипът на магазини ЯКО има 15-годишен опит в търговията със спортни стоки. Към физическите си магазини, разположени в градовете София, Пловдив, Варна и Русе, ние добавихме и онлайн платформата Yako.bg, от която верните ни клиенти могат да правят поръчки бързо и лесно. Вижте няколко основателни причини да закупите велоергометър именно от Yako.bg:  

Велоергометър 3
Велоергометър - марки

Велоергометър от Yako.bg: Високо качество – залагайки на Yako.bg, си гарантирате закупуването на велоергометър от най-високо качество. Ние сме основен вносител за България на продуктите от марката inSPORTline – водещият европейски производител на спортни стоки и аксесоари. Чешката компания е доказала качествето и ефективеността на своите продукти, като освен всичко друго, те се предлагат на пазара на напълно достъпни за средностатистическия потребител цени.

Велоергометър от Yako.bg: Гаранции – големите гаранции, с които вървят наличните при нас артикули от категория „Велоергометър“, са още едно доказателство за тяхната надеждност. След като си закупите велоергометър от Yako.bg, вие ще можете да го използвате за дълъг период от време.

Велоергометър от Yako.bg: Богата гама -  в Yako.bg ще откриете изключително богата гама от артикули в категория „Велоергометър“. Без никакъв проблем ще можете да направите най-удачния за нуждите и изискванията си избор, вземайки предвид фактортите, които изброихме по-горе.

Велоергометър от Yako.bg: Професионална консултация – ако не сте сигурни на кой точно тип или модел велоергометър да се спрете, екипът на магазини ЯКО е насреща да ви помогне. Задайте ни вашите въпроси по телефон, имейл, чрез онлайн формата за контакт или пък директно посетете физическите ни търговски обекти. Служителите ни ще ви снабдят с необходимата информация и ще ви насочат към уред, способен да гарантира ефективната ви и пълноценна тренировка. 

Велоергометър от Yako.bg: Още спортни и фитнес стоки – освен велоергометър, в онлайн платформата Yako.bg ще намерите още редица типове спортни и фитнес стоки. Събрали сме на едно място всичко, от което имат нужда съвременните млади хора, за да тренират, да постигнат желаната физическа форма и да съхранят своето отлично здраве и кондиция в дългосрочен план.

Велоергометър от Yako.bg – за ефективна тренировка с отлични резултати за тялото ви!

Велоергометър – същност и значение
Видове велоергометър
Кои фактори да вземете под внимание при избора на велоергометър?
Защо да закупите велоергометър от Yako.bg?

Наличност: Наличен Код: IN 20221
Мини велоергометър inSPORTline Pynero ви позволява да упражнявате ръцете и краката си. Освен педалирането, можете да ангажирате и ръцете, раменете и горната част на гърба. Компютърът с един бутон показва следните данни за тренировка: калории, обороти или време. Можете да въртите педала напред, както..
109.00 лв.
Наличност: Наличен Код: in 16389
Велотренажор inSPORTline Gibello е модерен велосипеден тренажор, подходящ за ползване в домашни условия. Всичко, което трябва да направите, е да прикрепите велосипеда си към него. Висококачествената метална конструкция е сгъваема, което означава, че този тренажор не заема много място, когато не се и..
259.00 лв.
Наличност: Наличен Код: in 16388
Велотренажор inSPORTline Cabaleira е модерен велосипеден тренажор, подходящ за домашни условия. Всичко, което трябва да направите, е да прикрепите велосипеда си към него. Висококачествената метална конструкция е сгъваема, което означава, че този тренажор не заема много място, когато не се използва. ..
215.00 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 5729
Сгъваем велоергометър inSPORTline Xbike е предназначен за малки домакинства с ограничено пространство. Голямото предимство е възможността за сгъване . След всяко упражнение / тренировка фитнес уреда се сгъва лесно и може да се прибере под шкафа, под леглото или на други места, и ефективно да се спес..
339.00 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 20080
Сгъваем велоергометър inSPORTline Xbike Light, компактен дизайн, подходящ за ползване в домашни условия. Той е перфектен за начинаещи, които искат да тренират в своя дом. Всичко, което трябва да направите, е да разгънете велоергометъра, да регулирате височината на седалката и да започнете да въртите..
275.00 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 20146
Сгъваемият велоергометър inSPORTline Xbike Cube е идеален за начинаещи, които ще оценят сгъваема рамка и изключително лесното управление на уреда. Всичко, което трябва да направите, е да разгънете велоергометъра, да регулирате височината на седалката и да започнете да въртите педалите. В зависимост ..
329.00 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 20220
Мини велоергометър inSPORTline Raryo ви позволява да упражнявате ръцете и краката си. Освен педалирането, можете да ангажирате и ръцете, раменете и горната част на гърба. Компютърът с един бутон показва следните данни за тренировки: калории, общи обороти, обороти в минута или време. Можете да въртит..
69.00 лв.
Наличност: Наличен Код: in 20071
Велоергометър inSPORTline Petyr UB е с компактен дизайн, стабилна конструкция, товароносимост до 110 кг, с ръчно регулиране на съпротивлението - идеален за тези, които търсят лека и лесна за използване машина за домашна тренировка. Магнитната спирачна система позволява плавно и тихо въртене, до..
399.00 лв.
Наличност: Наличен Код: in 20147
Въздушно колело inSPORTline Airbike Basic е модерен фитнес уред, който вместо маховик, използва стоманен вентилатор. Вентилаторът регулира натоварването според вашата скорост на въртене. Можете сами да регулирате натоварването, като използвате регулатора. Тази фрикционна спирачна система допълва въз..
512.00 лв.
Наличност: Наличен Код: SP 1002
Велоергометър SPARTAN Magnetic800 е идеален фитнес уред за ежедневна тренировка. Той е с 8 нива на трудност, за да отговаря на вашите нужди и изисквания. Компютърът разполага с LCD дисплей, който отчита : скорост, време, разстояние, калории и пулс. Контролът е чрез сензори на дисплея. Идеален з..
529.00 лв.
Наличност: Наличен Код: in 8721
Велоергометър InSPORTline inCondi R60i е кардио уред, разработен за тренировки в дома или офиса. Здравата конструкция със стабилна опора за гърба правят този уред идеален за хора с наднормено тегло, за хора с намалена мобилност и за възрастни хора. Основните предимства на велоергометър InSPORTl..
1 509.00 лв.
Наличност: Наличен Код: in 20072
Велоергометър inSPORTline Hodore UB е с компактен дизайн, стабилна конструкция, маховик 4кг. Можете лесно да регулирате съпротивлението с регулаторно копче, което можете да намерите отстрани. 4-килограмовият маховик и магнитната спирачна система позволяват плавно регулиране на съпротивлението и тихо..
725.00 лв.
Наличност: Наличен Код: in 8719
Велоергометър inSPORTline inCondi UB60i е подходящ за ползване в домашни условия. Високата ефективност на тренировката се осигурява от 7-килограмов маховик и безшумна магнитна спирачна система. Нивата на натоварване са 32. Велоергометър inSPORTline inCondi UB60i e подходящ за домашна употреба. ..
1 190.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: in 20214
Хоризонтлен велоергометър inSPORTline Omahan RMB е висококачествен велоергометър с многообразни функции. Уредът е със стабилна конструкция (товароносимост 150 кг) и е подходящ за потребители с ограничена подвижност. Той ще отговори на всичките ви очаквания - ще ви помогне да влезете във форма, да от..
1 679.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: in 19895
Хоризонтален велоергометър inSPORTline Greod е удобен и стабилен. Качете се на него, регулирайте натоварването от бутона и започнете да въртите педалите със собствено темпо. Освен това има и практична стойка за таблет / телефон, която ви позволява да гледате любимия си филм или YouTube вид..
1 095.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: SP 1330
Мини велоергометър Spartan ви позволява да упражнявате ръцете и краката си. Освен педалирането, можете да ангажирате и ръцете, раменете и горната част на гърба. Можете да въртите педала напред, както и назад, ангажирайки различни мускулни групи. Посоката на педалиране не оказва влияние вър..
159.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: 100475
Въздушно колело Schwinn Airdyne AD8 е изработено по най-нова технология предлагаща ви безкрайни нива на въздушно съпротивление. Неговата несравнима издръжливост и ефективност Ви позволява да достигнете пълния си потенциал в уюта на собствения си дом, като Ви осигурява комфортна и невероятно резултат..
2 938.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: in 19988
Въздушно колело inSPORTline Airbike Pro е модерна кардио машина, която позволява на потребителя да тренира със собственото тегло, т.е. не е нужно сами да настройвате натоварването. Всичко, което трябва да направите, е да натискате педалите по-силно. Стабилната конструкция позволява товароносимост до..
1 999.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: in 18714
Въздушно колело inSPORTline AirBeast е отличен фитнес уред, който разполага с уникална система за съпротивление, за извършване на интензивни тренировки.  Въздушния велоергометър е снабден със стоманен вентилатор, за регулиране на натоварването, спрямо скоростта на въртене на педалите. Благ..
2 909.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: in 19896
Велоергометър с въздушно съпротивление AirBike Lite е подходящ за ползване в домашни условия. Най-голямото му предимство е, че натоварването нараства в зависимост от интензивността на въртене на педалите! Големият вентилатор създава въздушно съпротивление в зависимост от скоростта на въртене на педа..
1 369.00 лв.
Показани 1 от 20 | 46 (3 Страници)