Количка

Велоергометри

Велотренажор inSPORTline Gibello
.
Наличност: Наличен Код: in 16389
265.00 лв.
Велотренажор inSPORTline Gibello е модерен велосипеден тренажор, подходящ за ползване..
Велотренажор inSPORTline Cabaleira
.
Наличност: Наличен Код: in 16388
225.00 лв.
Велотренажор inSPORTline Cabaleira е модерен велосипеден тренажор, подходящ за домашн..
Велоергометър inSPORTline Klegan
.
Наличност: Наличен Код: IN 11188
699.00 лв.
Велоергометър inSPORTline Klegan е с 8 нива на натоварване с ръчно регулиране и е под..
Сгъваем велоергометър inSPORTline AB Rider
.
Наличност: Наличен Код: in 21511
179.00 лв.
Сгъваем тренажор inSPORTline AB Rider е идеален фитнес уред за укрепване на цялото тя..
Наличност: Наличен Код: SP 1330
159.00 лв.
Мини велоергометър Spartan ви позволява да упражнявате ръцете и краката си. Осве..
Мини велоергометър inSPORTline Pynero - Черен
.
Наличност: Наличен Код: in 20221-1
149.00 лв.
Мини велоергометърът inSPORTline Pynero е кардио уред за трениране/рехабилитация на г..
Въздушно колело inSPORTline Airbike Basic II
.
Наличност: Наличен Код: in 23514
629.00 лв.
Въздушно колело inSPORTline Airbike Basic е модерен фитнес уред, който вместо маховик..
Велоергометър сгъваем inSPORTline Xbike - Сив - Червен
.
Наличност: Наличен Код: in 5729
369.00 лв.
Сгъваем велоергометър inSPORTline Xbike е предназначен за малки домакинства с ог..
Велоергометър inSPORTline Xbike Light
.
Наличност: Наличен Код: IN 20080
299.00 лв.
Сгъваем велоергометър inSPORTline Xbike Light, компактен дизайн, подходящ за ползване..
Велоергометър inSPORTline Varis
.
Наличност: Наличен Код: IN 8244
629.00 лв.
Велоергометър с облегалка inSPORTline Varis е практичен и функционален уред, на добра..
Велоергометър inSPORTline Moriston UB
.
Наличност: Наличен Код: in 20218
3 089.00 лв.
Велоeргометър inSPORTline Moriston UB е модерно оборудван и надежден велосипед за тре..
Велоергометър inSPORTline Ellare II - Черен - Сив
.
Наличност: Наличен Код: in 16527-2
559.00 лв.
Велоергометър inSPORTline Ellare II е с ръчно управляван маховик, който позволява 16 ..
Хоризонтален велоергометър inSPORTline Omahan RMB
.
Наличност: Наличен Код: in 20214
1 679.00 лв.
Хоризонтлен велоергометър inSPORTline Omahan RMB е висококачествен велоергометър с мн..
Хоризонтален велоергометър inSPORTline Greod
.
Наличност: Наличен Код: in 19895
1 095.00 лв.
Хоризонтален велоергометър inSPORTline Greod е удобен и стабилен. Качете се..
Наличност: Доставка Код: EV-CRB-180-TFT
4 399.00 лв.
Хоризонтален велоергометър Evolve TFT Console е професионален фитнес уред, с който ще..
Наличност: Доставка Код: EV-CRB-180-LED
3 899.00 лв.
Хоризонтален велоергометър Evolve LED Console е професионален фитнес уред, с който ще..
Спининг байк inSPORTline inCondi S200i
.
Наличност: Наличен Код: in 23261
1 179.00 лв.
Елегантният спининг байк inSPORTline inCondi S200i е проектиран да симулира каране на..
Спининг байк inSPORTline CycleAir
.
Наличност: Наличен Код: in 25951
2 499.00 лв.
Велоергометър inSPORTline CycleAir е с въздушно задвижван маховик, като натоварването..
Сгъваем велоергометър inSPORTline Xbike Max
.
Наличност: Доставка Код: in 25824
429.00 лв.
Сгъваем велоергометър inSPORTline Xbike Max е с регулируем ъгъл на рамката, удобна се..
Мини велоергометър inSPORTline Raryo
.
Наличност: Разпродаден Код: IN 20220
69.00 лв.
Мини велоергометър inSPORTline Raryo ви позволява да упражнявате ръцете и краката си...
Показани 1 от 20 | 47 (3 Страници)

Велоергометър - предлагаме ви голямо разнообразие от велоергометри предназначени за домашна или комерсиална употреба. Велоергометърът представлява неподвижно колело с педали, което симулира карането на истинско колело. Идеален уред за кардио тренировка, поддържане на добра форма и за отслабване. Може да се каже, че този уред е най-популярният за кардио тренировка. Важна част от велоергометъра е ноговият маховик, колкото по-голям е толкова по-добре.

Нуждаете се от съвет?

 

 

 

 

 

Велоергометър – същност и значение

Велоергометър 1
Велоергометър - цена

По своята същност велоергометърът представлява неподвижно колело с педали, което служи за имитиране карането на истинско колело. То е отличен избор за провеждане на тренировки у дома или в офиса. Редовното използване на велоергометъра носи значителни ползи за човешкото здраве и кондиция. Тези ползи са свързани с поддържане отличното състояние на сърдечно – съдовата система, подобряване на мозъчната дейност, премахване на излишните мазнини и токсини, както и забавяне процесите на стареене. В следващите редове ще ви разкажем малко повече за различните видове велоергометър, предлагани на пазара, както и за факторите, които трябва да се вземат предвид при избора на конкретен артикул от категорията. В допълнение, ще научите защо закупуването на велоергометър от онлайн платформата Yako.bg е най-добрият избор за вас.

Видове велоергометър

Два са основните видове велоергометър, измежду които имате възможност да избирате. Това са велоергометър с ръчен контрол на натоварването, както и електронно управляван велоергометър. Ето какви са особеностите на споменатите опции:

  1. Велоергометър с ръчен контрол на натоварването – разбира се, най-голямото предимство на тази опция е ниската цена. Също така обаче трябва да отбележим, че велоергометърът с ръчен контрол на натоварването се управлява значително лесно и е подходящ избор за хора, които не желаят да се занимават със сложни технологии. Слаба страна са сравнително ограниченият брой режими, които биха могли да се зададат.
  2. Електронно управляван велоергометър – за закупуването на електронно управляван велоергометър ще трябва да платите по-висока цена, но пък ще си гарантирате една максимално комфортна тренировка. Освен това ще имате възможност да задавате множество разнообразни режими, в зависимост от личните си нужди, изисквания и цели по отношение на физическата подготовка.

Кои фактори да вземете под внимание при избора на велоергометър?

Изборът на велоергометър трябва да се съобрази с множество разнообразни фактори. По-надолу ще се опитаме да изведем най-важните сред тях:

Велоергометър 2
Велоергометър от Yako.bg
  • маховик – маховикът е съществена част от всеки един велоергометър. Той служи за осигуряване плавността в движенията на уреда при смяна на натоварването. Колкото по-голям е даден маховик, толкова по-ефективно ще може да изпълнява тази функция.
  • товароносимост - теглото и височината на трениращия трябва да отговарят на товароносимостта на съответния велоергометър. Така че задължително съобразете тези аспекти, преди да извършите покупка на артикул от категория “Велоергометър“.
  • спирачна система – когато става въпрос за спирачна система за велоергометър, най-често използваната такава е магнитната. Тя гарантира необходимото ниво на сигурност, както и безшумното движение на уреда. От по-висок клас е инукционната (или електромагнитната) спирачна система, но тя повишава цената на съответния велоергометър.
  • седалка – най-съществено по отношение на седалката е да бъде достатъчно комфортна и да позволява провеждането на ефективна и пълноценна тренировка. Препоръчваме ви да се насочите към ергономично оформени и гел седалки, като е добре тяхната височина да може да се регулира.
  • ръкохватки – не забравяйте и за ръкохватките като фактор при избора на велоергометър. Перфектно би било те също да са регулируеми с оглед гарантирането на максимални дози комфорт за трениращия.
  • педали – педалите са от значение за провеждането на качествена и пълноценна тренировка на велоергометър. Те трябва да бъдат добре балансирани и с регулируеми каишки.
  • показания – решете каква информация бихте желали да показва вашият велоергометър. Почти всеки велоергометър има способността да измерва скорост, изминато разстояние и време на тренировката. При някои обаче са налице и още показания, като например сърдечна честота или изгорени калории.
  • допълнителни екстри – определени модели велоергометър разполагат с допълнителни функции и екстри. Възможно е това да са регулируеми крачета, с които да се компенсират неравности по пода, гръден колан за регулиране скоростта на тренировката на база честотата на сърдечния ритъм, както и функция за измерване на телесните мазнини.

Защо да закупите велоергометър от Yako.bg?

Екипът на магазини ЯКО има 15-годишен опит в търговията със спортни стоки. Към физическите си магазини, разположени в градовете София, Пловдив, Варна и Русе, ние добавихме и онлайн платформата Yako.bg, от която верните ни клиенти могат да правят поръчки бързо и лесно. Вижте няколко основателни причини да закупите велоергометър именно от Yako.bg:  

Велоергометър 3
Велоергометър - марки

Велоергометър от Yako.bg: Високо качество – залагайки на Yako.bg, си гарантирате закупуването на велоергометър от най-високо качество. Ние сме основен вносител за България на продуктите от марката inSPORTline – водещият европейски производител на спортни стоки и аксесоари. Чешката компания е доказала качествето и ефективеността на своите продукти, като освен всичко друго, те се предлагат на пазара на напълно достъпни за средностатистическия потребител цени.

Велоергометър от Yako.bg: Гаранции – големите гаранции, с които вървят наличните при нас артикули от категория „Велоергометър“, са още едно доказателство за тяхната надеждност. След като си закупите велоергометър от Yako.bg, вие ще можете да го използвате за дълъг период от време.

Велоергометър от Yako.bg: Богата гама -  в Yako.bg ще откриете изключително богата гама от артикули в категория „Велоергометър“. Без никакъв проблем ще можете да направите най-удачния за нуждите и изискванията си избор, вземайки предвид фактортите, които изброихме по-горе.

Велоергометър от Yako.bg: Професионална консултация – ако не сте сигурни на кой точно тип или модел велоергометър да се спрете, екипът на магазини ЯКО е насреща да ви помогне. Задайте ни вашите въпроси по телефон, имейл, чрез онлайн формата за контакт или пък директно посетете физическите ни търговски обекти. Служителите ни ще ви снабдят с необходимата информация и ще ви насочат към уред, способен да гарантира ефективната ви и пълноценна тренировка. 

Велоергометър от Yako.bg: Още спортни и фитнес стоки – освен велоергометър, в онлайн платформата Yako.bg ще намерите още редица типове спортни и фитнес стоки. Събрали сме на едно място всичко, от което имат нужда съвременните млади хора, за да тренират, да постигнат желаната физическа форма и да съхранят своето отлично здраве и кондиция в дългосрочен план.

Велоергометър от Yako.bg – за ефективна тренировка с отлични резултати за тялото ви!

Велоергометър – същност и значение
Видове велоергометър
Кои фактори да вземете под внимание при избора на велоергометър?
Защо да закупите велоергометър от Yako.bg?