Количка

Вибриращи машини

Наличност: Наличен Код: in 19894
Вибрираща платформа inSPORTline Devyn е идеална за укрепване и оформяне на тялото, мускулна релаксация или възстановяване след физическа активност. Масажът е изключително ефективен, релаксиращ, безопасен и не отнема време. Можете да изберете мускулните групи, които искате да укрепите или да се отпус..
319.00 лв.
Наличност: Наличен Код: in 7450
Вибриращ масажен колан inSPORTline Rexabelt е масажно устройство за активно отпускане на тялото, което ефективно елиминира излишните мазнини и облекчава мускулното напрежение. Вибрациите стимулират кръвообращението и лимфната система, укрепват ръцете, краката, мускулите и противодействат на задържан..
709.00 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 2165
Вибрираща машина inSPORTline Lotos е подходяща за домашно ползване. Работи на принципа на вибрациите които предизвикват рефлексивни мускулни контракции, което води до упражняване на мускулите. Само за 5 минути стоейки с леко присвити колене, ще усетите резултатите от тренировката. Вибрираща машина i..
759.00 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 2164-2
Вибрираща машина inSPORTline Lilly е походяща за оформяне на тялото. Работи на принципа на вибрацията, която предизвиква рефлекторно свиване на мускулите, което води до интензивно натоварване. Резултатите са видими дори и след 5 - минутна тренировка. Вибрираща платформа inSPORTline Lilly е подходяща..
639.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: SP 2778
Вибро платформа SPARTAN е идеално средство за укрепване и оформяне на тялото, релаксиране на мускулите или бързо възстановяване от прекомерно физическо натоварване. Масажите са много ефективни, безопасни и спестяват време. В зависимост от позицията - може да застанете в изправено положение, да ..
539.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: IN 19893
Вибрираща платформа inSPORTline Julisa е идеална за укрепване и оформяне на тялото, мускулна релаксация или възстановяване след физическа активност. Масажът е изключително ефективен, релаксиращ, безопасен и не отнема време. Можете да изберете мускулните групи, които искате да укрепите или да отпусне..
659.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: in 18712
Вибрираща машина VibroGym inSPORTline Lotus е уред, който ще ви помогне да оформите тялото си в домашни условия. Интензивните вибрации предизвикват рефлексивно свиване на мускулите, а тренировката е много по-ефективна. Упражнението на тази вибрационна платформа няма да отнеме голяма част от времето ..
789.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: in 19141
Вибрираща машина VibroGym inSPORTline Alex е машина, която ще ви помогне да оформите тялото си, да подобрите подвижността на ставите, да се отпуснете и да облекчите стреса. Интензивните вибрации предизвикват рефлексивно свиване на мускулите, което гарантира ефективна тренировка. Упражнението на тази..
2 469.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: in 2164-1
Вибрираща машина inSPORTline Lilly е чудесен помощник за оформяне на тялото. Вибрираща машина inSPORTline Lilly работи на принципа на вибрацията, което причинява рефлекторно свиване на мускулите и води до интензивното им трениране. 5-минутна стойка с леко огънати колене е достатъчна и резу..
639.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: IN 18538
Вибрираща машина inSPORTline Charles е модерна и ефективна. Тя спомага за тонизиране на вашата фигура, подобрява гъвкавостта на вашите стави, отпуска и облекчава стреса, както и стимулира сърдечно-съдовата система. Вибрираща машина inSPORTline Charles работи с вибрации, които ще накарат вашите муску..
1 009.00 лв.
Показани 1 от 10 | 10 (1 Страници)

Вибриращи машини, подходящи за стягане и тонизиране мускулите на цялото тяло. Подходящи за тонизиране преди тренировка или отпускащ масаж.

Оказва се, че вибриращата машина е позната още през 80-те години на миналия век, когато се е използвала като оздравяващ метод при пациенти в санаториум. По-късно руски учен внедрява вибриращата машина в астронафтиката, за да предпази космонафтите от атрофия на мускулите, което е позволявало да останат до 400 дни в космоса.

Първоначално вибриращата машина навлиза във фитнес индустрията, но след като са остановени добри резултати намира място и в рехабилитацията, физиотерапията и дори се ползва от професионални спортисти.

Как работи вибриращата машина?

Основното действие на този уред е вибрацията, която се предава на трениращия. Вибрациите са хармонични и последователни и предизвикват свиване на мускулите между 30 и 50 пъти в секунда. По този начин стимулира цялото тяло или отделни мускули и допринася за подобряване на физическо състояние, както и на кръвообращението и метаболизма. Вибриращата машина също допринася за стопяване на подкожните мазнини в най-проблемните области, а именно ханша, коремът и седалището. Не всички машини вибрират еднакво. Едни се движат нагоре-надолу, други настрани или се въртят, но общото е, че всички вибрират между 20 и 50 пъти в секунда. Освен това вибриращата машина ни спестява време, тъй като при тренировка едновременно натоварате много мускулни групи. 10 минути на вибрираща машина дават същите резултати като 60 минути усилена тренировка.

Вибрираща машина
Вибрираща машина от yako.bg


Основни функции на вибрираща машина:

 • Честота - показва степента на натоварване от вибрациите в Hz.
 • Амплитуда – измерва пътя на вибрациите
 • Продължителност – измерва продължителността на тренировка.
 • Позиция - показва положението на тялото върху машината и действията, които извършва.

Какъв вид вибрираща машина се среща на пазара?

Вибрираща машина 2
Вибрираща машина - функции

Съществуват няколко вида в зависимост от приложението, материала и дизайна по който са изработени.

 • High Energy Lineal – този вид вибрираща машина намира приложение във фитнес залите. При нея вибрацията е насочена нагоре, предизвиквайки силни дтягания в мускулите.
 • Premium Speed Pivotal – този вид вибрираща машина се използва за физиотерапии, поради по-ниските обороти и скорост до 30 Hz.
 • Medium Energy Lineal – този вид вибрираща машина използва 3 D вибрации, които дават по-бавен резултат.
 • Low Speed Pivotal units – този вид вибрираща машина е с широко приложение за различни терапии.

След като вече добихте представа за какво се използва вибриращата машина и какви видове има на пазара, се надяваме да направите првилния избор спрямо вашите нужди.

Защо да закупите вибрираща машина от Yako.bg?

Спортни магазини ЯКО са добре познати и утвърдени на пазара от вече 15 години. Стараем се нашите клиенти да са винаги доволни и да получат нужната информация за всеки фитнес уред или аксесар. Подбрали сме екип от професионалсти, които ще ви насочат към правилния избор.

 • Вибрираща машина от Yako.bg: Високо качество – ние сме основен вносител на фитнес уреди в това число вибрираща машина на една от водещите на европейския пазар марки InSPORTline, доказала се с високо качество на своите фитнес уреди.
 • Вибрираща машина от Yako.bg: Професионална консултация - както вече споменахме сме подбрали екип от специалисти, които ще ви консултират за да изберете правилната вибрираща машина или друг фитнес уред.
 • Вибрираща машина от Yako.bg: Монтаж и гаранция – при закупуване на вибрираща машина от нас можете са се възползвате от безплатна доставка и професионален монтаж, както и от минимум 2 години гаранция на закупения уред.
 • Вибрираща машина от Yako.bg: Богата гама от фитнес уреди – предлагаме голямо разнообразие от фитнес уреди и аксесори от нисък до висок клас, както и за всяка нужда и джоб

Вибрираща машина от Yako.bg – гарантира добра физическа форма и отличен метаболизъм.