Количка

Вибриращи машини

Наличност: наличен Код: in 19894
Вибрираща платформа inSPORTline Devyn е идеална за укрепване и оформяне на тялото, мускулна релаксация или възстановяване след физическа активност. Масажът е изключително ефективен, релаксиращ, безопасен и не отнема време. Можете да изберете мускулните групи, които искате да укрепите или да се отпус..
319.00 лв.
Наличност: наличен Код: IN 19893
Вибрираща платформа inSPORTline Julisa е идеална за укрепване и оформяне на тялото, мускулна релаксация или възстановяване след физическа активност. Масажът е изключително ефективен, релаксиращ, безопасен и не отнема време. Можете да изберете мускулните групи, които искате да укрепите или да отпусне..
659.00 лв.
Наличност: наличен Код: IN 18712
Вибрираща машина VibroGym inSPORTline Lotus е уред, който ще ви помогне да оформите тялото си в домашни условия. Интензивните вибрации предизвикват рефлексивно свиване на мускулите, а тренировката е много по-ефективна. Упражнението на тази вибрационна платформа няма да отнеме голяма част от времето ..
789.00 лв.
Наличност: наличен Код: IN 2165
Вибрираща машина inSPORTline Lotos е подходяща за домашно ползване. Работи на принципа на вибрациите които предизвикват рефлексивни мускулни контракции, което води до упражняване на мускулите. Само за 5 минути стоейки с леко присвити колене, ще усетите резултатите от тренировката. Вибрираща машина i..
759.00 лв.
Наличност: наличен Код: in 2164-1