Количка

Гребни тренажори

Гребен тренажор - предлагаме ви висококачествени механични и магнитни гребни тренажори с ръчен контрол или компютърно контролирани. Гребните тренажори са подходящи, както за натоварване горната част на тялото, така и частично за долната. Подходящи за активни спортисти и начинаещи.

Производител: inSPORTline Код: IN 2812
Гребен тренажор inSPORTline Amazonian е сгъваем тренажор за гребане с Hi-Tech магнитна спирачка, която осигурява изключително безшумно действие при интензивна тренировка. Контрастният LCD дисплей позволява перфектен контрол на стойностите по време на тренировка. Допълнителният контролен дисплей е ум..
669.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 1979
Гребен тренажор inSPORTline Ocean, висококачествена конструкция, дълга релса, ергономична седалка. Използвайте регулиращият бутон, за да зададете едно от 8-те нива на натоварване и започнете да тренирате. Всички измерени стойности, като например броя на загребванията в минута или изминалото време, м..
479.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 351
Гребен тренажор inSPORTline Oxford е кардио тренажор за ползване в домашни условия, койот укрепва тялото и мускулите ви. По време на тренировка ще оцените здравата стоманена рамка с възможност за бързо сгъване, дългата релса с висококачествени лагери и контрастен дисплей, който управлявате просто с ..
759.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: in 16636
Гребен тренажор inSPORTline Power Master X е ефективен фитнес уред, подходящ за тренировка на цялото тяло. Вместо редовен маховик, той разполага с хидравлично бутало, което ви позволява да избирате от 16 режима на натоварване (всичко, което трябва да направите, е да завъртите регулиращия бутон). Тоз..
331.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 2810
Гребен тренажор inSPORTline Rio е многофункционален кардио уред, който се отличава с компактен дизайн, безшумно действие при интензивно натоварване. Удобната PU седалка и педалите с регулируеми предпазни презрамки ви гарантират комфортна тренировка. Машината може да се използва не само за гребане, н..
359.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 20113
Гребен тренажор inSPORTline Thenar е подходящ за трениране в домашни условия. Фитнес уредът е с компактен дизайн. Магнитната спирачна система осигурява безшумно и плавно действие при гребане. Използвайте лоста, който може да се намери точно под дръжката, за да изберете едно от 8-те нива на натоварва..
769.00 лв.
Гребен тренажор Body-Solid GSRM40 Гребен тренажор Body-Solid GSRM40
Доставка 14 дни
Производител: inSPORTline Код: in 1162
Гребен тренажор Body-Solid GSRM40 се използва за укрепване на мускулите на цялото тяло. Body-Solid GSRM40 е проектиран с висококачествена подложка от пяна DuraFirm на седалката, опора на гърдите и комфортни подложки за краката. Гребен тренажор Body-Solid GSRM40 се препоръчва за ползване във вси..
1 099.00 лв.
Гребен тренажор Concept2 D Гребен тренажор Concept2 D
Доставка 14 дни
Производител: Concept 2 Код: Concept2D
Надежната изработка на гребния тренажор Concept 2 Model D го превърна в най-добре продавания гребен тренажор в света. Признат от конкурентните фирми произвеждащи гребни тренажори като стандарт, Model D ви осигурява ефективна тренировка на сърдечно-съдовата система, която ще повиши вашето фитнес ниво..
2 270.00 лв.
Гребен тренажор Concept2 E Гребен тренажор Concept2 E
Доставка 14 дни
Производител: Concept 2 Код: Concept2E
Гребен ергометър Concept2 Model Е Model Е предлага комфорт и издръжливост със своята по-висока рамка, никелирана верига и двойно прахово покритие с гланцов завършек. От практическа гледна точка, по-високата рамка означава по-лесно слизане и качване за хора с висок ръст и тегло, уморени колене или за..
2 790.00 лв.
Гребен тренажор inSPORTline Air Master Гребен тренажор inSPORTline Air Master
Доставка 14 дни
Производител: inSPORTline Код: in 20606
Гребен тренажор inSPORTline Air Master е професионален кардио уред за тренировка на цялото тяло. Здравата и надеждна конструкция може да осигури непрекъсната работа с натоварване до 150 кг. Спирачната система е базирана на въздушна спирачка и е с електромагнитен контрол на натоварването. Конструкция..
2 979.00 лв.
Гребен тренажор inSPORTline Bravos
Временно изчерпан
Производител: inSPORTline Код: IN 20114
Гребен тренажор inSPORTline Bravos е проектирана с вентилатор, който регулира натоварването посредством въздушно съпротивление. Магнитната спирачна система е свързана с вентилаторът. Така можете да регулирате натоварването с лост, който се намира под дръжката. Гребният тренажор може да се сгъне до к..
1 249.00 лв.
Гребен тренажор inSPORTline Brook Гребен тренажор inSPORTline Brook
Доставка 14 дни
Производител: inSPORTline Код: in 14348
Гребен тренажор inSPORTline Brook е особено ефикасен уред за укрепване на цялото тяло, спомага за топене на мазнини и за правилното функциониране на сърдечно-съдовата система. Компактна конструкция, удобна за ползване в домашни условия. Принципа на работа е хидравлично бутало, което се регулира, чре..
189.00 лв.
Гребен тренажор inSPORTline Delavare Гребен тренажор inSPORTline Delavare
Доставка 14 дни
Производител: inSPORTline Код: IN 5564
Гребен тренажор inSPORTline Delava разполага с компютър и контрастен дисплей, които са лесни за използване. Лесно можете да изберете желаната програма и ниво на трудност измежду 12 - те готови програми или да създадете собствена. Гребен тренажор inSPORTline Delava разполага с HRC режим, който постоя..
1 989.00 лв.
Гребен тренажор inSPORTline inCondi RW60 Гребен тренажор inSPORTline inCondi RW60
Доставка 14 дни
Производител: inSPORTline Код: IN 8722
Гребен тренажор inSPORTline inCondi RW60, модерен дизайн, разнообразни програми, ефективна тренировка. Гребният тренажор е с електронно управление на натоварването. Програмата HRC автоматично регулира натоварването, така че сърдечният ви ритъм да остане в зададения диапазон. Дисплеят показ..
1 269.00 лв.
Гребен тренажор inSPORTline inCondi RW600 Гребен тренажор inSPORTline inCondi RW600
Доставка 14 дни
Производител: inSPORTline Код: IN 18104
Гребен тренажор inSPORTline inCondi RW600 е професионална машина за симулиране на гребане. Позволява на трениращия да подобри тренировката си посредством мобилни приложения. Гребния тренажор е снабден с магнитна спирачна система, която осигурява 16 нива на натоварване. Различните нива лесно могат да..
1 465.00 лв.
Гребен тренажор inSPORTline Kobuko Гребен тренажор inSPORTline Kobuko
Доставка 14 дни
Производител: inSPORTline Код: in 16143
Гребен тренажор inSPORTline Kobuko е ефективен фитнес уред за упражнения на цялото тяло. Вместо маховик този гребен тренажор се задвижва от въздушен и магнитен поток. Уредът е лесен за управление и поддръжка. Можете да избирате между осем режима на натоварване, като завъртите регулатора. Стоманената..
1 199.00 лв.
Гребен тренажор inSPORTline River Гребен тренажор inSPORTline River
Доставка 14 дни
Производител: inSPORTline Код: IN 1920
Гребен тренажор inSPORTline River е професионален тренажор за гребане с 25 програми и 16 нива на натоварване. Благодарение на самосмазващите се лагери седалката се движи плавно по релсата и няма опасност от неприятни шумове по време на гребане. Можете да регулирате позицията на дисплея според нуждит..
2 209.00 лв.
Гребен тренажор inSPORTline Rivu Гребен тренажор inSPORTline Rivu
Доставка 14 дни
Производител: inSPORTline Код: IN 14953
Гребен тренажор inSPORTline Rivu е здрав, професионален тренажор с дълга  99 см релса и лимит на натоварване до 150 кг. Маховикът тежи 3 кг, но предавателното отношение 1:4.6 позволява съпротивление характерно за много по-тежки маховици.  Вградените транспортни колела позволяват лесното му..
1 689.00 лв.
Гребен тренажор inSPORTline Yakapa Гребен тренажор inSPORTline Yakapa
Доставка 14 дни
Производител: inSPORTline Код: in 16443
Гребен тренажор inSPORTline Yakapa е професионална машина, перфектна за тренировка на цялото тяло. Здравата му конструкция го определя подходящ за потребители, които тежат до 180 кг. Магнитната спирачна система позволява гладка и тиха работа на уреда. Гребен тренажор inSPORTline Yakapa е с вграден г..
3 199.00 лв.
Гребен тренажор inSPORTline Yukona Гребен тренажор inSPORTline Yukona
Доставка 14 дни
Производител: inSPORTline Код: in 16635
Гребен тренажор inSPORTline Yukona е електронно управляван тренажор с много функции и възможност за безопасна употреба . Можете да използвате електронния контролен панел, за да регулирате натоварването, в резултат на което можете да използвате пълноценно програмата HRC. Тази програма автоматично рег..
639.00 лв.
Показани 1 от 20 | 22 (2 Страници)
За да подобрим функционалността на нашия сайт, използваме "бисквитки". Научете повече тук