Количка

Гребни тренажори

Наличност: Доставка 10 дни Код: in 21511
Сгъваем тренажор inSPORTline AB Rider е идеален фитнес уред за укрепване на цялото тяло. Здравата и стабилна рамка може да поеме товар до 100 кг. Освен това е компактен и лек. Лесно се сгъва, когато не се използва. Тренировката е фокусирана главно върху коремните мускули, раменете, гърба и краката. ..
159.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: IN 18256
Гребен уред - Steelflex PlateLoad line PLSR е качествено фитнес оборудване, предназначено за укрепване на горната част на тялото с помощта на дърпания, докато седите. Здрава стоманена конструкция с качествено електростатично прахово покритие, което предпазва конструкцията от надраскване. S..
1 979.00 лв.
Наличност: Временно изчерпан Код: SP 1229
Гребен тренажор SPARTAN Basic power е фитнес уред за домашна употреба. Комплексна фитнес машина за трениране на множество мускулни групи от тялото Ви. Дръжки с покритие от Soft пяна за перфектно сцепление. Компютър отчитащ час, брой загребвания, изминато разстояние и изгорени калории. Преди гребане ..
389.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: in 16635
Гребен тренажор inSPORTline Yukona е електронно управляван тренажор с много функции и възможност за безопасна употреба. Можете да използвате електронния контролен панел, за да регулирате натоварването, в резултат на което можете да използвате пълноценно програмата HRC. Тази програма автоматично регу..
639.00 лв.