Количка

Професионални фитнес уреди

Наличност: Наличен Код: IN 1115
Пирамида тежести SP50 Body-Solid е комплект тежести за фитнес уред Body-Solid. Включва пет плочи-тежести. Този допълнителен пакет е съвместим със силовите уреди Body-Solid от серията Home Gyms и Pro Dual.Техническо описание:Пакет от 5 тежести Body-SolidТегло: 22,5 кг (50 фунта)Съвместим с домашни фи..
219.00 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 7536
Универсалната станция inSPORTline Power Tower PT80 е идеална за тренировки със собствено тегло. Стоманената рамкова конструкция с профил 50 х 50 мм е изключително издръжлива и стабилна. Лоста и ръкохватките за коремни преси и кофички са снабдени с нехлъзгащо покритие. Долните ръкохватки се изпо..
379.00 лв.
Наличност: Наличен Код: in 20068
Спининг байк inSPORTline inCondi S800i е перфектен избор за интензивна тренировка. Тежкият маховик (20 кг) е монтиран отзад, което допълва баланса и стабилността на фитнес уреда. Магнитната спирачна система позволява безшумно действие и плавно превключване на нивата на натоварване. Седалката и ръкох..
1 689.00 лв.
Наличност: Наличен Код: in 20069
Спининг байк inSPORTline inCondi S1000i е професионална машина с разнообразни програми и модерен. Докато тренирате, може да слушате любимата си музика и да гледате любимите си видеоклипове (USB порт). Уредът позволява разширение на опциите за упражнения - предварително задайте маршрут по света в Goo..
2 249.00 лв.
Наличност: Наличен Код: in 9360
Спининг байк inSPORTline Airin е проектиран с ремъчна предавка и е подходящ за домашна употреба. Ергономично оформената седалка с вертикално и хоризонтално позициониране осигурява максимален комфорт по време на тренировка. Другите предимства на този спининг байк са маховик с тегло 20 кг, система за ..
1 359.00 лв.
Наличност: Наличен Код: in 5490
Пейка/Стойка за бицепс inSPORTline LKC301 е универсален уред за трениране на бицепс и трицепс. Уреда е направен от здрава стоманена конструкция. Гумени накрайници на крачетата против плъзгане. Когато стане въпрос за изолиране на бицепсите за максимална концентрация и развитие, нищо не може да победи..
449.00 лв.
Наличност: Наличен Код: in 6938
Бягаща пътека inSPORTline Gilavar е висококачествен кардио уред, предназначен за домашна и клубна употреба. Тя е с много функции, усъвършенстван компютър и мотор с мощност от  3.5 КС. Здравата конструкция е с достатъчно голяма бягаща повърхност и е с товароносимост до 150 кг, което осигурява ма..
3 439.00 лв.
Наличност: По заявка Код: TH-SA-P-028
Сиси клек THD Fitness TITAN e уред, създаден за изпълнение на класическото упражнение ''Сиси Клек", поставяйки краката в правилна позиция, предпазвайки колянната става от натоварване.  С нея може да се тренират бедрата, гърба и корем. Стабилна конструкция, ергономична тапицерия на седалкат..
780.00 лв.
Наличност: По заявка Код: IN 18604
Фитнес машина за крака Body-SolidGCEC340 позволява двете най-важни упражнения за крака, да се изпълняват от една удобна позиция. Идеална е, както за домашна употреба, за хотели, така и за комерсиална употреба. Тренировките за крака никога не са били толкова бързи и ефикасни.Техническо описание:Двете..
0.00 лв.
Наличност: По заявка Код: TH-SA-P-015
Фитнес лежанка 30° THD Fitness TITAN е професионален уред за натоварване на гръбна, гръдна и коремна мускулатура.  Здрава и стабилна конструкция, предназначена за големи натоварвания със свободни тежести. Специално боядисана масивна конструкция за предпазване от надраскване.Фитнес лежанка 30° T..
1 940.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: IN 18854
Фитнес клетка inSPORTline Power Rack PW200, известен още като "силова клетка", е подходяща за всякакъв вид тренировка. Стойката разполага с държачи за допълнително тренировъчно оборудване. Здравата стоманена рамка с профил 60x60mm осигурява висока стабилност и товароносимост от 300 кг. Повърхността ..
1 679.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: in 16385
Фитнес ескалатор inSPORTline ProfiStair е професионален кардио уред за укрепване и оформяне на бедрата и задните части. Помага за подобряване на телосложението. Този вид стационарен фитнес уред се характеризира с висока здравина и издръжливост, благодарение на подсилената си рамка и общо тегло 231 к..
17 999.00 лв.
Наличност: По заявка Код: in 18279
Фитнес гладиатор Body-Solid G2B е професионален фитнес уред с 6 тренировъчни станции. Най-уникалната характеристика на G2B е патентованата дву-ъглова конвергираща система за преса на ръцете. Изработена от тежка стомана, рамката е изключително издръжлива. Патентованата Bi-Angular® Arm ви превежда пре..
0.00 лв.
Наличност: По заявка Код: TH-SA-P-006
Сумо Хак Клек  THD Fitnes TITAN е уред за трениране на мускули на краката по един безопасен и ефективен начин.  Mасивен уред с много възможности за трениране както на начинаещи, така и напреднали. Уредът дава възможност за правене на традиционен клек, сумо клек, развиваа квадрицепси, четир..
7 750.00 лв.
Наличност: По заявка Код: BA-SA-P-012
Поставка за професионални дъмбели Fitness TITANразпределена на две нива, подходяща за поставяне на шест комплекта. Тя е компактна и практична с цел да предотврати безразборното разпиляване на дъмбелите във фитнас залата, или дома. Изработена е от висококачествена стомана.Стойка за дъмбели ..
1 200.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: IN 3881
Степер inSPORTline PROFI Imperial е модерен степер за търговска употреба с маховик отпред и функция за ергометър. Рамката осигурява висока стабилност и ефективна тренировка. Малкото разстояние между педалите, симулира естественото движение при въртене на педалите. Новият дизайн с маховик отпред пром..
1 979.00 лв.
Наличност: По заявка Код: SPABF8
Спининг байк RealRyder ABF8  уред с реално движение. Създава отлични биомеханични, физиологични и емоционални предимства пред всекидневния ви стационарен велосипед, което ви позволява да се облягате, завъртате, управлявате и балансирате чрез три важни равнини на движение, като се ангажират..
4 800.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: in 8236
Спининг байк InSPORTline Daxos е фитнес уред подходящ за кардио тренироквка. Спининг байк  inSPORTline Daxos се отличава със стабилна конструкция с тиха ремъчна предавка. Подходящ е за спортни зали и дома. Това е първият модел от серията, предлагаща магнитна спирачна система, което е огромно пр..
1 759.00 лв.
Наличност: По заявка Код: TH-SA-P-030
Скот пейка THD Fitness TITAN е уред за изолиране на бицепс, с помощта на тежести и дъмбели. Здрава и стабилна конструкция с ергономичен дизайн.Цветовете на конструкцията и тапицерията могат да се избират от клиента по каталог на RAL.Техническо описание:Професионален уред за изолирано трениране ..
1 680.00 лв.
Наличност: По заявка Код: TH-SA-P-029
Скот пейка 45°  - 60° THD Fitness TITAN е уред за изолирано трениране на бицепс, с ергономичен дизайн и регулируема седалка.   45°  - 60° дават възможност за по ефикасно изолиране на бицепса. Здрава и масивна конструкция, с двойно подсигурена седалка, и място за поставяне на..
1 670.00 лв.
Показани 1 от 20 | 112 (6 Страници)

За категория „Професионални фитнес уреди

Професионални фитнес уреди
Професионални фитнес уреди от yako.bg

Категория „Професионални фитнес уреди“ включва голям брой фитнес уреди, предназначени зазали, студия и спа центрове. Задачата им е да осигурят максимално ефективнатренировка на спортуващите. Техният дизайн и конструкция се отличават отдомашните фитнес уреди с по-здрави материали, усилени снадки по елементите,силно калени крепежни елементи, масивен корпус с трайно покритие и др. По-долуще разгледаме различните професионални фитнес уреди и ще разберем защозакупуването им от онлайн платформата YAKO.BG е най-доброто решение за вас.

Професионални фитнес уреди – бягаща пътека: Характеризира се с някои основни качества.

  • (1) Товароносимост – това всъщност е лимитът на натоварване, на който може да се подложи пътекатаот трениращия. Колкото лимитът е по-висок, толкова по-голямо може да е личнототегло на спортиста.
  • (2) Задвижване – всички пътеки от предлаганитепрофесионални фитнес уреди в YAKO.BG се задвижват, чрез електромагнитен мотор. Той е сголяма мощност, което позволява пътеката да се натоварва на висока степен, безтова да влияе негативно на останалите компоненти.
  • (3) Област на трениране – пътеките, за да са професионални фитнес уреди трябва да имат обширна основа, където трениращия може да бяга или ходи / за по-висока сигурност и комфорт /.
  • (4) Тренировъчни програми – те биват предварително зададени и потребителски. По предварително зададени данни пътеката редува интензивно и леко натоварване.

Професионални фитнес уреди – гладиатор: Това е многофункционален уред, развиващ много части от тялото. Разполага с редица тренировъчни станции. Отличава се със здрава стоманена рамка, лагеруващи ролки и комбинация от въжета. Конструкцията е обработена против ръжда и надраскване. Всяка реномирана фитнес зала разполага с тези професионални фитнес уреди.

Професионални фитнес уреди – велоергометър: Той представлява велотренажор с голям маховик и товароносимост, които осигуряват плавност в движението на уреда при промяна на натоварването, дори и трениращия да е с голямо лично тегло. Също така разполага с допълнителни измервателни уреди – възможност за следене на калории, мазнини, сърдечна честота и др.

Към професионални фитнес уреди спада и спинингбайк. При него усещането е максимално близко до реалното каране на велосипед.

Професионални фитнес уреди – гребен тренажор: От онлайн платформата YAKO.BG може да изберете от не малък брой професионални гребни тренажори. Разликата от домашните е по-големи габарити, висок лимит на натовареност, голяма гама от програми, много по-устойчива конструкция. Тези професионални фитнес уреди се различават по спирачната система – магнитна, хидравлична, въздушна, водна. Отново тук важна роля играе товароносимостта, но не трябва да се пренебрегва дължината на релсата. Колкото е по-дълга, толкова е по-голямо натоварването.

Професионални фитнес уреди – други: Към групата професионални фитнес уреди можем да добавим и още няколко съоръжения. Лежанки, универсални станции, кросоувър машини, лег преси и др. Всички те се отличават със изключително стабилна конструкция, силна каленост на материалите, ергономични седалки и облегалки. Това осигурява възможност за голямо натоварване по време на тренировка, като така може да изградите вашето тяло с голяма прецизност. Не бива да забравяме лостове и ръкохватки. Тези професионални фитнес уреди са с по-различни размери от домашните, по-голяма издръжливост на материалите и по-голям диаметър за тежестите.

Защо да закупите професионални фитнес уреди от онлайн платформата YAKO.BG?

Екипът на спортни магазини „Яко“ е с над 15 годишен опит в търговията с домашни, полупрофесионални и професионални фитнес уреди и принадлежности. Освен онлайн платформата YAKO.BG клиентите могат да посетят нашите физически магазини в градовете Русе, Пловдив, София и Варна. Ето още няколко причини да пазарувате от нас:

  • Професионални фитнес уреди: Високо качество – при закупуването на професионални фитнес уреди вие си гарантирате придобиването на съоръжения с най-високо качество. Спортни магазини Яко са ексклузивен вносител на артикули с марката INSPORTLINE – водещ европейски бранд, съчетаващ класа с достъпни цени.
  • Професионални фитнес уреди: Сервиз - всеки един от професионалните фитнес уреди разполага с солидна гаранция, така че вие да сте спокойни, че няма да похарчите излишни средства. В състояние сме да предложим сервизни услуги за всеки възникнал проблем.
  • Професионални фитнес уреди: Обширно портфолио – голямото разнообразие на професионални фитнес уреди ви гарантира правилно да изберете най-подходящия за вас. От даден вид предлагаме по няколко разновидности. По този начин клиентът ще е задоволи всяко негово изискване и предпочитание. Сайтът е направен така, че лесно да филтрирате, огледате и поръчате желания от вас продукт.
  • Професионални фитнес уреди: Консултация със специалист – нашите консултанти с радост ще ви помогнат в избора на професионален фитнес уред. Те са с многогодишен опит и са в състояние да ви осигурят професионална консултация за уреда, който отговаря на вашите изисквания и цели.
  • Професионални фитнес уреди: Други уреди, аксесоари и принадлежности – освен професионални фитнес уреди ние предлагаме огромен брой домашни и полупрофесионални такива. В YAKO.BG ще намерите изключително разнообразие от спортни атрибути, както и всичко свързано със спорта и туризма.

YAKO.BG – най-подходящото място за всеки, търсещ професионални фитнес уреди!

Професионални фитнес уреди подходящи за фитнес зали и спа центрове. Нашите кардио уреди са на марката inSPORTline и са с доказано качество. Зарадвайте своите клиенти като им предоставите едни от най-качествените кардио фитнес уреди.

Разгледайте също така предлаганите от нас велоергометри и кростренажори!

За категория „Професионални фитнес уреди
Защо да закупите професионални фитнес уреди от онлайн платформата YAKO.BG?