Количка

Професионални фитнес уреди

За категория „Професионални фитнес уреди

Професионални фитнес уреди
Професионални фитнес уреди от yako.bg

Категория „Професионални фитнес уреди“ включва голям брой фитнес уреди, предназначени зазали, студия и спа центрове. Задачата им е да осигурят максимално ефективнатренировка на спортуващите. Техният дизайн и конструкция се отличават отдомашните фитнес уреди с по-здрави материали, усилени снадки по елементите,силно калени крепежни елементи, масивен корпус с трайно покритие и др. По-долуще разгледаме различните професионални фитнес уреди и ще разберем защозакупуването им от онлайн платформата YAKO.BG е най-доброто решение за вас.

Професионални фитнес уреди – бягаща пътека: Характеризира се с някои основни качества.

  • (1) Товароносимост – това всъщност е лимитът на натоварване, на който може да се подложи пътекатаот трениращия. Колкото лимитът е по-висок, толкова по-голямо може да е личнототегло на спортиста.
  • (2) Задвижване – всички пътеки от предлаганитепрофесионални фитнес уреди в YAKO.BG се задвижват, чрез електромагнитен мотор. Той е сголяма мощност, което позволява пътеката да се натоварва на висока степен, безтова да влияе негативно на останалите компоненти.
  • (3) Област на трениране – пътеките, за да са професионални фитнес уреди трябва да имат обширна основа, където трениращия може да бяга или ходи / за по-висока сигурност и комфорт /.
  • (4) Тренировъчни програми – те биват предварително зададени и потребителски. По предварително зададени данни пътеката редува интензивно и леко натоварване.

Професионални фитнес уреди – гладиатор: Това е многофункционален уред, развиващ много части от тялото. Разполага с редица тренировъчни станции. Отличава се със здрава стоманена рамка, лагеруващи ролки и комбинация от въжета. Конструкцията е обработена против ръжда и надраскване. Всяка реномирана фитнес зала разполага с тези професионални фитнес уреди.

Професионални фитнес уреди – велоергометър: Той представлява велотренажор с голям маховик и товароносимост, които осигуряват плавност в движението на уреда при промяна на натоварването, дори и трениращия да е с голямо лично тегло. Също така разполага с допълнителни измервателни уреди – възможност за следене на калории, мазнини, сърдечна честота и др.

Към професионални фитнес уреди спада и спинингбайк. При него усещането е максимално близко до реалното каране на велосипед.

Професионални фитнес уреди – гребен тренажор: От онлайн платформата YAKO.BG може да изберете от не малък брой професионални гребни тренажори. Разликата от домашните е по-големи габарити, висок лимит на натовареност, голяма гама от програми, много по-устойчива конструкция. Тези професионални фитнес уреди се различават по спирачната система – магнитна, хидравлична, въздушна, водна. Отново тук важна роля играе товароносимостта, но не трябва да се пренебрегва дължината на релсата. Колкото е по-дълга, толкова е по-голямо натоварването.

Професионални фитнес уреди – други: Към групата професионални фитнес уреди можем да добавим и още няколко съоръжения. Лежанки, универсални станции, кросоувър машини, лег преси и др. Всички те се отличават със изключително стабилна конструкция, силна каленост на материалите, ергономични седалки и облегалки. Това осигурява възможност за голямо натоварване по време на тренировка, като така може да изградите вашето тяло с голяма прецизност. Не бива да забравяме лостове и ръкохватки. Тези професионални фитнес уреди са с по-различни размери от домашните, по-голяма издръжливост на материалите и по-голям диаметър за тежестите.

Защо да закупите професионални фитнес уреди от онлайн платформата YAKO.BG?

Екипът на спортни магазини „Яко“ е с над 15 годишен опит в търговията с домашни, полупрофесионални и професионални фитнес уреди и принадлежности. Освен онлайн платформата YAKO.BG клиентите могат да посетят нашите физически магазини в градовете Русе, Пловдив, София и Варна. Ето още няколко причини да пазарувате от нас:

  • Професионални фитнес уреди: Високо качество – при закупуването на професионални фитнес уреди вие си гарантирате придобиването на съоръжения с най-високо качество. Спортни магазини Яко са ексклузивен вносител на артикули с марката INSPORTLINE – водещ европейски бранд, съчетаващ класа с достъпни цени.
  • Професионални фитнес уреди: Сервиз - всеки един от професионалните фитнес уреди разполага с солидна гаранция, така че вие да сте спокойни, че няма да похарчите излишни средства. В състояние сме да предложим сервизни услуги за всеки възникнал проблем.
  • Професионални фитнес уреди: Обширно портфолио – голямото разнообразие на професионални фитнес уреди ви гарантира правилно да изберете най-подходящия за вас. От даден вид предлагаме по няколко разновидности. По този начин клиентът ще е задоволи всяко негово изискване и предпочитание. Сайтът е направен така, че лесно да филтрирате, огледате и поръчате желания от вас продукт.
  • Професионални фитнес уреди: Консултация със специалист – нашите консултанти с радост ще ви помогнат в избора на професионален фитнес уред. Те са с многогодишен опит и са в състояние да ви осигурят професионална консултация за уреда, който отговаря на вашите изисквания и цели.
  • Професионални фитнес уреди: Други уреди, аксесоари и принадлежности – освен професионални фитнес уреди ние предлагаме огромен брой домашни и полупрофесионални такива. В YAKO.BG ще намерите изключително разнообразие от спортни атрибути, както и всичко свързано със спорта и туризма.

YAKO.BG – най-подходящото място за всеки, търсещ професионални фитнес уреди!

Професионални фитнес уреди подходящи за фитнес зали и спа центрове. Нашите кардио уреди са на марката inSPORTline и са с доказано качество. Зарадвайте своите клиенти като им предоставите едни от най-качествените кардио фитнес уреди.

За категория „Професионални фитнес уреди
Защо да закупите професионални фитнес уреди от онлайн платформата YAKO.BG?

Производител: Body-Solid Код: IN 1115
Пирамида тежести SP50 Body-Solid е комплект тежести за фитнес уред Body-Solid. Включва пет плочи-тежести. Този допълнителен пакет е съвместим със силовите уреди Body-Solid от серията Home Gyms и Pro Dual.Техническо описание:Пакет от 5 тежести Body-SolidТегло: 22,5 кг (50 фунта)Съвместим с домашни фи..
204.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 18279
Фитнес гладиатор Body-Solid G2B е професионален фитнес уред с 6 тренировъчни станции. Най-уникалната характеристика на G2B е патентованата дву-ъглова конвергираща система за преса на ръцете. Изработена от тежка стомана, рамката е изключително издръжлива. Патентованата Bi-Angular® Arm ви превежда пре..
4 039.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: in 1156
Фитнес уред Body-Solid Back Hyperextension GRCH322 е хиперекстензия е предназначена да тренира плочките на корема ви и гръбните мускули. Изработена с плътни  възглавнички Dura Firm с двоен шев на кожата. Големи, вертикално и хоризонтално регулируеми ролки за употреба от всички трениращи фитнесТ..
769.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 936
Спининг байк inSPORTline Airin е проектиран с ремъчна предавка и е подходящ за домашна употреба. Ергономично оформената седалка с вертикално и хоризонтално позициониране осигурява максимален комфорт по време на тренировка. Другите предимства на този спининг байк са маховик с тегло 20 кг, систем..
1 309.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 5490
Пейка/Стойка за бицепс inSPORTline LKC301 е универсален уред за трениране на бицепс и трицепс. Уреда е направен от здрава стоманена конструкция. Гумени накрайници на крачетата против плъзгане. Когато стане въпрос за изолиране на бицепсите за максимална концентрация и развитие, нищо не може да победи..
360.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 18285
Комбиниран фитнес уред Кросоувър GCCO150S Body-Solid е със стабилна конструкция с изключително широка и висока основна рамка, която ви предлага лесен достъп до богата гама от упражнения на горен и долен скрипец.Технически характеристики:Макари с голям диаметър позволяват максимален живот на кабела и..
3 009.00 лв.