Количка

Спининг байк

Наличност: Наличен Код: in 19886
Спин байк inSPORTline Alfan предлага стабилна конструкция, регулируема рамка, всички важни тренировъчни функции и ръчно регулиране на натоварването.Информацията за всички ваши данни за тренировка ще прочетете на лесен за четене дисплей, докато сензорите в ръкохватките ви позволяват да проследите сър..
599.00 лв.
Наличност: Наличен Код: in 16389
Велотренажор inSPORTline Gibello е модерен велосипеден тренажор, подходящ за ползване в домашни условия. Всичко, което трябва да направите, е да прикрепите велосипеда си към него. Висококачествената метална конструкция е сгъваема, което означава, че този тренажор не заема много място, когато не се и..
259.00 лв.
Наличност: Наличен Код: in 16388
Велотренажор inSPORTline Cabaleira е модерен велосипеден тренажор, подходящ за домашни условия. Всичко, което трябва да направите, е да прикрепите велосипеда си към него. Висококачествената метална конструкция е сгъваема, което означава, че този тренажор не заема много място, когато не се използва. ..
215.00 лв.
Наличност: Наличен Код: in 20070
Спининг байк inSPORTline Agneto е подходящ за почитатели на колоезденето, които искат да тренират на закрито. Магнитната спирачна система позволява плавно и безшумно действие на тренажора. Стабилната рамка e с товароносимост до 120 кг. Тъй като височината на седалката и ръкохватките могат да се регу..
739.00 лв.
Наличност: Наличен Код: in 20068
Спининг байк inSPORTline inCondi S800i е перфектен избор за интензивна тренировка. Тежкият маховик (20 кг) е монтиран отзад, което допълва баланса и стабилността на фитнес уреда. Магнитната спирачна система позволява безшумно действие и плавно превключване на нивата на натоварване. Седалката и ръкох..
1 689.00 лв.
Наличност: Наличен Код: in 9360
Спининг байк inSPORTline Airin е проектиран с ремъчна предавка и е подходящ за домашна употреба. Ергономично оформената седалка с вертикално и хоризонтално позициониране осигурява максимален комфорт по време на тренировка. Другите предимства на този спининг байк са маховик с тегло 20 кг, система за ..
1 359.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: in 20069
Спининг байк inSPORTline inCondi S1000i е професионална машина с разнообразни програми и модерен. Докато тренирате, може да слушате любимата си музика и да гледате любимите си видеоклипове (USB порт). Уредът позволява разширение на опциите за упражнения - предварително задайте маршрут по света в Goo..
2 249.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: in 20067
Спининг байк inSPORTline Drakkaris е за потребители, които искат да отслабват, но не посещават фитнес клубове. Задвижването на ремъка с фрикционна спирачна система, гарантира интензивна тренировка. На компютърния дисплей можете да проследите най-важната информация. Не е необходимо да включвате машин..
1 059.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: in 8236
Спининг байк InSPORTline Daxos е фитнес уред подходящ за кардио тренироквка. Спининг байк  inSPORTline Daxos се отличава със стабилна конструкция с тиха ремъчна предавка. Подходящ е за спортни зали и дома. Това е първият модел от серията, предлагаща магнитна спирачна система, което е огромно пр..
1 759.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: IN 11229
Кормило за спининг байк inSPORTline с класически ръкохватки, съвместимо със спининг байк Epsilon, Kapara и Daxos. Кормилото е с неплъзгащи ръкохватки за отличен комфорт. Кормилото се прикрепя към спиниг байк с пристягащи се винтове.Техническо описание:Резервно кормило за спининг байк Epsilon, Kapara..
91.00 лв.
Показани 1 от 10 | 10 (1 Страници)

Спининг байкове за домашна употреба, полупрофесионални и професионални спининг байкове.

Какво представлява спининг байк?

Спининг байкът е един от най-използваните кардио уреди, както за професионални цели, така и в домашни условия. Той е проектиран, така че да симулира с голяма точност карането на истински велосипед. По този начин се осигурява оптимално натоварване на мускулите. В текста по-долу ще обясним ползите при тренировка със този уред и ще разберем защо пазаруването от онлайн платформата Yako.bg е най-доброто решение за вас.

Спининг байк
Спининг байк от yako.bg

Подобряване на сърдечно-съдовата дейност: При тренировките със спининг байк се подобрява работата на сърцето, стимулира се кръвообращението и се усъвършенства дишането. По този начин вие повишавате значително индекса на вашето здраве.

Намаляване на личното тегло: Използвайки този уред изгаряте голямо количество калории и редуцирате мазнините на тялото. Упражненията със спининг байк също така подобряват координацията и тонизират тялото.

Намаляване на личното тегло: Използвайки този уред изгаряте голямо количество калории и редуцирате мазнините на тялото. Упражненията със спининг байк също така подобряват координацията и тонизират тялото.

Откъсване от ежедневния стрес: Менталното здраве е не по-малко важно за всеки човек. При тренировка със спининг байк освобождавате натрупаното напрежение и поне за малко може да се абстрахирате от негативните моменти от ежедневието. Това изключително много помага при подобряване на неврологичното състояние на тялото.

Как да изберем подходящият спининг байк?

Има няколко неща, по които можем да подберем този уред, от който имаме нужда. Това са начин на променяне на натоварването, тегло на маховика, наличие на операционна система, товароносимост и др. Представяме ви малко информация за изброените фактори.

Спининг байк 1
Спининг байк

Регулиране на натоварването – от платформата Yako.bg може да закупите спининг байк с два вида регулиране на усилието при въртене. Механично натоварване – това се осъществява посредством механизъм с метално жило и разграфена ръкохватка. Вторият начин е чрез електро мотор и конзола за управление. И в двата случая уредът си остава все така полезен за здравето и тялото.

Тегло на маховика – то на практика определя съпротивлението при увеличаване на натоварването. Колкото е по-тежък маховика на спининг байка, толкова по-голямо е усилието на трениращия при ускоряване на скоростта на въртене. Устройство с голям маховик може сериозно да затрудни вашите упражнения и обратно – със спининг байк с малък маховик може да не провеждате толкова ефикасни тренировки.

Операционна система – спортни магазини ЯКО предлагат такива уреди с конзоли за управление с дисплей и операционна система. Обикновено те са Android и iOS. Така вие може да използвате различни приложения по време на вашата тренировка със спининг байк – за по-интересно изживяване.

Товароносимост – този фактор показва на какво лично тегло на трениращия, уредът може да издържи без да получи някакви механични повреди. Нашата препоръка е да се вземе под внимание това при вашият избор на спининг байк.Защо да закупите спининг байк от онлайн платформата Yako.bg?

Екипът на спортни магазини Яко има петнадесет годишен опит при работа с фитнес уреди. Освен от Yako.bg, вие може да закупите спининг байк от нашите физически магазини в градовете Русе, София, Пловдив и Варна. Ето още няколко аргумента, заради които може да пазарувате от нас:

Спининг байк от спортни магазини ЯКО – високо качество: Ние сме единствен вносител на спортни уреди и принадлежности на една от най-успешните марки в Европа – INSPORTLINE. Със пазаруването си от нас вие получавате уред от изключително високо качество.

Спининг байк от спортни магазини ЯКО – ексклузивна гаранция: Предлаганите от нас спортни уреди притежават доста обширна гаранция, позволяваща на нашите клиенти да ги използват спокойно, без притеснения за допълнителни разходи при инцидентни повреди.

Спининг байк от спортни магазини ЯКО – съвет от професионалист: При закупуване на спининг байк или друг спортен уред вие може да се консултирате с нашите експерти. Те ще ви упътят в избора ви на някой от нашите артикули.

Спининг байк от спортни магазини ЯКО – широка гама от фитнес уреди: Нашето портфолио е изключително разнообразно. По този начин гарантираме огромно многообразие при избор не само на спининг байк, но и при други уреди. В онлайн платформата „Yako.bg” може да изберете всичко, от което имате нужда за изграждане на вашето тяло и подобряване на здравето.

Спининг байк от спортни магазини ЯКО – не се колебайте да инвестирате в здравето си!

Разгледайте също така предлаганите от нас велоергометри!