Количка

Спининг байк

Спининг байкове за домашна употреба, полупрофесионални и професионални спининг байкове.

Какво представлява спининг байк?

Спининг байкът е един от най-използваните кардио уреди, както за професионални цели, така и в домашни условия. Той е проектиран, така че да симулира с голяма точност карането на истински велосипед. По този начин се осигурява оптимално натоварване на мускулите. В текста по-долу ще обясним ползите при тренировка със този уред и ще разберем защо пазаруването от онлайн платформата Yako.bg е най-доброто решение за вас.

Спининг байк
Спининг байк от yako.bg

Подобряване на сърдечно-съдовата дейност: При тренировките със спининг байк се подобрява работата на сърцето, стимулира се кръвообращението и се усъвършенства дишането. По този начин вие повишавате значително индекса на вашето здраве.

Намаляване на личното тегло: Използвайки този уред изгаряте голямо количество калории и редуцирате мазнините на тялото. Упражненията със спининг байк също така подобряват координацията и тонизират тялото.

Намаляване на личното тегло: Използвайки този уред изгаряте голямо количество калории и редуцирате мазнините на тялото. Упражненията със спининг байк също така подобряват координацията и тонизират тялото.

Откъсване от ежедневния стрес: Менталното здраве е не по-малко важно за всеки човек. При тренировка със спининг байк освобождавате натрупаното напрежение и поне за малко може да се абстрахирате от негативните моменти от ежедневието. Това изключително много помага при подобряване на неврологичното състояние на тялото.

Как да изберем подходящият спининг байк?

Има няколко неща, по които можем да подберем този уред, от който имаме нужда. Това са начин на променяне на натоварването, тегло на маховика, наличие на операционна система, товароносимост и др. Представяме ви малко информация за изброените фактори.

Спининг байк 1
Спининг байк

Регулиране на натоварването – от платформата Yako.bg може да закупите спининг байк с два вида регулиране на усилието при въртене. Механично натоварване – това се осъществява посредством механизъм с метално жило и разграфена ръкохватка. Вторият начин е чрез електро мотор и конзола за управление. И в двата случая уредът си остава все така полезен за здравето и тялото.

Тегло на маховика – то на практика определя съпротивлението при увеличаване на натоварването. Колкото е по-тежък маховика на спининг байка, толкова по-голямо е усилието на трениращия при ускоряване на скоростта на въртене. Устройство с голям маховик може сериозно да затрудни вашите упражнения и обратно – със спининг байк с малък маховик може да не провеждате толкова ефикасни тренировки.

Операционна система – спортни магазини ЯКО предлагат такива уреди с конзоли за управление с дисплей и операционна система. Обикновено те са Android и iOS. Така вие може да използвате различни приложения по време на вашата тренировка със спининг байк – за по-интересно изживяване.

Товароносимост – този фактор показва на какво лично тегло на трениращия, уредът може да издържи без да получи някакви механични повреди. Нашата препоръка е да се вземе под внимание това при вашият избор на спининг байк.Защо да закупите спининг байк от онлайн платформата Yako.bg?

Екипът на спортни магазини Яко има петнадесет годишен опит при работа с фитнес уреди. Освен от Yako.bg, вие може да закупите спининг байк от нашите физически магазини в градовете Русе, София, Пловдив и Варна. Ето още няколко аргумента, заради които може да пазарувате от нас:

Спининг байк от спортни магазини ЯКО – високо качество: Ние сме единствен вносител на спортни уреди и принадлежности на една от най-успешните марки в Европа – INSPORTLINE. Със пазаруването си от нас вие получавате уред от изключително високо качество.

Спининг байк от спортни магазини ЯКО – ексклузивна гаранция: Предлаганите от нас спортни уреди притежават доста обширна гаранция, позволяваща на нашите клиенти да ги използват спокойно, без притеснения за допълнителни разходи при инцидентни повреди.

Спининг байк от спортни магазини ЯКО – съвет от професионалист: При закупуване на спининг байк или друг спортен уред вие може да се консултирате с нашите експерти. Те ще ви упътят в избора ви на някой от нашите артикули.

Спининг байк от спортни магазини ЯКО – широка гама от фитнес уреди: Нашето портфолио е изключително разнообразно. По този начин гарантираме огромно многообразие при избор не само на спининг байк, но и при други уреди. В онлайн платформата „Yako.bg” може да изберете всичко, от което имате нужда за изграждане на вашето тяло и подобряване на здравето.

Спининг байк от спортни магазини ЯКО – не се колебайте да инвестирате в здравето си!

Производител: inSPORTline Код: in 19886
Спин байк inSPORTline Alfan предлага стабилна конструкция, регулируема рамка, всички важни тренировъчни функции и ръчно регулиране на натоварването.Информацията за всички ваши данни за тренировка ще прочетете на лесен за четене дисплей, докато сензорите в ръкохватките ви позволяват да проследите сър..
349.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 936
Спининг байк inSPORTline Airin е проектиран с ремъчна предавка и е подходящ за домашна употреба. Ергономично оформената седалка с вертикално и хоризонтално позициониране осигурява максимален комфорт по време на тренировка. Другите предимства на този спининг байк са маховик с тегло 20 кг, систем..
1 309.00 лв.
Спининг байк inSPORTline Signa
Доставка 14 дни
Производител: inSPORTline Код: IN 1823
Спининг байк inSPORTline Signa, иновативен дизайн, аеродинамична форма, устойчива и стабилна конструкция, безшумно действие на уреда. Основните предимства на този спининг байк са напълно регулируемо ергономично оформено седло с мека подложка, прецизно калибрирано 18-килограмово натоварващо колело, с..
1 029.00 лв.
Спининг байк inSPORTline Omegus
Доставка 14 дни
Производител: inSPORTline Код: in 152-4
Спининг байк inSPORTline Omegus е професионален велотренажор, перфектен е за интензивни тренировки във фитнес центрове и в домашни условия. Велотренажорът е с качествена спирачна система с непрекъснато регулиране и гарантира безшумно действие. Стоманената рамка на мотора е масивна и стабилна.&n..
2 049.00 лв.
Спининг байк inSPORTline Kapara
Доставка 14 дни
Производител: inSPORTline Код: IN 185
Спининг байк inSPORTline Kapara е предназначен за интензивни тренировки и високи натоварвания в домашни и професионални условия. Тегло от: 18 кг на маховика, го прави много желан фитнес уред. Верижното задвижване и липсата на празен ход са допълнителни негови преимущества.Основни характери..
1 319.00 лв.
Спининг байк inSPORTline inCondi S800i
Доставка 14 дни
Производител: inSPORTline Код: IN 20068
Спининг байк inSPORTline inCondi S800i е перфектен избор за интензивна тренировка. Тежкият маховик (20 кг) е монтиран отзад, което допълва баланса и стабилността на фитнес уреда. Магнитната спирачна система позволява безшумно действие и плавно превключване на нивата на натоварване. Седалката и ръкох..
1 619.00 лв.
Спининг байк inSPORTline inCondi S1000i
Доставка 14 дни
Производител: inSPORTline Код: IN 20069
Спининг байк inSPORTline inCondi S1000i е професионална машина с разнообразни програми имодерен. Докато тренирате, може да слушате любимата си музика и да гледате любимите си видеоклипове (USB порт).  Уредът позволява разширение на опциите за упражнения - предварително задайте маршрут по света ..
2 159.00 лв.
Спининг байк inSPORTline Epsilon
Доставка 14 дни
Производител: inSPORTline Код: IN 174-2
Спининг байк inSPORTline Epsilon е професионална машина, която всички начинаещи и напреднали спортисти ще харесат. Редовните тренировки със спининг байк са чудесен начин да поддържате или да влезете във форма. Конструкцията на Epsilon е здрава, добре изградена и в комбинация със системата ..
1 529.00 лв.
Спининг байк inSPORTline Drakkaris
Доставка 14 дни
Производител: inSPORTline Код: IN 20067
Спининг байк inSPORTline Drakkaris е за потребители, които искат да отслабват, но не посещават фитнес клубове. Задвижването на ремъка с фрикционна спирачна система, гарантира интензивна тренировка. На компютърния дисплей можете да проследите най-важната информация. Не е необходимо да включвате машин..
909.00 лв.
Спининг байк inSPORTline Daxos
Доставка 14 дни
Производител: inSPORTline Код: IN 8236
Спининг байк InSPORTline Daxos е фитнес уред подходящ за кардио тренироквка. Спининг байк  inSPORTline Daxos се отличава със стабилна конструкция с тиха ремъчна предавка. Подходящ е за спортни зали и дома. Това е първият модел от серията, предлагаща магнитна спирачна система, което е огромно пр..
1 759.00 лв.