Количка

Спининг байк

Спининг байкове за домашна употреба, полупрофесионални и професионални спининг байкове

Производител: inSPORTline Код: in 16388
Велотренажор inSPORTline Cabaleira е модерен велосипеден тренажор, подходящ за домашни условия. Всичко, което трябва да направите, е да прикрепите велосипеда си към него. Висококачествената метална конструкция е сгъваема, което означава, че този тренажор не заема много място, когато не се използва. ..
199.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: in 16389
Вело тренажор inSPORTline Gibello е модерен велосипеден тренажор, подходящ за ползване в домашни условия. Всичко, което трябва да направите, е да прикрепите велосипеда си към него. Висококачествената метална конструкция е сгъваема, което означава, че този тренажор не заема много място, когато не се ..
229.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: in 19886
Спин байк inSPORTline Alfan предлага стабилна конструкция, регулируема рамка, всички важни тренировъчни функции и ръчно регулиране на натоварването.Информацията за всички ваши данни за тренировка ще прочетете на лесен за четене дисплей, докато сензорите в ръкохватките ви позволяват да проследите сър..
349.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 174-2
Спининг байк inSPORTline Epsilon е професионална машина, която всички начинаещи и напреднали спортисти ще харесат. Редовните тренировки със спининг байк са чудесен начин да поддържате или да влезете във форма. Конструкцията на Epsilon е здрава, добре изградена и в комбинация със системата ..
1 529.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: in 4422
Спининг байк inSPORTline Jota е подходящ за интензивно трениране у дома или за слабо натоварени фитнес зали. Спининг байка е с високо качествена  хромирана стоманена рамка и е устойчив на надраскване. Фрикционна спирачна системата дава възможност за гладко движение и съпротивление.  Спинин..
609.00 лв.
Кормило за спининг байк inSPORTline Кормило за спининг байк inSPORTline
Доставка 14 дни
Производител: inSPORTline Код: IN 11229
Кормило за спининг байк inSPORTline с класически ръкохватки, съвместимо със спининг байк Epsilon, Kapara и Daxos. Кормилото е с неплъзгащи ръкохватки за отличен комфорт. Кормилото се прикрепя към спиниг байк с пристягащи се винтове.Техническо описание:Резервно кормило за спининг байк Epsilon, Kapara..
91.00 лв.
Спининг байк inSPORTline Airin Спининг байк inSPORTline Airin
Доставка 14 дни
Производител: inSPORTline Код: IN 936
Спининг байк inSPORTline Airin е проектиран с ремъчна предавка и е подходящ за домашна употреба. Ергономично оформената седалка с вертикално и хоризонтално позициониране осигурява максимален комфорт по време на тренировка. Другите предимства на този спининг байк са маховик с тегло 20 кг, систем..
1 309.00 лв.
Спининг байк inSPORTline Baraton Спининг байк inSPORTline Baraton
Доставка 14 дни
Производител: inSPORTline Код: IN 9361
Спининг байк InSPORTline Baraton е с верижно задвижване и безшумно действие. Седалката на колелото се регулира както хоризонтално, така и вертикално. Регулиране на ръкохватките - вертикално. Маховик - 15 кг. Други отлични характеристики на този спининг байк са стоманената конструкция, покрита със сп..
719.00 лв.
Спининг байк inSPORTline Daxos Спининг байк inSPORTline Daxos
Доставка 14 дни
Производител: inSPORTline Код: IN 8236
Спининг байк InSPORTline Daxos е фитнес уред подходящ за кардио тренироквка. Спининг байк  inSPORTline Daxos се отличава със стабилна конструкция с тиха ремъчна предавка. Подходящ е за спортни зали и дома. Това е първият модел от серията, предлагаща магнитна спирачна система, което е огромно пр..
1 759.00 лв.
Спининг байк inSPORTline Drakkaris Спининг байк inSPORTline Drakkaris
Доставка 14 дни
Производител: inSPORTline Код: IN 20067
Спининг байк inSPORTline Drakkaris е за потребители, които искат да отслабват, но не посещават фитнес клубове. Задвижването на ремъка с фрикционна спирачна система, гарантира интензивна тренировка. На компютърния дисплей можете да проследите най-важната информация. Не е необходимо да включвате машин..
909.00 лв.
Спининг байк inSPORTline inCondi S1000i Спининг байк inSPORTline inCondi S1000i
Доставка 14 дни
Производител: inSPORTline Код: IN 20069
Спининг байк inSPORTline inCondi S1000i е професионална машина с разнообразни програми имодерен. Докато тренирате, може да слушате любимата си музика и да гледате любимите си видеоклипове (USB порт).  Уредът позволява разширение на опциите за упражнения - предварително задайте маршрут по света ..
2 159.00 лв.
Спининг байк inSPORTline inCondi S800i Спининг байк inSPORTline inCondi S800i
Доставка 14 дни
Производител: inSPORTline Код: IN 20068
Спининг байк inSPORTline inCondi S800i е перфектен избор за интензивна тренировка. Тежкият маховик (20 кг) е монтиран отзад, което допълва баланса и стабилността на фитнес уреда. Магнитната спирачна система позволява безшумно действие и плавно превключване на нивата на натоварване. Седалката и ръкох..
1 619.00 лв.
Спининг байк inSPORTline Kapara Спининг байк inSPORTline Kapara
Доставка 14 дни
Производител: inSPORTline Код: IN 185
Спининг байк inSPORTline Kapara е предназначен за интензивни тренировки и високи натоварвания в домашни и професионални условия. Тегло от: 18 кг на маховика, го прави много желан фитнес уред. Верижното задвижване и липсата на празен ход са допълнителни негови преимущества.Основни характери..
1 319.00 лв.
Спининг байк inSPORTline Omegus Спининг байк inSPORTline Omegus
Доставка 14 дни
Производител: inSPORTline Код: in 152-4
Спининг байк inSPORTline Omegus е професионален велотренажор, перфектен е за интензивни тренировки във фитнес центрове и в домашни условия. Велотренажорът е с качествена спирачна система с непрекъснато регулиране и гарантира безшумно действие. Стоманената рамка на мотора е масивна и стабилна.&n..
2 049.00 лв.
Спининг байк inSPORTline Signa Спининг байк inSPORTline Signa
Доставка 14 дни
Производител: inSPORTline Код: IN 1823
Спининг байк inSPORTline Signa, иновативен дизайн, аеродинамична форма, устойчива и стабилна конструкция, безшумно действие на уреда. Основните предимства на този спининг байк са напълно регулируемо ергономично оформено седло с мека подложка, прецизно калибрирано 18-килограмово натоварващо колело, с..
1 029.00 лв.
Показани 1 от 15 | 15 (1 Страници)
За да подобрим функционалността на нашия сайт, използваме "бисквитки". Научете повече тук