Количка

Спининг байк

Наличност: наличен Код: IN 20070
Спининг байк inSPORTline Agneto е подходящ за почитатели на колоезденето, които искат да тренират на закрито. Магнитната спирачна система позволява плавно и безшумно действие на тренажора. Стабилната рамка e с товароносимост до 120 кг. Тъй като височината на седалката и ръкохватките могат да се регу..
679.00 лв.
Наличност: наличен Код: IN 9360
Спининг байк inSPORTline Airin е проектиран с ремъчна предавка и е подходящ за домашна употреба. Ергономично оформената седалка с вертикално и хоризонтално позициониране осигурява максимален комфорт по време на тренировка. Другите предимства на този спининг байк са маховик с тегло 20 кг, систем..
1 359.00 лв.
Наличност: наличен Код: in 19886
Спин байк inSPORTline Alfan предлага стабилна конструкция, регулируема рамка, всички важни тренировъчни функции и ръчно регулиране на натоварването.Информацията за всички ваши данни за тренировка ще прочетете на лесен за четене дисплей, докато сензорите в ръкохватките ви позволяват да проследите сър..
513.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: IN 1823
Спининг байк inSPORTline Signa, иновативен дизайн, аеродинамична форма, устойчива и стабилна конструкция, безшумно действие на уреда. Основните предимства на този спининг байк са напълно регулируемо ергономично оформено седло с мека подложка, прецизно калибрирано 18-килограмово натоварващо колело, с..
1 029.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: in 152-4
Спининг байк inSPORTline Omegus е професионален велотренажор, перфектен е за интензивни тренировки във фитнес центрове и в домашни условия. Велотренажорът е с качествена спирачна система с непрекъснато регулиране и гарантира безшумно действие. Стоманената рамка на мотора е масивна и стабилна.&n..
2 049.00 лв.