Количка

Степери

Степер - при нас ще намерите богата гама степери, които се отличават с качествена изработка и страхотен дизайн. Степерът е уред, който симулира качване по стълби, като това води до натоварване на краката и седалищните мускули, което от своя страна води до изгаряне на излишните калории и цялостно тонизиране. Идеален е за трениране в дома, не заема много място и може да се ползва по всяко време, дори и докато гледате телевизия. Препоръчва се за хора, които нямат време за активно спортуване.

Производител: inSPORTline Код: IN 9099
Мини степера InSPORTline Cylina е сред основните уреди за тренировки вкъщи. Спомага за укрепване на вътрешната и външната част на бедрата. Със степера се симулира качване по стълби без да има толкова голямо натоварване върху ставите. Технологията с хидравлични амортисьори осигурява максимално комфор..
119.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 20104
Степер inSPORTline Active, елегантен дизайн, ефективна тренировка. Като цяло мини степерите са уреди с компактни размери и спестяват място. Степерът спомага за укрепване на бедра и! ханш. Експандерите, които се прикрепят към степера, ви позволяват да упражнявате горната част на тялото. Въпреки че ст..
205.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 3883
Степер inSPORTline EasyStep е нов модел фитнес уред, комбиниращ ротационен диск, степер, ръкохватки и комплект винилови гирички. Степер inSPORTline EasyStep може да се използва като универсална станция за укрепване на бедрата, седалището, пръсците и ръцете. Степер inSPORTline EasyStep е изработен от..
246.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 9100
Мини степер inSPORTline Mini twist stepper Jungy е сред основните уреди за тренировки вкъщи. Спомага за укрепване на вътрешната и външната част на бедрата, както и за страничните (косите) коремни мускули. Със степера се симулира качване по стълби без да има толкова голямо натоварване върху став..
123.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 1794
Туист степер inSPORTline Big е оборудван с ново странично стъпало за ефективно натоварване на вашите седалищни мускули, ханш, бедра и коремни мускули. Когато се упражнявате с гумените съоръжения, вие тренирате и стягате горната част на вашето тяло. Плъзгащите се педали ви позволяват да променяте ефе..
215.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 19990
Туист степер inSPORTline Legro, лесен за употреба и с безшумно действие. Туист степера е предназначен за укрепване на бедра и ханш. Регулиращите се по дължина експандери, които са прикрепени към степера с два малки карабинера, ви позволяват да упражнявате цялото тяло. Педалите се настройват по дължи..
139.00 лв.
Комбиниран уред - въртящ стол със степер
Доставка 14 дни
Производител: YAKO Код: OF31
Въртящ стол със степер e комбиниран външен фитнес уред за тренировка на мускулите на кръста и краката. Тренирате чрез седене на стола и завъртането му на място. Комбинираният външен фитнес уред е предназначен за използване от двама едновременно.Техническо описание:Размери - 1450 x 850 мм.Зона за без..
1 500.00 лв.
Степер inSPORTline Avalor ST Степер inSPORTline Avalor ST
Доставка 14 дни
Производител: inSPORTline Код: in 16186
Степер inSPORTline Avalor ST е професионална машина, перфектна за укрепване на бедрата и задните мускули. Здравата му конструкция, ограничението на теглото до 120 кг и магнитната спирачна система осигуряват дълъг  експлоатационен живот, докато височината от 26 + см осигурява ефективна тренировк..
3 209.00 лв.
Степер inSPORTline Bailar Степер inSPORTline Bailar
Доставка 14 дни
Производител: inSPORTline Код: IN 9101
Степер inSPORTline Bailar е сред основните уреди за тренировки вкъщи. Спомага за укрепване на вътрешната и външната част на бедрата. Степерът симулира качване по стълби без да има толкова голямо натоварване върху ставите. Технологията с хидравлични амортисьори осигурява максимално комфортна тре..
365.00 лв.
Степер inSPORTline Holister Степер inSPORTline Holister
Доставка 14 дни
Производител: inSPORTline Код: IN 20143
Степер inSPORTline Holister е професионален уред, перфекен за укрепване на мускулите на бедрата и ханша. Здравата му конструкция, товароносимостта от 130 кг и магнитната спирачна система гарантират дълъг експлоатационен живот. Височината на педалите е 25 см, което осигурява ефективна тренировка. Гол..
3 269.00 лв.
Степер inSPORTline Profi Imperial Степер inSPORTline Profi Imperial
Доставка 14 дни
Производител: inSPORTline Код: IN 3881
Степер inSPORTline PROFI Imperial е модерен степер за търговска употреба с маховик отпред и функция за ергометър. Рамката осигурява висока стабилност и ефективна тренировка. Малкото разстояние между педалите, симулира естественото движение при въртене на педалите. Новият дизайн с маховик отпред пром..
1 979.00 лв.
Степер inSPORTline Rote Степер inSPORTline Rote
Нов Доставка 14 дни
Производител: inSPORTline Код: IN 20162
Степер inSPORTline Rote е здрав степер с хидравлични амортисьори и висок лимит на тегло за интензивна тренировка за крака и седалището. Той предлага 12 нива на съпротивление, за да укрепите мускулите си, да изгаряте калории и да подобрите фигурата си. Има стойка на таблет точно над дисплея..
969.90 лв.
Степер inSPORTline Skeleton Stepper Степер inSPORTline Skeleton Stepper
Доставка 14 дни
Производител: inSPORTline Код: IN 3882
Степер inSPORTline Skeleton Stepper е степер със стабилна конструкция и хидравличен цилиндър с 12 нива на натоварване. Туист движение за оформяне на ханша, бедрата и дупето чрез интензивно натоварване. Стабилна конструкция с вградени пулс сензориТуист движение за оформяне на ханша и бе..
669.00 лв.
Степер с велоергометър за фитнес на открито
Доставка 14 дни
Производител: YAKO Код: OF29
Степер с велоергометър за фитнес на открито е комбиниран уред за кардио тренировка и тренировка за мускулите на краката на открито.Техническо описание:Степер с велоергометър - комбиниран уред за кардио тренировка и тренировка мускулите на кракатаРазмери на уреда - 1200 x 400 мм.Зона на безопасност -..
1 425.00 лв.
Показани 1 от 14 | 14 (1 Страници)
За да подобрим функционалността на нашия сайт, използваме "бисквитки". Научете повече тук