Количка

Уреди за трениране на открито

Винаги е било по-добре да тренираш на открито и да дишаш чист въздух. За това се проектират и изграждат множество спортни площадки и фитнеси на открито. Това породи и нуждата да предложим серии от фитнес уреди отговарящи на изискванията за използване на открито. Подтикнати от нуждата за близост с природата успяхме да подберем спортни съоръжения с ергономичен и приятен дизайн, отговарящи на всички Евро сертификати. 

Наличност: Наличен Код: in 9529
Тренировъчна платформа inSPORTline CF050 76 см е подходяща за широк набор от тренировъчни упражнения. Една или повече платформи се използват основно за развиване на експлозивна сила, фокусирайки се върху цялото тяло или част от него. Платформата за скокове inSPORTline CF050 е подходяща за професиона..
268.00 лв.
Наличност: Наличен Код: in 7267-2pcs
Комплект платформи за подскоци inSPORTline CF050-type-2 са подходящи за използване в широк спектър от упражнения, насочени главно върху развитието на експлозивна сила. Комплекта платформи е предпочитан от треньори, които с тяхна помощ ще бъдат в състояние да ангажират и подготвят всички трениращи. К..
329.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: YOF59
Хоризонтален велоергометър с лежанка за коремни преси e ергономично проектирана машина. Той е проектиран, за да ви помогне да стегнете тялото си, да укрепите гърба си и да подобрите физическата си сила. Двойната му функционалност ви позволява да укрепвате долната част на тялото си чрез въртеливото д..
1 688.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: OF3-1
Фит тренажор за фитнес на открито, подходящ за тренировка на долната част на тялото. Фитнес уред за кардио тренировка, който натоварва коремните мускули, ханша и краката, подобрява тонуса и работата на сърцето. Фит тренажорът е с ограничители които не позволяват ход повече от 55 градуса както ..
1 238.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: OF16
Успоредка за фитнес на открито - за трениране ръцете, гърдите и коремната област чрез многообразие от упражнения със собствено тегло. Няма ограничение в теглото на трениращия. Класическият дизайн на успоредката я прави предпочитан стрийт фитнес уред от много училища, хотели, а също така и за завър..
510.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: OF25
Уред за корем и кръст за фитнес на открито e двоен уред - за коремни преси и разтягане на кръста. Движението са извършва посредством сгъване и разгъване на тялото на трениращия. Техническо описание:Приложение - за трениране мускулите на корема и кръстаМатериал - стоманаЦвят - прахово боядисване в цв..
540.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: OF41
Троен комбиниран фитнес уред на открито, подходящ за комплексна тренировка на почти всички мускулни групи, позволява едновременно трениране на трима души. Състои се от: висилка лакетна опора, подходяща за упражняване мускулите на корема, гърдите и трицепсите; разгъвач за крака, трениращ квадрицепс..
2 160.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: in 9528
Тренировъчна платформа inSPORTline CF050 60 см е подходяща за широк набор от тренировъчни упражнения. Една или повече платформи се използват основно за развиване на експлозивна сила, фокусирайки се върху цялото тяло или част от него. Платформата за скокове inSPORTline CF050 е подходяща за професиона..
242.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: IN 9527
Тренировъчна платформа inSPORTline CF050 45 см е подходяща за широк набор от тренировъчни упражнения. Една или повече платформи се използват основно за развиване на експлозивна сила, фокусирайки се върху цялото тяло или част от него. Платформата за скокове inSPORTline CF050 е подходяща за професиона..
209.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: in 9526
Тренировъчна платформа inSPORTline CF050 30 см е подходяща за широк набор от тренировъчни упражнения. Една или повече платформи се използват основно за развиване на експлозивна сила, фокусирайки се върху цялото тяло или част от него. Платформата за скокове inSPORTline CF050 е подходяща за професиона..
177.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: OF1
Тренажор за ски ходене за фитнес на открито е уред, подходящ за кардио тренировки. Натоварва равномерно мускулите на ръцете и краката. Възможност за трениране на двама души едновременно.Техническо описание:Приложение - кардио уред за ръце и кракаМатериал - стомана с устойчиво на корозия покритиеЦвят..
1 425.00 лв.
Наличност: По заявка Код: SF-ST-I-004
Мултифункционална тренировъчна станция SFS 004 TITAN  предлагаща изключително разнообразие от упражнения, при които може да натоварите всички мускулни групи. Здрава и стабилна конструкция, устойчива на големи натоварвания, включваща лостове за набирания, успоредка, хендстенд, стойки за лиц..
13 460.00 лв.
Наличност: По заявка Код: SF-SA-I-003
Мултифункционална тренировъчна станция SFS 002 TITAN  предлагаща изключително разнообразие от упражнения, при които може да натоварите всички мускулни групи. Здрава и стабилна конструкция, устойчива на големи натоварвания, включваща лостове за набирания, успоредка, хендстенд, стойки за лиц..
10 500.00 лв.
Наличност: По заявка Код: SF-ST-I-002
Мултифункционална тренировъчна станция SFS 002 TITAN  предлагаща изключително разнообразие от упражнения, при които може да натоварите всички мускулни групи. Здрава и стабилна конструкция, устойчива на големи натоварвания, включваща лостове за набирания, успоредка, хендстенд, стойки за лицеви у..
10 700.00 лв.
Наличност: По заявка Код: SF-ST-I-001
Мултифункционална тренировъчна станция SFS 001 TITAN  предлагаща изключително разнообразие от упражнения, при които може да натоварите всички мускулни групи. Здрава и стабилна конструкция, устойчива на големи натоварвания.  С възможност за трениране на няколко човека едновременно..
4 650.00 лв.
Наличност: По заявка Код: SF-ST-I-008
Мултифункционална тренировъчна станция SFB 008 TITAN  предлагаща изключително разнообразие от упражнения, при които може да натоварите всички мускулни групи. Здрава и стабилна конструкция, устойчива на големи натоварвания, включваща лостове за набирания, успоредка, хендстенд, стойки за лиц..
17 200.00 лв.
Наличност: По заявка Код: SF-ST-I-007
Мултифункционална тренировъчна станция SFB 007 TITAN  предлагаща изключително разнообразие от упражнения, при които може да натоварите всички мускулни групи. Здрава и стабилна конструкция, устойчива на големи натоварвания, включваща лостове за набирания, успоредка, хендстенд, стойки за лиц..
16 560.00 лв.
Наличност: По заявка Код: SF-ST-I-006
Мултифункционална тренировъчна станция SFB 006 TITAN  предлагаща изключително разнообразие от упражнения, при които може да натоварите всички мускулни групи. Здрава и стабилна конструкция, устойчива на големи натоварвания, включваща лостове за набирания, маймунарник, шведска стена и други...
9 520.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: OF29
Степер с велоергометър за фитнес на открито е комбиниран уред за кардио тренировка и тренировка за мускулите на краката на открито.Техническо описание:Приложение - за кардио тренировки и тренировка мускулите на кракатаМатериал - стомана с устойчиво на корозия покритиеЦвят - прахово боядисване в цвят..
1 386.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: OF5
Преса за крака за фитнес на открито, подходяща за трениране на бедрените мускули и прасците. Фитнес уредът дава възможност за трениране от двама души едновременно. Максимално тегло на всеки от трениращите - 99 кг.Техническо описание:Приложение - фитнес уред за трениране на долните крайнициМатериал -..
1 386.00 лв.
Показани 1 от 20 | 38 (2 Страници)