Количка

Автоматично блокиращ десандьор PETZL ID S

Автоматично блокиращ десандьор PETZL ID S
 • Наличност: наличен
 • Код: D020AA
 • Тегло: 0.60кг
 • Гаранция: Физическо лице по ЗЗП: 6 месеца
Видяно: 198
434.00 лв.
Купи с УНИ Кредит 12 x 40.83 лв.

Възможни варианти

Потребителски кредит с 0% лихва

Промоцията важи за покупки на изплащане на равни вноски, чрез откриване или използване на кредитна карта, за избрани продукти на стойност над 360 лв. при 6-месечна (само при БНП ПАРИБА) схема на изплащане.

Вноските се запазват само при изплащане навреме. За всички други трансакции с карта важат ГЛП, такси, ГПР, съгласно Договора за револвиращ кредит.

 • 0% фиксирана лихва
 • 0% ГПР
 • 0 лв. такса
 • 6-месечна схема на изплащане
 • Максимален размер на кредита до 10 000 лв.
 • Важи и за онлайн покупки
 • При покупка на продукт с 0% лихва не могат да се ползват допълнителни отстъпки

Повече информацияза БНП Париба Лични Финанси:
http://www.bnpparibas-pf.bg/za-bnp-pariba-lichni-finansi.html
За връзка с компaнията: телефон 0700 11 811

Автоматично блокиращият десандьор I’D S е предназначен основно за височинна работа и работа с труден достъп.

Снабден е с ергономична ръкохватка, чрез която спускането лесно се контролира. Интегрираната функция анти паника и палецът, блокиращ въжето при грешно поставяне, намаляват опасността от инциденти в случаи на неправилно използване. Система AUTO-LOCK позволява лесно позициониране към работното място, без да се налага ръкохватката да се заключва чрез действие с ръка. Когато въжето е блокирано в десандьора, то може да се изтегля, без да се налага да се пипа ръкохватката. Подвижната страна е с ключалка, която позволява въжето да се поставя, без уреда да се откача от сбруята. I'D S е съвместим с въжета с диаметър от 10 до 11,5 мм и позволява работа с товари до 250 кг.
Характеристика:

 • Предназначен за работа на височина и работа с труден достъп
 • С уреда се работи лесно:

  - върху подвижната страна има ключалка, която дава възможност въжето да се поставя, без уреда да се откача от сбруята

  - въжето се поставя лесно - върху уреда има маркировка, указваща посоката на поставяне

  - блокиращ палец в случай на грешка намалява риска от злополука поради неправилно включване на въжето

  - освобождаването на въжето и контролирането спускането се извършат с помощта на удобна ергономична ръкохватка
 • Възможни са два варианта на поставяне на свободния край на въжето при спускане: въжето да минава през страната на уреда или да минава през V-образния улей


- интегрираната функция анти паника спира спускането, ако ползвателят дръпне много силно ръкохватката

- уредът позволява лесно придвижване по хоризонтални и наклонени терени

- система AUTO-LOCK позволява лесно позициониране към работното място, без да трябва да се извършат някакви действия с ръкохватката, за да се заключи - щом работещият пусне ръкохватката, въжето автоматично се блокира в уреда; ръкохватката се връща автоматично в заключено положение, което намалява риска тя да се закачи някъде

- когато въжето се извади от уреда, ръкохватката автоматично се връща в начално положение, което намалява риска от неволно закачане, когато уредът се носи закачен за сбруята

 • Многофункционална употреба:

  - когато въжето е застопорено в уреда, човек може веднага да започне да го изтегля, без да се налага да задейства ръкохватката, това позволява полиспастната система да може да се обръща или лесно да се извършва късо изкачване по въже.

  - подвижната челюст може да бъде манипулирана, за да се подаде лесно въже или да се осигурява партньор, който се придвижва с техника на водещо катерене ( долна осигуровка)

  - подвижната страна може да се фиксира чрез болт, за да може уредът I’D S да се използва в комплект за евакуация

  - възможност за добавяне на допълнително триене при отворен или затворен уред за по-добър контрол на спускането в зависимост от тежестта и диаметъра на въжето
 • Зоната на триене на въжето е подсилена с пластина от неръждаема стомана, за да се подобри устойчивостта на износване
 • Спускане с тежък товар до 250 кг
 • Съвместимост с въжета: диаметър от 10 до 11,5 мм.
 • Предлага се в два цвята: жълт (реф. D020AA00) и черен, на цена от 362 лв (реф. D020AA01)


Техническа спецификация

 • Гаранционен срок: 3 години
 • Максимално работно натоварване: 250 кг (допълнителна информация ще намерите в инструкцията за употреба и техническите съвети на страницата www.petzl.com)
 • Сертификация: EN 341 тип 2 клас A, CE EN 12841 тип C, CE EN 15151-1, NFPA 1983 Technical Use, EAC - EN 341 тип 2 клас A при употреба с въже PARALLEL 10,5 мм или AXIS 11мм, - EN 12841 тип C при употреба с въже EN 1891 A от 10 до 11,5 мм, - EN 15151-1 при употреба с въже от 9 до 11,5 мм, ANSI Z359.4 при употреба с въже от 10 до 11,5 мм,- NFPA 1983 Technical Use при употреба с въже от 10 до 11,5 мм.
 • Референция: D020AA00
 • Стандарт: EN 341 тип 2 клас A, CE EN 12841 тип C, CE EN 15151-1, NFPA 1983
 • Тегло: 600 гр
Характеристики
Материал Алуминий; Стомана
Подходящ за Мъже; Жени
Продукт Десандьор
Спорт Алпинизъм
Тегло 0.600
Цвят Черен; Жълт
Наличност по магазини
Склад ЯКО Русе
магазин ЯКО Русе - В наличност
магазин ЯКО София
магазин ЯКО Пловдив
магазин ЯКО Варна

Напишете отзив

Бележка:* Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа!
Лош Добър
Водещ самохват PETZL Ascension, е предназначен за изкачване по въже. Отлятата ергономична ръкохватка, предоставя удобно и стабилно хващане с една или..
108.00 лв.
• Макара FIXE е олекотена и компактна, поставя се бързо на въжето • Предлага отличен баланс между тегло и здравина • Позволява да бъдат съставен..
41.00 лв.
Седалка за катерене BEAL Aero-Team IV е предназначена за въжени градини, учебна работа с групи възрастни и деца и туризъм по трудни терени. Покрива вс..
71.00 лв.
Въже BEAL Antipodes 11.5 мм е въже за катерене с перфектни технически показания. Въже BEAL Antipodes 11.5 мм e еталон за въже за височинна р..
4.30 лв.
Карабинер Fixe Adur е изработен от висококачествена стомана с ръчно завиваща се муфа на винт. Използва се за закачане на макара и други устройства.Тех..
10.00 лв.
• Този  десандьор е олекотен, компактен и не усуква въжето по време на спускането • Изключително лесен за употреба - степентта на спускане се ..
117.00 лв.
Автоматично блокиращ десандьор-осигурител PETZL Grigri  2 е блокиращо средство за осигуряване. Неговата конструкция позволява лесна и удобна рабо..
156.00 лв.
Блокиращия десандьор RIG на Petzl е компактен автоматично блокиращ десандьор, предназначен за специалисти, работещи с въжен достъп. Спускането лесно с..
288.00 лв.
Десандьор PETZL Antibrulure, е осмица с палец против изгаряне.Техническо описание:Поцинкованата версия на HUIT с палец против изгаряне, за да може да ..
35.00 лв.
Автоматично блокиращ десандьор PETZL I'D L, с функция анти-паника, подходящ за спасителни акции.Характеристика:Предназначен за спасителни акции: липсв..
411.00 лв.
Популярни от категорията
Десандьор с протриващи ролки PETZL Rack Автоматично блокиращ десандьор-осигурител PETZL... Десандьор PETZL Stop Автоматично блокиращ десандьор PETZL Rig Автоматично блокиращ десандьор PETZL ID S
Десандьор с протриващи ролки PETZL Rack Автоматично блокиращ десандьор-осигурител PETZL Grigri 2 Десандьор PETZL Stop Автоматично блокиращ десандьор PETZL Rig Автоматично блокиращ десандьор PETZL ID S
PZ 6976 D14 PZ 3045 D021AA00 D020AA
Цена 156.00 лв. 156.00 лв. 245.00 лв. 288.00 лв. 434.00 лв.
Рейтинг
Подходящ за Мъже; Жени Мъже; Жени Мъже; Жени Мъже; Жени Мъже; Жени
Продукт Десандьор Десандьор Десандьор Десандьор Десандьор
Спорт Алпинизъм Алпинизъм Алпинизъм Алпинизъм; Височинна работа Алпинизъм
Тегло 0.470 0.185 0.350 0.380 0.600
Цвят Едноцветен Едноцветен Син Черен; Жълт Черен; Жълт