Количка

Статии

16 апр 3 шокиращи факта за туристическите обувки, които може би не знаете
BgGPTChat 0 174
Туристическите обувки са от съществено значение за всеки ентусиаст на туризма и любител на открито. Те осигуряват комфорт, опора и защита по време на дълги преходи през различни терени. Въпреки че туристите обикновено разбират важността на добрите туристически обувки, има няколко изненадващи факта за тези основни артикули за туризъм, които може да ..
01 апр Какво представлява облекло тип
admin 0 802
Носенето на няколко слоя дрехи един върху друг е ефективен метод за запазване на топлината в студените дни, като едновременно с това се улеснява регулирането на телесната температура. Съчетавайки дрехи с различни свойства, може да създадете идеален комплект облекло за почти всякакви условия. В тази статия ще разберете как да постигнете това.Какво е..
29 яну Правила и история на ръгби спорта
admin 0 2595
Ръгби е интригуващ спорт с дълга история, и правилата му са от съществено значение за правилното разбиране и изпълнение на играта. В следващите редове ще обсъдим основните ръгби правила:·         Игрално Поле: Ръгби се играе на правоъгълно игрално поле с размери, които варират, но обикновено са около 100 метра дължина и 70 метра ширина.·       ..
13 апр Мадеротерапия
admin 0 5644
Мадеротерапията е холистична масажна техника, използваща дървени аксесоари за масаж. Родината на тази техника за масаж е Колумбия. Повърхността на дървените средства за мадеротерапия е изключително гладка. Те служат за оформяне на тялото, стягане на кожата и косвено влияят върху вашето физическо здраве. Тази холистична масажна техника е в състояние..
12 дек Йога и какво е важно да знаем
admin 0 5865
Какво е йога?Йога е древна практика, базирана на индийската философия за насърчаване на физическото и психическото здраве. Според ръкописи е възникнала от преди 4000 години. Това, което прави йога особено уникална, е, че съчетава ползите от медитацията с физически пози, известни също като асани. Вие​​ не просто тренирате мускулите си, но също така ..
12 сеп Защо трябва да прочетете това преди да купите първата си Бягаща пътека
admin 0 5346
Домашната бягаща пътека може да бъде чудесна инвестиция, даваща възможност за физическо натоварване когато не ви достига времето и не може да стигнете до фитнес залата, или да излезете навън. Но използването на пътека във фитнеса е едно, а  вложението в такава за дома е съвсем друг въпрос. А дори и да я купите, не означава непременно, че ще я изпо..
30 авг Популярни кардио уреди във фитнеса – Ръководство за начинаещи
admin 0 4536
Как да използвате кардио уредите във фитнеса, когато сте начинаещ.Харесва ви или не, кардиото е съществена част от здравето. Кардио тренировките намаляват стреса, укрепват сърдечно-съдовата система, подобряват дишането и укрепват мускулите.Независимо дали току-що тръгвате на вашето кардио-фитнес пътуване или се връщате след дълга почивка, пре..
15 авг Какво да носите на плажа и в палнината/Ценни вещи за плаж и планина
admin 0 4296
Отправяте се към брега на почивка или в планината и се чудите какво да вземете? Използвайте нашия списък с основни неща за плаж и планина, за да ви улесним в избора на всичко необходимо за вашата ваканция. Този списък включва основни неща, от които се нуждаете, за да се забавлявате и чувствате комфортно.Какво да предвидя за морската си почивка ..
17 юни 6 домашни фитнес уреда за кардио тренировки
elena_saxo 0 2198
Не всеки обича да ходи във фитнес зала за да тренира. Може да бъде изтощително и трудно да съберете воля и сили в дни, когато вече се чувствате леко уморени. Съществуват много домашни кардио тренировъчни опции: бягане, ходене, гребане. Кардио тренажорите са уредите, с които бихте могли да стягате мускули и да отслабвате. Много от тях предлагат разн..
24 март 5 съвета за начинаещи мотористи
admin 0 1529
В кръвта ви тече бензин и нямате търпение да поемете по пътя яхнал любимия си мотор. Ездата на мотоциклет е страст, на която мнозина остават подвластни цял живот. Моторният спорт е високоскоростен, високоадреналинен и изискваш максимално внимание. За да се насладите напълно на всички предимства е добре предварително да проучите основните правила и ..
23 март Топ 5 основни елемента на мото екипировката
admin 0 1999
Когато става въпрос за каране на мотор не говорим просто за управление на превозно средство, а за начин на живот и себеизразяване. От ключово значение, за да  се насладим   максимално на това изживяване, е мото екипировката. Тя е не само моден аксесоар, но и осигурява комфорт и защита. Мото екипировката е специализирано облекло, което предпазва мот..
22 март 10 често срещани грешки, които ни пречат да постигнем желаната фигура
admin 0 2680
Колко пъти сте си казвали, че трябва да отслабнете, да промените нещо в себе си, да тренирате по-усърдно? Опитвали сте какви ли не диети, упражнения, но без видим резултат. Истината е, че ключът към отслабването е в баланса между здравословното хранене, активната тренировка и пълноценната почивка. Първото нещо, което трябва да направите, е да започ..
Показани 1 от 12 | 138 (12 Страници)