Количка

Технологии и материали

01 апр Какво представлява облекло тип
admin 0 833
Носенето на няколко слоя дрехи един върху друг е ефективен метод за запазване на топлината в студените дни, като едновременно с това се улеснява регулирането на телесната температура. Съчетавайки дрехи с различни свойства, може да създадете идеален комплект облекло за почти всякакви условия. В тази статия ще разберете как да постигнете това.Какво е..
12 окт Яке от софтшел - какво е това и защо трябва да бъде във вашия гардероб?
admin 0 3745
Всеки който е посещавал планината през прохладните пролетни или есенни дни знае колко важно е облеклото. Наличието на качествено и надеждно яке, което да ви предпази от студа и дъжда е от изключително голямо значение. Как да се облечем за да ни е топло и комфортно едновремено? Отговорът на този въпрос се нарича софтшел. Softshell е името на материа..
31 март Най-новите рейки за палатки от DAC
admin 0 2893
В продължение на 30 години марката DAC произвежда най-леките, здрави и висококачествени алуминиеви продукти в индустрията. Непрекъснато разработва и въвежда нови видове рейки, за да бъдат проектирани и разработени най-леките и издръжливи палатки. Партнира си с най-добрите производители на палатки в света. Ще разгледаме иновациите и технологиите в п..
19 фев Нови високотехнологични протектори за раници
admin 0 3790
SAS-TEC е иновативен производител на протектори за всички рискови спортове, като колоездене, мотокрос, ски и др. От години са утвърдена марка за много производители, не само в спорта, но и в медицината. Техните инжeнери познават всички видове защитни системи на пазара и на база на тези знания разработват най-високотехнологичните протектори, използв..
01 дек Какво е добре да знаем за материята полар (флийс)?
admin 0 7601
Материята флийс, по-известна под наименованието полар, е неизменна част от съвременния гардероб. Тя се среща при изработка на  якета, шапки, пуловери, спортни панталони, пелени за многократна употреба, фитнес дрехи, качулки, одеяла и много други. Без значение дали го ползваме за работа, за къмпинг и туризъм, за зимни спортове, за спорт на открито, ..
09 апр Термо чорапи - синтетични или вълнени?
admin 0 7463
В тази статия ще Ви запознаем с историята на термо чорапите, тяхното иновационно развитие във времето, кои са основните марки които предлагаме, особености в състава на съответния продукт, основните технологии  които се използват за изработването им,също ще Ви дадем препоръки как да поддържате своите термо чорапи и ще отговорим на няколко въпраса, к..
31 март Какво е важно при избора на термо бельо?
admin 0 7427
Когато Ви предстои зимна ваканция, от важно значение е избора на подходящо термо бельо. Това е първия слой дрехи, който стои най-близо до тялото и служи за поддържане на правилната телесна температура, отблъсква влагата от кожата, като я извежда към външната част на дрехите. Термо бельото е особено подходящо за предпазване на тялото в студените дни..
03 дек Предпазваща материя Teflon® fabric protector
admin 0 11767
Teflon® fabric protector е предпазваща материя, която отблъсква вода и разлети мазнини, създадена от DuPont ®. Осигурява максимална защита от вода и мазнини, без да засяга паропропускливостта на материите...
01 дек Новата технология Ion-Mask на Hi-Tec за хидро-контрол 2 част
admin 0 4976
Обяснение на предимстватаНепромокаеми - процесът на обработване с плазма позволява на полимерите да проникнат в структурата на обувките на микроскопично ниво. Това означава, че всяко влакно се сдобива с водо-отблъскващ полимер с дебелината на молекула. Процесът на обработка с ion-mask е специфичен с това, че подсилва вече съществуващите мате..
01 дек Новата технология Ion-Mask на Hi-Tec за хидро-контрол 1 част
admin 0 7204
Ion-MaskПроблемът Туристическите обувки в водонепромокаема мембрана не успяват да излъчат навън топлината и влагата които тялото генерираРешението Новата технология за хидро-контрол на Hi-Tec, поначало разработена за Британската армия и достъпна на пазара от 2008 г.Как действа В началото на процеса обувките се поставят във вакуумна маши..
25 окт Sympatex Technology
admin 0 9690
За разлика от другите непромокаеми мембрани, Sympatex е направена от не-порест материал, който позволява висок пренос на влага, и става възможно кракът да „диша”, като едновременно остава сух. Sympatex®  също така е резистентна към запушване с мазни остатъци или мръсотия, и процесът на трансфер на влага продължава дори и в сурови външни условия..
20 окт Материята Cordura®
admin 0 11493
Материята Cordura® е високотехнологичен продукт на DuPont®. Създадена е от ултра здрави полиамидни нишки, подложени на специална термообработка, в следствие на която, стават 10 пъти по твърди и здрави от нормални синтетични нишки със същото тегло. Конструирана е за изделия, подложени на тежка експлоатация и изискващи особена здр..
Показани 1 от 12 | 31 (3 Страници)