Количка

Туристическо оборудване

16 апр 3 шокиращи факта за туристическите обувки, които може би не знаете
BgGPTChat 0 40
Туристическите обувки са от съществено значение за всеки ентусиаст на туризма и любител на открито. Те осигуряват комфорт, опора и защита по време на дълги преходи през различни терени. Въпреки че туристите обикновено разбират важността на добрите туристически обувки, има няколко изненадващи факта за тези основни артикули за туризъм, които може да ..
08 март 5 неща, които трябва да знаем преди да купим първата си туристическа раница
admin 0 1855
Всяко пътуване изисква съответното оборудване, което да осигури комфорт и безопасност. Основна част от туристическото оборудване е раницата. През годините туристическите раници претърпяват голямо развитие, а благодарение на съвременните технологии и материали вече има голям избор от специализирани продукти. Това прави изборът на подходящата туристи..
24 фев 10 неща, които е добре да знам преди първият си преход
admin 0 1437
За разлика от обикновените разходки в парка един преход сред дивата природа може да поднесе множество изненади и перипетии, които да развалят цялото преживяване. Това е начинание, което изисква определени познания и подготовка. Ако изберете не правилен маршрут или тръгнете с неподходяща или не достатъчна екипировка невероятното приключение бързо мо..
12 окт Яке от софтшел - какво е това и защо трябва да бъде във вашия гардероб?
admin 0 3692
Всеки който е посещавал планината през прохладните пролетни или есенни дни знае колко важно е облеклото. Наличието на качествено и надеждно яке, което да ви предпази от студа и дъжда е от изключително голямо значение. Как да се облечем за да ни е топло и комфортно едновремено? Отговорът на този въпрос се нарича софтшел. Softshell е името на материа..
04 апр Палатки Pinguin - новости в производството
0 4524
Чешкия бранд Pinguin е един от наложилите се на пазара в сферата на туризма. Неговата цел е производство на функционално, надеждно и достъпно оборудване за активен престой сред природата. Усилията за създаване на продукти с максимално възможна продължителност на живота е движеща цел  за компанията. В спортни магазини ЯКО предлагаме голямо разнообра..
03 сеп През есента в планината с екипировка от Yako.bg
0 9525
Струва си да отделите време и през есента за разходка в планината, за да видите пъстри пейзажи, заснежени върхове и спиращи дъха гледки. Само, че есента крие някой предизвикателства, като бърза промяна на времето, чести валежи и ветрове, гръмотевични бури. Дъждът от своя страна  носи друг враг - мъглата,  която често се среща в ниските планински ча..
01 апр Поддръжка на спортни и туристически чорапи
admin 0 6540
Няколко съвета за оптимална издръжливост :Препоръчваме пране на ръка за максимална издръжливост на чорапите.Чорапите могат да се перат машинно с нежна / щадяща програма за пране и максимална температура до 40 ° C. Чорапите не трябва да се поставят върху директен източник на топлина (радиатор, камина и др.); Изсушете чорапите, като прострете свободн..
31 март Какво е важно при избора на термо бельо?
admin 0 7378
Когато Ви предстои зимна ваканция, от важно значение е избора на подходящо термо бельо. Това е първия слой дрехи, който стои най-близо до тялото и служи за поддържане на правилната телесна температура, отблъсква влагата от кожата, като я извежда към външната част на дрехите. Термо бельото е особено подходящо за предпазване на тялото в студените дни..
04 дек Как да избера палатка
admin 0 7010
Най-напред трябва да си зададем въпроса за какво ще я ползваме и как ще я пренасяме? Ако смятаме да къмпингуваме, да имаме удобства и ще я транспортираме с превозно средство, то теглото и обема на палатката нямат особено значение и можете да разгледате нашите предложения в палатки за къмпинг или семейни палатки. При туристически преходи, където..
03 дек Предпазваща материя Teflon® fabric protector
admin 0 11734
Teflon® fabric protector е предпазваща материя, която отблъсква вода и разлети мазнини, създадена от DuPont ®. Осигурява максимална защита от вода и мазнини, без да засяга паропропускливостта на материите...
01 дек Новата технология Ion-Mask на Hi-Tec за хидро-контрол 2 част
admin 0 4943
Обяснение на предимстватаНепромокаеми - процесът на обработване с плазма позволява на полимерите да проникнат в структурата на обувките на микроскопично ниво. Това означава, че всяко влакно се сдобива с водо-отблъскващ полимер с дебелината на молекула. Процесът на обработка с ion-mask е специфичен с това, че подсилва вече съществуващите мате..
01 дек Новата технология Ion-Mask на Hi-Tec за хидро-контрол 1 част
admin 0 7171
Ion-MaskПроблемът Туристическите обувки в водонепромокаема мембрана не успяват да излъчат навън топлината и влагата които тялото генерираРешението Новата технология за хидро-контрол на Hi-Tec, поначало разработена за Британската армия и достъпна на пазара от 2008 г.Как действа В началото на процеса обувките се поставят във вакуумна маши..
Показани 1 от 12 | 24 (2 Страници)