Количка

Conquest

Производител: Conquest Код: 200442
Техническо описание:Тренировъчни плавници с меко перо Размер - 30-32 Изработени изцяло от силиконУстойчиви на хлорирана и солена вода Силоконът спомага плавникът плътно и меко да обгръща ходилото и дава усещане за пълен комфорт при плуванеПлавниците се използват при тренировките по плуване за ..
25.00 лв.
Производител: Conquest Код: 200443
Техническо описание:Тренировъчни плавници с меко перо Размер - 33-35 Изработени изцяло от силиконУстойчиви на хлорирана и солена вода Силоконът спомага плавникът плътно и меко да обгръща ходилото и дава усещане за пълен комфорт при плуванеПлавниците се използват при тренировките по плуване за ..
26.00 лв.
Производител: Conquest Код: 200444
Техническо описание:Тренировъчни плавници с меко перо Размер - 36-38 Изработени изцяло от силиконУстойчиви на хлорирана и солена вода Силоконът спомага плавникът плътно и меко да обгръща ходилото и дава усещане за пълен комфорт при плуванеПлавниците се използват при тренировките по плуване за ..
27.00 лв.
Производител: Conquest Код: 200445
Техническо описание:Тренировъчни плавници с меко перо Размер - 39-41 Изработени изцяло от силиконУстойчиви на хлорирана и солена вода Силоконът спомага плавникът плътно и меко да обгръща ходилото и дава усещане за пълен комфорт при плуванеПлавниците се използват при тренировките по плуване за ..
28.00 лв.
Производител: Conquest Код: 200446
Техническо описание:Тренировъчни плавници с меко перо Размер - 42-44 Изработени изцяло от силиконУстойчиви на хлорирана и солена вода Силоконът спомага плавникът плътно и меко да обгръща ходилото и дава усещане за пълен комфорт при плуванеПлавниците се използват при тренировките по плуване за ..
30.00 лв.
Препарат за очила CONQUEST Anti-Fog
Доставка 14 дни
Производител: Conquest Код: 200499
Препарат за очила CONQUEST Anti-Fog предотвратява замъгляването при конденз от вътрешната страна на очила, ски и водолазни маски, автомобилни стъкла. Препаратът е с дълготрайно действие. Техническо описание: БързосъхнещНамалява замъгляването - изпотяванетоЛесен за употребаПодобрява видимостт..
6.00 лв.
Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)