Количка

Гребло за SUP борд Aqua Marina Carbon Guide

Гребло за SUP борд Aqua Marina Carbon Guide
 • Наличност: Разпродаден
 • Код: SP 3342
 • Тегло: 1.00кг
 • Гаранция: 12 месеца за ФЛ
  виж условията

139.00 лв.

Гребло за SUP борд Aqua Marina Carbon Guide е изработено от карбон и фибростъкло, което намалява значително теглото, като същевременно поддържа максимална здравина. Дръжката с  Т-бар позволява сигурно и удобно захващане на греблото. Гребло за SUP  борд Aqua Marina Carbon Guide е устойчиво и леко с прецизна система за регулиране на дължината, което го прави подходящо за всеки гребец.Острието на греблото е комбинация от найлон и фибростъкло, което го прави изключително леко и издръжливо.Тегло 850гр.

 

Техническо описание на ръкохватката:

 • Тръба от карбон и фибростъкло с дебелина на стената 1,4мм
 • Диаметър 28,6мм
 • Регулируема дължина 180 - 220см

Техническо описание на лопатката:

 • Материал: 70% найлон 30% фибростъкло
 • Дължина 42см
 • Ширина 20,5см

Общо тегло 850гр

Характеристики
МатериалКарбон; Найлон; Фибростъкло
Подходящ заЖени; Мъже
ПредназначениеПрофесионално обучение; Състезания; Тренировка
ПродуктSUP board
СпортГребане
Този продукт вече не се предлага за продажба.

Напишете отзив

Бележка:* Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа!
Лош Добър
Популярни от категорията
Чанта за гребло AztronСедалка за SUP борд Aquatone KayakЕлектрическа помпа за SUP борд BESTWAY...Гребло за SUP борд JOBE Fusion Stick Lime...Електрическа помпа за SUP борд Aztron...
Чанта за гребло Aztron Седалка за SUP борд Aquatone Kayak Електрическа помпа за SUP борд BESTWAY Гребло за SUP борд JOBE Fusion Stick Lime Електрическа помпа за SUP борд Aztron
AC-B201TC-KS101SP 65315J486721011AC-PU201
Цена 55.00 лв. 56.00 лв. 140.00 лв. 155.00 лв. 175.00 лв.
Рейтинг
Подходящ за Жени; Мъже; Момчета; Момичета Жени; Мъже Жени; Мъже Жени; Мъже Жени; Мъже
Продукт Чанта Аксесоар Помпа Помпа
Спорт Гребане Гребане Гребане Гребане Гребане
875.00 лв.
Надуваем SUP борд Aqua Marina Hyper 350 е идеален за любителите на водните пътувания. По-дългата и по-тясна дъска има по-малко съпротивление във водат..
833.00 лв.
Надуваем SUP борд Aqua Marina Triton 340 е подходящ както за реки и езера, така и за  морски вълни. Широчината и големият обем осигуряват стабилн..
55.00 лв.
Чанта за гребло Aqua Marina е сигурен и лесен начин за пренасяне на Вашето гребло.Чантата е изработена от здрав и устойчив на износване материал. Здра..
32.00 лв.
Водоустойчива раница Aqua Marina 25 - драй баг е сигурен начин за запазите най-важните си принадлежности сухи по време на сърфиране или други водни сп..
24.00 лв.
Водонепромокаема торба Aqua Marina 7.5 е сигурен начин за запазите най-важните си принадлежности сухи по време на сърфиране, каякинг или други во..
55.00 лв.
Чанта за гребло Aqua Marina е сигурен и лесен начин за пренасяне на Вашето гребло.Чантата е изработена от здрав и устойчив на износване материал. Здра..
48.00 лв.
Гребло за SUP  борд Aqua Marina е две / трисекционно, леко и подходящо за гребци, търсещи компактност, лекота и здравина. Т форма в горната част ..
182.00 лв.
Гребло за SUP борд Bestway 217 е правилният избор за всеки гребец който търси лекота, здравина и компактност.Греблото е двусекционно, с регулируема дъ..
98.00 лв.
Гребло за SUP  борд Aqua Marina Solid е устойчиво и леко с прецизна система за регулиране на дължината, което го прави подходящо за всеки гр..
314.00 лв.
Професионално гребло за SUP борд Aqua Marina Carbon Pro е подходящо за професионалисти, търсещи компактност, лекота и здравина. За още по-голямо удобс..