Количка

Hi-Tec

Бейзболна шапка HI-TEC Sakato
-18 %
Производител: Hi-Tec Код: HT5519SS
Бейзболна шапка HI-TEC Sakato е класически модел, който осигурява защита на очите ви и е подходящ аксесоар към спортно или лятно облекло. Козирката предпазва очите от ослепителните слънчеви лъчи, оставяйки ви едно широко поле на видимост. Бейзболна шапка HI-TEC Sakato е със светлоотразителни елемент..
11.50 лв. 14.00 лв.
Бейзболна шапка HI-TEC Sakato Jr
-15 %
Производител: Hi-Tec Код: HT1120SS
Бейзболна шапка HI-TEC Sakato Jr е класически модел, който осигурява защита на очите ви и е подходящ аксесоар към спортно или лятно облекло. Козирката предпазва очите от ослепителните слънчеви лъчи, оставяйки ви едно широко поле на видимост. Бейзболна шапка HI-TEC Sakato Jr е със светлоотразите..
11.00 лв. 13.00 лв.
Производител: Hi-Tec Код: HT40004
Бейзболна шапка HI-TEC Sokoto е предназначена за всички фенове на спорта, но е подходяща и за ежедневно ползване. Шапката е с твърда, средно огъната козирка и е изработена от лек, найлонов материал. Регулирането на размера става лесно с помощта на лента с метален регулатор.Техническо описание:Матери..
12.00 лв.
Производител: Hi-Tec Код: HT2320AW
Боне маска HI-TEC Balaclava PB е универсално, перфектно за всякакви дейности на открито: спорт, ски, катерене и туризъм. Материята е дишаща и не дразни кожата. Балаклавата предпазва главата и лицето от студения въздух, без да ограничава свободното дишане и движение. Еластичният материал и анатомична..
10.00 лв.
Производител: Hi-Tec Код: HT0519AW
Боне маска HI-TEC Mazama е подходяща за велосипедисти, почитатели на мото спорт или ски. Боне маска е универсална и може да се използва за други спортни дейности. Специфичната особеност на маската е, че е изработена от висококачествена материя, която не задържа влага и е приятна на допир. Плоск..
16.00 лв.
Производител: Hi-Tec Код: HT0819AW
Боне маска HI-TEC Mazama е подходяща за велосипедисти, почитатели на мото спорт или ски. Боне маска е универсална и може да се използва за други спортни дейности. Специфичната особеност на маската е, че е изработена от висококачествена материя, която не задържа влага и е приятна на допир. Плоските ш..
16.00 лв.
Вело ръкавици HI-TEC Agni
Временно изчерпан
Производител: Hi-Tec Код: HT101114
Вело ръкавици HI-TEC AgniТехническо описание: Атрактивен и стилен дизайнПодложки от гел в зоната на длантаГорната част на палеца е изработен от мек, хавлиен материалПерфорирана зона при дланта, за допълнителна циркулация на въздухаЗатваряне с велкро лентаЛесно поставяне и сваляне от ръката..
19.00 лв.
Производител: Hi-Tec Код: HT101113
Вело ръкавици HI-TEC Camino, атрактивен и стилен дизайн, горната част на палеца е изработен от мек, хавлиен материал.Техническо описание: Атрактивен и стилен дизайнПодложки от гел в зоната на длантаГорната част на палеца е изработен от мек, хавлиен материалПерфорирана зона при дланта,..
19.00 лв.
Производител: Hi-Tec Код: HT15019
Високи обувки HI-TEC Norri Mid WP са здрави, леки и комфортни мъжки обвуки за туризъм с водоустойчива, дишаща мембрана.Техническо описание: Водоустойчива, естествена кожаНепромокаема, дишаща мембрана DRI-TEC с подлепени шевовеОмекотяваща CMEVA междинна подметка, с активни флекс зониУстойчиви на и..
139.00 лв.
Производител: Hi-Tec Код: HT20145
Гети HI-TEC Calama са водоустойчиви, дишащи гети, които предпазват обувките и краката ви от проникване на сняг, кал, вода и прах. Техническо описание:Защитават от проникване на сняг и кал Материалът е дишащ и водоустойчив - 100% полиестерЗатварянето е с цип, защитен с велкроВ горната част,..
42.00 лв.
Производител: Hi-Tec Код: HT16107
Тениска за колоездене HI-TEC Lady Finna е изработена от лек материал, който лесно се приспособява към тялото и осигурява свобода на движенията. Това прави тениската подходяща също така и за бягане, фитнес и други физически упражнения.  В джобовете на гърба можете да съхранявате необходими прина..
35.00 лв.
Производител: Hi-Tec Код: HT16106
Тениска за колоездене HI-TEC Lady Finna е изработена от лек материал, който лесно се приспособява към тялото и осигурява свобода на движенията. Това прави тениската подходяща също така и за бягане, фитнес и други физически упражнения.  В джобовете на гърба можете да съхранявате необходими прина..
35.00 лв.
Производител: Hi-Tec Код: EL0720AW
Дамска зимна шапка ELBRUS Takumi Wo s ефективно защитава главата и ушите от студ и вятър. Изплетена е от висококачествен акрил. Материята е еластична, мека, осигурява отлична терморегулация и не дразни скалпа. Дамска зимна шапка ELBRUS Takumi Wo s е с атрактивен дизайн.Техническо описание:..
14.00 лв.