Количка

Хилка за тенис на маса JOOLA RossI Smash

Хилка за тенис на маса JOOLA RossI Smash
 • Наличност: Наличен
 • Код: J 53135-new
 • Тегло: 0.30кг
 • EAN: 4002560531358
61.00 лв.

Хилка за тенис на маса JOOLA RossI Smash е предназначена за редовно трениращи играчи. Чрез комбиниране на одобрената от ITTF гума VIZON, с технологията Pro Friction и ръкохватка Ergo Grip, хилката е едновременно удобна и ефективна, когато става въпрос за въртене и ускорение на топчето. Предлага отлични баланс и контрол. За да започнете веднага играта, хилката се предлага в комплект с 2бр топчета JOOLA Tournament ***.


Техническо описание:

 • Подходяща за: игра на закрито
 • Качество: 5 звезди
 • Форма на дръжката: вдлъбната (конкав)
 • Одобрение: ITTF
 • Фурнир - 5 слоен
 • Технологии на дървото - Selected plywood, Ergo Grip, Double Anti Vibration System
 • Гуми - VIZON
 • Дебелина на подложката - 1.8 мм
 • В комплет с 2бр топчета JOOLA Tournament ***
 • Спин: 90
 • Контрол: 96
 • Скорост: 93
 • Тегло - 264 гр


Технологии:

ERGO grip - ръкохватка от ново поколение, закръглена, ергономична, веднага се адаптира към ръката


Селектиран шпертлат PLYWOOD - висококачествени, специално залепени фурнири за най-добро усещане и скорост


CENTRO BALANCE - осигуява оптимален баланс на хилката


PRO FRICTION - максимално качество на гумата за повишено сцепление с топчето и за постигане на най-високите нива на завъртане и ускорение на топчето


DOUBLE ANTI VIBRATION SYSTEM - двойни антивибрационни елементи в края и вътре в дръжката, гарантират безопасен контрол на топчето

Характеристики
МатериалДърво
ПродуктРакета
СпортТенис на маса
ТехнологииERGO; PLYWOOD; POWER-GRIP; PRO FRICTION; CENTRO BALANCE
Продукта е наличен само за онлайн продажба.

Напишете отзив

Бележка:* Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа!
Лош Добър
Популярни от категорията
Хилка за тенис на маса JOOLA Team Germany Premi...Хилка за тенис на маса JOOLA Team Premium...Хилка за тенис на маса JOOLA Rosskopf GX75...Комплект за тенис на маса JOOLA TT Set Quattro...Комплект за тенис на маса JOOLA Team School...
Хилка за тенис на маса JOOLA Team Germany Premium Хилка за тенис на маса JOOLA Team Premium Хилка за тенис на маса JOOLA Rosskopf GX75 Комплект за тенис на маса JOOLA TT Set Quattro Комплект за тенис на маса JOOLA Team School
J 52002J 52002-newJ 53365J 54818J 54825
Цена 49.00 лв. 49.00 лв. 64.00 лв. 65.00 лв. 67.00 лв.
Рейтинг
Продукт Ракета Ракета Ракета Комплект за тенис Комплект за тенис на маса
Спорт Тенис на маса Тенис на маса Тенис на маса Тенис на маса Тенис на маса
Технологии ERGO GRIP; PLYWOOD PLYWOOD; ERGO GRIP; CENTRO BALANCE; EXTRA CONTROL PLYWOOD; POWER-GRIP; ERGO GRIP; PULS SYSTEM ERGO GRIP; PLYWOOD; CONTROL SYSTEM ERGO GRIP; PLYWOOD
Гребен тренажор inSPORTline Power Master X
.
399.00 лв.
Гребен тренажор inSPORTline Power Master X е ефективен фитнес уред, подходящ за тренировка на цялото тяло. Вместо редовен маховик, той разполага с хид..
34.00 лв.
Мъжка тениска IQ Hanad е спортна тениска, изключителна функционална и комфортна. Изработена е от лека и еластична материя, която филтрира излишната по..
M L XL XXL
9.00 лв.
Кутия за топчета JOOLA Ball Case е здрава защитна кутия с триъгълна форма. В нея може да съхранявате безопасно до 3 бр. топчета за тенис на маса.Техни..
9.00 лв.
Спортен протектор за коляно MARTES Geno защитава колянната става при динамични тренировки. Можете да го носите у дома, във фитнес залата и по време на..
M L XL
Мрежа за тенис на маса inSPORTline Retota
.
36.00 лв.
Мрежа за тенис на маса inSPORTline Retota е подобрена версия на класически мрежи за пинг понг с практична и бърза система за разтягане и закрепване. И..
30.00 лв.
Хилка за тенис на маса JOOLA Cobra, е с одобрени от ITTF гуми PEKING. Популярен модел за хоби играчи. Поради добрия баланс между скорост и контрол, ..
Хилка за тенис на маса JOOLA Rosskopf Attack
 
45.00 лв.
Ракета за тенис на маса JOOLA Rosskopf Attack е универсална ракета за редовно играещи и амбициозни играчи. Одобрените от ITTF 1.5 мм гуми FIESTA са по..
109.00 лв.
Хилка за тенис на маса JOOLA Carbon Pro, клас Competition - могат да се играят всички основни удари, като успешно се прилагат тактики; за състезатели...
Хилка за тенис на маса inSPORTline Shootfair S7
  .
64.00 лв.
Хилка за тенис на маса inSPORTline Shootfair S7, е висококачествена, професионална ракета за тенис на маса. Направена е от пет слоя дърво, покрито със..
Хилка за тенис на маса JOOLA Match Pro
 
45.00 лв.
Хилка за тенис на маса JOOLA Match Pro е подходяща за игра с ползване на всички техники с въртене и висока скорост. Чрез комбиниране на одобрената от ..