Количка

Технологии и материали

03 (12.2019г.) Предпазваща материя Teflon® fabric protector
admin 0 7845
Teflon® fabric protector е предпазваща материя, която отблъсква вода и разлети мазнини, създадена от DuPont ®. Осигурява максимална защита от вода и мазнини, без да засяга паропропускливостта на материите...
01 (12.2019г.) Новата технология Ion-Mask на Hi-Tec за хидро-контрол 2 част
admin 0 1070
Обяснение на предимстватаНепромокаеми - процесът на обработване с плазма позволява на полимерите да проникнат в структурата на обувките на микроскопично ниво. Това означава, че всяко влакно се сдобива с водо-отблъскващ полимер с дебелината на молекула. Процесът на обработка с ion-mask е специфичен с това, че подсилва вече съществуващите мате..
01 (12.2019г.) Новата технология Ion-Mask на Hi-Tec за хидро-контрол 1 част
admin 0 3193
Ion-MaskПроблемът Туристическите обувки в водонепромокаема мембрана не успяват да излъчат навън топлината и влагата които тялото генерираРешението Новата технология за хидро-контрол на Hi-Tec, поначало разработена за Британската армия и достъпна на пазара от 2008 г.Как действа В началото на процеса обувките се поставят във вакуумна маши..
25 (10.2019г.) Sympatex Technology
admin 0 6889
За разлика от другите непромокаеми мембрани, Sympatex е направена от не-порест материал, който позволява висок пренос на влага, и става възможно кракът да „диша”, като едновременно остава сух. Sympatex®  също така е резистентна към запушване с мазни остатъци или мръсотия, и процесът на трансфер на влага продължава дори и в сурови външни условия..
20 (10.2019г.) Материята Cordura®
admin 0 7271
Материята Cordura® е високотехнологичен продукт на DuPont®. Създадена е от ултра здрави полиамидни нишки, подложени на специална термообработка, в следствие на която, стават 10 пъти по твърди и здрави от нормални синтетични нишки със същото тегло. Конструирана е за изделия, подложени на тежка експлоатация и изискващи особена здр..
14 (09.2019г.) Какво преставлява V-Lite
admin 0 4280
V-Lite концепцията се състои от пет основни елемента: ·    Олекотени кожени и синтетични покрития ·    Изолация с технология Comfort-Tec ·    Stabila Flex Plus ·    Олекотени уплътнения ·    Олекотена и подсилена външна част1.    Външно покритие V-Lite – олекотена кожа и синтетика. В комбинация с лека, издръжлива основа, прави външната..
16 (06.2019г.) Технологиите BB ACRYL® и LYCRA®
admin 0 1310
BB ACRYL® – 100% acrylicДълготрайна и здрава акрилова прежда, осигуряваща изключителен комфорт и защита. Предназначена е за подобряване на защитата от пришки, притежава отлична изплационни свойства.LYCRA® Lycra® e запазена марка еластично влакно на Ivista. Това е изключително еластична материя, осигуряваща максимално удобство. Влакното ..
03 (04.2019г.) Tec Proof, Achievetex, Termolite
admin 0 5115
Изключително здрава непромокаема, дишаща мембрана, притежаваща изключителна водоустойчивост и отлична паропропускливост.Високо-технологична материя, проектирана да бъде водоустойчива, ветроустойчива, с висока паропропускливост, които позволятват на тялото да се чувства комфортно. Материята е мека и приятна за носене. Дрехите с Achievetex..
14 (03.2019г.) Специално полиамидно влакно - Tactel
admin 0 7496
Специално полиамидно влакно, предназначено за създаването на тъкан, съчетаваща в себе си отличен въшен вид, чувство на комфорт и практичност. Основните качества на тази тъкан са:- изключителна здравина -Tactel® влакното дават възможност за производството на материи, които са три пъти по-здрави (устойчиви) в сравнение с тези, произвед..
27 (02.2019г.) COMTEX® - 100% полипропиленово влакно
admin 0 1354
100% полипропиленово влакно със силно водоотблъскващо свойство, осигуряващо висока проводимост и ниска степен на абсорбация. Изключително гладката повърхност на влакното е в състояние да прехвърли влагата извън кожата с невероятна скорост. Така кожата ви ще остане суха дори и при условия на интензивно натоварване. Топлинната проводимост на Com..
25 (01.2019г.) Какво е Vibram®
admin 0 2701
   Vibram® отдавна е определение за висококачествено гумено съединение. Специфични комбинации се изготвят за специфични нужди. Vibram® задава стандарт, тъй като не влияе на захвата при повечето спортове и осигурява омекотяване при нормална походка.Vibram® Super Trek подметка Използвани при туризъм, планински и други спортове – направени с иде..
31 (12.2018г.) Технологии MERYL SKINLIFE®, ISOLWOOL® и POLYCOLON
admin 0 9339
MERYL SKINLIFE® - 100% polyamideMeryl Skinlife® e 100% полиамидно, бактериостатично влакно. Поддържа естествения бактериален баланс на кожата, независимо от нивото на дейността. Нормално, човешката кожа има наличие на бактерии. Високото ниво на бактерии, както и пълното им отсъствие, води до различни проблеми (алергии, миризма, заболявания ..
Показани 1 от 12 | 24 (2 Страници)
За да подобрим функционалността на нашия сайт, използваме "бисквитки". Научете повече тук