Количка

Интересно и полезно

06 (03.2020г.) Как да се грижите за мото каска
admin 0 36
Почистване на корпусВсеки корпус на мото каска изисква периодично почистване с вода и мек неагресивен препарат. Ако повърхността е замърсена от кал или насекоми, покрийте каската с влажна хартиена кърпа или мека влажна кърпа за няколко минути. След накисване мръсотията се отстранява по-лесно. За по-голямо удобство, махнете плексигласа, за да..
06 (12.2019г.) Ръководство за избор на зимни обувки
admin 0 2984
В yako.bg можете да откриете богато разнообразие от зимни обувки, дрехи и аксесоари...
06 (12.2019г.) Оборудване за фитнес зала
admin 0 6173
Спортен магазин ЯКО предлага цялостно оборудване на фитнес зали и домашен фитнес. При нас ще намерите висококачествени фитнес уреди и аксесоари, всичко за укрепване на тялото.  Ние сме основен вносител на марката INSPORTLINE, които са специализирани в производството и търговията на фитнес уреди и аксесоари в Чехия. Можете да разгледате нашитe проду..
05 (12.2019г.) Избор на каска за ски или сноуборд
admin 0 9451
Едно от главните предназначения на каските е да ви предпазят по време на злополука. Също така те осигуряват комфорт и допринасят за външният вид на скиора/сноубордиста.  Основните неща които трябва да знаете преди да си изберете каска за ски или каска за сноуборд са: Вентилация - каски, които са без вентилиране, ограничават въздушният поток и са пр..
04 (12.2019г.) Как да избера палатка
admin 0 715
Най-напред трябва да си зададем въпроса за какво ще я ползваме и как ще я пренасяме? Ако смятаме да къмпингуваме, да имаме удобства и ще я транспортираме с превозно средство, то теглото и обема на палатката нямат особено значение. При туристически преходи, където пренасянето става на гръб следва да се търси по-малък обем и да е колкото се може..
03 (12.2019г.) Повече ходене пеша – повече здраве
admin 0 4396
Повече ходене пеша – повече здраве  Днес, във века на обездвижването и нервното пренапрежение пешеходството се превръща в световна кампания за здраве и жизненост. Милиони хора от всички континенти практикуват бързото ходене и лекото бягане за укрепване и повишаване на здравето. И у нас започна организирането на консултативни кабинети и клубове за..
20 (11.2019г.) Как да си изберем трамплин / батут?
admin 0 6985
Как да си изберем трамплин? Мислите си за закупуване на трамплин и имате нужда от помощ с избора? Подготвили сме кратко ръководство, което ще доведе до отговорите на често задавани въпроси. За яснота, ние го разделихме на 4 части. Първата част: Как да изберем най-подходящия размер трамплин? Втората част: Как да се гарантира максимална сигурност на ..
06 (09.2019г.) Нов офис в Амстердам - Hi-Tec
admin 0 5151
Имаме удоволствието да Ви съобщим, че централният офис на Hi-Tec се премести от Саутхенд в Амстердам...
04 (09.2019г.) Street Trials Biking
admin 0 2077
Невероятно, но факт. Какви неща могат да се правят с байка :)..
03 (09.2019г.) Скейтборд
admin 0 3618
Скейтборда представлява платформа, най-често от слепени пластове тънко дърво, от които се получена гъвкава дъска, поставена върху четири колела. Най-често се използва за спортна и развлекателна дейност. Задвижва се с един крак на земята, докато другият остава върху скейтборда или се засилва по наклон. - Първият скейтборд е направен през трийсетте г..
15 (05.2019г.) Слънчеви очила Brenda
admin 0 2415
Слънчевите очила се използват за защита от засилената осветеност на околната среда. Първите слънчеви очила са продадени през 1929 година. По-евтините и некачествени стъкла са изработени от такава пластмаса, която за разлика от специалните стъкла пропуска ултравиолетови лъчи (UV). Тя предпазва единствено от ярката видима светлина. Редуцирайки яркост..
15 (05.2019г.) Спортни уреди за отслабване
admin 0 2723
Лятото наближава и всички искаме да влезем във форма. Защо да се измъчваме с диети, които не стига че са трудни за спазване, а дори са и вредни. Ние от спортен магазин ЯКО Ви предлагаме да се погрижите за себе си като използвате някой от нашите уреди за отслабване и за поддържане на добра форма. Ето и нашите предложения:Кростренажори - може би н..
Показани 1 от 12 | 30 (3 Страници)
За да подобрим функционалността на нашия сайт, използваме "бисквитки". Научете повече тук