Количка

Фитнес колани

Наличност: наличен Код: ARM005
Фитнес колан от естествена кожа 15 см ARMAGEDDON SPORTS е направен от 100% естествена кожа. Фитнес коланът на марката Armageddon Sports е с ширина 15 см в най-широката и най-важната част от него, а именно на кръста. Фитнес коланът дава максимална опора на кръста благодарение на вградената си до..
35.00 лв.
Наличност: наличен Код: MAR901420AW
Фитнес колан MARTES Kunti укрепва гръбначния стълб по време на интензивни упражнения. Носенето на колан е особено препоръчително за хора, които тренират с лостове с тежести или тренировъчни вериги с високо тегло. Правилно носенето предпазва от нараняване при  вдигане на тежести с високо тегло.Т..
16.00 лв.
Наличност: наличен Код: ARM020
Фитнес колан ARMAGEDDON SPORTS Ergo  - независимо дали ще го използвате за вдигане на тежести или бодибилдинг, никога няма да пожелаете друг колан! Отличава се с ергономичен извит дизайн и е произведен от гъвкава найлонова-неопренова матрица. Коланът е 12.5 см в най-широката част. Осигурява под..
25.00 лв.
Наличност: наличен Код: in 13470
Фитнес колан InSPORTline Stronglift е изработен от  изключително устойчив полиетилен. Перфектно укрепва долните части на гърба и коремните мускули. Подходящ е да се ползва от опитни щангисти или начинаещи спортисти. Закрепването става лесно с голяма катарама с велкро закопчаване. Фитнес колан i..
30.00 лв.
Наличност: наличен Код: IN 12209
Фитнес колан inSPORTline NF-9054 е изработен от висококачествена, естествена кожа. Колана ще осигури максимален комфорт и безопасн