Количка

Storm

Производител: Storm Код: 140132
Водоотблъскващ спрей STORM Rain repellent е дълготраен препарат за стъклени повърхности и очила, който предпазва от вода и осигурява отлична видимост. Благодарение на Rain Repellent дъждът се стича мигновено. Създава незалепващо покритие и аеродинамичност, които на практика карат водата да се ра..
10.50 лв.
Почистващ спрей STORM 75 ml Intense cleaner
Доставка до 3 дни
Производител: Storm Код: 140109
Почистващ спрей STORM 75 ml Intense cleaner е предназначен за екипировка и обувки от всякакви материи. Универсален, концентриран, цитрусов препарат за отстраняване на замърсявания и упорити петна от обувки и текстил. Подходящ за всякакви тъкани, гладка кожа, набук и велур и дишащи мембрани. Благ..
7.99 лв.
Бързосъхнещ импрегниращ спрей за тъкани STORM, 0.3 л
Доставка до 3 дни
Производител: Storm Код: 140117
Бързосъхнещ импрегниращ спрей за тъкани STORM е подходящ за всякакви тъкани, включително дишащи. Не променя цвета на материите и усещането им върху кожата. Посредством този препарат, всякакви материи може бързо да станат водоотблъскващи, прахоотблъскващи и високо устойчиви на мазни петна. Уникалната..
13.00 лв.
Производител: Storm Код: T140125
Висококачествена вакса за импрегниране и поддържане на всякакъв вид гладка кожа. Нежен крем, който подхранва, обогатява я с въглеводород, прави я водоотблъскваща и в същото време позволява на кожата да диша естествено. Съдържанието на Carnauba в препарата матира кожата, а ако желаете може да т..
10.00 лв.
Производител: Storm Код: T140137
Импрегнатор за естествена кожа STORM 250 мл е създаден на водна основа. Гарантира подхранване в дълбочина и осигурява отлични непромокаеми свойства на естествената кожа. Препоръчително е да разклатите преди употреба. Техническо описание:Количество: 250 млПодхранва естествената кoжа в дълбочинаП..
11.00 лв.
Производител: Storm Код: T140120
Импрегниращ спрей за обувки STORM възстановява първоначалните свойства на водоустойчиви обувки. Лесен за употреба, осигурява висока водоустойчивост и прави обувките прахоотблъскващи и устойчиви на мазни замърсявания. Подходящ за обувки от всякакви материи: набук, велур, гладка кожа, тъкани, включите..
16.40 лв.
Производител: Storm Код: 140104
Перилен препарат за изделия от мериносова вълна STORM 300 мл е препарат с ниско съдържание на PH за пране на екипировка от мериносова и всякакъв вид вълна. Неутралното съдържание на  PH и специални, естествени съставки не степват фибрите и възвръщат и поддържат първоначалните, естествени свойст..
11.00 лв.
Производител: Storm Код: S140119-150
Подхранващ импрегнатор за естествена кожа STORM, 150 мл е лесна за употреба емулсия на водна основа, дълбоко подхранваща кожата и се характеризира с перфектни непромокаеми свойства. Подхранващ импрегнатор за естествена кожа STORM, 150 мл образува водоотблъскващо покритие посредством активните с..
8.50 лв.
Производител: Storm Код: S140110
Почистващ спрей за обувки STORM е универсален спрей, почистващ обувки от всякакви материи. Лесна за употреба пяна, която вдига и премахва мръсотията от всякакви обувки и материи - велур, набук и гладка кожа. Специалната му формула не само почиства, но има и антибактериално действие и редуцира появат..
10.50 лв.
Препарат за очила STORM Anti-Fog
Доставка до 3 дни
Производител: Storm Код: 140131
Препарат за очила STORM Anti-Fog е предотвратяващ замъгляването при конденз от вътрешната страна на очила, ски и водолазни маски, автомобилни стъкла. Препарат е с дълготрайно действие.  БързосъхнещНамалява замъгляването - изпотяванетоЛесен за употребаПодобрява видимосттаОсигурява безопасно п..
11.00 лв.
Показани 1 от 10 | 10 (1 Страници)