Количка

Издателство Вакон

Производител: Издателство Вакон Код: 7128
Тръгнал от Аляска с идеята да свърже с колело двата края на американския континент, Филип Жак стига до Ушуая след самотна „езда“ в продължение на повече от 24 000 км. Той напуска северноамериканските национални паркове заедно с пеперудите монарх, бягащи от зимния студ, и следва бавната им миграция ч..
16.00 лв.
SAS Survival - как да оцеляваме, I част
Временно изчерпан
Производител: Издателство Вакон Код: SAS 0103
В тази книга ще откриете доказаните умения от най-елитните командоси:Navy SealsArmy RangersDelta ForceGreen BeretsRoyal MarinesFrench Foreign LegionAustralian SASCanadian Special ForcesВ книгата ще намерите съвети и указания относно всички жизненоважни за оцеляването въпроси, като например:Как да на..
16.50 лв.
Да прекосиш Африка 2
Временно изчерпан
Производител: Издателство Вакон Код: 7124
От Килиманджаро до Тивериадското езеро - 14 000 км по стъпките на първите хора. В първи том, Соня и Александър Пусен разказаха за прекосяването си на Южна Африка, Зимбабве, Малави и Танзания. Намираме ги отново на Килиманджаро, на път към териториите на масаите. Остават им да извървят пеша седе..
16.00 лв.
Древният път на чая
Временно изчерпан
Производител: Издателство Вакон Код: 7127
За автора - През последните пет години фотографа и пътешественик Джеф Фучс живее в Азия. Пише статии за местните планинци и старите азиатски традиции. Неговите снимки и материали са публикувани в списанията: National Geographic, World Geographic, The Earth, China Post, New Ideas, Outdoor Explora..
16.00 лв.
Саваните на Кения
Доставка 14 дни
Производител: Издателство Вакон Код: 7125
Тази книга разказва историята на един от най-знаменитите професионални ловци из африканските земи в началото на миналия век. Джон Хантър е шотландец по рождение и африканец по душа. След като напуска семейният чифлик и уютната и зелена Шотландия, той се впуска в най-лудата авантюра в живота си. Сл..
12.00 лв.
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)
За да подобрим функционалността на нашия сайт, използваме "бисквитки". Научете повече тук