Количка

Molten

Производител: Molten Код: B33T2000
Баскетболна топка MOLTEN B33T2000 е с панелна конструкция,  подсилен плондер и здрав каучук, което я прави идеален избор за игра в училище и за свободното време. Отличителният дизайн подобрява видимостта, като ви помага да се съсредоточите върху движението на топката. Баскетболна топка MOLTEN..
33.00 лв.
Производител: Molten Код: B5R
Баскетболна топка MOLTEN B5R е с 8 панелна конструкция и е изработена от здрава гума с бутилов плондер. Подходяща е за игра в училища,  за тренировка и за свободното време.Техническо описание:Модел - B5RОфициални размери  теглоКонструкция - 8 панелаМатериал - гумаБутилов плондерДиаметър - ..
24.90 лв.
Производител: Molten Код: B6R
Баскетболна топка MOLTEN B6R е с 8 панелна конструкция и е изработена от здрава гума с бутилов плондер. Подходяща е за игра в училища,  за тренировка и за игра през свободното време.Техническо описание:Модел - B6RОфициални размери и теглоКонструкция - 8 панелаМатериал - гумаБутилов плондерДиаме..
24.90 лв.
Баскетболна топка MOLTEN B7G2010, FIBA
 
Производител: Molten Код: B7G2010
Баскетболна топка MOLTEN B7G2010 е изработена от висококачествена гума и бутилов плондер с полиамидни намотки, което я прави идеален избор за игра в училищния двор и за свободното време. Отличителният дизайн подобрява видимостта, като ви помага да се съсредоточите върху движението на топката. Баск..
39.00 лв.
Баскетболна топка MOLTEN B7G4000, FIBA
 
Производител: Molten Код: B7G4000
От улицата до спортната зала баскетболна топка MOLTEN B7G4000 е готова за игра винаги, където и когато пожелаете. Моделът е създаден, за да издържи на игра при всякакви условия, одобрен е от FIBA и е чудесен избор за всички спортисти. Техническо описание:Одобрена от FIBA 12-панелен дизайнРазмер - 7М..
119.00 лв.
Производител: Molten Код: B7R
Баскетболна топка MOLTEN B7R е с 8 панелна конструкция и е изработена от здрава гума с бутилов плондер. Подходяща е за игра в училища,  за тренировка и за игра през свободното време.Техническо описание:Модел - B7RОфициални размери  теглоКонструкция - 8 панелаМатериал - гумаБутилов плондерД..
24.90 лв.
Производител: Molten Код: BC7R2-RK
Баскетболна топка MOLTEN BC7R2 е с 8 панелна конструкция и е изработена от здрава гума с бутилов плондер. Подходяща е за игра в училища, за тренировка и за игра през свободното време.Техническо описание:Модел - BC7R2Официални размери  теглоКонструкция - 8 панелаМатериал - гумаБутилов плондерДиа..
25.00 лв.
Производител: Molten Код: BC7R2-KB
Баскетболна топка MOLTEN BC7R2 е с 8 панелна конструкция и е изработена от здрава гума с бутилов плондер. Подходяща е за игра в училища, за тренировка и за игра през свободното време.Техническо описание:Модел - BC7R2Официални размери  теглоКонструкция - 8 панелаМатериал - гумаБутилов плондерДиа..
25.00 лв.
Производител: Molten Код: BGH5X
Баскетболна топка MOLTEN BGH5X, официални тегло и размер. Подходяща за употреба на закрито и открито.Техническо описание:12-панелен дизайнДизайн - GIUGIARO®Размер - 5Материал - PU кожаУстойчиво на протриване външно покритиеБутилов плондер с найлонови намоткиОфициални тегло и размерЗа вътрешна и външ..
69.00 лв.
Производител: Molten Код: BGH6X
Баскетболна топка MOLTEN BGH6X, устойчиво на протриване външно покритие, бутилов плондер с найлонови намотки.Техническо описание:12-панелен дизайнДизайн - GIUGIARO®Размер - 6Материал - PU кожаУстойчиво на протриване външно покритиеБутилов плондер с найлонови намоткиОфициални тегло и размерЗа вътрешн..
69.00 лв.
Производител: Molten Код: BGH7X
Баскетболна топка MOLTEN BGH7X, официални тегло и размер. Подходяща за употреба на открито и закрито.Техническо описание:12-панелен дизайнДизайн - GIUGIARO®Размер - 7Материал - PU кожаУстойчиво на протриване външно покритиеБутилов плондер с найлонови намоткиОфициални тегло и размерЗа вътрешна и външ..
69.00 лв.
Производител: Molten Код: BGR5-OI
Баскетболна топка MOLTEN BGR5-OI, 12 панелна конструкция, подсилен плондир, допълнителен слой за по-добра отскокливост.Техническо описание:12 панелна иновативна конструкцияМатериал - гума, с допълнителен слой за по-добра чувствителност и отскокливостПодсилен плондирДизайн - GIUGIARO Официално т..
29.00 лв.
Баскетболна топка MOLTEN BGR6-OI, FIBA
 
Производител: Molten Код: BGR6-OI
Баскетболна топка MOLTEN BGR6 е с размер 6 (диаметър 24 см), който се използва главно от жени по време на състезания и тренировки. Топката е изработена от издръжлива гума и е с 12 панелен дизайн. Благодарение на бутиловия плондер топката остава за дълго време надута. Баскетболна топка MOLTEN..
29.00 лв.
Баскетболна топка MOLTEN BGR7-OI, FIBA
 
Производител: Molten Код: BGR7-OI
Баскетболна топка MOLTEN BGR7-OI е с висококачествено гумено покритие и бутилов плондер с полиамидни намотки, което я прави идеален избор за игра в училище и за свободното време. Отличителният дизайн подобрява видимостта, като ви помага да се съсредоточите върху движението на топката. Техническо..
29.00 лв.
Производител: Molten Код: BGRX7-BG
Баскетболна топка MOLTEN BGRX7-BG е с висококачествено гумено покритие и бутилов плондер с найлонови намотки, което я прави идеален избор за игра в училище и за свободното време. Отличителният дизайн подобрява видимостта, като ви помага да се съсредоточите върху движението на топката.Техническо опис..
31.90 лв.
Производител: Molten Код: BGRX7-RB
Баскетболна топка MOLTEN BGRX7-RB е с висококачествено гумено покритие и бутилов плондер с найлонови намотки, което я прави идеален избор за игра в училище и за свободното време. Отличителният дизайн подобрява видимостта, като ви помага да се съсредоточите върху движението на топката. Техническо..
31.90 лв.
Производител: Molten Код: BGS7-OI
Баскетболна топка MOLTEN BGS7-OI е с 12 панелна конструкция и е изработена от здрава гума с бутилов плондер. Подходяща за игра в училища,  за тренировка и за игра през свободното време.Техническо описание:Модел - BGS7-OIОфициални размери  теглоКонструкция - 12 панелаМатериал - гумаБутилов ..
27.00 лв.
Производител: Molten Код: EBB-5
Баскетболна топка MOLTEN EBB-5, подсилен бутилов плондер, 8-панелна конструкция.Техническо описание:Материал - гумаПодсилен бутилов плондер8 панелна конструкцияРазмер - 5Официално тегло - 470 - 500 гОфициален размер - 69 - 71 смЦвят - оранжевПроизход - Тайланд..
24.90 лв.
Производител: Molten Код: EBB-6
Баскетболна топка MOLTEN EBB-6, подсилен бутилов плондер, 8-панелна конструкция.Техническо описание:Материал - гумаПодсилен бутилов плондер8-панелна конструкцияРазмер - 6Официално тегло  - 510 - 567 гОфициален размер - 72,4 - 73,7 смЦвят - оранжевПроизход - Тайланд..
24.90 лв.
Производител: Molten Код: EBB-7
Баскетболна топка MOLTEN EBB-7 е с 8 панелна конструкция и е изработена от здрава гума с бутилов плондер. Подходяща за игра в училища,  за тренировка и за свободното време.Техническо описание:Материал - гумаПодсилен бутилов плондир8 панелна конструкцияРазмер - 7Официално тегло  -..
24.90 лв.
Показани 1 от 20 | 35 (2 Страници)