Количка

BaroCook

Производител: BaroCook Код: 74111
Загряващо пакетче BAROCOOK Baropack 50 гр е консуматив за система и термо чаша за готвене без огън. Подходящ е за системите за готвене на BAROCOOK и Trekmates. Загряващото пакетче се активира при контакт с вода. Използва се с 120 мл вода само в специалните външни пластмасови контейнери на продуктите..
4.80 лв.
Загряващо пакетче BAROCOOK Baropack 20 гр
Временно изчерпан
Производител: BaroCook Код: 74110
Загряващо пакетче BAROCOOK Baropack 20 гр е консуматив за система и термо чаша за готвене без огън. Подходящ е за системите за готвене на BAROCOOK и Trekmates. Загряващото пакетче се активира при контакт с вода. Използва се с 40 мл вода само в специалните външни пластмасови контейнери на продуктите,..
3.40 лв.
Производител: BaroCook Код: BC-003
Система за готвене без огън BAROCOOK - 003 (850мл) е кутия, предназначена за готвене без огън. Прост и лесен за използване във всеки вид дейност на чист въздух. Затоплете храната си с BaroCook използвайки само малко количество вода. Просто поставете пакетче BaroPack в пластмасов контейнер и сип..
69.00 лв.
Производител: BaroCook Код: BC-005
Система за готвене без огън BAROCOOK - 005 (1000 мл) е кутия, предназначена за готвене без огън. Прост и лесен за използване във всеки вид дейност на чист въздух. Затоплете храната си с BaroCook използвайки само малко количество вода. Просто поставете пакетче BaroPack в пластмасов контейнер и с..
86.00 лв.
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)