Количка

Shaun White

Производител: Shaun White Код: IN 7730-2
Каска за скейтборд / велосипед SHAUN WHITE H1 е модерен лек шлем предназначен за различни екстремни спортове (BMX, скейтборд, longboarding, фрирайд, ...), но също така е подходящ за каране на колело, ролери или скутер. Ниско тегло, твърда защитна част и модерния дизайн са характеристиките, коит..
49.00 лв.
Производител: Shaun White Код: in 7722
Лонгборд SHAUN WHITE Baja е стандартен лонгборд с модерен дизайн, подходящ както за начинаещи, така и за напреднали. 8-пластовата дъска от китайски клен е залепена с висококачествено лепило, предназначено специално за лонгборди, за да осигури максимална здравина, а благодарение на алуминиевите шасит..
215.00 лв.
Производител: Shaun White Код: IN 7734
Протектори за скейтборд / ролери / скутери Shaun White P1Shaun White P1 са протектори, предназначени за различни екстремни спортове (BMX, скейтборд, longboarding, фрирайд, ...), но също така са подходящи за каране на колело, ролери или скутери. Ниско тегло и здравата защитна част на наколенките и на..
60.00 лв.
Производител: Shaun White Код: IN 7726
Тротинетка за фрийстайл SHAUN WHITE Hero 3 е идеална за всички състезатели, които харесват фрийстайл на U-рампи или в скейт паркове. Леката алуминиева рамка осигурява висока издръжливост при всеки удар, а ниската му тегло го прави лесен за контролиране при изпълнение на трикове. Масивното, но с..
359.00 лв.
Лонгборд SHAUN WHITE Dawn 38
Доставка 14 дни
Производител: Shaun White Код: IN 7724
Лонгборд SHAUN WHITE Dawn е универсален лонгборд, подходящ както за начинаещи, така и за напреднали. 8-пластовата дъска от китайски клен е залепена с висококачествено лепило, предназначено специално за лонгборди, за да осигури максимална здравина, а благодарение на алуминиевите шасита, лонгбордът е ..
145.00 лв.
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)
За да подобрим функционалността на нашия сайт, използваме "бисквитки". Научете повече тук