Количка

Everlast

Производител: Everlast Код: sp 6000
Боксови ръкавици EVERLAST ( 8 - 14 oz ), подходящи за интензивни тренировки. Специалната пяна и технологията на палеца допринасят за максимална защита на ръцете по време на тренировка.Технически характеристики:Състав: външна част – полиуретан, вътрешна част – полиестер, подложка – пяна.Размери: 8oz,..
71.00 лв.
Производител: Everlast Код: SP 21400
Изключително комфортен протектор за уста. Здрав и надежден, той осигурява най-добрите защита и комфорт. Той е лесен за използване и е с универсален размер, подходящ за всички възрасти.Техническо описание:Мек вътрешен слой, изработен от Evergel - осигурява комфорт и защитаГъвкав междинен слой - абсор..
33.00 лв.
Бинт за ръце EVERLAST Pro Style
Доставка 14 дни
Производител: Everlast Код: SP 4454
Бинт за ръце EVERLAST Pro Style, осигурява оптимален комфорт и безопасност по време на тренировка.Техническо описание:Осигурява оптимален комфорт и безопасност по време на тренировкаПримка за палеца, осигуряваща бързото и сигурно прикрепване към ръкатаАнти-микробната обработка EverFresh бори не..
22.00 лв.
Боксов чувал EVERLAST 22кг
Доставка 14 дни
Производител: Everlast Код: SP 4004
Боксов чувал EVERLAST 22 кг е изработен от устойчив на разкъсване винил, което гарантира провеждането на продължителни тренировки. Предназначен за начинаещи боксов чувал EVERLAST 22 кг създава чудесна възможност да изпуснете напрежението или да направите добра кардио тренировка. Подходящ за бокс, MM..
152.00 лв.
Боксов чувал EVERLAST 28 кг
Доставка 14 дни
Производител: Everlast Код: SP 4007
Боксов чувал EVERLAST 28 кг е изработен от устойчив на разкъсване винил, което гарантира провеждането на тежки и продължителни тренировки.Боксов чувал EVERLAST 28 кг дава чудесна възможност да изпуснете напрежението или да направите добра кардио тренировка.Техническо описание:Височина 108 смДиаметър..
189.00 лв.
Боксов чувал EVERLAST 33 кг
Доставка 14 дни
Производител: Everlast Код: SP 4000
Боксов чувал EVERLAST 33 кг е изработен от устойчив на разкъсване винил, което гарантира провеждането на продължителни тренировки. Предназначен за начинаещи боксов чувал EVERLAST 33 кг създава чудесна възможност да изпуснете напрежението или да направите добра кардио тренировка. Подходящ за..
229.00 лв.
Протектор за уста EVERLAST Single
Доставка 14 дни
Производител: Everlast Код: SP 4405
Протектор за уста EVERLAST Single е единичен протектор за уста, подходящ за тренировки, MMA и борба.Техническо описание:Единичен протектор за уста, подходящ за тренировки, MMA и борбаИзварявате и захапвате, за да персонализирате формата, за максимална защита и комфорт За максимален комфорт, протекто..
10.00 лв.
Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)
За да подобрим функционалността на нашия сайт, използваме "бисквитки". Научете повече тук