Количка

Everlast

Бинт за ръце EVERLAST Flex Cool
Доставка 14 дни
Производител: Everlast Код: SP 4458
Боксов бинт за ръце EVERLAST Flex Cool осигурява оптимален комфорт и безопасност по време на тренировка. Изработен е от дишащ материал, FLEXCOOL. Каишката за палеца осигурява лесно закопчаване с велкро и гарантира максимален комфорт.Техническо описание:Осигурява оптимален комфорт и безопасност ..
30.00 лв.
Боксов комплект за деца Everlast Junior
Доставка 14 дни
Производител: Everlast Код: SP 10
Боксов комплект за деца Everlast Junior е подходящ за най-малките любители на бокса. Изработен е от висококачествени материали, а ръкавиците са с размер 6 oz. Боксов комплект за деца Everlast Junior ще даде наобходимия старт в бокса на всяко дете.Техническо описание:Материал: Синтетична кожа, P..
132.00 лв.
Боксов тренажор Everlast Boxsack
Доставка 14 дни
Производител: Everlast Код: SP 12628
Боксов тренажор Everlast Boxsack е изработен от устойчиви материали и е чудесен начин да релаксирате и да преодолеете натрупания във времето стрес.Боксов тренажор Everlast Boxsack е надуваем, а основата му може да се напълни с вода за по-голяма стабилност.Техническо описание:Материал: PVCВисочина: 1..
48.00 лв.
Боксов тренажор Everlast Power Tower Gold
Доставка 14 дни
Производител: Everlast Код: SP 22628
Боксов тренажор Everlast Power Tower Gold е изработен от устойчиви материали и е чудесен начин да релаксирате и да преодолеете натрупания във времето стрес.Боксов тренажор Everlast Power Tower Gold е надуваем, а основата му може да се напълни с вода за по-голяма стабилност.Техническо описание:Матери..
49.00 лв.
Боксов тренажор EVERLAST Target free 35 кг
Доставка 14 дни
Производител: Everlast Код: SP 2168
Боксов тренажор EVERLAST Target free 35 кг е свободно стоящ боксов тренажор, с който можете да тренирате реакции, скорост, пъргавина. Основата е изработена от висококачествена пластмаса, която се пълни с пясък или вода. Боксов тренажор EVERLAST Target free 35 кг е изработен от плътна пяна обвит..
479.00 лв.
Боксов чувал EVERLAST 22кг
Доставка 14 дни
Производител: Everlast Код: SP 4004
Боксов чувал EVERLAST 22 кг е изработен от устойчив на разкъсване винил, което гарантира провеждането на продължителни тренировки. Предназначен за начинаещи боксов чувал EVERLAST 22 кг създава чудесна възможност да изпуснете напрежението или да направите добра кардио тренировка. Подходящ за бокс, MM..
219.00 лв.
Боксов чувал EVERLAST 28 кг
Доставка 14 дни
Производител: Everlast Код: SP 4007
Боксов чувал EVERLAST 28 кг е изработен от устойчив на разкъсване винил, което гарантира провеждането на тежки и продължителни тренировки.Боксов чувал EVERLAST 28 кг дава чудесна възможност да изпуснете напрежението след натоварен работен ден или да направите добра кардио тренировка. Доброто съотнош..
189.00 лв.
Боксов чувал EVERLAST 33 кг
Доставка 14 дни
Производител: Everlast Код: SP 4000
Боксов чувал EVERLAST 33 кг е изработен от устойчив на разкъсване винил, което гарантира провеждането на продължителни тренировки. Предназначен за начинаещи боксов чувал EVERLAST 33 кг създава чудесна възможност да изпуснете напрежението или да направите добра кардио тренировка. Подходящ за..
229.00 лв.
Производител: Everlast Код: sp 6000
Боксови ръкавици EVERLAST ( 8 - 14 oz ), подходящи за интензивни тренировки. Специалната пяна и технологията на палеца допринасят за максимална защита на ръцете по време на тренировка.Технически характеристики:Състав: външна част – полиуретан, вътрешна част – полиестер, подложка – пяна.Размери: 8oz,..
71.00 лв.
Бърза круша EVERLAST Reflex bag
Доставка 14 дни
Производител: Everlast Код: SP 2260
Бърза круша EVERLAST Reflex bag е предназначена за тренировка за точност, бързина и пъргавина. Има пластмасова основа с висока плътност, която се пълни с вода или пясък. Симулира спаринг за удари и защита . Изработена е от издръжлива синтетична кожа с пълнеж от висококачествена пяна. Бърза круш..
199.00 лв.
Бинт за ръце EVERLAST Pro Style
Доставка 14 дни
Производител: Everlast Код: SP 4454
Бинт за ръце EVERLAST Pro Style, осигурява оптимален комфорт и безопасност по време на тренировка.Техническо описание:Осигурява оптимален комфорт и безопасност по време на тренировкаПримка за палеца, осигуряваща бързото и сигурно прикрепване към ръкатаАнти-микробната обработка EverFresh бори не..
22.00 лв.
Производител: Everlast Код: SP 21400
Протектор за уста EVERLAST Evergel е изключително комфортен протектор за уста. Здрав и надежден, той осигурява най-добрите защита и комфорт. Той е лесен за използване и е с универсален размер, подходящ за всички възрасти.Техническо описание:Мек вътрешен слой, изработен от Evergel - осигурява комфорт..
33.00 лв.
Протектор за уста EVERLAST Single
Доставка 14 дни
Производител: Everlast Код: SP 4405
Протектор за уста EVERLAST Single е единичен протектор за уста, подходящ за тренировки, MMA и борба.Техническо описание:Единичен протектор за уста, подходящ за тренировки, MMA и борбаИзварявате и захапвате, за да персонализирате формата, за максимална защита и комфорт За максимален комфорт, протекто..
10.00 лв.
Показани 1 от 13 | 13 (1 Страници)