Количка

Concept 2

Гребен тренажор Concept2 D
Доставка 14 дни
Производител: Concept 2 Код: Concept2D
Надежната изработка на гребния тренажор Concept 2 Model D го превърна в най-добре продавания гребен тренажор в света. Признат от конкурентните фирми произвеждащи гребни тренажори като стандарт, Model D ви осигурява ефективна тренировка на сърдечно-съдовата система, която ще повиши вашето фитнес ниво..
2 150.00 лв.
Гребен тренажор Concept2 E
Доставка 14 дни
Производител: Concept 2 Код: Concept2E
Гребен ергометър Concept2 Model Е Model Е предлага комфорт и издръжливост със своята по-висока рамка, никелирана верига и двойно прахово покритие с гланцов завършек. От практическа гледна точка, по-високата рамка означава по-лесно слизане и качване за хора с висок ръст и тегло, уморени колене или за..
2 670.00 лв.
Ски ергометър Concept2  SkiErg 2
Доставка 14 дни
Производител: Concept 2 Код: C2715
Ски ергометър Concept2  SkiErg 2 е проектиран да издържа на всякакви натоварвания. С негова помощ ски-северните дисциплини са достъпни за всеки - от елитния скиор, който се стреми да подобри формата си до спортния ентусиаст, който иска да се подготви за ски сезона. Тренировката със ски ергометъ..
1 940.00 лв.
Свободностояща стойка за  Concept2  SkiErg 2
Доставка 14 дни
Производител: Concept 2 Код: C2720
Свободностояща стойка за  Concept2  SkiErg 2 е алтернативен метод за закрепване на SkiErg, ако не искате да го монтирате на стена. Благодарение на това SkiErg2 е свободностоящ, позволявайки ви да го използвате навсякъде. Стойката за под е здрава и добре проектирана,  със стоманена кон..
520.00 лв.
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)