Количка

Huari

Производител: Huari Код: HU0319AW
Баскетболна топка HUARI Deniss е перфектна за ефективна тренировка или игра с приятели в свободното време. Топката е изработена от твърда, издръжлива гума с груба повърхност. Материалът и текстурата на топката осигуряват добро сцепление и отскок. Материалът е устойчив на механични пов..
29.00 лв.
Производител: Huari Код: HU0118AW
Баскетболна топка HUARI Lebron е перфектна за ефективна тренировка или игра с приятели в свободното време. Топката е изработена от твърда, издръжлива гума с груба повърхност. Материалът и текстурата на топката осигуряват добро сцепление и отскок. Материалът е устойчив на механични повреди, благ..
13.00 лв.
Производител: Huari Код: HU0618AW
Баскетболна топка HUARI Magic, подходяща за игра в свободното време или за тренировка. Специалната гума подобрява комфорта по време на игра.  Плондерът е устойчив на деформация, която може да възникне, когато топката отскача. Топката е с модерен дизайн и умело подбрани нюанси в синята гама..
12.00 лв.
Производител: Huari Код: HU1518AW
Волейболна топка HUARI Tachis е функционален модел топка, подходяща за тренировка и игра за развлечение. Класическата топка Tachis е перфектният модел волейболна топка подходяща за ползване в зала. Изработена е от много издръжлив PU материал. Надлъжните слепени панели, запазват формата на топката, д..
30.00 лв.
Производител: Huari Код: HU2418AW
Волейболна топка HUARI Voltis е гаранция за отлично качество и прецизна игра. С волейболна топка HUARI Voltis можете активно да прекарате свободното си време, да играете интензивно с деца или приятели, когато сте на къмпинг или на плажа. Топката е с лепена панелна конструкция, което гарантира дълъг ..
24.00 лв.
Производител: Huari Код: HU0119AW
Вратарски ръкавици Gianluigi от Huari са предназначени за деца или юноши, които тренират или играят футбол в свободното време. Ръкавиците са подходящи за всеки вратар, който иска да подобри ефективността и техниката на играта, като същевременно се забавлява. Външният слой на ръкавиците е направен о..
25.00 лв.
Производител: Huari Код: HU0718AW
Вратарски ръкавици HUARI Petr ще ви позволят да подобрите уменията си на терена и да се забавлявате, независимо от метеорологичните условия. Латексния материал, от който са изработени ръкавиците улеснява захвата на топката, дори и по време на дъжд. Вратарските ръкавици са снабдени със вътрешен слой ..
27.00 лв.
Производител: Huari Код: HU0918AW
Вратарски ръкавици HUARI Rene ще ви позволят да подобрите уменията си на терена и да се забавлявате, независимо от метеорологичните условия. Латексния материал, от който са изработени ръкавиците улеснява захвата на топката, дори и по време на дъжд. Вратарските ръкавици са снабдени със вътрешен ..
37.00 лв.
Вратарски ръкавици HUARI Rui Jr
Временно изчерпан
Производител: Huari Код: HU1018AW
Вратарски ръкавици HUARI Rui Jr са перфектния избор за деца и начинаещи. Латексния материал, от който са изработени ръкавиците улеснява захвата на топката, дори и по време на дъжд. Вратарските ръкавици са снабдени със вътрешен слой от еластична пяна, който предпазва ръцете от наранявания и сини..
15.00 лв.
Производител: Huari Код: HU5219AW
Вратарски ръкавици HUARI Zengi Jr са подходящи за всеки вратар, който иска да подобри ефективността и техниката на играта, като същевременно се забавлява. Латексния материал, от който са изработени ръкавиците улеснява захвата на топката, дори и по време на дъжд. Вратарските ръкавици са сна..
19.00 лв.
Производител: Huari Код: HU5419AW
Вратарски ръкавици HUARI Zubiza Jr са здрави и надеждни, изработени изцяло от латексова пяна. Латексния материал, се характеризира с много добро сцепление, което е от голямо значение за всеки вратар. Вратарските ръкавици са гъвкави и  перфектно ще паснат на ръката на вашето дете...
16.00 лв.
Производител: Huari Код: HU0219AW
Детски футболни калци HUARI Beat Junior осигуряват максимален комфорт на Вашето дете по време на тренировка. Чорапите са малък, но изключително важен елемент от футболния екип. Те поддържат топлинния комфорт на краката и предпазват от охлузване. Beat чорапите са изработени от еластична прежда, която..
10.00 лв.
Производител: Huari Код: HU10419AW
Детски футболни обувки HUARI Cesc JR TF Lime са удобен модел футболни стоножки, подходящи за деца и юноши. Обувките HUARI Cesc TF са предназначени за тренировки и игри в свободното време. Могат да се ползват на терени от изкуствена трева. Светлата, текстилна горна част осигурява добра вентилация и с..
56.00 лв.
Производител: Huari Код: HU0418AW
Футболна топка HUARI Basti е модел, който ще впечатли всеки почитател на футбола. Топката е с класически дизайн и е перфектна за тренировъчни и развлекателни срещи на тревни терени. Външният слой на топката е изработен от устойчив PU материал. Полиуретанът е мек, устойчив на влага и механични п..
33.00 лв.
Производител: Huari Код: HU2318AW-1
Футболна топка HUARI Carlos е здрава футболна топка, предназначена за игра в свободното време или по време на тренировка. Изработена от изключително здрави, трайни материали, запазва формата и свойствата си дори след интензивна употреба. Продуктът се отличава с ярки цветове, което увеличава вид..
17.00 лв.
Производител: Huari Код: HU2318AW-2
Футболна топка HUARI Carlos е здрава футболна топка, предназначена за игра в свободното време или по време на тренировка. Изработена от изключително висококачествени, трайни материали, запазва формата и свойствата си дори след интензивна употреба. Продуктът се отличава с ярки цветове, което уве..
18.00 лв.
Производител: Huari Код: HU10319AW
Футболна топка HUARI Christo е универсална топка, изработена от висококачествени материали. Топката е перфектна за игра на открит терен или по време на семейно пътуване. Ръчно шита 32-панелна конструкция.Техническо описание:Футболна топкаРазмер 4Тегло: 290 - 310 гВъншна част: изкуствена кожаПлондер:..
34.00 лв.
Производител: Huari Код: HU10119AW
Футболна топка HUARI Davor е универсална топка, изработена от висококачествени материали. Топката е перфектна за игра на открит терен или по време на семейно пътуване. Ръчно шита 32-панелна конструкция.Техническо описание:Футболна топкаРазмер 5Тегло: 405 - 420 гВъншна част: изкуствена кожаПлондер: л..
37.00 лв.
Производител: Huari Код: HU5519AW
Футболна топка HUARI Mila е идеална както за тренировки, така и за развлечение. Повърхността на топката е мека, не абсорбира вода, устойчива на механични повреди. Футболната топка запазва формата и свойствата си дълго време и е с размер 5.Техническо описание:Футболна топкаМатериал: TPUПанели: 32Маши..
28.00 лв.
Футболна топка HUARI Pavel
Временно изчерпан
Производител: Huari Код: HU5319AW
Футболна топка HUARI Pavel ще впечатли всеки почитател на футбола. С отлично качество и на достъпна цена тя е идеалния избор, както за тренировки, така и за развлечение. Външният слой на топката е изработен от здрав и устойчив PU материал. Полиуретанът е мек, устойчив на влага и механични повре..
49.00 лв.
Показани 1 от 20 | 45 (3 Страници)