Количка

Aztron

 Гребло за SUP борд Aztron Style
Доставка 14 дни
Производител: Aztron Код: AC-P100
Гребло за SUP борд Aztron Style е регулируемо алуминиево гребло с размери 165-210 см., което е подходящо за начинаещи. За по-голямо удобство, греблото е снабдено с дръжка T-бар. Гребло за педълборд Aztron Style  е леко и компактно, с тегло 946 гр.Техническо описание на ръкохватка..
40.00 лв.
Гребло за SUP борд Aztron Power
Доставка 14 дни
Производител: Aztron Код: AC-P300
Гребло за SUP борд Aztron Power е изработено от карбон и фибростъкло, което намалява значително теглото, като същевременно поддържа максимална здравина. Дръжката с  Т-бар позволява сигурно и удобно захващане на греблото. Гребло за SUP борд Aztron Power е устойчиво и леко с прециз..
321.00 лв.
Гребло за SUP борд Aztron Race
Доставка 14 дни
Производител: Aztron Код: AC-P400
Гребло за SUP борд Aztron Race е много леко и здраво гребло, изработено от 100% карбон. Подходящо е както за начинаещи, така и за опитни гребци. Греблото е трисекционно и е с регулируема дължина от 180 до 220 см.С гребло за SUP борд Aztron Race няма да почувствате умора, защото теглото му е едва 608..
326.00 лв.
Електрическа помпа за SUP борд Aztron
Доставка 14 дни
Производител: Aztron Код: AC-PU201
Електрическа помпа за SUP борд Aztron е един от най-необходимите аксесоари към всеки SUP борд, с който да замените изтощителното надуване с ръчна помпа. Тази помпа може да генерира налягане до 16 psi и да надуе дъска / каяк за 10 минути. Можете също да регулирате максималното си изход..
175.00 лв.
Надуваем SUP борд Aztron Mercury 330
Доставка 14 дни
Производител: Aztron Код: AS-102
Надуваем SUP борд Aztron Mercury 330 е подходящ както за спокойни води (реки и езера), така и за средни вълни.  EVA покритие за по-добро сцепление и комфорт. Дръжка за лесно пренасяне. Място за багаж с ластик в предната част. Педълборд / SUP борд Aztron Mercur..
809.00 лв.
Надуваем SUP борд Aztron Neptune 381
Доставка 14 дни
Производител: Aztron Код: AS-303D
Надуваем SUP борд Aztron Neptune 381 е подходящ както за спокойни води (реки и езера), така и за средни вълни. Kick гумена подложка  в задната част улеснява контрола при завои и вълни.  EVA покритие за по-добро сцепление и комфорт. Дръжка за лесно пренасяне. Място ..
989.00 лв.
Финка за SUP борд Aztron 9”
Доставка 14 дни
Производител: Aztron Код: AC-F101
Финка за SUP борд Aztron 9” е правилният избор за резервна финка за Вашия СУП борд. Всичко, което трябва да направите, за да инсталирате финката, е да я плъзнете по релсата в долната част на дъската (не са необходими инструменти).Финка за SUP борд Aztron 9” съчетава отлично качество, максимална здра..
23.00 лв.
Чанта за гребло Aztron
Доставка 14 дни
Производител: Aztron Код: AC-B201
Чанта за гребло Aztron е чудесен начин за пренасяне и съхранение на Вашето гребло. Дизайнът и е подходящ за гребла с размер до 90 см. в сгънато състояние. Чантата е изработена от здрав и устойчив на износване материал.За още по-голямо удобство, чанта за гребло Aztron е с регулируема презра..
55.00 лв.
Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)