Количка

Pinguin

Производител: Pinguin Код: P7629
Алуминиеви съдове PINGUIN Double Alu са компактни, леки съдове за туризъм. Подходящи за двама. Газовия котлон или бутилката с пропан/бутан се побират в съдовете и не заемат място. Гъба за измиване на приборите уплътнява и не позволява да тракат. Торбичката за съхранение и пренасяне ги прави лесни за..
50.00 лв.
Производител: Pinguin Код: 9272
Алуминиеви съдове PINGUIN Double X, New са с анодизирано покритие, което създава много здрав и устойчив слой от алуминиев оксид върху повърхността на материала, което предотвратява допълнително окисляване, увеличава якостта на материала и неговата устойчивост на абразия.. Големият съд е с то..
78.00 лв.
Производител: Pinguin Код: 9275
Алуминиеви съдове PINGUIN Rover L е комплект къмпинг прибори, изработени от алуминий с анодизирана повърхност. Дръжките на съдовете са направени от стоманена тел, снабдени със силиконов термоустойчив ръкав, дръжките на капака са пластмасови. Анодизацията (също анодизиране) създава много силен и твър..
78.00 лв.
Производител: Pinguin Код: 9273
Алуминиеви съдове PINGUIN Rover S е комплект къмпинг прибори, изработени от алуминий с анодизирана повърхност. Дръжките на съдовете са направени от стоманена тел, снабдени със силиконов термоустойчив ръкав, дръжките на капака са пластмасови. Анодизацията (също анодизиране) създава много силен и твър..
67.00 лв.
Производител: Pinguin Код: 7626
Алуминиеви съдове PINGUIN Solo Alu е ултра - лек комплект съдове за един човек, изработен от здрав анодизиран алуминий. Приборите са огнеупорни и имат устойчиво на износване покритие.Техническо описание:Тегло - 223 грРазмери - 127 x 150 ммСъдържание на комплекта:голям съд 127 x 102 мм (750 мл), тегл..
29.00 лв.
Производител: Pinguin Код: 8834
Алуминиеви туристически съдове PINGUIN Quadri е ултра лек комплект за 3-5 души, изработен от полипропилен и здрав анодизиран алуминий. Техническо описание:Приборите са огнеупорни и имат устойчиво на износване покритие (не се отнася за полипропиленовите прибори)Тегло - 722 грРазмери - 170 x 128 мм..
53.00 лв.
Производител: Pinguin Код: 130153
Традиционна, туристическа бутилка за вода произведена от олекотена, неръждаема стомана. Съотношението в стоманата между Хром и Никел в проценти е 18:8, което я прави идеална за направата на съдове и прибори за храна. Бутилката се почиства много лесно благодарение на голямото гърло, което е с диаметъ..
17.00 лв.
Производител: Pinguin Код: 130163
Традиционна, туристическа бутилка за вода произведена от олекотена, неръждаема стомана. Съотношението в стоманата между Хром и Никел в проценти е 18:8, което я прави идеална за направата на съдове и прибори за храна. Бутилката се почиства много лесно благодарение на голямото гърло, което е с диаметъ..
18.00 лв.
Производител: Pinguin Код: PIN347258
Воден резервоар PINGUIN TopFill 2 l е изработен от антибактериален, медицински изпитан материал, който се използва в здравеопазването.  Резервоарът е с горен капак за лесно почистване. Въртяща катарама за поставяне на маркуча към лента на раница, гарантира удобство ползването и насочването му в..
29.00 лв.
Воден резервоар PINGUIN TopFill 3 l
Временно изчерпан
Производител: Pinguin Код: PIN347357
Воден резервоар PINGUIN TopFill 3 l е изработен от антибактериален, медицински изпитан материал, който се използва в здравеопазването.  Резервоарът е с горен капак за лесно почистване. Въртяща катарама за поставяне на маркуча към лента на раница, гарантира удобство ползването и насочването..
30.00 лв.
Производител: Pinguin Код: 7643
Компактен, лек и удобен газов котлон. Подходящ за използване със всякаква посуда. Мощността от 3000W го прави идеален и желан за къмпингарите. Изработен от неръждаема стомана и алуминийИздържа на силен вятър, благодарение на специалната защита на горелкатаПодходящ за у..
27.00 лв.
Производител: Pinguin Код: 9267
Газов котлон PINGUIN Mantis e олекотена версия на котлоните тип Spider, с подобрен газов нагревател. Mantis е здрав и стабилен, свободно поставящ се газов котлон, Може да понесе големи наоварвания и благодарение на широката горелка, с него се готви изключително бързо. Възможност за работа при ниски ..
52.00 лв.
Производител: Pinguin Код: 9268
Газов котлон PINGUIN Mantis Titan е здрав и много стабилен газов котлон, изработен от титан. Може да понесе големи натоварвания и благодарение на широката горелка, с него се готви изключително бързо. Изключително лек - 98 гр. Възможност за работа в екстремни отрицателни температури.Техническо описан..
88.00 лв.
Производител: Pinguin Код: 7641
• Здрав и стабилен газов котлон, устойчив на тежко натоварване • Изработен от неръждаема стомана и дуралуминий • Високо ефективен поради широкото разпръскване на огъня • Ползва се с газови бутилки с винтил • Калоричност - 2600 W • Тегло - 230 гр. • Размери - 168 x 72 мм. • Предл..
40.00 лв.
Производител: Pinguin Код: P7642-S
Газов котлон PINGUIN Surpass steel впечатлява със семплия си дизайн и компактни размери.Техническо описание:Перфектна комбинация от силен пламък и голяма главаИзключително устойчив, благодарение на сгъваемите стоманени раменаИзработен от неръждаема стомана и алуминийВисоко ефективен поради широкото ..
29.00 лв.
Производител: Pinguin Код: 7642
• Перфектна комбинация от директен пламък с голям горелка • Изключително лек, благодарение на сгъваемите титаниеви рамена • Изработен от титан и дуралуминий • Високо ефективен поради широкото разпръскване на огъня • Ползва се с газови бутилки с винтил • Калоричност - 2600 W • Тегло..
47.00 лв.
Производител: Pinguin Код: 7644
Газов котлон PINGUIN Trek е малък и компактен, лек и надежден, с голяма мощност - 3000W. Котлонът е перфектен избор за почитателите на къмпинга и туризма.Техническо описание:Компактен и удобен газов котлонИзработен от неръждаема стомана и алуминийПолзва се с газови бутилки с винтилКалоричност - 3000..
29.00 лв.
Производител: Pinguin Код: PIN67019
Газова бутилка PINGUIN 110 гр е газова смес, която се състои от Propan / N-Butan / Izo-Butan. Газовата бутилка е със стандартна резба и е съвместима с туристически газови котлони. Подходяща е за ползване през четирите сезона.Техническо описание:Тегло: 0.210 кгКоличество газ: 110 грТил: винтВ съответ..
5.00 лв.
Производител: Pinguin Код: 7633
Газова бутилка PINGUIN 230 гр е всесезонната газова смес на PINGUIN се състои от  Propan / N-Butan / Izo-Butan, което я прави подходяща за използване през четирите сезона. Газовата бутилка е предназначена за много ниски температури, за употреба при зимни условия до -40°C. и летни без огран..
9.00 лв.
Производител: Pinguin Код: 7634
Газова бутилка PINGUIN 450 гр с всесезонната газова смес на PINGUIN се състои от  Propan / N-Butan / Izo-Butan във флакон от 450гр, което я прави подходяща за използване през четирите сезона. Газовата бутилка е предназначена за много ниски температури, за употреба при зимни условия.Техниче..
13.50 лв.
Показани 1 от 20 | 240 (12 Страници)