Количка

Как да се грижите за мото очила

КАК ДА СЕ ГРИЖИТЕ ЗА МОТО ОЧИЛА

Поддържайте стъклата на мото очила винаги максимално чисти. Почиствайте под течаща вода, внимателно забършете отпред с влажна или мека кърпа. Когато почиствате мото очилата, не докосвайте вътрешността на стъклото, тъй като е нанесен слой против замъгляване и може да се увреди. Ако е необходимо да почистите вътрешното стъкло, почистете го само с вода, без никакви почистващи препарати. Накрая изсушете стъклото с мека кърпа, но само с леки докосвания, избърсването може да причини преждевременно увреждане на вътрешния слой. Използвайте сапунена вода за почистване на мото очила. Редовното миене удължава живота на пяната, тъй като потта я превръща в трошлива и тя се разпада с течение на времето.

ПРОЦЕДУРА ЗА ПОЧИСТВАНЕ

Стъпка 1

Всички мото очила се почистват от засъхнала кал на течаща вода.

Стъпка 2

Напълнете кухненската мивка с топла вода и добавете малко количество мек сапунен препарат. Избягвайте използването на химически почистващи препарати. Те почистват, но в същото време стъклото става чупливо и започва да се напуква. Бъдете внимателни, когато почиствате вътрешността на стъклата на мото очила, която е с покритие против замъгляване. 

Стъпка 3

Потопете мото очилата във вода и ги оставете да се накиснат за няколко минути.

Стъпка 4

Почистете със сапунена вода, докато очилата се изчистят.

Стъпка 5

Вземете хартиена кърпа или кърпа от микрофибър, потопете я в сапунена вода и леко измийте предната и задната страна на стъклата. Внимавайте да не надраскате отвън или отвътре.

Стъпка 6

Изплакнете добре стъклата със студена вода, докато цялата почистваща пяна не се изплакне.

Стъпка 7

Всички очила за мотокрос съхнат на въздух. Не изсушавайте на пряка слънчева светлина и не използвайте източници на топлина. Приберете мото очилата напълно сухи.


За да подобрим функционалността на нашия сайт, използваме "бисквитки". Научете повече тук