Количка

Карабинер BEAL BE LINK BE MATIC

Карабинер  BEAL BE LINK BE MATIC, е асиметричен карабинер за края на осигурителен ремък.

Асиметричен карабинер са автоматична муфа, отваряща се с 2 движения (завъртане, натискане).Неговата конструкция и форма го правят особено подходящ за карабинер в края на осигурителен ремък или за някои осигурителни устройства.Карабинер BE LINK се предлага в три версии: с муфа на винт, с автоматична двуактова муфа (Bi-Matic) и с автоматична триактова муфа (3-Matic)


Техническа спецификация:

Семейство

LINK

Якост по голямата ос

26 kN

Якост по малката ос

8 kN

Якост с отворена ключалка

7 kN

Размери

108 x 66mm

Отвор

20 mm


Гаранция - 3 години

Стандарт - EN 12275 B; EN 362 B

Тегло - 65 гр

Състав - алуминиева сплав

Характеристики
Материал Алуминий
Подходящ за Мъже; Жени
Продукт Карабинер
Спорт Алпинизъм
Тегло 0.065
Цвят Сив
Продукта е наличен само за онлайн продажба

Напишете отзив

Бележка:* Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа!
Лош Добър
Канче PINGUIN Mug е термо чаша, изработенa от неръждаема стомана, с пластмасов капак и сгъваеми дръжки.Техническо описание: Термо чашаМатериал: нер..
13.00 лв.
Слънчеви очила IQ Sagres гарантират перфектна защита за очите ви от вредните лъчи. Техническо описание:Модерен дизайнГумени подложки за носа..
61.00 лв.
Бейзболна шапка HI-TEC Sakato е класически модел, който осигурява защита на очите ви и е подходящ аксесоар към спортно или лятно облекло. Козирката пр..
14.00 лв.
Мъжка тениска IGUANA Baaky II с модерен, универсален дизайн, подходяща за почитателите на активния начин на живот. Тениската съчетава в себе си стил и..
18.00 лв.
Течен магнезий PETZL Power Liquid - не отделя прах във въздуха, изсушава ръцете в рамките на няколко секунди от нанасянето и ги поддържа сухи за дълго..
19.00 лв.
Карабинер с муфа BEAL BE LOCK е голям карабинер с ръчно завиваща се муфа тип HMS. Особено подходящ при работа с двойно въже (за направа на стреме или ..
24.00 лв.
Карабинер BEAL BE ONE е създаден специално, за да щади въжето при многократни падания на спортни маршрути. Зоната, в която трие въжето е разширена, за..
18.00 лв.
Карабинера с муфа BEAL BE SAFE е с HMS форма и е идеално пригоден за работа с вашето осигурително устройство. Може да се използва, както за осигуряван..
19.00 лв.
Карабинер с муфа BEAL BE LINK TRIMATIC е с асиметрична форма и е подходящ за използване в края на осигурителния ремък или за закрепване към осигурител..
26.00 лв.
Карабинер PETZL Djinn е подходящ за спортно катерене, както за начинаещи, така и за професионалисти. Големият отвор на ключалката улеснява използванет..
17.00 лв.
Популярни от категорията
Карабинер BEAL BE ONE Карабинер PETZL Owall Карабинер BEAL BE LINK BE MATIC Карабинер с муфа BEAL BE LOCK Майон PEGUET полукръгъл алуминиев, 10 мм
Карабинер BEAL BE ONE Карабинер PETZL Owall Карабинер  BEAL BE LINK BE MATIC Карабинер с муфа BEAL BE LOCK Майон PEGUET полукръгъл алуминиев, 10 мм
MCLBO PZ M41 BMCLBLN2 MCLBL MRRDZIC100_CE
Цена 18.00 лв. 19.00 лв. 23.00 лв. 24.00 лв. 24.00 лв.
Рейтинг
Подходящ за Мъже; Жени Мъже; Жени Мъже; Жени Мъже; Жени Мъже; Жени
Продукт Карабинер Карабинер Карабинер Карабинер Майон
Спорт Къмпинг Къмпинг Алпинизъм Къмпинг Алпинизъм
Тегло 0.052 0.068 0.065 0.090 0.054
Цвят Сив Сив Сив Сив Сив
Размер (XS - XXXXL) 8.6