Количка

Комплект за гмуркане AQUAWAVE Chlappi JR Set

Комплект за гмуркане AQUAWAVE Chlappi JR Set се състои от шнорхел и маска. Маската е изработена от закалено стъкло, което се характеризира с висока устойчивост на надрасквания и пукнатини. Това осигурява защита срещу наранявания на очите и лицето. Лесната система за регулиране на лентата позволява оптимално регулиране на маската. Краят на тръбата на шнорхела ограничава проникването на вода във вътрешността, а оранжевият връх осигурява видимост на детето във водата. Долният вентил, изработен от силикон с висока устойчивост на деформация, се използва за бързо оттичане на вода от тръбата. 


Техническо описание:

  • Детски комплект за гмуркане
  • Материал на лещите: закалено стъкло
  • Технология Anti-Fog: против замъгляване на лещите
  • 100% UVA и UVB защита
  • Каишка: PVC, силикон
  • Рамка: PVC, силикон
  • Шнорхел: PVC, силикон
  • Лесно регулиране на лентите на маската
  • Изпускателен клапан
  • Видим край на тръбата
Характеристики
Anti-fog Да
UV защита Да
Лещи Темперирано стъкло
Материал Поликарбонат; Силикон; PVC
Подходящ за Момчета; Момичета
Продукт Комплект за гмуркане
Сезон Пролет; Лято
Спорт Плуване; Гмуркане
Цвят лещи Прозрачен
Шаси Цяла, излята рамка
Наличност по магазини
Склад ЯКО Русе
магазин ЯКО Русе
магазин ЯКО София - Ограничена наличност.
магазин ЯКО Пловдив - Ограничена наличност.
магазин ЯКО Варна
Наличност по магазини
Склад ЯКО Русе
магазин ЯКО Русе
магазин ЯКО София
магазин ЯКО Пловдив
магазин ЯКО Варна

Напишете отзив

Бележка:* Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа!
Лош Добър
Тапи за уши AQUAWAVE Earplug, хипоалергенни, анатомична форма, обхващаща ушната мида.Техническо описание: Оформени силиконови тапи за ушиАн..
9.00 лв.
Детски бански боксер AQUAWAVE Tagnaro Jr е спортен бански боксер за деца и юноши. Подходящ е както за тренировки и игра в плувния басейн, така и за мо..
25.00 лв.
Плавници FUGU JR са универсални детски плавници с регулируема отворена пета. Плавници FUGU JR са перфектни за гмуркане в топлата морска вода или ..
29.00 лв.
Детски джапанки AQUAWAVE Flammy JR са удобни и практични. Чехлите са удачни за деца и могат да се ползват, докато детето релаксира на плажа или до бас..
9.00 лв.
Леки и удобни детски джапанки, подходящи  за почивката или свободното време, за плаж и мокри помещения.Техническо описание: Матери..
11.00 лв.
Комплект от маска и шнорхел за деца, идеален за забавление и игра.Техническо описание: Шнорхел: Удобен мундщук със заоблена форма, изработен ..
43.00 лв.
Маска за гмуркане AQUAWAVE Fainio JR, анатомична рамка, темперирани лещи, широка лента за пристягане към главата.Техническо описание:Темперирано (зака..
28.00 лв.
Шнорхел AQUAWAVE Malache JR е изработен от висококачествени и здрави материали, като е снабден с дренажен клапан за лесно изчистване на водата и ана..
16.00 лв.
Техническо описание:Маска:Темперирано (закалено) стъклоЛента и уплътнителен маншет, изработени от силиконМатериал на рамката - PVCРаздвоена, широка ле..
37.00 лв.
Комплект за гмуркане AQUAWAVE Dolphin Set JR, подходящ за момичета.Техническо описание:Маска:Темперирано (закалено) стъклоЛента и уплътнителен маншет,..
37.00 лв.
Популярни от категорията
Кoмплект маска и шнорхел AQUAWAVE Vanua Set Комплект за гмуркане ZOGGS Reef Explorer Jr Комплект за гмуркане AQUAWAVE Chlappi JR Set Комплект за гмуркане AQUAWAVE Hydra Set Маска за шнорхелинг SPARTAN M 2101
Кoмплект маска и шнорхел AQUAWAVE Vanua Set Комплект за гмуркане ZOGGS Reef Explorer Jr Комплект за гмуркане AQUAWAVE Chlappi JR Set Комплект за гмуркане AQUAWAVE Hydra Set Маска за шнорхелинг SPARTAN M 2101
AW1720SS 301905 AW2219SS AW5019SS SP 33091
Цена 41.00 лв. 43.00 лв. 51.00 лв. 56.00 лв. 66.00 лв.
Рейтинг
Подходящ за Жени; Мъже Момчета; Момичета Момчета; Момичета Мъже; Жени Жени; Мъже
Продукт Шнорхел; Комплект за гмуркане; Маска за гмуркане Комплект за гмуркане Комплект за гмуркане Комплект за гмуркане Маска за гмуркане
Спорт Гмуркане Плуване Плуване; Гмуркане Плуване; Гмуркане Шнорхелинг
Размер (XS - XXXXL) S/M; L/XL