Количка

Мъжки шорти AAQUAWAVE Alvan, Син

Мъжки шорти AAQUAWAVE Alvan са произведени от лек полиестер. Кройката им ви дава свобода при движение и усещане за лекота. Дължината над коляното е идеална за топли дни. Материята с бързосъхнещи свойства прави модела подходящ, както за всекидневна употреба, така и за плуване. Външният шнур ще ви позволи да коригирате шортите спрямо вашата фигура. Мрежест бандаж осигурява максимум комфорт и ви дава пълен контрол във всяка ситуация. Мъжки шорти AAQUAWAVE Alvan са със странични джобове, в които можете да съхранявате вашите вещи и предмети.


Техническо описание:

  • Мрежест бандаж
  • Странични джобове
  • Регулиране на талията с шнур
  • Бързосъхнеща материя
  • Материал: 100% полиестер
Характеристики
Подходящ за Момчета
Продукт Шорти
Спорт Гмуркане; Гребане
Цвят Син
Наличност по магазини
Склад ЯКО Русе
магазин ЯКО Русе
магазин ЯКО София
магазин ЯКО Пловдив
магазин ЯКО Варна - В наличност
Наличност по магазини
Склад ЯКО Русе
магазин ЯКО Русе - Ограничена наличност.
магазин ЯКО София
магазин ЯКО Пловдив
магазин ЯКО Варна - Ограничена наличност.
Наличност по магазини
Склад ЯКО Русе
магазин ЯКО Русе
магазин ЯКО София
магазин ЯКО Пловдив
магазин ЯКО Варна

Напишете отзив

Бележка:* Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа!
Лош Добър
Плавници MAD WAVE са къси плавници за басейн. Плавниците от този тип са важен атрибут за подобряване техниката на плуване, както на професионални плув..
49.00 лв.
Шнорхел AQUAWAVE Halit, анатомичен  силиконов мундщук, гъвкава тръба с нагънат сектор.Техническо описание: Анатомичен силиконов мундщукДренаже..
17.00 лв.
Маска за гмуркане AQUAWAVE Opal, анатомична рамка, темперирано стъкло. Маската е с двойни лещи за ясно виждане под вода, а силиконовите уплътнения, ко..
35.00 лв.
Надуваем дюшек SPARTAN e висококачествен надуваем дюшек с мека и нехлъзгава горна повърхност за максимален комфорт. Поддържащата конструкция е здрава ..
28.00 лв.
Плавници AQUAWAVE Whale- идеален модел за тези, които искат да тренират мускулите на краката. Плавниците се характеризират с голямата си повърхност, к..
37.00 лв.
Мъжки шорти HI-TEC Bradley от бързосъхнеща материя. Висококачествен материал и модерен дизайн. Подходящи за спорт, туризъм, свободното време и ежеднев..
49.00 лв.
Борд шорти AQUAWAVE Marsil са с модерен и стилен дизайн на ивици и са предназначени за феновете на сърфа и големите вълни. Шортите са снабдени с мреже..
49.00 лв.
Борд шорти AQUAWAVE Mily са с модерен и стилен дизайн на ивици и са предназначени за феновете на сърфа и големите вълни. Шортите са снабдени с мрежест..
46.00 лв.
Шорти за плуване AQUAWAVE  Shadow  са с модерен и стилен дизайн на ивици и са предназначени за феновете на сърфа и големите вълни. Шорт..
26.00 лв.
Шорти за плуване AQUAWAVE Kankar са с модерен и стилен дизайн и са снабдени с мрежест бандаж. Изработени са от лек, бързосъхнещ и дишащ материал, така..
29.00 лв.
Популярни от категорията
Мъжки плувки AQUAWAVE Prano, Черен Мъжки шорти AQUAWAVE Shadow, Син/Зелен Мъжки шорти AAQUAWAVE Alvan, Син Мъжки шорти HI-TEC Morven, Син Мъжки шорти AQUAWAVE Kankar, Жълт
Мъжки плувки AQUAWAVE Prano, Черен Мъжки шорти AQUAWAVE Shadow, Син/Зелен Мъжки шорти AAQUAWAVE Alvan, Син Мъжки шорти HI-TEC Morven, Син Мъжки шорти  AQUAWAVE Kankar, Жълт
AW16007 AW16014-1 AW0120SS HT157 AW21007
Цена 26.00 лв. 26.00 лв. 28.00 лв. 9.00 лв. 29.00 лв.
Рейтинг
Подходящ за Мъже Мъже Момчета Мъже; Момчета Мъже
Принт Едноцветен Едноцветен Едноцветен Едноцветен
Продукт Плувки Шорти Шорти Шорти Шорти
Сезон Пролет; Лято Пролет; Лято Пролет; Лято Пролет; Лято
Спорт Плуване Плуване Гмуркане; Гребане Плуване Плуване
Цвят Син; Черен Син; Зелен Син Син Жълт; Син