Количка

Ръкохватка за скрипци SPARTAN 1701

Ръкохватка за скрипци SPARTAN 1701
  • Наличност: Разпродаден
  • Код: SP 1701
  • Тегло: 4.00кг
71.00 лв.

Ръкохватка за скрипци SPARTAN 1701 е задължителен аксесоар за тренировки на гръдната мускулатура идеален за всякакви скрипци и силови пирамиди. С нея тренирате мускулите на гърба, ръцете, корема, гърдите. Тя е с високо качество и дръжки, които не позволяват хлъзгане заради гуменото си покритие. Идеален за спортни зали, или многофункционални устройства.


Техническо описание:          

  • Изработен от здрава стомана
  • Позволява голям брой упражнения
  • Дръжки незалепващо и не плъзгащо се гумирано покритие
  • Идеален за трениране мускулите на гърба, ръцете, корема, гръдния кош


Характеристики
ПродуктРъкохватка
СпортФитнес
Зона на трениранеПредмишница (brachioradialis); Трицепс (triceps brachii); Бицепс (biceps brachii); Широк гръбен мускул (latissimus dorsi); Гърди ( pectorialis); Рамо (deltoids); Трапец (trapezius)
РъкохваткиГумирани; Неплъзгащи
Този продукт вече не се предлага за продажба.

Напишете отзив

Бележка:* Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа!
Лош Добър
Популярни от категорията
Ръкохватка за гребане inSPORTline...Фитнес адаптер за горен и долен скрипец inSPORT...Прав лост - ръкохватка за скрипец inSPORTline A...Извит лост - ръкохватка за скрипец inSPORTline ...Извит лост - ръкохватка за скрипец inSPORTline...
Ръкохватка за гребане inSPORTline Фитнес адаптер за горен и долен скрипец inSPORTline A421 Прав лост - ръкохватка за скрипец inSPORTline A2410 Извит лост - ръкохватка за скрипец inSPORTline A432 Извит лост - ръкохватка за скрипец inSPORTline
in 2727IN 7169in 7165in 7172in 2728
Цена 60.00 лв. 61.00 лв. 74.00 лв. 75.00 лв. 78.00 лв.
Рейтинг
Продукт Ръкохватка Лост Ръкохватка Ръкохватка Ръкохватка
Спорт Фитнес Фитнес Фитнес Фитнес Фитнес
Комплект Не Не
Ръкохватки Гумирани Неплъзгащи Гумирани Гумирани; Неплъзгащи
12.90 лв.
Боксов бинт за ръце SPARTAN е предназначен да фиксира и укрепи китката при бойните спортове с удари. Закопчаването е чрез с Velcro® дължината на лента..
Ротационен диск с ластици inSPORTline
.
71.00 лв.
Ротационен диск с ластици inSPORTline, всичко, което трябва да направите, е да стъпите върху него и да завъртите тялото си настрани. Ротационен диск с..
Мултифункционален лост за врата inSPORTline ASL549
.
86.00 лв.
Мултифункционален лост за врата inSPORTline ASL549 е компактно средство, което да ви осигури комфортна тренировка в домашни условия.Техническо описани..
Въже за трицепс упражнения inSPORTline
.
32.50 лв.
Въже за трицепс упражнения inSPORTline е изработено от здрави и устойчиви материали. Снабдено е с два гумени накрайника, които служат за спирачка на р..
159.00 лв.
Лежанка SPARTAN Incline / Decline наклонена лежанка е подходяща за развиване на коремните мускули.Техническо описание:Регулиращо височината поддържащо..
Балансирана V-образна ръкохватка inSPORTline MB-507
.
107.00 лв.
Балансирана V-образна ръкохватка inSPORTline MB-507 е подходяща за използване с всички видове скрипци. Тя е изработена от здрава стомана и позволява р..
Лента за трицепс inSPORTline
.
14.50 лв.
Лента за трицепс inSPORTline е много ефективно допълнение към всички фитнес уреди със скрипци (макари). Местата за захват са оборудвани с фин неопрено..
Ръкохватка за тесен захват inSPORTline
.
63.00 лв.
Ръкохватка за тесен захват inSPORTline е подходяща за разнообразяване на тренировките на вашата мулти-фитнес зала. Тази v-образна ръкохватка ще ви поз..
Класическа единична ръкохватка inSPORTline A451
.
37.00 лв.
Класическа единична ръкохватка inSPORTline A451 е допълнителен аксесоар за всички силови пирамиди и фитнес гладиатори със скрипци. Ръкохватката е изра..
Прав къс лост - ръкохватка за скрипец inSPORTline A413
.
50.00 лв.
Прав лост - ръкохватка за скрипец InSPORTline A413 - аксесоар универсален за всички силови пирамиди и за пейки с долен скрипец. Ръкохватката е из..