Количка

Сервиз

Наличност: Наличен Код: ski6
Поставяне на топла вакса на сноуборд е важно за да се избегне полепването на мокър сняг по борда.Поставяне на топла вакса на сноубордПолиранеВакса HOLMENKOL..
12.00 лв.
Наличност: Наличен Код: M003
Поръчайте професионален монтаж от наш обучен специалист и ще получете допълнително и кратък инструктаж, как да поддържате вашия уред. Уредът ще бъде доставен от транспортна фирма и след това ще бъде сглобен и регулиран от наш специалист.Забележка: Единична поръчка на монтаж, важи за един уред!..
99.00 лв.
Наличност: Наличен Код: M001
Поръчайте професионален монтаж от наш обучен специалист и ще получете допълнително и кратък инструктаж, как да поддържате вашия уред. Уредът ще бъде доставен от транспортна фирма и след това ще бъде сглобен и регулиран от наш специалист.Забележка: Единична поръчка на монтаж важи за един уред!Монтаж ..
49.00 лв.
Наличност: Наличен Код: ski4
Монтаж на пластина за ски автомати  е сложен и прецизен процес , от който зависи удоволствието и надеждността на скиорите. Важно е да се знае, че ако ски автоматите са монтирани напред се забавя скоростта и обратно, когато са прекалено назад, скоростта се увеличава.Техническо описание:Монт..
12.00 лв.
Наличност: Наличен Код: ski1
Поставяне на топла вакса на ски е важно за да се избегне полепването на мокър сняг по ските.Поставяне на топла вакса на скиПолиране на ваксатаВакса HOLMENKOL..
8.00 лв.
Наличност: Наличен Код: ski5
Монтажа на ски и сноуборд автомати е сложен и прецизен процес, от който зависи удоволствието и надеждността при каране на ски/сноуборд. Важно е да се знае, че ако ски автоматите са монтирани напред се забавя скоростта и обратно, когато са прекалено назад, скоростта се увеличава.Монтаж на автомати за..
12.00 лв.
Наличност: Наличен Код: ski3
Заточване кантове на ски и сноуборд е задължително за оборудването преди и по време на активния ски сезон. Опита в ремонта и обслужването на ски и сноуборд екипировката ни позволява да предложим изключителна ефективност за скиори и сноубордисти. Гарантирайте си приятни мигове на ски пистата.Зато..
12.00 лв.
Наличност: Наличен Код: M002
Поръчайте професионален монтаж от наш обучен специалист и ще получете допълнително и кратък инструктаж, как да поддържате вашия уред. Уредът ще бъде доставен от транспортна фирма и след това ще бъде сглобен и регулиран от наш специалист.Забележка: Единична поръчка на монтаж важи за един уред!М..
69.00 лв.
Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)

В спортни магазини ЯКО разполагаме с оторизиран сервиз за фитнес уреди, спортни уреди - ролери, тротинетки, скейтбордове, ски.  Ето и някой от предлаганите услуги - Монтаж на фитнес уреди, Смяна на лагери, Смяна на грип, Смяна на колела с лагери ролери/ролкови кънки/скейтборд/лонгборд, Заточване кантове на ски и сноуборд, Поставяне на топла вакса на ски/сноуборд, Смяна на автомати